Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Ціна 36 000Є. Переуступка.

Чернівецька вул., 64А
rieltor.ua

Простора квартира в цегляній новобудові - Світла та простора, середній 4-й поверх; - Сучасне двостороннє роздільне планування; - Велика лоджія на дві кімнати /вихід з кухні і з кімнати/ - Район Оболоня вул. Чернівецька 71 Запланована здача 4-й квартал 2024

Черновицька вул., 71
rieltor.ua

Квартира сира, будинок зданий в експлуатацію Гарне планування. Поруч парк, ринок, автовокзал, ТРЦ. Ключі - огляд по домовленості в зручний для вас час.

Білогірська вул., 3а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається сучасна квартира з дизайнерським ремонтом. Дві окремі великі кімнати та простора кухня. Квартира повнісю обмебльована: технiка WHIRPOOL, SAMSUNG. Для вашого комфорту встановлено підігрів підлоги, і кондиціонер. ЛОджія з панорамними вікнами + тепла підлога, шикарне місце для офісу або відпочинковоі зони.

Білогірська вул., 3А
rieltor.ua

Продам сиру квартиру по вул Чернівецька 64А .Будинок зданий можна робити ремонт.55 м.кв.5 поверх.Не кутова і правильної форми.Легко переплановується в кухню-студію + дві кімнати.Перепис по дольовій.Ціна 37500 Дол.

власник
Двох кімнатна Квартира
olx.ua

Увага, Панове. Чудова пропозиція для купівлі !!! У затишному районі, хороша та зручна локація, без зайвого шуму, недалеко від ринку та центру. вул. Білогірська. 18 Д. Новобудова, 9 поверх. Площа квартири 51 м.кв. Стильний дизайнерський ремонт з усіма зручностями та меблями. Балкон з чудовим краєвидом. Просторий двір з паркомісцями та дитячим майданчиком. Все це за доступною ціною. Не пропустіть гарячої можливості заїхати і жити у затишній квартирі. Детальніше телефонуйте за номером.

Новобудова  "під ключ"
olx.ua

Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. Агенція нерухомості "Володар"

Продам 2-кім.квартиру, м. Тернопіль, вул. Чернівецька 64А
olx.ua

Простора квартира в цегляній новобудові - Світла та простора, середній 4-й поверх; - Сучасне двостороннє роздільне планування; - Велика лоджія на дві кімнати /вихід з кухні і з кімнати/ - Район Оболоня вул. Чернівецька 71 Запланована здача 4-й квартал 2024

2-к квартира в новобудові (64кв.м)
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у новобудові без оздоблювальних робіт.Загальна площа складає 90 м².Розташована на вул. Білогірська.Комфортний 4-й поверх з 11-ти. Не втрачайте шанс стати власниками цієї просторої та зручної квартири.Зателефонуйте нам зараз! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-897-858-DR.

Белогорская улица, 3А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору 2 кімнатну квартиру, чудовий краєвид , все в пішій доступності , огляд у зручний для вас час .

Белогорская улица, 26А, Центр, Тернополь, Тернопольская 45000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаж двокімнатної квартири в новобудові. Загальна площа 66 м.кв.. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира під індивідуальне опалення. Готова до проведення ремонтних робіт. Встановлені лічильники на холодну воду, газ, світло. Гарне, практичне планування. Хороше місце розташування, все поруч. Показ в зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

Белогорская улица, 3, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 43000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную 2-кімнатну квартиру без внутрішніх робіт площею загальною площею 60 м², кухня 11 м². Розташована на комфортному 5-му поверсі 10-ти поверхового будинку.В районі Оболоні вул. Чернівецька. Комфортний житловий комплекс. У квартирі встановлено індивідуальне опалення, розводку теплої підлоги.Перепис дольової участі значно зменшить Ваші витрати. Це ідеальний варіант для створення Вашого затишного гніздечка. Не втрачайте шансу придбати квартиру своєї мрії! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-837-223-DR.

Черновецкая улица, 1, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD
dom.ria.com

Белогорская улица, 16, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 77000.0 USD
dom.ria.com

Продається двох-кімнатна квартира в сучасному ЖК АДАМАНТ. Хороше планування: вітальня, спальня, кухня та санвузол. 5 хв. пішої ходи до Центрального продовольчого ринку 3 хв. пішої ходи до спортивного комплексу Політехнік Пропозиція від представника забудівельника! Клієнт не сплачує жодних додаткових відсотків за послуги! Повний супровід на всіх етапах угоди.

Черновецкая улица, 48Б, Тернополь, Тернопольская 1704080.0 UAH
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу двокімнатну квартиру. Новобудова. Цегляний будинок+ зовнішнє утеплення фасаду. Чудове і практичне двостороннє планування, простора кухня, величезна лоджія , на яку є вихід як з кухні, так і з кімнати, роздільний санвузол. Середній поверх. Друга черга, здача до кінця року. Показ у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. БЕЗ КОМІСІЇ!!! БЕЗ ПОСЛУГ АГЕНЦІЇ!!!!

Черновецкая улица, 71Б, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 39970.0 USD
dom.ria.com

Продається шикарна квартира, є балкон, перший високий поверх , гарне планування, велика гардеробна, є документи, вже є 3 роки, будинок обжитий, є гарна прибудинкова територія, бєсєдка для відпочинку, качеля, місця для паркування машин, ексклюзив , ключі, показ в зручний для вас час.

Белогорская улица, 18Д, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 44500.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира на вулиці Білогірсьій в новобудові поблизу центру міста. Будинок зданий в експлуатацію. Комфортний поверх. По плануванню: дві окремі кімнати та кухня. Є лоджія.

Белогорская улица, 26, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD
dom.ria.com

Простора квартира в цегляній новобудові - Світла та простора, середній 4-й поверх; - Сучасне двостороннє роздільне планування; - Велика лоджія на дві кімнати /вихід з кухні і з кімнати/ - Металопластикові вікна металеві вхідні двері; - Під індивідуальне опалення; - Район Оболоня вул. Чернівецька 71 Запланована здача 4-й квартал 2024

Черновецкая улица, 71Б, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 39970.0 USD
dom.ria.com

Новий будинок.Квртира з якісним ремонтом, інд.опаленням, підігрівом підлоги, меблями.Квртира готова до заселення. Є підвал.Поряд зупинка, магазини.Одна зупинка до ринку і автовокзалу. Ключі в агенції.Показ в зручний для вас час.

Черновецкая улица, 60, Центр, Тернополь, Тернопольская 58000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-ох кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Білогірська. Знаходиться на 7 поверсі десятиповерхового будинку. В квартирі ще ніхто не проживав. Якісний сучасний євроремонт. Тепла підлога, котел кондисаційний Ariston. Панорамнісвікна у кухні. Всі меблі під індивідуальне замовлення. Кухонний гарнітур має вітрини з підсвіткою. Вмонтованна вся необхідна техніка, все нове. Кухонний стіл розскладний деревʼяний, крісла мʼякі, міцні. Диван у вітальні розкладний ортопедичний, камін. Спальня має шафу, комод, столик, 2х спальне ліжко з якісним матрасом. В прихожій шафа 3х дверна, та відкрита шафа з лавочкою відпочинковою та тумбочками для одягу та взуття. Освітлення кухня і прихожа Будинок обжитий.Парковка в дворі.

Белогорская улица, 3А, Центр, Тернополь, Тернопольская 92000.0 USD
dom.ria.com

Сира квартира у зданому будинку, під індивідуальне газове опалення, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка.

ул. Черновецкая, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 36000.0 EUR
dom.ria.com

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 1380000.0 UAH
dom.ria.com

Продаю квартиру в новобудові Гарний, свіжий ремонт, деревʼяні меблі в спальні, техніка, кондиціонер, заскленна лоджія, простора 2-х кімнатна квартира, поруч парк, 10 хв пішки до центру, тихий внутрішній двір, ліфт працює, вікна виходять в двір

власник
Белогорская улица, 3А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 76000.0 USD
dom.ria.com

Продається двохкімнатнка квартира з сучасним плануванням. У квартирі велика окрема спальня та простора кухня студія. Квартира правильноі форма, можна легко перепланувати у дві окремі кімнати та кухню. Квартира розташована на зручному середньому поверсі. Всі комунікаціі підведені. Будинок зданий. Можна приступати до ремонту. Зручна локація. До центральної частини міста 2 зупинки громадським транспортом. Поруч магазини, школа, дитячий майданчик, зупинка громадського транспорту. Теленфонуйте і ми покажемо вам цю чудову квартиру!

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 37500.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 58 результатів

Географія Тернопіль