Квартира сира, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини, торгові центри, тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю.

Білогірська вул., 3а
rieltor.ua

Пропонуємо придбати простору трикімнатну квартиру. У квартирі встановлено котел та радіатори. Крім того є ще бойлер для підігріву води. Стан після будівельників. Санвузол роздільний (встановлено інсталяцію). Кімнати окремі. Два балкони. Спокійний мікрорайон.

Черновицька вул., 68
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 67 м2 з індивідуальним опаленням та заскленим балконом за вул. Білогірська (р-н Оболоня). Код квартири - #23113715 • 11 поверх з 11 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • з меблями та технікою; • балкон; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру у світлих тонах. Тепла, простора квартира не кутова має роздільне планування – 2 окремі мебльовані спальні кімнати з міжкімнатними дверима і кухня-студія площею 14 м2 з вбудованими меблями та технікою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається з меблями та технікою – повністю готова для проживання. На подвірʼї будинку є приватний дитячий садок, салони, магазини, стоматологія, поблизу парк, ринок, автовокзал, 10 хв від центру. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Білогірська вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 66 м2 з панорамними вікнами в монолітно-каркасній новобудові поблизу автовокзалу, центрального ринку та центру за вул. Чернівецька (р-н Оболоня). Код квартири - #20698285 • 7 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення з підігрівом підлоги, зроблений якісний євроремонт та сучасний дизайн інтер’єру в світлих тонах. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати з міжкімнатними дверима і кухня-студія площею 13 м2 з вбудованими меблями та технікою. Санвузол роздільний з ванною кімнатою, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається з частково з меблями (за домовленістю) – готова для довершення житлового простору відповідно до ваших уподобань. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Черновицька вул., 51
rieltor.ua

Пропонуємо придбати простору трикімнатну квартиру. У квартирі встановлено котел та радіатори. Крім того є ще бойлер для підігріву води. Санвузол роздільний (встановлено інсталяцію). Кімнати окремі. Два балкони. - обжита новобудова. - індивідуальне опалення - Загальна площа 90м² - Цегляний будинок. Спокійний, спальний мікрорайон. Прицентрова частина міста. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час. Вартість 46 000у.о

Чернівецька, 68
rieltor.ua

Квартира у новобудові під індивідуальне опалення. Три окремі кімнати, роздільний санвузол. Встановлено індивідуальне опалення, котел, радіатори. У санвузлі встановлено інсталяцію, а також бойлер для підігріву води. Два балкони. Над квартирою є ще технічний поверх. Ключі в агенції. Огляд за домовленістю.

Черновицька вул., 68
rieltor.ua

Квартира з сучасним ремонтом виконаним з дорогих матеріалів, двері з натурального дерева. Знаходиться на 10му поверсі. Будинок 2016 року забудови розташований у новому житловому комплексі "Оболоня-парк" у прицентральній частині міста. Ліфт працює справно. Над квартирою є технічний поверх, де є власна кладовка площею 5.2м.кв. Хороше планування квартири - дві окремі кімнати площею 16.2 та 12.8 м, кухня-їдальня - 30м, є гардеробна - 2.5м., санвузол суміщений - 5.3м, з душовою кабіною та ванною, великий засклений балкон з відпочинковою зоною, вмонтована шафа-купе у коридорі. Опалення індивідуальне газове (двоконтурний котел Vaillant), кондиціонер - MITSUBISHI, техніка - BOSH, холодильник - LG. Всі меблі та техніка залишаються у квартирі. Розвинута інфраструктура - поряд парк, ринок, автостанція, торгові та розважальні заклади, дитячий та спортивний майданчик, басейн. Огляд квартири за попередньою домовленістю. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ.

Білогірська вул., 1Д
rieltor.ua

ПРОДАЖ 3 кімнатної квартири м.Тернопіль, вул. Чернівецька - поверх: 9/10 - площа: 90 кв.м - індивідульне опалення - після забудовника Продається квартира в новобудові, у спокійному спальному район. Встановлене індивідуальне опалення, котел та радіатори. Три окремі кімнати, роздільний санвузол. Встановлено індивідуальне опалення, котел, радіатори. У санвузлі встановлено інсталяцію, а також бойлер для підігріву води. Два балкони. Над квартирою є ще технічний поверх. Вартість: 46000$ 06******57

Продаж 3 кімнатної квартири вул. Чернівецька
olx.ua

Квартира сира з гарним краєвидом, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини, торгові центри тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю. ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Белогорская улица, 3А, Центр, Тернополь, Тернопольская 54120.0 USD
dom.ria.com

Продається простора та затишна трьохкімнатна квартира у затишному районі міста. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає затишок та комфорт для себе та своєї сімї. Квартира розташована в першій секції будинку, який вже зданий, що гарантує вам комфортне та безпечне проживання. Основні переваги цієї квартири - це дуже вдале планування та функціональний простір. Більшість вікон виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. Крім того, квартира не кутова, що дозволяє максимально ефективно використовувати площу і планувати приміщення за вашим власним смаком. Важливим елементом комфорту є тепла підлога в санвузлах, що створює додатковий комфорт у прохолодну пору року. Також в кожній кімнаті розведено труби для центрального опалення, що забезпечує надійне та ефективне обігрівання. Важливо зазначити, що право власності на квартиру ще не оформлено, але продаж здійснюється шляхом переуступки, що є зручним та швидким способом переходу права власності. Додатковим бонусом до цієї пропозиції є можливість придбати гараж у тому ж будинку. Гараж має площу 20.95 кв.м., що дозволить зберігати ваш автомобіль в безпеці та зручності. Телефонуйте, покажимо квартиру в зручний для вас час

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 47700.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Квартира у новобудові під індивідуальне опалення. Три окремі кімнати, роздільний санвузол. Встановлено індивідуальне опалення, котел, радіатори. У санвузлі встановлено інсталяцію, а також бойлер для підігріву води. Два балкони. Над квартирою є ще технічний поверх. Ключі в агенції. Огляд за домовленістю.

Черновецкая улица, 68, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 46000.0 USD
dom.ria.com

Квартира у новобудові під індивідуальне опалення. Три окремі кімнати, роздільний санвузол. Встановлено індивідуальне опалення, котел, радіатори. У санвузлі встановлено інсталяцію, а також бойлер для підігріву води. Два балкони. 10 поверх 10 поверхового будинку. Над квартирою є ще технічний поверх. Ключі в агенції. Огляд за домовленістю.

Черновецкая улица, 68, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 46000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в новобудові, у спокійному спальному район. Встановлене індивідуальне опалення, котел та радіатори. Три окремі кімнати, роздільний санвузол. Встановлено індивідуальне опалення, котел, радіатори. У санвузлі встановлено інсталяцію, а також бойлер для підігріву води. Два балкони. Над квартирою є ще технічний поверх.

Черновецкая улица, 68, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 46000.0 USD
dom.ria.com

Продаж трикімнатної квартири нового планування. Загальна площа 90, 2 м.кв.. Квартира під індивідуальне опалення, готова до проведення ремонтних робіт. Встановлені лічильники на холодну воду, світло, газ, металопластикові вікна, вхідні двері. Гарне, сучасне планування. Хороше місце розташування. Показ в зручний для вас час, за попередньою домовленістю. Деталі за телефоном.

Белогорская улица, 3, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 52300.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира по вул. Білогірська. Квартира під індивідуальне опалення, готова до проведення ремонтних робіт. Встановлено всі лічильники, будинок зданий в експлуатацію. Вигідна локалізація, поруч знаходиться ринок, автовокзал, до центру 10 хв пішки. Оперативний огляд за попередньою домовленістю.

Белогорская улица, 3А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 45000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова.будинок зданий.цегляний.гарне планування.поруч магазини зупинка транспорту .парк

Черновецкая улица, 52, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 46000.0 USD
dom.ria.com

Зроблений ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги - (коридор, санвузол, кухня) металопластикові вікна, біде, два балкони, інтернет.

Черновецкая улица, 51/3, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 68000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 3 кім Чернівецька 53(біля ринку), 4 поверх, сира, є розводка опалення, на поверсі 2 квартири, не кутова. Гарний краєвид, достатньо місця для атостоянки.Ціна 46000 долСША Ексклюзив Тернопіль-Сіті

Черновецкая улица, 53, Центр, Тернополь, Тернопольская 46000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом у цегляному будинку . Чиста та охайна . Роздільні кімнати , правильні форми , великий коридор . Двостороннє планування , що додає більше світла у квартирі та збільшує простір . Простора лоджія Залишаються всі меблі , які є у квартирі Техніка (пралка , холодильник, мікрохвильова). Є підвал . Територія будинку доглянута. Поруч магазин , піцерія , зупинка . Детальна інформація за телефоном. Огляд по домовленості.

Черновецкая улица, 66, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 78000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Оболоня ( район ринку та автовокзалу). Цегляний будинок. Квартира не кутова. Три окремі кімнати. Централізоване опалення. Є бойлер на гарячу воду. Квартира в житловому стані. Вікна металопластикові. Балкон та лоджія засклені. Хороше місце розташування, все поруч. Огляд за попередньою домовленістю.

Оболоня улица, 47, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD
dom.ria.com

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 23000.0 UAH
dom.ria.com

Пропонується сира квартира під індивідуальне газове опалення у зданому та введеному в експлуатацію будинку. Житловий комплекс "Оболоня-парк" знаходиться у прицентральній частині міста, все поряд - ринок, парк, автостанція, магазини, торгові центри тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м). У житлових кімнатах залито чистову стяжку. Переуступка. Огляд за попередньою домовленістю. Агенція нерухомості "Володар"

Продам 3-кім.квартиру, м.Тернопіль, побл. Центру, вул. Білогірська
olx.ua

ID 2 872 912 Пропонується на продаж квартира по вул. Чернівецька в районі Оболоння. В квартирі зроблений частковий ремонт: стелі виконані з гіпсокартону, шумоізоляція, та оздоблена ванна плиткою. Встановлене індивідуальне опалення та тепла підлога. Балкон засклений енергозберігаючими якісними склопакетами. Гараж 15 кв.м в цьому ж будинку за окрему плату. З вікон відкривається чудовий краєвид. Зручне транспортне сполучення. 10-15 хв. пішки до центрального ринку. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-872-912-LX.

Продаж вул. Чернівецька
olx.ua

Велика квартира в цегляному будинку. Комфортний поверх. Гарне планування Можливий продаж з гаражем

Продаж 3к Чернівецька цегла
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів

Географія Тернопіль