Вашій увазі пропоную затишну та гарну одно кімнатну квартиру в новобудові Квартира з гарними та якісним ремонтом Продаж з меблями і технікою. Загальна площа квартири 51 кв.м. Велика кухня та одна кімната Гарне місцерозташування будинку. Будинок знаходиться біля Торгового центра «Лавина», де є все необхідне для комфортного життя, зупинка громадського транспорту, садочки, школи, аптеки Поряд також парк і озеро Чеха, де завжди Ви зможете провести час на свіжому повітрі. Будинок здан в 2020 році. Працюємо по программі Є-ОСЕЛЯ Дзвоніть та записуйтесь на показ квартири.

Інтернаціоналістів вул., 41
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом вул. Троїцька ( р-н парку ЛСУ). Квартира розташована на 5-м поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 60м2, житлова 38м2, кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа,до центрального ринку 5 хвилин. Вартість: 50000 $.

Троїцька вул. (Дзержинського), 21
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом проспект Шевченко ( р-н дитячого парку ). Квартира розташована на 8-му поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 60м2, житлова 38м2, кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа,до центрального ринку 5 хвилин. Вартість: 50000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Шевченка просп., 23
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом проспект Свободи ( р-н Еко маркету). Квартира розташована на 9-му поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 80м2, житлова 45м2, кухня 12м2. В квартирі зроблений капітальний ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа, дитячи садочки, річка Псел, до центрального ринку 10 хвилин. Вартість: 50000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Свободи просп. (Прокофєва), 14
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру в новом доме. г.Сумы, пр.М.Лушпы 19 Район ТРЦ "Лавина" Квартира находится на 3 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры 72 м2. Дом сдан в 2012 году. Заселен. Состояние от строителей. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Цена 50 000$. Просмотры бесплатно и в любое удобное для Вас время. Звоните.

Ім. Лушпи Михайла просп., 19
rieltor.ua

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ 💙Продам будинок Роменська💛 🍀Ділянка 5 соток 🍀Площа: 80м2, кухня 18 м2 🍀 В будинку зроблений якісний ремонт 🍀 Меблі та техніка залишаються 🍀 Автономне газове опалення 🍀 Бойлер на гарячу воду 🍀 Кімнати прохідні, остання кімната з панорамним вікном і вихід на задній двір. 🍀 Гараж, сарай 🍀 2 двори 💲Ціна 50 000 $ Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для Вас час: ☎️ 095 69 90 424 Олександр АН "Нерухомість твого міста" ☎️ 066 38 80 189 Viber, Telegram #будиноксуми #суминерухомість #продамдом #сумиріелтор #продамбудиноксуми #купитибудинок #нерухомістьтвогоміста

Роменська вул., 111
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири, вулиця Бельгійська, 23, в місті Суми. Квартира з ремонтом, загальною площею 87,3 м2. Гарне планування. Жиитлові кімнати роздільні, кухня, санвузол роздільний, 2 засклених балкона. Висота стелі 2,8 м. Квартира двостороння, гарний вид з вікон у двір та на зелену паркову зону. Квартира знаходиться на 3 поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Великий двір облаштований дитячим майданчиком з зеленими насадженнями. Поруч річка Псел, дитячий парк, парк Дружба, школи, дитячі садочки, обжитий квартал, центр в пішій ходьбі.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири біля центра. Суми
olx.ua

Квартира у новобудові (сдано в експлуатацію у 2018 році), тепла, не кутова, східна сторона, повністю мебльована, з побутовою технікою (залишається все як на фото). В наявності є підвал 2,8 м. кв. (за додаткову оплату). Натяжні стелі, стіни - венеціанка. Продаж від власника !

власник
Продам квартиру з ремонтом та підвалом.М.лушпи 5 ( власник)661768566
olx.ua

Р І Е Л Т О Р А М НЕ ТУРБУВАТИ!!! Продам свою двокімнатну квартиру з автономним опаленням 71.2 м2 по проспекту Лушпи, 19, поверх 2 , будинок десятиповерховий, рік здачі будинку 2012, квартира нова, дуже тепла, на стінах машинна штукатурка, великий двір, тож з парковкою проблем немає, також поруч річка з гарною зеленою зоною для відпочинку.

власник
Квартира на Лушпи 19 нова з автономним опаленням 71,2 м2
olx.ua

Продам 3-х. кінтмнатну квартиру вул.Харківська , з кап. ремонтом,4 поверх , девяти поверхового цегляного будинку.

власник
Продам квартиру, вул.Харькiвска
olx.ua

Житлові комплекси у Суми

Продам простору 1к квартиру по проспекту Свободи 14/3. Власник. В подарунок паркомісце на закритій автостоянці та дизайн проект квартири Квартира має неймовірний вигляд на парк, річку, місто. Жоден будинок не закриває вигляд з вікна Одразу коло будинку річка Псел, в лічених хвилинах ходьби розташовані парк, школа, дит. садок, супермаркет, нова пошта та багато іншої інфраструктури 10 хв до великого ТЦ Мануфактура з Сільпо та кінотеатром та головної транспортної артерії міста Квартира знаходиться на 10 з 11 поверхів. Дуже світла, ремонт виконаний за дизайн проектом. Ремонту 3 роки і за цей час в квартирі майже ніхто не жив (так склалось). Все зовсім нове і робилось для себе, не під здачу Тепла підлога на двох лоджіях, на кухні та у ванній. В квартирі автономне газове опалення, завжди є гаряча вода від котла. Наявна побутова техніка: холодильник, індукційна плита, витяжка, посудомийка, духова шафа, пральна машина. Також є електрочайник, пилосос, ТВ, WI-FI роутер, електрокамін який зігріє та завдяки звукам і зображенню створить відчуття справжнього багаття і надасть квартирі ще більшого затишку

власник
Терміново! Продам 1к квартиру. Власник. Біля ТЦ Мануфактура, Торг
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі міста (вул. Троїцька) біля дитячого парку «Казка» 3 кімнати Санвузол розділений Велика кухня 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку Дуже тепла квартира 2 засклені лоджії Техніка та меблі залишаються Є власний підвал

власник
3х Кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира, новострой под чистовую отделку, на 8 эт., 14 - ти этажного дома, площадью 68 м. кв. в новом микрорайоне Эспланада, от собственника, цена 50 тыс. $. От собственника сделаны улучшения в квартире: Перегородки газоблоковые заменены на кирпичные, как межкомнатные так и межквартирные. Водопровод, канализация и отопление сделаны из импортных, качественных материалов, батареи и боллер - производства Германия. Полностью переделана электропроводка на более качественную и надежную. Сделано утепление балкона. Дополнительно сделан теплый пол: коридор, санузел, кухня, частично зал. Оштукатуривание и стяжка полов выполнена по маякам с применением пластификаторов. Полностью оштукатурен и залит пол в санузле. Фурнитура на оконных системах - производсва Германия. Окна Устанавливаются окна 5-ти камерной системы. Балконы и лоджии застеклены моностеклом Двери Устанавливаются входные двери Штукатурка стен Выполнена штукатурка всех помещений, в том числе ванной комнаты и санузла Стяжка Цементная стяжка, в том числе ванной комнаты и санузла Электричество Переделанная и усилена медная электропроводка с разводкой под электроплиты и боллер. Мощность электроэнергии на квартиру 12 кВт Отопление Крышная котельная с поквартирными счетчиками тепла Водоснабжение Устанавливается система водоснабжения, канализации, электроснабжения. Выполняется монтаж бойлера. Счетчики Устанавливаются счетчики воды, электроэнергии, тепла (поквартирно). Дополнительная информация, фото по телефону.

власник
Продаж 2 кімн. квартири 68 м. кв.
olx.ua

Продам 2 комнатную квартиру в новом доме. г.Сумы, пр.М.Лушпы 19 Район ТРЦ "Лавина" Квартира находится на 3 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры 72 м2. Дом сдан в 2012 году. Заселен. Состояние от строителей. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Цена 50 000$. Просмотры бесплатно и в любое удобное для Вас время. Звоните.

2х комнатная квартира в новом доме на Лушпы 19.
olx.ua

Забудова від комп Федорченко Здійснено ремонт. Вільно. Кімнати роздільні 2 санвузла та 2 балкони

Куликовская улица, 100, Ковпаковский, Сумы, Сумская 50000.0 USD
dom.ria.com

В продажі 2 к кв по вул. Герасима Кондратьєва ( територія СНАУ) від забудовника федорченко. Площа 63 м, кімнати окремі. Квартира з новим сучасним і якісним ремонтом, меблями, технікою. - автономне опалення, нові вікна, утеплена зовні, - тепла підлога на кухні, коридорі та ванній,, - гардеробна - вікна з шикарним видом на сквер СНАУ. - великий тамбур на чотири квартири. Зручне розташування- розвинена інфраструктура магазини, школа 1, дит.садок, стоянка для авто. Будинок не над дорогою. Можливий торг- слухаємо зустрічні пропозиції по ціні. Ключі в агенції- перегляди за попередньою домовленістю в зручний для Вас час.

2-кімнатна Новобудова СНАУ
olx.ua

Продам 4 кімнатну квартиру з автономним опаленням напроти дитячої поліклініки Ідеальний 3 поверх 9 поверхового панельного будинку Площа: 78м2, кухня 9,8м2 4 ізольовані кімнати Капітальний ремонт проводився 2010році(починаючи з електропроводки) ВСТАНОВЛЕНЕ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ(УЗАКОНЕНЕ) Двухконтурний газовий котел(замінений в січні 2024року) Залишається вбудована кухня Роздільний санвузол та ванна кімната Пластикові вікна та труби, на підлозі - ламінат Кондиціонер Три засклених балкони Гарний та акуратний під’їзд У дворі дитячий садок, поряд школа, дитяча поліклініка, та вся необхідна інфраструктура. Пишіть, дзвоніть, приходьте на перегляд та купуйте!!!

Продам 4к квартиру з автономкою біля дитячої поліклініки на І. Сірка
olx.ua

2к квартира на Соборній, зроблений капітальний ремонт - перезаливалась повністю підлога, нові труби, батареї, електрична проводка, новий лічильник електроенергії. Також були встановлені лічильники на світло і газ. За рахунок перепланування квартири обєднали і збільшили санвузол, з однієї з кімнат і кухні вийшла прекрасна кухня-студія, звідси є засклений балкон - мрія хозяйки. Квартира продається з меблями і технікою.

2к квартира на Соборній - сучасна функціональність
olx.ua

У продажу трикімнатна квартира в центральній частині міста. Вулиця Іллінська ** Знаходиться на ідеальному 3му поверсі 9 ти поверхового будинку ** Квартира з ремонтом ** Цегляний будинок ** Кришна котельня ** Нова проводка ** Заміна труб, вікна пластик, балкон засклений ** Не кутова, тепла та охайна квартира з гарною аурою ** Є власний підвал та кладова на поверсі ** Кімнати ізольовані ** Залишаються всі меблі та техніка ** Відеоспостереження ** Новий ліфт ** Чистий, охайний підїзд Гарний район з розвиненою інфраструктурою, поруч все, що потрібно для комфортного життя в пішій доступності Дзвоніть, записуйтесь на перегляд. Покази у зручний час

Продаж трикімнатної квартири з ремонтом
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири вул.Харківська 50 000$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Капітальний ремонт Бойлер Цегляний будинок Балкон Зручне місцерозташування Перегляд за домовленістю!

власник
Продаж 3-кімнатної квартири вул.Харківська 4/9 поверхового цегляного д
olx.ua

Пропонується до продажу простора квартира площею 70 м² на проспект Свободи. Знаходиться на 4 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, що гарантує зручність. Квартира оснащена автономним опаленням з двохконтурним котлом, що забезпечує комфорт та економію енергії. Планування включає: • дві ізольовані кімнати-22 м² та 17 м² • велику простору кухню- 16 м² • зручну ванну кімнату. Висота -2.7 м Всі вікна виготовлені з металопластику, а нові комунікації забезпечують надійність та безпеку. Ванна кімната оздоблена якісною сантехнікою. Підлога оброблена плиткою та ламінатом, створюючи сучасний та затишний інтерєр. Встановлена система охоронної сигналізації "пульт" Значним бонусом є те, що поруч з квартирою є підсобне приміщення Розташування цієї нерухомості є ідеальним, надаючи легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури та зручність у повсякденному житті. Поруч річка Псел з зонами відпочинку. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири!

Двокімнатна квартира 70 м²  проспект Свободи .4 поверх. А/О
olx.ua

Цегляний будинок Автономне опалення. три лоджії, класне планування. Чистий продаж. Без доручень Покази за попередньою домовленістю

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 129
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру. Автономное отопление. Не угловая. Современный ремонт. Остается мебель и техника. Гардеробная. Лождия + балкон. Счетчики. Свой подвал. Есть свое парко место в отапливаемом охраняем боксе. Ул Г Кондратьева. Торг уместен. Более подробгая информация по телефону +380665367122

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 211
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру. Теплый кирпичный дом. Идеальный 5й этаж. Автономное отопление. Современный ремонт. Просторная планировка. Два балкона. Раздельный санузел. Счетчики на все. Свой Двор. Парковка. Средина ул Кирова ( Герасима Кондратьева). Более подробная информация по теелфону +38********22

Продам 3 ком с АО, 5й этаж, Мебель, техника, Кирпичный Дом
olx.ua
1 - 24 з 662 результатів