Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 48 м2 з балконом та панорамними вікнами у цегляному будинку за вул. Данила Нечая (р-н Новий Світ). Код квартири - #20576867 • 3 поверх з 4; • індивідуальне газове опалення; • двоконтурний котел; • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), у квартирі якісний ремонт зроблений кілька років тому, металопластикові вікна, індивідуальне газове опалення. Меблі залишаються. Світла і затишна квартира має зручне роздільне планування з окремої мебльованої кімнати (12,3 м2) та кухні площею 16,7 м2 з виходом на балкон, санвузол сумісний з ванною кімнатою має якісну сантехніку, а також простора вхідна частина. Квартира продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Данила Нечая, 31
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 з панорамними вікнами в престижній цегляній новобудові за вул. За Рудкою (р-н Новий Світ). Код квартири - #23612037 • новобудова; • дизайнерський ремонт; • панорамні вікна; • підігрів підлоги; • з меблями та технікою. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), керамічна плитка в санвузлі та на кухні, встановлена витяжна вентиляція на кухні, вбудовані меблі та техніка відповідно до дизайнерського задуму. Квартира з сучасним ремонтом продається повністю готова до проживання з меблями та необхідною технікою. Квартира має сучасне планування – відокремлена зона спальної кімнати, простора кухня-студія має зручну обідню зону та зону вітальні мебльовану диванами та місткою шафою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою має якісну сантехніку. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

За Рудкою вул., 18
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 з лоджією та панорамними вікнами у цегляній малоповерховій новобудові за вул. За Рудкою (р-н Новий Світ). Код квартири - #21300197 • 5 поверх з 5 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • підігрів підлоги; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ) а також на кондиціонер, встановлені якісні 6-камерні вікна (тепло- та шумоізоляційні), металеві броньовані вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни та стартову штукатурку, встановлений котел, теплі підлоги по всій площі, включно з лоджією. Стан квартири - після забудовників. Квартира в стилі open space має зручне відкрите планування з окремої спальної кімнати та кухні-студії з виходом на утеплену лоджію, санвузол, простора вхідна частина. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

За Рудкою вул., 18/20
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в новозбудованому будинку, в екологічному чистому районі. Якісна забудова, надійний забудівник. Є підземний паркінг, безшумний сучасний ліфт. Продумане планування, є гардероб, засклена лоджія. Квартира дуже сонячна, вікна на південну сторону. Огляд в зручний для вас час.

Нечая Д. Полковника вул., 25
rieltor.ua

Окремий вхід з двору, який також закривається 5 хвилин до площі, озера, парку та автобусної зупинки Будинок довоєнної побудови з товстими стінами з польської цегли Пічка, як в селі, кахельна, з можливістю підключення газу Чудове розташування в центрі міста Затишний дворик Товсті стіни, які забезпечують тепло та шумоізоляцію Автономне опалення та гаряча вода Можливість використовувати пічку для опалення та приготування їжі Цокольний поверх, який можна використовувати як додаткове приміщення Ця квартира ідеально підійде для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в центрі міста. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Чехова вул., 2
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЙНИХ ДЛЯ ПОКУПЦІВ!!! Прекрасна квартира в новобудові сучасного планування. Цегляний будинок, утеплений, і облицьований плиткою. В будинку встановлений ліфт. Під індивідуальне опалення. Зроблено теплі підлоги. Дорогі енергозберігаючі і шумопоглинаючі вікна, вхідні броньовані двері, гіпсова штукатурка, комунікації. Територія закритого типу, з дитячим майданчиком та паркомісцями. Будинок зданий.

Новый Свет улица, 16, Центр, Тернополь, Тернопольская 66000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири, ближній Новий Світ, вулиця Нечая. Квартира в цегляному будинку 2006 року. Четвертий поверх, квартира не кутова, сонячна сторона. Опалення індивідуальне, продається з меблями та побутовою технікою. Деталі по телефону, огляд за попередньою домовленістю.

Полковника Данила Нечая улица, 29А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продається стильна і затишна квартира у новобудові з індивідуальним опаленням, меблі, техніка, євроремонт, сучасний стан, поруч парк, озеро) Ідеально як для проживання так і під інвестицію! Запрошуємо на перегляд квартири!

Деловая улица, 3, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається стильна квартира у новобудові з індивідуальним опаленням, тепла підлога, новобудова, меблі, техніка, поруч парк та озеро! Ідеально для проживання або під інвестицію!

Деловая улица, 3, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD
dom.ria.com

Перший досить високий поверх індивідуальне опалення встановлено якісні нові меблі будинок розташовано в затишній вулиці не біля проїзної частини дуже спокійний район

Новый Свет улица, 79, Центр, Тернополь, Тернопольская 56100.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Пропонується на продаж однокімнатна квартира по вул. За Рудкою, ЖК Джентельмен, район Новий Світ. В квартирі відкрите планування: кухня-студія, спальня, суміжний с/в, лоджія. Встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги по всій площі та котел двохконтурний. Вхідні двері броньовані, металеві. Вікна 6 камерні, чудово тримають тепло та шумоізоляцію. Поруч розташована уся необхідна інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-784-229-LX.

Продаж 1кім.кв. ЖК Джентельмен
olx.ua

Продається квартира із євроремонтом, 1 кімната, 55 м², кухня-студія 16 м². Знаходиться в житловому комплексі бізнес-класу у самому серці Тернополя, на вулиці За Рудкою. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує затишок, комфорт і безпеку. Не втрачайте можливості придбати це нерухоме майно! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-838-491-LX.

Продаж 1 кімн. квартири в Тернополі
olx.ua

ID:2 795 171 Пропонується на продаж 1 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Нечая. Квартира розташована на 7 поверсі з 11. Можливе переоформлення по переуступці. Будинок здається в січні 2024 року. Зручне розташування- поряд парк, озеро, багато кафе та ресторанів, магазинів та аптек, садок та школа. Дуже спокійний та затишний район . До центру декілька хвилин пішки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-795-171-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Нечая
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири по вул. Новий Світ. Квартира на комфортному другому поверсі. Будинок має дозвіл на індивідуальне опалення. Квартира потребує ремонту, в стані сирої, стяжка та штукатурка. Металопластикові вікна. Будинок розташований поруч парку Шевченка та озера. Гарний двір з з великим дитячим майданчиком. Огляд за попередньою домовленістю.

1 кім квартира по вул. Новий Світ з і/о
olx.ua

ID: 2 836 079 Пропонується на продаж квартира в ЖК Джентельмен парк по вул. За Рудкою, загальною площею 55 кв.м. Проведено дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення, тепла підлога по всьому периметру. Планування: простора кухня-студія, затишна спальня та с/в. Квартира повністю омебльована та облаштована необхідною технікою. На даху будинку розташована тераса для комфортного проведення часу у теплу пору року. У підїзді встановлено відео-домофон, відеонагляд та ліфт. Будинок знаходиться на Новому світі поряд з центром, парком та озером. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-836-079-LX.

Продаж квартири по вул. За Рудкою
olx.ua

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири з кухнею-студією м. Тернопіль, вул.Новий світ. - поверх:4/9 - площа:82 кв.м. - індивідуальне опалення - дизайнерський ремонт Запрошуємо молоду сімю власників у вашу нову оселю біля озера – тут затишно, комфортно та повно радощів життя! Ваша квартира має: - 3 просторі кімнати, щоб кожен міг знайти своє місце. - Чудовий вид на озеро, щоб кожен день починався з ранкової краси. - Індивідуальне опалення для вашого комфорту у будь-яку погоду. - Дизайнерський ремонт – сучасно та стильно. - Близькість до природи, щоб кожен вихід на прогулянку був особливим. Не вагайтесь – зробіть крок до вашого мрійового життя вже зараз! Запрошуємо на перегляд та консультацію. Це ваш шанс на нове життя, сповнене затишку та щастя!. Вартість: 91000$ 06******57

Продаж 2 кімнатної квартири з кухнею-студією, вул. Новий світ
olx.ua

ID: 2 813 848 Пропонується на продаж простора однокімнатна квартира по вулиці За Рудкою.У квартирі встановлено енергозберігаючі вікна, котел , проведені всі комунікації , виведено все під кондиціонер . Тепла підлога по всіх площі. Квартира повністю готова до початку ремонтних робіт. Сучасний, цегляний будинок, утеплений термопанелями, доступний вихід на терасу. Чудове місцерозташування - близько центр , парк, озеро. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазин, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, зручне сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-813-848-LX.

Продаж по вул. За Рудкою
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 44 м2 з лоджією та панорамними вікнами у цегляній новобудові за вул. Полковника Данила Нечая (р-н Новий Світ). Код квартири - #22790369 • 7 поверх з 14 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію – 2024 р.; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна (тепло- та шумоізоляційні), вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування з окремої спальної кімнати (15,6 м2) та кухні площею 11,8 м2 з виходом на засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою, окрема гардеробна (3,2 м2), а також простора вхідна частина з місцем під шафу-купе. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 44 м2 з панорамними вікнами та і/о за вул. Д. Нечая
olx.ua

Географія Тернопіль