Продаэться чарівна квартира на 5 поверсі в новобудові на вулиці Тарнавського, Цегляний утеплений будинок забезпечує комфорт та енергоефективність. Квартира розташована на сонячній стороні, що забезпечує природне освітлення протягом усього дня. Сучасний інтерєр з індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги. Велика засклена та утеплена лоджія з панорамними вікнами створює затишний куточок для відпочинку. В квартирі встановлені енергозберігаючі світильники, які дозволяють економити електроенергію. Сантехніка високої якості, а нові меблі включають варочну плиту, холодильник та мікрохвильову піч. Простора шафа в прихожі додає комфорту та зручності. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 30
rieltor.ua

Продам затишну, світлу 2-х кімнатну квартиру Засклені балкон у спальні та лоджія у залі із гарним краєвидом. Вікна металопластикові. У вані та кухні плитка, в кімнатах паркет. Меблі залишаються частково. Опалення центральне. Є бойлер (гаряча вода цілодобово). Компактна та затишна, готова до проживання. Не потребує додаткових витрат. Зручне місце розташування. 5хв. ходьби до школи та садочку. Поруч зупинки громадського транспорту, зручне сполучення з будь-яким мікрорайоном міста. Недалеко парк Національного відродження. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 12
rieltor.ua

2к квартира в новобудові. Євроремонт, індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія. Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Шафа-купе у спальні. Обжитий будинок. Зручний поверх. Переоформлення договору дольової участі. Ключі

Київська вул., 9г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира зі свіжим Авторським ремонтом. Всі меблі та техніка залишаються. Затишний двір. Поруч розвинута інфраструктура, дитячі садочки, школи, стадіон, парк, магазини. Зручне місце розташування для комфортного проживання! Телефонуйте,покажемо квартиру у зручний для вас час!

Бандери Степана просп., 80
rieltor.ua

Сучасна та стильна квартира в новому будинку. Поруч ТРЦ «Подоляни». Зручний 4 поверх, ліфт працює. Планування квартири продумане та ергономічне: кухня-студіо з відокремленою обідньою, відпочинковою зонами та 2 окремі спальні. Суміжний великий санвузол з місцем для пральної/сушильної машини. Ремонт зроблено в пастельних кольорах з якісних матеріалів; тепла підлога; індивідуальне опалення; Вхідна зона з двома місткими гардеробними шафами. Кухня з побутовою технікою та додатковим освітленням. Відпочинкова зона з затишним каміном та розкладним диваном. Залишаються всі меблі та техніка. Квартира не кутова, світла та сонячна. Будинок з зовнішнім утепленням, зданий, обжитий. Перепис по договору дольової участі Показ за попередньою домовленістю.

Київська вул., 9Д
rieltor.ua

Квартира площею - 51.3 кв.м. на четвертому поверсі цегляного будинку 1988 року побудови. Чеський проект, роздільні кімнати, житловий стан. Вхідні двері замінені на сучасні броньовані, вікна металопластикові, велика засклена лоджія з вмонтованими шафами для зберігання речей. Опалення централізоване. Тихий і спокійний район з розвинутою інфраструктурою, поряд школа, садочок, продуктовий магазин, супермаркет АТБ, аптека, зупинка громадського транспорту. До парку 7-10хв. ходьби. Огляд за попередньою домовленістю.

Карпенка вул., 6
rieltor.ua

Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира у новому будинку. Дві окремі кімнати і кухня студія. Також є гардеробна кімната. Меблі та техніка, які є на фото залишаються. Зручний середній поверх. Ліфт працює, будинок зданий. До кожної квартири, кладова на поверсі в подарунок! Біля будинку є велика парковка, а в будинку двохповерховий паркінг в який спускається ліфт. В центрі будинку великий дитячий спорт майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту, аптека, церква, диятчий майданчик. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира з сучасним євроремонтом. Ремонт роблений з якісних дорогих матеріалів в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення індивідуальне, Дві окремі кімнати і кухня столова. Теплі підлоги у коридорі, кухні та санвузлі. Квартира тепла та світла. Є великий балкон. На балконі встановлено опалення. Будинок новий, зданий, обжитий.

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартиора в новому зданому будинку. Якісний сучасий ремонт. У квартирі дві кімнати, одна з яких прохідна та велика кухня студія. Встановлено індивідуальне опалення, якісно зроблена тепла підлога у кухні, коридорі та санвузлі. Затишна, світла квартира, двохстороння. Великі панорамні вікна у кухні надають особливої атмосфери. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги та кондаціонер. Меблі та техніка залишаються, у квартирі ще ніхто не проживав.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Без комісійних для покупця...... Продається 2-кімнатна квартира в новобудові, у житловому комплексі САДОВЕ МІСТО, що на проспекті Злуки м.Тернопіль. Загальна площа квартири становить 62,5 кв.м, житлова площа - 37 кв.м, площа кухні - 11 кв.м. Квартира розташована на 8 поверсі 10-поверхового нового будинку. Квартира знаходиться в затишному районі Бам, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання. Квартира повністю омебльована і має всю необхідну побутову техніку. Якісний ремонт і сучасні матеріали були використані під час ремонту та будівництва. Квартира за привабливою ціною, яка вже включає у себе все, що ви бачите на фото. Для зручності мешканців будинку передбачено двір закритого типу із вмістимою парковкою для автомобілів. Поруч знаходяться магазини, супермаркети, школи, дитячі садки парк та інші необхідні установи. Зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста. Не втрачайте можливість придбати комфортну квартиру в новобудові. Звертайтеся за додатковою інформацією та записуйтесь на перегляд. Телефонуйте прямо зараз 067 699 72 56 Володимир !

можливий продаж по єОселя
Злуки просп., 47 В
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира з ремонтом. Будинок розташований в одному з найкращих районів міста з добре розвиненою інфраструктурою. Квартира ідеально підходить для сімейного проживання та готова до заселення. В квартирі є спальня, простора кухня-вітальня, ванна кімната та балкон. Також є тамбур спільний на 2 квартири. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Просторий балкон з видом на місто, ідеальний варіант для ранкової кави або вечірнього відпочинку. Поруч з будинком знаходяться дитячі садки , школа та універсиет . Також у пішій доступності продуктові магазини, супермаркети АТБ та Сільпо . Неподалік є зупинки громадського транспорту, що дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста. Поруч розташований сквер для прогулянок та активного відпочинку. Квартира ідеально підійде для тих кому важливий краєвид з вікна, перед будинком точно не виросте багатоповерхівка. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

В.Винниченка, 4
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну двокімнатну квартиру район Новий світ. 🌈Квартира світла, затишна з хорошим ремонтом чекає нових мешканців, щоб вмеблювали її на свій смак. 👉Дане помешкання має окремий вхід з вулиці з обладнаним пандусом, що буде дуже зручно для людей з особливими потребами. 👉Помешкання має індивідуальне опалення, покладена гарна сучасна плитка, уся сантехніка нова і якісна, дивовижні натяжні стелі зі світильниками на лед лампах. 👉У квартирі є окрема гардеробна де можна тримати всі свої речі, також велика і простора кухня і дві окремі просторі кімнати. 👉 Район затишний з розвинутою інфраструктурою: поряд школа, садок, магазини, зупинки громадського транспорту, в пішій доступності центр міста. 🔑🏠Ця квартира варта вашої уваги. 📞📞📞 За більш детальною інформацією телефонуйте все розкажемо і покажемо в зручний для вас час.

За Рудкою пров., 12Б
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира поряд з центром Тернополя, а саме по вул. За Рудкою 12 Б, що у 5 хвилин до озера чи до парку. У помешканні зроблено гарний та якісний євроремонт. 👉Квартира не омебльована, що дає можливість втілити всі свої побажання щодо меблів та побутової техніки. 👉Кухня простора і дає можливість облаштувати робочу зону і зону відпочинку де будете приймати гостей. 👉У довгому коридорі зручно можна розмістити шафу купе де розміститься ваш одяг. 👉Будинок має закритий внутрішній двір який буде безпечним для ваших діток. Поруч з квартирою розвинута інфраструктура: школа, дитячий садок, магазин, зупинка громадського транспорту. В пішій доступності центр міста. 📞📞📞 Телефонуйте за більш детальною інформацією. Все покажемо і розкажемо. Поспішайте затишне помешкання 🏠 очікує на Вас.

За Рудкою пров., 12Б
rieltor.ua

Продається затишна 2 кімнатна квартира по вулиці Винниченка, масив Дружба. В квартирі зроблений ремонт, замінено електропроводку, сантехніку, вікна металопластикові, засклений балкон. Встановлено індивідуальне опалення, котел Vaillant. Розміщена на комфортному третьому поверсі, не кутова. Залишають меблі та побутову техніку. Гарне місцерозташування, поруч школа, садочок, зупинка громадського транспорту, супермаркет, в 10хв ходьби парк Топільче, в пішій доступості центр міста.

Винниченка, 13
rieltor.ua

Квартира з в хорошому стані, газова колонка на гарячу воду, окремі кімнати, санвузол в плитці, всі вікна і балкон виходять у двір.

Замкова вул., 1
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира з дуже гарним якісним ремонтом. Дуже світла та тепла. Дві кімнати, велика кухня, суміжний санвузол, великий балкон. Всі меблі та техніка залишаються. У кухні вмонтовано холодильник, мікрохвильову, варильну панель, духову шафу. Ще ніхто не проживав. Квартира повністю готова до проживання. У квартирі встановлено відеодомофон.

Тарнавського М. Генерала вул., 6
rieltor.ua

Екслюзивна квартира! Покупець комісію не сплачує! Пропоную вашій увазі світлу та простору двокімнатну квартиру зі зручним місцем розташування. Двір закритого типу з великим сучасним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Комфортний пятий поверх, два балкони, повністю обжитий будинок. Квартира з сучасним ремонтом виконаним з якісних матеріалів. Меблі виготовлені на замовлення, меблева фурнітура Blum. Уся техніка та меблі залишаються. Ця квартира однозначно варта уваги! Не прогавте можливість стати власником саме цього житла. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Тролейбусна вул., 9Б
rieltor.ua

📌Продаж 2к квартири 💰59 000 Дол ◾Вул.Київська ◾Площа 60м2 ◾Поверх 9/11 ◾Монолітний будинок Простора квартира - дві окремі кімнати та кухня-студія. Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія. Інсталяція. Гігієнічний душ. Переоформлення договору дольової участі. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Двокімнатна квартира на провулку Тарнавського. Розміщена на 9-му поверсі 10- ти поверхового будинку. Цегляний будинок, зданий та обжитий, ліфт працює. Чудове планування на дві сторони. Роздільний санвузол. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія із спальні. Залишаються меблі та техніка. Нотаріальне оформлення, податку немає

Тарнавського М. Генерала вул., 8
rieltor.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Двокімнатна квартира у ЖК "Лучаківського-Тролейбусна". Якісне цегляне будівництво, цегляні перестінки, все поштукатурено, залито стяжку. Заскленна лоджія. Рекуператори повітря. Здача будинку на кінець цього року. Переоформлення договору дольової участі

Лучаківського вул., 7а
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в цегляному будинку на вулиці Нечая, р-н Новий Світ. Квартира знаходиться на 6-ому поверсі з 9-ти і має загальну площу 51 квадратних метрів. Центральне опалення та наявність ліфта забезпечує комфорт у будь-яку пору року, а наявність підвалу спрощує зберігання особистих речей. Інтерєр квартири включає засклений балкон та вікна, які виходять у затишний двір будинку. Планування з усіма зручностями: дві окремі кімнати, кухня, коридор і дві вбудовані шафи-кладовки, що додають організованості простору. Розташування квартири ідеальне для сімейного життя: недалеко від центру міста, парку та озера. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадського транспорту, аптека та інша необхідна інфраструктура, що робить це місце затишним і зручним для життя. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Нечая Д. Полковника вул., 29
rieltor.ua

Продається затишна двокімнатна квартира, зі свіжим ремонтом, що розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Продається з меблями. - нові металопластикові вікна; - гардеробна або комора; - деревяні двері. Тип двору: проїзний, вільні місця для паркування. Поряд є дитячий майданчик, садочок та школа

Блажкевич, 6
rieltor.ua

Квартира на Дружбі, по вул. І. Блажкевич знаходиться на 2 поверсі з 5. Дуже тепла і затишна, продається повністю з меблями і технікою. Квартира в цегляному будинку, опалення центральне але є бойлер на гарячу воду. Неподалік від центру міста, озера , вищих навчальних закладів. Хороша інфраструктура та транспортне сполучення. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

І. Блажкевич, 5
rieltor.ua
1 - 24 з 1 204 результатів