Продам квартиру в затишному, тихому районі біля парку. До центру 10 хвилин пішки. Вся інфраструктура поруч. Ремонт старенький, треба оновити, але все необхідне для життя є. Всі лічильники є. Газ, який дуже сильно виручає за відсутності електроенергії. Будинок тихий і спокійний. Лоджія виходить на парк Кожедуба. Дуже тепла квартира. Бонус до квартири: 2 комірки у підвалі, а також дача з 20 сотками землі під Сумами.

власник
Олексія Береста пров. (Огарьова), 2/1
rieltor.ua

Квартира знаходиться на третьому комфортному поверсі, не кутова, тепла, суха, в чудовому стані. Ліфт працює . Є лічильники газу та води, бойлер. Балкони з склопакетами. Поруч добре розвинута інфраструктура: супермаркети, садочок, школи, поліклініка, зупинки міського транспорту. Можливе термінове заселення.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 46
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири, поруч кінцева зупинка, озеро Чеха, затишне подвірʼя. Зовні утеплена, замінена електро проводка і сантехніка. Вбудована кухня, шафи в коридорі та на балконі, пол ламінат та плитка. Ремонт робили собі для комфортного життя. Чистий продаж від власників.

власник
Інтернаціоналістів вул., 65А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира від власника! Продам простору 3-х кімнату квартиру, розташовану на 4 поверсі цегляного будинку. Будинок знаходиться в гарному районі міста на проспекті Свободи. Поруч розташована вся необхідна інфраструктура: ТРЦ, 2 школи, дитячий садок, магазини, а також річка, парк, та зона відпочинку. В квартирі виконаний гарний ремонт з використанням якісних матеріалів. Однією з переваг квартири є велика кухня (14, 7м.кв) оснащена меблями та технікою, простора ванна кімната (5,7м.кв), а також високі стелі (2,8м) . Підлога в кімнатах квартири виконана з дубового паркету. Всі стелі в квартирі натяжні . Стіни пофарбовані та місцями оздоблені натуральною деревиною. Квартира має два просторі засклені балкони, повнісю оздоблені сосновою вагонкою.

власник
проспект Свободи, 14/5
rieltor.ua

## Продається затишна 3-кімнатна квартира (76,27 м²) біля річки! - Простора 3-кімнатна (76,27 м²) з великою залою, 2 спальнями та просторою кухнею. - Окремі туалет і ванна кімната. - Вбудовані меблі на замовлення (дзеркальні шафи-купе під стелю). - Сучасна техніка (холодильник, електрокамін, пральна машина) та бойлер. - Кондиціонер для спекотних днів. - Чудовий район біля річки з безліччю ресторанів та кафе. - Гарна транспортна розвязка (маршрутки у всі частини міста). - Школи, садочки, магазини (АТБ, Сільпо) в пішій доступності. - Поряд ТРЦ Lavina та ринок. - Адреса : м. Суми, вул. Заливна 7. - Додаткові фото за потреби. **Звертайтеся! Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири!** **Додаткові фото та деталі за телефоном 09******57 або в особистих повідомленнях olx**

власник
Продаж 3-кімнатної квартири 9-й мікрорайон
olx.ua

Продам 3-х Кімнатну квартира по вул. Герасима Кондратьєва 112. Площа квартири 63.1 м2, житлова площа - 45 м2. Квартира на другому поверсі. Не кутова. Взимку тепло, комунальні платежі не великі. В квартирі є газова колонка, тому завжди є гаряча вода. Вікна виходять на дві сторони. Квартира потребує ремонту. Поруч супер маркети, аптеки, зупинка громадського транспорту, садочки та школи. Я власник, відповім на всі питання. Продаж не терміновий, безглузді пропозиції залишайте при собі. Якщо не відповідаю - пишіть в Telegram/viber/Whatsapp

власник
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири, вулиця Бельгійська, 23, в місті Суми. Квартира з ремонтом, загальною площею 87,3 м2. Гарне планування. Жиитлові кімнати роздільні, кухня, санвузол роздільний, 2 засклених балкона. Висота стелі 2,8 м. Квартира двостороння, гарний вид з вікон у двір та на зелену паркову зону. Квартира знаходиться на 3 поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Великий двір облаштований дитячим майданчиком з зеленими насадженнями. Поруч річка Псел, дитячий парк, парк Дружба, школи, дитячі садочки, обжитий квартал, центр в пішій ходьбі.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири біля центра. Суми
olx.ua

Власник. Продам НОВУ 3-х кімнатну квартиру (84/47/14) за адресою м. Суми вул. Ковпака, 91/1, 6 поверх. Квартира знаходиться всередині будинку. В квартирі індивідуальне опалення, двох контурний котел. Нормальні броньовані двері. Вікна металопластикові, балкон засклений. Дом введений в експлуатацію. Развита інфраструктура недалеко школа, лікарня, магазини. В парадному домофон, тамбур на 4 квартири. У Вас є можливість бути першими мешканцями цієї квартири.

власник
3-х к. квартира по вул. Ковпака
olx.ua

Трьохкімнатна квартира біля Центрального ринку. Автономне опалення. Зроблений якісний ремонт. Ламінат високої зносостійкості 33 кл. Witex, акрилові фасади на кухні, тепла підлога у ванній, прихожій, кухні. Дорогі броньовані двері Комунар. Дорогі якісніі меблі. Електрокамін.Вмонтована розводка під акустичну систему. 2 кондиціонера. Ванна гідромасажна. Утеплення фасаду. Ремонт робили для себе з "розмахом". ніхто не проживав. Закритий двір.

власник
Центр. Район "Центральний ринок". Засумська 10а
olx.ua

Продаж просторої 3к квартири по вулиці Холодногірська 45. Будинок цегляний, 90х років забудови. Знаходиться навпроти автостоянки. Квартира світла та тепла, вікна виходять у двір та на дитячий садок. Не кутова. Всі кімнати ізольовані. Меблі із натурального дерева. Є 2 скляні балкони. Стоїть фільтр питної води Zepter . Пральна машина Siemens, холодильник Bosch. В ванній кімнаті є бойлер. 6 років тому в квартирі був зроблений ремонт.

власник
Продаж 3к квартири вул. Холодногірська 45
olx.ua

Житлові комплекси у Суми

ХОЗЯИН продам 3 ком квартиру в кирпичном (белый) кирпич доме, 3 этаж 5 этажного дома ул. Супруна квартира 2 сторонняя не угловая теплая 2 балкона- в комнате и спальне . Ванная комната и туалет раздельные есть кладовка в квартире на площадке 3 квартиры. Дом находится рядом с детским парком Сказка, кинотеатром Дружба, рядом 3 садика, и 2 школы, детская и взрослая поликлиника много магазинов и привокзальный рынок. Дом находится в тихом месте подъезд в отличном состоянии есть подвал сухой. стоят счетчики на воду, свет, газ в квартире и счетчик на отопление на дом общая площадь 63 кв. м. Рядом остановка общественного транспорта можно добраться в любой район города. Цена 45 тыс. дол США торг уместен продается с мебелью. сотрудничаю с агентством.

власник
3 ком квартира  центр ул  Супруна с мебелью хозяин
olx.ua

У всех есть 2 варианта покупки жилья, поскольку в связи с удорожанием всех стройматериалов цены будут только подниматься . 1) купить в центре в новострое с автономкой минимум за 45 тысяч,ждать год (орендуя квартиру) пока дом построиться,и делать в быстром темпе ремонт ище как минимум пол года нанимая строителей или год делать самому. 2) выбрать неплохой вариант из готового и сразу въехать,не тратя деньги и время.Жарить шашлык под соснами возле речки. Видео :https://youtube.com/channel/UCiQcKAib7S_Aw0LcGJINKdw . Переулок Карбышева ,дом 106. 3-х комнатная ,балкон+лоджия, большой подвал, огород небольшой.Р-н Басы,до конечной химгородка 7 мин. пешком. Не угловая,распашенка.Потолки утеплены,окна пластиковые,все двери новые ...Оставлю все. Продажа без посредников .Агентства просьба не беспокоить .

власник
Пер. Карбышева,106.Автономка,квартира 3 комнаты.Агенства не беспокоить
olx.ua

Зх комнатная квартира в центре г.Сумы, ул. Герасима Кондратьева 25/1, 112кв.м , с уникальной планировкой , евроремонтом, 2мя санузлами, 2 балкона лоджия, 2 лифта,высокие потолки , новый дом, утепление по наруже, сигнализация, тёплые полы в ванной, натуральная столярка, дорогая кухня и сантехника, крышное отопление, на тепло счётчик! 9й етаж -12 этажного дома ухоженная придомовой территория. ОСББ, хорошие соседи.Идеальная локация в самом центре города!. Возможна долгосрочная аренда по договору аренды! 15000грн/месяц, + коммунальные платежи!

власник
Продам большую 3х комнатную квартиру в центре города
olx.ua

Продається 3к квартира за адресою Ковпака, 77а від власника. В гарному стані. Продається все з меблями та технікою. Є бойлер, балкон засклений. Утеплена лоджія. Дзвоніть або ставте питання за телефоном. 28000$

власник
Продається 3-к квартира на Ковпака
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Харківській 22/1 на 4 поверсі, вікна пластикові, всі меблі залишаються Квартира охайна та комфортна, близько до центру міста Продається від власника без риєлторів Можливий обмін на 1 або 2 кімнатну квартиру Прохання агентствам не турбувати

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру Можливий обмін на 1-2х кімнатну квартиру
olx.ua

Герасима Кондратьева 144/3,Прекрасная просторная трёх комнатная квартира общей площадью 111 метров возле аграрного университета с автономным отоплением, 6-ой этаж 10 этажного дома

власник
Аграрный 3к 111кв.м Г.Кондратьева 144/3
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру в хорошем раене,с ремонтом и встроенной мебелью,кухня без мебели ,а так заходи и живи,все находится в шаговой доступности.Продажа от собственника звонить 06*********54.

власник
Продам 3 комнатную квартиру на Интернационалистов 22
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на вул. Герасима Кондратьєва 144/3 (р-он Агроуніверситету) забудовник БВКК Федорченко 4кв. 2014р. - загальна площа: 86.44 кв.м. - 7/10 поверх. - кухня суміщена з балконом 12,5кв.м + 4,03кв.м. - в квартирі зроблений якісний ремонт. - встановлено автономне газове опалення (двоконтурний конденсаційний котел Immergaz) - присутня система автономного живлення АВР (автономність до 8 годин, інвентор + акумулятор 100Аг.) Вмикаєтся автоматично, без участі людини. - встановлені датчики руху які керують освітленням. - під керамічною плиткою по всій площі встановлена електрична система «тепла підлога», яка керується дистанційно зі смартфону - підключена державна система охорони зі здачею на пульт. - встановлено систему антипідтоплення «Нептун» з датчиками вологи. - в систему автономного опалення вбудований резерений електрокотел на випадок відсутності газу. - встановлена система очистки питної води методом зворотнього осмосу. - на даху встановлені супутникові антени. - ззовні виконано якісне утеплення фасаду з попередньою герметизацію технічних швів (по всій окружності включно з балконами). - з середини в квартирі виконано шумо і теплоізоляцію мінеральною ватою та закрито гіпсокартоном (стеля і стіни). - підлога: висоякісний ламінат + керамічна плитка. - стіни декоровані венеціанською штукатуркою (кімнати + балкони). - Led освітлення. - в квартирі встановлено два кондиціонери з функцією нагрів-охолодження. - міжкімнатні двері виготовлені з масиву дуба з елементами декору. - металеві вхідні двері декоровані накладкою з дерева і дублюються з середини дверима з масива дуба. При продажу в квартирі залишаються всі меблі (виготовлені з масиву ясеня під замовлення) та частково техніка високої якості. Також на поверсі є кладова (з окремим входом та вікном), яка офіційно через БТІ вписана в договір.

власник
Продаж З кімнатнатної квартири в м.Суми
olx.ua

Уютная квартира, от собственника . Сделана перепланировка . Две большие спальни и столовая с кухней + небольшая, но вместительная гардеробная и кладовка. Рассвет со стороны кухни и столовой, в спальни солнышко заглядывает после обед, даёт выспаться . Сделан капитальный Ремонт в квартире и общем коридоре , поменяна проводка. Мебель , кухня из натурального дерева, сделана под заказ. Утеплённые стены. Два лоджии - одна для хоз нужд, вторая - обшитая деревом для отдыха , поменяны пластиковые окна . Потрясающий вид на реку и Собор … перед носом дом никто не влепит . В пешей доступности все необходимое: ТЦ, развлечения, пляж и т.д. Лифт поменян на новый 3 года назад…. Это тоже не мало важно!!! Удобная транспортная развязка.

власник
3х комнатная квартира, Харьковская 1/1, центр, собственник
olx.ua

Продаж світлої та затишної 3-кімнатної квартири по вул. Ковпака. Загальна площа 62 кв.м. 2 балкони. Підїзд посередині будинку, тобто квартира не кутова. Поряд школа, багато магазинів, дитячі майданчики, кінцева зупинка багатьох маршрутів, ринок. 10 поверх. Без рієлтора! Не агентство! ПРОХАННЯ агентство не турбувати. Хозяйка. XXXXXXXXXX

власник
Колпака улица, 91, Сумы, Сумская 25000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3 кімн.квартиру пр-т Шевченка. + ГАРАЖ (р-н к/т "Дружба). Тихий центр. . Цегляний будинок, теплий, не кутова. Площа квартири: 56, 4/кухня 6, 4 ;квартира знаходиться на 3-м поверсі/ 5-ти поверхового цегельного будинку. У квартирі поміняні труби. Газ колонка (завжди є в гаряча вода). При продажу квартири залишаються: - кухня - газова плита - холодильник - пральна машина - меблі в квартирі паркет Є Балкон. Лічильники - газ, світло Тихий, спокійний двір. Чистий підїзд. До 300м.- школа, дит.сад, супермаркети, поліклініка, парк, аптеки, зупинки транспорту, ресторани, кафе. Покажу в договірний час.

власник
Шевченко проспект, 14, Ковпаковский, Сумы, Сумская 30000.0 USD
dom.ria.com

Трикімнатна, світла, суха квартира на вул. Ковпака. Р-н 22-ї школи. Кухня - натяжна стеля, на полу плитка, вікна пластик. У великій кімнаті натяжна стеля, кондиціонер, вікна пластик. Утеплена ззовні. Балконні блоки дерев`яні з двома дверіма. На великому балконі рама пластикова, на маленькому дерев`яна. Міжкімнатні двері з натуральної деревини. Вхідна дверь броньована. Батареї по всій квартирі чугунні, пол лінолеум. Сантехнічна розводка - пластик. Ліфт працює, після капремонту. Прописаних осіб немає Не потребую послуг ріелторів. т. XXX XXX XX XX

власник
Колпака улица, 53, Ковпаковский, Сумы, Сумская 30500.0 USD
dom.ria.com

власник
Колпака улица, 81Б, Ковпаковский, Сумы, Сумская 32000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3кімнатної квартири на вулиці Троїцька,місто Суми. Рядом Троїцький собор,роддом,дитячий парк Казка. Ріелторів прошу не телефонувати!!!

власник
olx.ua
1 - 24 з 73 результатів