Єкслюзивна пропозиція. Продам 1 кімнатну квартиру з Евро-ремонтом площа Свободи ( минула назва « Прокофьева»). Площа квартири 52/22/11. 10-й поверх/ 11-ти поверхового будинку. Не кутова. Дуже тепла. Автономне опалення ( газовий двоконтурний котел). Економічний. В квартирі зроблений сучасний Евро-ремонт. Підлога ламінат. В сан/ вузлі плитка. Велика лоджія 10м2. При продажу квартири залишається: - Нова вбудована кухня. - духова шафа - витяжка - двокамерний холодильник « BOSCH”. - пральна машина автомат « Gorenje” на 7 кг ( нова). - плазмовий телевізор « Samsung”. New. - дорогий диван дуже зручний. - крісла 2 штуки розкладні. - компʼютерний стіл - кухонний стіл + стільці. - шафа купе в кімнаті - прихожа Квартира під охороною сигналізацією. Є домофон. Бонус: на Автостоянці біля будинку ( є своє крите ПАРКО-місце). 1 власник. Прописаних не має. Документи готові до продажу. Ціна: 34000$. Агентство нерухомості « Проспект».

Свободи просп. (Прокофєва), 14/3
rieltor.ua

У продажу затишна та комфортна трикімнатна квартира у новобудові. Облаштована повним комплектом меблів і технікою Виконана у спокійних ванільно шоколадних тонах Капітальний ремонт - 2021 року в ідеальному стані. 83 м кв Окремі спальні та Простора гостинна Кухня - 15 м кв Два санвузли Вмістка гардеробна Розташована на початку Проспекту Лушпи, поруч З Харьківською Ідеальна інфраструктура :школи, садочки, зупинка, ТРЦ, центр міста, озеро Чеха, паркова зона - все поруч. Розглядаємо також продаж під #ЄОСЕЛЯ Телефонуйте для перегляду та обирайте саме ЇЇ. Вам сподобається... Ан DOM. IN

Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам стильну та сучасну квартиру-студію в новобудові на проспекті Лушпи - ЖК Еспланада. В квартирі виконано сучасний ремонт. Все в ідеальному стані. Вдало підібрані кольори, квартира затишна та світла. Простора кухня-студія розширює корисний життєвий простір та має високу функціональність в порівнянні зі стандартними плануваннями з вузькими та темними коридорами. Прихожа відділена від основної кімнати, де розміщено дві місткі шафи, за рахунок чого зона кухні-вітальні не перевантажена меблями і водночас є достатньо місця для зберігання Ваших речей. Продумане освітлення за рахунок декількох точок світла. Ви завжди можете вибрати потрібну зону для освітлення або вибрати варіант світильників під Ваш настрій: настінні, точкове освітлення зон, основне світло. Все LED. В квартирі автономне газове опалення - встановлено якісний 2-контурний котел, що має високі показники енергоефективності. У ванній кімнатні - тепла підлога. Вдале розташування дає Вам змогу користуватись всіма перевагами мікрорайону і інфраструктурою ЖК зокрема. Все необхідне поряд - ТРЦ "Лавина", озеро Чеха, Будмаркет "Віста", безліч ресторанів, продовольчих магазинів і супермаркетів та багато іншого. Вікна виходять у тихий двір. Безпека забезпечена відеонаглядом (працює під час вимкнень світла, як і домофон). У дворі є приватний дитячий садок, сімейний лікар, перукарня, суші, банк, салони краси. Є великий дитячий майданчик, парковка. Також поряд є крита автостоянка з охороною. ВАЖЛИВО! При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка. Для зручності ціна вказана без торгу! Телефонуйте, перегляд у будь-який зручний для Вас час. Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3к.квартиру з дизайнерським ремонтом на 2 поверсі в новому будинку по вул. Проспект Свободи 16/2. Загальна площа 112м2, три роздільних кімнати, кухня - гостинна,два сан.вузла,три гардеробні. Квартира не кутова, енергетично незалежна,оснащена теплою підлогою, система очистки води,є особиста комора на поверсі з документами,підвал . Новим власникам залишаються: сигналізація, інтернет - оптоволокно, меблі з ясеня, якісна побутова техніка з Німеччини, котел Вайлент Будинок від забудовника Нотех.Гарне місцерозташування,поряд дитячий садок,школа,магазини,ТЦ,парк,річка,зупинка громадського транспорту, автостоянка. В будинку ОСББ, відеонагляд. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном,торг доречний.

Проспект Свободи, 16/2
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, встановлено відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 5-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок повністю заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку - чиста вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 14 кв.м., вітальня - 17 кв.м. і спальня 19 кв.м. + лоджія 3,6 кв.м. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт. Вдало підібрані тони та кольори, які відповідають сучасним тенденціям стилю. Ергономічно спланований життєвий простір. Тепла підлога є в кухні, санвузлі і коридорі. Квартира світла та затишна. Всі меблі та техніка в високої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Газовий котел - італійський фірми BAXI - економічний та надійний. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні за рахунок закритої території, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

Нижньосироватська вул., 10
rieltor.ua

Продам 3-ну квартиру з авторським ремонтом вул. Прокофєва. Квартира рорзташована на 8-му поверсі в 10-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири: загальна 87м2 , житлова 44,8м2 ,кухня 18 м2. АВНОНОМНЕ опалення , батареї в кімнатах з власним регулюванням. Квартира добре утеплена. На вікнах тканеві ролети. Засклена лоджія, інші два балкони переплановані - один під робочий кабінет з теплою підлогою, інший - породовження кухні. Квартира оснащена різного типу підсвітками, вбудованою технікою і меблями. Дитяча кімната оснащена спорткуточком, якісним диваном і робочим столом. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрасом, кондиціонер, вихід в робочий кабінет. Кожна кімната містить велику вбудовану шафу та натяжні стелі. Кухня має вбудовану техніку і меблі, сучасний скляний розкладний кухонний стіл, морозильна камера, холодильник, духова шафа, велика посудомийна машина BOSH, якісна витяжка, пральна машина. Окреме власне підвальне приміщення розташуване в самому будинку. Найкращій варіант для комфортного життя Вашій родині, гарна інфраструктура, в пішій доступності до центру, поруч парк, річка, аптеки, школи,супермаркети, дитячі садочки, школа, дитячі майданчиким. Сусіди приємні і адекватні. Гарний , чистий підїзд з гарним новим ліфтом. Ціна: 122 000 $. Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14/6
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові з автономним опаленням. Характеристики: - Загальна площа 80 кв.м. - Чудове планування: функціональна прихожа з шафою, велика вітальня, простора кухня з лоджією, дві окремі спальні, балкон. Роздільний санвузол. В квартирі хороший ремонт, є всі меблі та побутова техніка. - Тепла підлога в коридорі, санвузлі та кухні. - Комфортні меблі. - Ремонт робився "для себе" з матеріалів хорошої якості. - Для комфорту встановлено кондиціонер. При продажу власники готові залишити все, що ви бачите на фото. Будинок повністю заселений; В підїзді сучасний ліфт. Чудове розташування: поряд Здибанка, річка, кафе, ресторани, багато магазинів і інших закладів. Не втрачайте Ваш шанс придбати дійсно якісне, сучасне і комфортне житло. Можливий продаж під єОселю. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Заливна вул., 5/1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру-студію в новобудові в 9-му мікрорайоні (вул. І. Сірка) з автономним опаленням. Будинок від надійного забудовника Нотехс. В будинку працює ОСББ. Квартира знаходиться на 7-ому поверсі. Загальна площа 61 кв.м.: простора кухня-студія майже 30 кв.м. і спальня 18 кв.м., балкон і лоджія переобладнана у робоче місце. Будинок повністю заселений, ліфт працює. В квартирі зроблено якісний ремонт. Яскраві тони та кольори завжди забезпечать хороший настрій вашій родині. Вдало спланований життєвий простір. Є тепла підлога. Всі меблі та техніка хорошої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Встановлено надійний і економічний газовий 2-контурний котел. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 9 років. Привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення. Можливий торг, розглянемо всі пропозиції.

можливий продаж по єОселя
Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 7/2
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну VIP квартиру в центрі. Квартира розташована на 8-му поверсі в 10-ти поверховому будинку. Площа квартири : загальна 50 м2, житлова 30м2, кухня 15.1м2. В квартирі дорогий, свіжий ремонт, який зробили перед початком війни. Нова, сучасна техніка та меблі залишаються новому власнику. Квартира знаходиться в самому центрі міста, з вікна відкривається чудовий вид на парк «Казка» де ви зможете гарно відпочити та прогулятися. Поруч знаходиться кінотеатр «Дружба», ринок, супермаркети, ресторани,кафе. Вартість 45000$ Телефонуйте і ми покажимо в любий час. Агенство нерухомості "Проспект"

Новомістенська, 23а
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові з автономним опаленням. Характеристики: - Загальна площа 84 кв.м. - Чудове планування: функціональна прихожа з шафою та гардеробною, велика вітальня, простора кухня, дві окремі спальні, балкон. Два санвузли. В квартирі новий сучасний ремонт, нові меблі та побутова техніка (деяка ще на гарантії). - Тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні. - Комфортні меблі високої якості. - Ремонт робився "для себе" з матеріалів хорошої якості, все продумано до дрібниць. - Для комфорту встановлено кондиціонер, посудомийну машину. - Для безпеки встановлено систему сигналізації. При продажу власники готові залишити все, що ви бачите на фото. Будинок зданий в експлуатацію 5 років тому, майже повністю заселений; - В підїзді сучасний ліфт. - Великий комфортний двір, достатньо місць для вашого авто, дитячий майданчик. - Є власна комора в підвалі. Ремонт в квартирі в ідеальному стані, тому не втрачайте Ваш шанс придбати дійсно якісне, сучасне і комфортне житло. Можливий продаж під єОселю. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5к21/1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Суми

Забудовник Федорченко Квартира під ремонт Автономне опалення Будинок заселений, сусіди поробили ремонти У дворі є місце припаркуватись Поруч 2 садочки і купа магазинів 300м до озера для прогуляок В подарунок підвал 4м2 Двоніть!

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 34
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру з автономним опаленням Вул. ЗСУ (Інтернаціоналістів), р-н оз. Чеха. Квартира розташована на 9-му поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 56м2. Житлова 29м2. Великий балкон 6.5м2. Індивідуальне газове опалення. В квартирі зроблений хороший ремонт. Всі меблі та техніка залишаються. Лічильники світло, газ, вода. Дуже добре розвинуа інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності. Вартість квартири 44500$. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 61Б
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в якісній новобудові в районі вул. Харківська. Закрита територія двору, доступ лише для мешканців будинку та їх гостей, територія - приватна власність ефективного ОСББ, для безпеки мешканців встановлено відеонагляд. - Автономне газове опалення - якісний 2-контурний італійський котел BAXI. - Товсті утеплені стіни, висота стель - 2,7 метра. - Повноцінний 10 поверх - не техповерх! Ліфт їде до 10-го. Дах обслуговується щорічно за рахунок ОСББ, тому проблем з ним немає. - Хороше планування - великі кімнати (17,8 і 18,5 кв.м.) і кухня (13,3 кв.м.), роздільний санвузол, широкий коридор, лоджія. Із вікон відкривається чудовий краєвид на озеро Чеха. - В квартирі зроблений якісний ремонт, все в гарному стані. - Будинок майже повністю заселений, хороша шумоізоляція, привітні сусіди. У дворі буде власна зона відпочинку, є парковка для авто, підвали. Телефонуйте! Можливий торг!

можливий продаж по єОселя
Нижньосироватська вул., 10
rieltor.ua

Продам 2-х рівневу квартиру з ремонтом. Вул. Нижньосироватська (Хіммістечко). Загальна площа 119м2. Індивідуальне газове опалення (2-х контурний газовий котел). Квартира розташована на 4-5 поверхах. 1-й ярус - кухня-вітальня + сан. вузол. 2-й ярус - 2 спальні+ сан. вузол. Якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Лічильники світло/газ/вода. Меблі та техніка за домовленісю. Закрита територія, відеоспостереження, власне парко місце, зона барбекю. Вартість 90000$. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Нижньосироватська вул., 61/1
rieltor.ua

Продам Нову 1 кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів. Р-н Нового дитячого садочка та оз. Чеха. Квартира розташована на 4-му поверсі 10 поверхового будинку. Площа квартири 41м2. Індивідуальне газове опалення. Квартира не кутова, в середині будинку. В квартирі зроблений сучасний Євро ремонт. Зроблена нова ел. проводка. Нова вбудована кухня з технікою. Натяжні стелі. Розведена тепла підлога в сан вузлі. Утеплений балкон з середини. Тамбур окремий на 3 квартири. При продажі меблі татехніка залишаються за домовленісю. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 37500$. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 37
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ), р-н оз. Чеха. Забудовник Федорченко. Будинок в стадії будвіництва. Квартира розташована на 10-му поверсі + тех. поверх. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 82м2. Житлова 47м2. Кухня 11м2. Стан квартири від забудовника. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, зупинки громадського транспорту, дитячий садочок. Вартість квартири 39000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телевонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 35/6
rieltor.ua

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ) р-н оз. Чеха. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 55м2. Індивідуальне газове опалення. Квартира перепланована в студію. Зроблений новий ремонт. Замінена ел. проводка від забудовника. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, посудомийна машина, холодильник, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 52000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 37
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Новому домі. ЖК "Айсберг". Забудовник ТОПАЗ. Будинок введений в експлуатацію. Квартира розташована на 10 поверсі 11 поверхового нового цегляного будинку. Квартира не кутова. Площа квартири 36м2. Кімната 15м2. Кухня 9м2. Стан від забудовника. Індивідуальне газове опалення. Лічильники світло, газ, вода. Гарний вид із вікон. Закрита територія. Поруч все необхідне в пішій доступності. Дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха. Гарна транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 26000$. АН: "Гарант" Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 41Б
rieltor.ua

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Проспект М. Лушпи біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Квартира знаходиться на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 49м2. Кімната 22м2; Кухня 12м2. Індивідуальне газове опалення. Зроблений новий ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, холодильник, телевізори, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 60000$. Пропонуйте свою ціну. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 2/2
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру по ул. Г.Кондратьева, район памятника "Алеши". Квартира с автономным отоплением. Окна пластик, 2 балкона, санузл плитка, пол ламинат. Счётчики воды, газа. Остаётся встроенная мебель.

Г.Кондратьева, 129
rieltor.ua

Продам простру 1 кімнатну квартиру з Автономним опаленням. Вул. Г. Кондратьєва. 2-й поверх 10 поверхового цегляного будинку. Не кутова. 2 засклений балкона. Площа 57м2. Кімната 21м2 Кухня 11м2. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). Лічильники світло/газ/вода. Хороший ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 31000$. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 211А
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Забудовник Сумбуд. Будинок зданий та обжитий. Документи на руках, нотаріальне переоформленя. Квартира розташована на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. 2 балкона. Загальна площа квартири 78 м2. Житлова 44 м2. Кухня-вітальня 12.5 м2. В ціну квартири входить підвал 4м2. Стан від забудовника з чорновою обробкою. На балконах замінений склопакет. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина". Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 54000$. Торг. АН: "Гарант". Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Забудовник Сумбуд. Будинок зданий та обжитий. Документи на руках, нотаріальне переоформленя. Квартира розташована на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Великий балкон з виходом із 2-х кімнат. Загальна площа квартири 69 м2. Житлова 37 м2. Кухня-вітальня 11 м2. В ціну квартири входить підвал 4м2. Стан від забудовника з чорновою обробкою. На балконах замінений склопакет, балкон цегляний. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина". Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 52000$. Торг. АН: "Гарант". Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Новобудові. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Квартира розташована на 8 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Вид на проспект. Загальна площа квартири 41м2. Кімната 15м2. Кухня 10м2. Індивідуальне газове опалення. Ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Квартира продається через агентство нерухомості. Вартість квартири 37000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. АН: "Гарант". Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua
1 - 24 з 460 результатів