Продається 3-кімнатна двохрівнева квартира на вул. Лесі Українки (район Театральна площа). Історичний центр міста, найкраща локація і транспортна розв’язка. Загальна площа: 85 м2. Поверх: 1. Квартира з капітальним євроремонтом, замінені всі комунікації (сантехніка, електрика, система опалення), металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, двоконтурний котел. Все зроблено для себе та продумано до дрібниць! У квартирі два санвузла - на 1-му та 2-му поверхах. Велика простора кухня-студія. Залишаються всі меблі та техніка. Вартість: 85500 $. Посередник. За додатковою інформацією дзвоніть за вказаним номером телефону. Переглядайте інші оголошення автора на даній сторінці OLX.!

Продається 3-кімн квартира вул Лесі Українки (Театральна площа), Центр
olx.ua

Продается квартира с добротным ремонтом в самом центре, в 2 минутах ходьбы от Театральной площади (при ремонте заменено все от а до я). Есть фотографии хода ремонта. Фасад, комнаты, мансарда облицованы мелкой плиткой. Продажа под ключ вместе с мебелью, бытовой техникой (вся мебель дубовая, техника брендовых фирм, в комнате установлено для отдыха полностью дорогостоящее профессиональное музыкальное и световое оборудование). Идеально подойдет как под жилье так и под бизнес... Отдельный выход из квартиры прямо во двор. При ремонте были использованы только натуральные материалы (не использовались такие материалы как гипсокартон и пенопласт). Квартира не была в использовании - сразу после ремонта. РИЕЛТОРОВ ПРОШУ НЕ БЕСПОКОИТЬ !!!

власник
Продажа квартиры с добротным ремонтом  в Ценре от владельцев
olx.ua

Будинок розташований по вул. Киівська (початок). Квартира на напівцокольному поверсі. Опалення газові пічки. Всі зручності. Потребує ремонту. Заізд для авто. Будинок монументальний. Вікна не низько. Запрошуємо на індивідуальний перегляд.

2-х кімн. кварт. р-н площі Театральна.50,0 м кв.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира з меблями та технікою у відмінному станнні,недалеко від Театральної площі

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Дуже зручна в плануванні 2-кімнатна квартира з можливістю збільшення. Кімнати великі роздільні, хол- коридор9кв.м., є балкон, підвал. В самому центрі міста, на 5 поверсі з панорамними вікнами з виглядом на Резиденцію. Дах поміняний, зверху та збоку є горище. Двохконтурний котел. Дзвоніть домовимось про перегляд, посередник.

2-к квартира в центрі біля Театральної площі
olx.ua

Продається 4-х кімнатна квартира в Венеціанському стилі з шикарним виглядом з вікна розташована на Театральній площі В квартирі зроблений капітальний ремонт , встановлені 7 камерні металопластикові вікна , двоконтурний котел , на підлозі паркетна дошка 153,4 квадратів, в себе включає : 3 спальні, простора вітальня, кухня, ванна, кладовка За детальною інформацією дзвоніть 09******66

Продається 4-х кімнатна квартира на Театральній Площі
olx.ua

Географія Чернівці