Продам 1 кімнатну квартиру біля дитячого парку "Казка". Вул. Новомістенська. Центр міста. Новобудова. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири 45м2. Кімната 18м2. Кухня 9м2. Індивідуальне газове опалення. Ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Великий власний тамбур. Шикарний вид на місто та на парк. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Квартира продається через агентство нерухомості. Вартість квартири 39500$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. АН: "Гарант". Телефонуйте.

Новомістенська вул., 1/2
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири. Р-н Баранівки, Суми. 110 метрів 3 поверх Новий ремонт, тепла, світла, простора. Панорамні вікна. Усі комунікації функціонують. Автономне опалення та система кондицюювання повітря дає можливість самостійно контролювати температуру в приміщенні , плюс завжди горяча вода . Обслуговується ОСББ. Тихий дворик у серці лісу з дитячим майданчиком та зоною барбекю з бесідками, які входять у вартість квартири. У під’їзді є калясочна. Охорона на території, парковка, відеонагляд. В квартирі сучасний новий ремонт. Повністю укомплектована для проживання. Квартира маловитратна за комунальними платежами. Фото відповідають дійсності.

Баранівська вул. (Червонопрапорна), 1/111
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири. Р-н Баранівки, Суми. 140 метрів 1 поверх Новий ремонт, тепла, світла, простора. Панорамні вікна. Усі комунікації функціонують. Автономне опалення та система кондицюювання повітря дає можливість самостійно контролювати температуру в приміщенні , плюс завжди горяча вода . Обслуговується ОСББ. Тихий дворик у серці лісу з дитячим майданчиком та зоною барбекю з бесідками, які входять у вартість квартири. У під’їзді є калясочна. Охорона на території, парковка, відеонагляд. В квартирі сучасний новий ремонт. Повністю укомплектована для проживання. Квартира маловитратна за комунальними платежами. Фото відповідають дійсності.

Баранівська вул. (Червонопрапорна), 1/111
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в відносно новому будинку в районі вул. Металургів. Знаходиться на зручному 3-ому поверсі, не кутова, ліфт працює. В квартирі: - автономне опалення (2-контурний газовий котел); - косметичний ремонт; - є всі необхідні меблі та побутова техніка (залишаються при продажу); - хороше планування. Зручний район з розвиненою інфраструктурою. Все необхідне поряд. Можливий торг! Перегляд у будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте!

Металургів вул., 17/1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в центрі міста. Теплий цегляний будинок. В квартирі зроблено хороший ремонт: - вхідні двері броньовані; - зроблено перепланування, за рахунок чого збільше площа квартири на 5 кв.м. (деталі при перегляді); - енергоефективні вікна, мідна проводка, сантехніка. - укомплектована всім необхідним: меблі, побутова техніка - холодильник, газова плита, витяжка, мікрохвильовка, пральна машина, 2 телевізори, 2 кондиціонери, бойлер, праска, пилосос і навіть посуд; - простора лоджія з видом на місто; - є власна кладовка на поверсі. Квартира дуже тепла, встановлено лічильник на тепло. Тому і платежі відносно не високі. Для відчуття простору та комфорту висота стель складає 2,7 м. Центральна частина міста забезпечить власника швидким доступом до всієї необхідної інфраструктури міста. При продажу залишається абсолютно все! Ціна обговорюється. Телефонуйте - перегляд у будь-який зручним для Вас час.

Центр, 1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру по вул. Київська, 23. ЖК «Київський» (перша черга). Розташована на 4 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 62 м ². Великі кімнати 20 м² та 17 м², простора кухня 9 м². • Автономне опалення (двоконтурний газовий котел) • Якісні металопластикові вікна • Сталеві радіатори • Зона відпочинку • Утеплений фасад • Двохзонні лічильники електроенергії • Машинна штукатурка стін У кроковій доступності знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, торговий центр, банківські відділення та роздрібні магазини, дитячий садок на відстані 15 метрів. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

Київська вул., 23
rieltor.ua

Екс. Продається 2 кім квартира у новобудові біля СНАУ по вул. Г. Кондратʼєва 134/2 на 2-му поверсі 60,2/30/9,5 метрів. Стан від забудовника, автономне опалення. Підходить під є-оселю кредит. Будинку 5 років. 45 тис дол.

можливий продаж по єОселя
Герасима Кондратьєва, 134/2
rieltor.ua

Продам 1 кімн.квартиру в Новобудові вул. Чорновола ( забудовник " Федорченко" ). Квартира перепланована на 2-х кімнатну квартиру. Площа квартири: 46/20/10, квартира знаходиться на 10-м поверху/ 10-ти поверхового будинку. Є технічний поверх. Стан від забудовника. Вікна пластикові, двух-контурний котел, кімнаті роздільні, лічильники встановлені на газ, воду та світла. Будинок введений в єксплуатацію. Продаж квартири по переуступке прав! НАЛОГИ ПОКУПЕЦЬ не сплачує. Документи готові. Телефонуйте , покази в будь-який зручний час. Агентство нерухомості « Проспект»

Чорновола вул. (Калініна), 73
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в самому центрі міста проспект Шевченко. Найкращий забудовник « НОТЕХС ». Будинок збудований в 2013 році, ремонт зроблений в 2015 році. Автономне опалення ( Ви самі собі замовляєте погоду в домі). Площа квартири: 70/40/15. Ідеальний 3-й поверх. Цегляний будинок. При продажу залишаються вбудовані меблі. Техніка за домовленістю з власниками. 2 балкони засклені. Є підвал. Найкращий район міста: поруч школа # 18, дитячий садок, супермаркет « Амбар», зупинка, дитячий парк « Казка». В будинку ОСББ. Закрита територія. Відеонагляд. Документи готові. Ціна : 59000$. Хочете переглянути квартиру? Телефонуйте, домовимось про зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Шевченка просп., 5
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири вул. Новомістенська (новобудова Федорченко) Площа квартири 45/18/10, поверх 8/10к - Автономне опалення Зроблений капітальний ремонт, вікна та балкон пластиковий. Мідна електро проводка. Вбудована кухня техніка та меблі залишаються. Поруч дитячий садочок, школа. Вікна квартири дивлятся на дитячий парк "КАЗКА" Документи готові до продажу. Телефонуйте Покази за домовленістю

Новомістенська вул., 1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Суми

Продам 1 кімнатну квартиру вул. Новомістенська ( р-н дитячого парку « Казка».). Забудовник « Федорченко». Автономне опалення. Площа: 45/18/9. В квартирі зроблений капітальний ремонт, при продажу залишаються меблі та техніка. Квартира розташована на 8-м поверсі/ 10-ти поверхового будинку. Найкраще місце розташування будинку ( поруч « Парк Казка».) Цент міста. Ціна: 39000$ Покажу в будь-який зручний час. Агентство нерухомості « Проспект».

Новомістенська вул., 1/2
rieltor.ua

Двокімнатна квартира 60 м² в новобудові. 4 поверх Продам двокімнатну квартиру по вул.Черновола. Квартира розміщена на 4-му поверсі, не кутова. Будинок побудовано в 2022 році, можливий продаж під програму «Є оселя» Гарне, практичне планування. Загальна площа 60 м². Дві ізольовані кімнати та простора кухня. Роздільні ванна кімната та вбиральня. Два балкони. Всі вікна виходять у двір. • Автономне опалення (двухконтурний котел) • Стяжка підлоги та штукатурка стін • Електрика • Лічильники Чудове місце розташування: поруч зупинки громадського транспорту, дитячий садок та школа. В кроковій доступності цент р міста. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул. (Калініна), 73
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Вигідна ціна 24 000$ Продам однокімнатну квартиру по вул. Київська, 23 (ЖК «Київський» перша черга). Розташована на 6-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 48 м ². Велика кімната 19 м² та простора кухня 10 м². • Автономне опалення (двоконтурний газовий котел) • Змонтована електрика • Стяжка підлоги • Якісні металопластикові вікна • Сталеві радіатори • Зона відпочинку • Утеплений фасад • Двохзонні лічильники електроенергії • Машинна штукатурка стін У кроковій доступності знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, торговий центр, банківські відділення та роздрібні магазини, дитячий садок на відстані 15 метрів. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 23
rieltor.ua

Продається 2к квартира з дизайнерським ремонтом в Новому будинку. Квартира дуже затишна, ремонт індивідуальний, дизайнерський. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Площа квартири: 63/50/11 Опалення - автономне, квартира дуже тепла та экономна по платежах. В квартирі два панорамні балкони. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику В цій квартирі є безліч переваг, що вказують на те, що обрати потрібно саме її. Зручне місцерозташування, поруч ресторан «Portofino», спорт-клуб «Iron-house» , безліч супермаркетів, дитячих садочків, паркових зон та місць для відпочинку. Район дуже зелений та затишний. Також центр міста, ринок та Євробазар знаходяться в пішій доступності. Документи готові до продажу. Вартість: 54 000$ -договірна Бажаєте оглянути або отримати деталі? Телефонуйте, переглянути можна у будь-який зручний для вас час. Окрім вказаного варіанту об‘єкта нерухомості, наявні інші. 0️⃣6️⃣6️⃣ — 2️⃣8️⃣8️⃣ — 8️⃣9️⃣ — 8️⃣9️⃣

Реміснича вул., 10А
rieltor.ua

● Не кутова ● Будинок забудови 2010 року з утепленими товстими стінами 70 см ● Сонячна сторона ● Високий цоколь 2 м ● Відсутність людських підвалів під квартирою ● Сторона вікон, задня частина будинку закрита решіткою без доступу сторонніх осіб ● Вид на приватний сектор з вікна ● Можливість споживати свої ягоди, вирощені на ділянці біля квартири ● Зелена зона відпочинку поряд ● Домофон в підїзді ● Гарні сусіди ● Тамбур на 3 квартири ● Безпечний двір подалі від проїжджої частини ● Індивідуальне опалення з можливістю контролювати температуру в квартирі заздалегідь запрограмувавши бажану температуру на певний час ● Кондиціонер ● Вбудовані меблі залишаються, техніка(новий холодильник Samsung, нова пральна машина LG на 6 кг) та кутовий 145×310 та 100×230 дивани залишються за домовленістю ● Підвал 10м2 ● Не високий поверх

власник
Івана Виговського вул. (Калінінградська), 6
rieltor.ua