Продам 1 - кімн квартиру вул. Курська ( "Укрпошта") Площа: 28/16/5 м2, квартира знаходиться на 5 му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира в житловому стані, є балкон, не засклений. Труби, вікна замінені. Меблі залишаються за домовленністю з власником. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час.

Курська вул., 107
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири вул. Дмитра Бортянського ( минула назва « Робітнича).( р-н магазину « Рона). Центр міста. 4-й поверх/ 5-ти поверхового будинку. Площа квартири: 31/17/6. В квартирі дуже гарний косметичний стан. Натяжні стелі. Двері броньовані. Вікна пластикові, мідна проводка, замінені радіатори, сантехніка нова. При продажу квартири залишається: - вбудована кухня - варильна поверхня - стінка в залі Є балкон засклений. Інфраструктура : поруч школа # 13, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Гарний двір, прекрасні сусіди. Ціна: 19000$ Документи готові. 1 Власник. Прописаних вже не має. Телефонуйте, домовимось про перегляд квартири. Агентство нерухомості « Проспект».

ексклюзив
Робітнича вул., 84
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру проспект Свободи ( минула назва « Прокофьева»). Площа квартири: 39/19/8 Квартира знаходиться на 8-м поверсі/ 9-ти поверхового будинку. Вид на річку « Псел». В квартирі житловий стан. Є лоджія 5.5 м2. На все встановлені лічильники ( вода та світло). Сан/ вузол окремий. Найкраща інфраструктура: поруч дитячий садок, центральний парк, річка « Псел», легкоатлетичний манеж, зупинка. Ціна: 17000$. Покажу в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Свободи просп. (Прокофєва), 32
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру з ремонтом ( р-н Сумиобл.енерго) проспект Свободи. Площа квартири: 32/18/6, квартира розташована на 2-м поверсі/ 2-х поверхового будинку. В квартирі зроблений сучасний ремонт 4 роки назад. Квартира НЕ КУТОВА. Автономне газове опалення, кондиціонер, меблі, техніка , лічильники на все. В наявності невилика комора, та підвал Ціна : 20000$. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для Вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 8
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в одному з центральних районів міста Зручний поверх Косметичний ремонт Кахель в санвузлі Лічильники Кімната 18 м кв Суміжний санвузол В ціну входять меблі і техніка Пральна машина і холодильник, бойлер Охайний підїзд Ан DOM. IN

Холодногірська вул., 41
rieltor.ua

Вже таких пропозицій немає! 1к квартира на Г. Кондратьєва з автономним опаленням. Зручна локація, поряд все необхідне для життя. Будинок зданий в експлуатацію, сусіди вже зробили ремонт, ліфт працює. За таку ціну можна і треба купувати! А ремонт - це втілення Ваших мрій! Тож, чекаю Ваших дзвінків! Готова оперативно показати.

Г.Кондратьєва, 160
rieltor.ua

Продам квартиру Ковпака, цегляний будинок. Не над дорогою В квартирі зроблений ремонт, проводка замінена, стіни вирівняні, під покраску, пластикові вікна, балкон, квартира дуже тепла, кімната 18 кВ м, просторий коридор Торг присутній АН GOLD HOME

Ковпака вул., 55
rieltor.ua

Продам квартиру в одному з найбільших затребуваних районів міста. - Поряд є все необхідне: школи,садочки,магазини,ТРЦ ,зона відпочинку і т.д. - Середній поверх. Ліфт працює - Зручне планування - Якісний косметичний ремонт - Вікна - пластикові склопакети - балкон засклений та облаштований - залишаються вбудовані меблі - є лічильники - квартира має зовнішнє утеплення Цей затишний куточок чекає на нового власника. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Лушпи, 20
rieltor.ua

У продажу 1-кімнатна квартира в центрі міста, вул. Холодногірська! Будинок побудовано за Чешським проектом, квартира має рідкісне планування. Загальна площа більше 38м, простора кімната 19,2м правильної прямокутної форми. Кухня 8м! Квартира розташована на 3му поверсі 5ти поверхового будинку із цегли. Не кутова. У квартирі замінили вікна, труби, двері (вхідні та міжкімнатні). На балконі - нова металопластикова рама. У санвузлі та на кухні - плитка. Замінили електропроводку. Встановили бойлер. На газ, воду та світло є лічильники. У квартирі є досить простора кладова, де додатково можна зберігати речі. Квартира продається з усіма меблями та технікою, забирають лише особисті речі. Деталі щодо перегляду та придбання цієї квартири за номером 05*********28. Тож не втрачайте час дзвоніть та купуйте!

Холодногірська вул., 45
rieltor.ua

Продаж Однокімнатної квартири Вулиця Холодноярської бригади Третій поверх Простора кімната Кухня 8м2 Ціна 15500дол

Холодноярської бригади, 3/1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Суми

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Кондратьєва, район 1-ї школи. Квартира не кутова, розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку. 44/29/5, окремі кімнати,окремий санвузол, є кладовка (можна зробити перепланування). Вікна пластикові, є незасклений балкон. В цілому, стан житловий, але потребує ремонту. Є лічильник на газ. Чистий продаж, торг.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 1
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на Металургів. Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового будинку. Не кутова. Площа квартири 31м2. Вікна замінені, труби пластик. Косметичний ремонт. Встановлена газ. колонка. Лічильники світло/газ/вода. Житловий стан, все залишається. Вартість квартири 18900$ Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Пропозиція від агентства нерухомості. Телефонуйте.

Новопоселенська 1-а вул., 1
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру по вул. Р. Атаманюка (40 років Жовтня). Поблизу проспект Перемоги (Курський) - будинок цегляний - затишний двір - квартира не кутова, тепла - вікна пластик - балкон засклений (пластик) - санвузол сумісний (плитка) - труби поміняні - лічильники - кодиціонер + бойлер - є комора Кімната з альковом, що додає функціональності (розділена спальна зона та зона відпочинку). Дуже економна по ком. платежам. Відмінний варіант для невеликих сімей, одинаків або під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч знаходиться школа №22, садочки, магазини, ТРЦ, ринок Курський, аптеки, банки. Телефонуйте, встигніть скористатися вигідною пропозицією.

Р. Атаманюка, 59
rieltor.ua

Продам 1кімнатну квартиру ЖК Київський 23 корпус 1 ЖК знаходиться у кроковій доступності від Курського проспекту. Будівля цегляна, витримана в сучасному стилі. Будинок зданий. - квартира не кутова, тепла - панорамні вікна - балкон засклений - ремонт після будівельників - санвузол суміжний - автономне опалення - радіатори - електропроводка Ідеальний варіант для молодих та сучасних або для невеликих сімей. Поруч розташований дитячий садочок №10, школа №7, продуктові супермаркети, аптеки. Право власності оформлено. Власник погоджується продати по програмі єОселя, єВідновлення. Телефонуйте, встигніть скористатися найвигіднішою пропозицією.

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 23/1
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру з А\О вул.Маяковського ( р-н Горобини ) Загальна площа квартири: 45 м2, житлова - 30 м2, кухня-6.7м2. Квартира розташована на 2 поверсі 2 поверхового будинку. В квартирі житловий стан. При продажі залишаються всі меблі та техніка. В додаток є приміщення для власних речей та погреб для консервації. Гарна інфраструктура: поруч супер маркет Амбар, школа , зупинка. Ціна 19999$ , торг доречний , пропонуйте свою ціну. Телефонуйте і ми покажемо Вам цю чудову квартиру.

Маяковського вул., 12
rieltor.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру на вул. Миру в будинку, що є прикладом ефективного управління ОСББ. Будинок повністю утеплений, замінені всі центральні та внутрішні комунікації будинку, в під’їзді встановлено нові енергозберігаючі вікна, відремонтований дах. Повністю оновлено двір, встановлено сучасний дитячий майданчик. Ремонт в дуже хорошому стані. Вкладень не потребує. В квартирі вся нова електропроводка, надійні вхідні двері. Всі вікна метлопластикові енергозберігаючі. Комунальні платежі просто смішні в порівнянні зі схожими квартирами в інших будинках за рахунок утеплення. Звичайно в квартирі дуже тепло взимку і прохолодно влітку. Квартира знаходиться в дійсно унікальному будинку, який є прикладом комфорту і ефективного використання коштів власників. Є підвал. Вся необхідна інфраструктура поряд. Покупець не пожалкує. Можливий торг.

Миру вул., 34
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Засумська 16-б Не завершений кап ремонт, вікна балкон пластик, труби поміняні, нова вбудована кухня, с/у плитка, Охайний підїзд, ліфт працює, гарні сусіди Готові до пропозицій АН GOLD HOME

Засумська, 16
rieltor.ua

родається 2 кімнатна квартира на Привокзальній. Будинок не над дорогою! Вікна, балкон пластик, високі стелі, 26 кв м житлової площі, гарний косметичний ремонт, новий газ. колонка, з/в плитка, душ кабінка, вбудована кухня, кондиціонер Є земля 2 сотки Торг присутній АН GOLD HOME

Привокзальна вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в цегляному будинку. Квартира з ХОРОШИМ косметичним ремонтом, тепла, некутова. Над квартирою є техповерх! Вікна, балконний блок та сам балкон пластикові! Загальна площа квартири 36 м2. Кімната 19 м2. Кухня 5,6 м2. Нові радіатори, КОНДИЦІОНЕР. Своя КЛАДОВА! Ціна 16 499 доларів США. Запропонуйте СВОЮ ЦІНУ ! Телефонуйте 0663440582 Інна АН Добробут

проспект Перемоги, 35
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Харківська.Будинок цегляний з товстими стінами, квартира знаходиться на 2 му поверсі .Зроблений косметичний ремонт, є меблі які залишаються.До центру 5 хвилин. зайти і жити .Ліфт працює.

Харківська вул., 2
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Залівна. Ця квартира розташована на другому поверсі з 9 і є прекрасним варіантом для комфортного проживання. Квартира з загальною площею 34.5 кв. метрів має косметичний ремонт, а вікна та балкон засклені пластиком. Кімната розділена на зони, з альковим, що додає додаткової функціональності та простору. Труби поміняні, а також є коморка для зберігання речей. Меблі залишаються, а щодо побутової техніки - можлива домовленість. Ця пропозиція - відмінний варіант для молодої сімї або як інвестиція в орендування. Не втрачайте шансу стати власником цього надзвичайного приміщення. Телефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!.

Заливна вул., 29
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Миру, (район Хімістечка). Квартира світла та затишна, з подвійними дверима та пластиковими вікнами. Балкон засклений деревяною рамою, що дозволяє насолоджуватися видом з комфортом. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінені труби, встановлена газова колонка та лічильники. Меблі та техніка залишаються новому власнику, що робить її готовою до заселення. Поряд все необхідне для комфортного життя. Ми відкриті до діалогу та готові слухати ваші пропозиції. Скористайтесь можливістю стати власником цієї затишної квартири. Телефонуйте нам прямо зараз для узгодження деталей.

Миру вул., 26
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в м. Суми. 4 поверх. Некутова. Кімнати "вагончиком". Нові: труби, каналізаційні труби, балкон застеклений пластиком! Є газова колонка, підвал. Квартира ЧЕКАЄ нового ВЛАСНИКА ! Меблі по домовленності. Ціна 25000 доларів США, торг присутній. Телефонуйте 0663440582 Інна АН Добробут

Данила Галицького вул. (Комсомольська), 38
rieltor.ua

Продам квартиру в центральній частині міста - теплий цегляний будинок - комфортний низький поверх - гарний косметичний ремонт - вікна пластик - нова електропроводка - меблі і техніка - лічильники Дуже затишна атмосфера Ідеальний варіант для пари чи одинака. Або готовий варіант для здачі в оренду. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Антонова, 10
rieltor.ua
1 - 24 з 563 результатів