Терміново!!! продається 3-кімнатна квартира загальною площею 85 м2 з виглядом на озеро з двох сторін, повністю готова до проживання у новобудові в р-ні Канада. Код квартири - #20095339 • 9 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • тепла підлога; • лоджія; • частково з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), утеплений фасад 10 см пінопласт та індивідуальне опалення від газового котла дозволить економити в опалювальний період. Затишна квартира з сонячної сторони має функціональне планування: 3 окремі спальні кімнаті, кухню-студію площею 30 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою, засклену лоджію, відкритий балкон, сумісний санвузол з душовою, біде та якісною сантехнікою. Вся потрібна інфраструктура в пішій доступності; озеро (100 м), 5 хв до школи, 3 хв до садочка, поряд 4 продуктових магазини і 2 салони краси, 15 хв пішим ходом до центру. Без комісії. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Новий світ, 1
rieltor.ua

Продається чудова трикімнатна сучасна квартира в зданій новобудові! Південна сторона, кімнати окремі.Поруч озеро та парк!

Новий Світ вул., 99
rieltor.ua

Продається велика, простора квартира з окремими кімнатами та санвузлом,санвузол. Є можливість приватизувати магсардний поверх над квартирою площею 80м2

Вільхова вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається просторна трикімнатна квартира у вишуканому житловому комплексі з вдалим розташуванням. Будинок, в якому розташована квартира, планується здати до кінця 2024 року. Квартира знаходиться на першому поверсі, але знизу ще два комерційних поверхи. Однією з переваг цієї квартири є можливість облаштування власної тераси, що створює прекрасну можливість для відпочинку. Також з плюсів даної локації що до ставу 10 хвилин пішки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зруний для вас час.

Нечая Д. Полковника вул., 25
rieltor.ua

Продам трьохкімнату квартиру на мансардровому 6 поверсі, загальною площею 78 м² , житлова 50 м², кухня 12 м². Індивідуальне опалення, житловий стан, роздільний санвузол. Будинок із цегли, 2008 року побудови, інтернет, домофон. Поруч зупинка, магазини, школа, 500 м до озера. Телефонуйте покажемо квартиру у зручний для вас час!

Новий Світ вул., 81
rieltor.ua

Квартира сира, перший поверх над гаражем, проведене опалення, тепла підлога.Показ по домовленості.

Ольховая улица, 7, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 53000.0 EUR
dom.ria.com

Продаж 3 кімнатна квартира Вул.Вільхова(Новий світ). Будинок цегляний Другий поверх Загальна площа 78м Сира, індивідуальне опалення. Три балкони, 2 санвузла, гардеробна. Поруч школа, садочок, магазини, зупинка, супермаркет.... Вартість 53 000

Ольховая улица, 7, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 53000.0 EUR
dom.ria.com

Продається просторна трикімнатна квартира у вишуканому житловому комплексі з вдалим розташуванням. Будинок, в якому розташована квартира, планується здати до кінця 2024 року. Квартира знаходиться на першому поверсі, але знизу ще два комерційних поверхи. Однією з переваг цієї квартири є можливість облаштування власної тераси, що створює прекрасну можливість для відпочинку. Також з плюсів даної локації, до ставу 10 хвилин пішки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зруний для вас час.

Нечая Полковника, 25, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 63600.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири на біля озера, поряд з парком Без комісії для покупця! р-н Новий Світ вул. Березова 4 пов 133, 6 м2 * будинок клубного типу, класу преміум * керамогранітна утеплена забудова * планування Open Spacе * квартира двохстороння на західно-східні боки * перестінки з керамоблоку входять у вартість та зводяться згідно проекту власника квартири * висота стелі - 3 м * панорамні вікна * засклений балкон-тераса з панорамним видом на озеро * панорамні вікна з 6-камерним німецьким профілем та фурнітурою * двір закритого типу з альтанкою та ландшафтним дизайном * швидкісний ліфт Otis, що спускається в гаражі * камери спостереження * великий гараж на 2 авто для кожного власника з можливістю зарядки електрокарів * автоматичні ворота Аlutex Prestige * відпочинкова кімната для мешканців * будинок знаходиться 2 хв пішого ходу до Тернопільського ставу та пляжу Циганка, поряд уся необхідна інфраструктура Запрошуємо до огляду в зручний час

Березовая улица, 49, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 1350.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира в районі Нового Світу. Цегляний будинок 5 поверх, без ліфта. Дуже гарне планування. Металопластикові вікна. Є можливість придбати гараж поруч. Гарне місце розташування, поруч озеро, садочок, школа, магазин.

Ольховая улица, 2, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 79500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається затишна, тепла 3 кімнатна квартира. Загальна площа житла 108 м.кв. В квартирі зроблено якісний ремонт. Квартира знаходиться на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку. Закритий великий двір , ОСББ, вид на озеро. Сигналізація .Інд .опалення .Підвал.3 великих лоджії. Залишаються усі меблі.

Гнатюка Академика улица, 8, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 98000.0 USD
dom.ria.com

Квартира сира в новобудові, будинок зданий в експлуатацію!!! Гарне планування, поруч парк та озеро. Можна починати робити ремонт. Огляд по домовленості.

Новый Свет улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 57330.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кім.квартира біля центру міста з індивідуальним опаленням, ремонтом, площею 82м.з можливістю добудови мансардного поверху Власне горище дозволяє.та з великим підвальним приміщенням..поруч парк, озеро, пляж та центральна частина міста. Квартира знаходиться в спокійному , спальному районі з порядними сусідами. є подвіря і місце для автомобіля.Дзвоніть показую по домовленості.

За Рудкой улица, 21, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 654 442 Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вулиці Вагилевича. У квартирі зроблено частковий ремонт, встановлено індивідуальне опалення, та енергозберігаючі вікна. Квартира має свої переваги, тому, що має окремий вхід, власний гараж та терасу. Будинок зданий в експлуатацію 1999 року. Сама будівля фактично є будинком, але має присвоєний номер квартири, оскільки ділить спільний двір. Планування: велика вітальня, простора кухня, та дві спальні. Загалом будинок налічує три кімнати, та підготовлену четверту(бракує зробити лише опалення). роздільний с/в. Інфраструктура: магазин, аптека, перукарня, школа та садочок. Неподалік зупинка громадського транспорту, що забезпечує легке сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-654-442-DR.

Вагилевича улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 61000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом на озеро. Індивідуальне опалення. Металопластикові вікна. Два засклених балкони. Хороший косметичний ремонт. Не кутова. Сонячна сторона. Кімнати окремі. Санвузол роздільний в сучасній плиточці. Прекрасне місце розташування. Продається з вмонтованими меблями. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Продаж 3к.квартири з індивідуальним опаленням вул.Н.Світ
olx.ua

Затишна 3 кім. квартири біля озера. Квартира з індивідуальним опаленням. Будинок з цегли, квартира не кутова, знаходиться на 5 поверсі з 5. Загальна площа 60м². Вдале планування на дві сторони , кімнати окремі, також є два засклених балкони. Квартира в хорошому житловому стані. Тихий, спокійний район, поряд парк, озеро, зупинка транспорту Більш детальніше по телефону. Показ у зручний для вас час.

Продаж 3к.квартири вул.Н.Світ (Кінцева зупинка) Циганка
olx.ua

Продається 3-к квартира-мансарда у одному з най затишних районів місту. Поруч річка та парк Шевченко. Стан жилий. Індивідуальне опалення. Житлова площа 50,5 м.кв.,загальна 78 м.кв.,кухня 12,5 м.кв. Стан квартири - заходь та живи. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-443-031-LX. Андрій Ігорович АН Оранта, +38**************28.

Продаж 3-к квартира район Новий Світ
olx.ua

Продаж гарної квартири по вулиці Академіка Гнатюка. Вулиця неподалік озера. Спокійний район. Квартира у добротному цегляному будинку. 5 поверх з 9 . Індивідуальне опалення. тепла підлога. Залишаються всі меблі та техніка що на фото. Квартира- заходь і живи!!!

Продаж 3-к квартири по вул. Академіка Гнатюка біля озера
olx.ua

Дворівнева квартира, що займає ціле крило 4-х квартирного будинку. Продається з меблями. В будинку є гараж на 2 автомобілі, Індивідуальне опалення, гарне планування. Дуже затишна. Знаходиться на вул. Транспортній. Гараж входить у вартість. Також до квартири належить невеличка ділянка біля будинку. За подробицями телефонуйте..

Продаж квартири з гаражем. Новий Світ.
olx.ua

Продається затишна трикімнатна квартира в районі Новий Світ. Квартира в цегляному утепленому будинку, розташована на 5 поверсі. Зроблено гарний та якісний ремонт, присутні всі необхідні меблі і побутова техніка. Гарна локація, поруч є школа, дитячий садок, супермаркет, парк.

Продаж 3к квартири 96 кв. м на вул. Вільхова
olx.ua

ID: 2 881 480 Пропонується на продаж квартири на Новому Світі. Вікна виходять в двір та на вулицю. Квартира утеплена в 2021 р. Встановлений новий котел, зроблено косметичний ремонт, є ще бідвал. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-881-480-LX.

Продаж по вул.Новий Світ
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 96 м2 з кухнею-студією в цегляному будинку з електронним замком та домофоном за вул. Вільхова (р-н Новий Світ). Код квартири - #22802107 • 5 поверх з 7 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • ремонт; • з меблями та технікою. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), у квартирі якісний ремонт, металопластикові вікна, індивідуальне газове опалення, кондиціонер. Квартира має зручне роздільне планування – 2 окремі мебльовані житлові кімнати (дитяча та спальня), кухню-студію площею 15 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний ванною, душовою кабіною, біде та якісною сантехнікою. Відкритий балкон стане вашим улюбленим місцем відпочинку. Квартира продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Тихий двір, поряд школа, дитячий садок та інша необхідна інфраструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 96 м2 з ремонтом в р-ні Новий Світ за вул. Вільхова
olx.ua

Географія Тернопіль