Продається двохкімнатна квартира у новобудові ЖК "Панська вертикаль" вул. Нижанківського Квартира знаходиться на 9 поверсі 10 поверхового будинку . Загальна площа квартири становить 67.6 кв.м 1-кім 18.7 кв.м, об"єднана в кухню студію - 30.9 м.кв 2-кім 14.3 кв.м Кухня 12.2 кв.м Ванна і санвузол 5.2 кв.м У квартирі є балкон зі сторони кімнати та лоджія з їдальні Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення (двохконтурний котел) , всановлено батареї , залиті чистові стяжки. Просторий та охайний підїзд, ліфт, встановлено домофон. Квартира не кутова, сучасне планування. Внутрішній двір закритого типу у якому є дитячий та спортивний майданчики та барбекю зона під нариттям, поряд парк для відпочинку та прогулянок.

Продається квартира в новобудові ЖК Панська вертикаль
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Шевченка. Квартира складається з двох поверхів, загальна площа 133 м.кв. На першому поверсі : санвузол, кухня студія. Другий поверх: дві спальні, санвузол, технічна кімната та великий гардероб або кабінет. Опалення індивідуальне газове. Поряд уся необхідна інфраструктура. Ціна 88000$ можлий торг. 09******06 Більше обʼєктів у нас в телеграм каналі: t.me/prodazh_stryi

Продаж 3 кімнатної вул. Шевченка, м. Стрий, центр
olx.ua

Продаж 2км. кв м. Стрий по вул. Грабовецька Кухня студія + ізольована кімната 49м2, 1/5 Продаж з поб. тех, та меблями. Ціна 31000$

Продаж 2 км кв, по вул. Грабовецька 49м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира у м. Стрий з власним опаленням Квартира знаходиться на 1 пов. 2 х поверхового цегляного будинку по вул. В.Стуса Загальна площа 30.3 м.кв Житлова площа 13 м.кв Кухня-студія Гардероб Комунікації - Газ, світло, вода, інтернет Опалення: індивідуалне-газове (котел двохфункційний) У кімнаті підігрів підлоги Вікна МП (грати на вікнах) Півал та кладова У дворі є місця для авто та відпочинку. У квартирі залишається все як на фото, квартира має хороший технічний та житловий стан, з хорошою локацією.

Продаж 1 кімнатної квартири з власним опаленням
olx.ua

Видова квартира ( 3 спальні + кухня-вітальня) на 8 поверсі 9-ти поверховоі новобудови з паркінгом. Простора кухня-студія, два санвузли, гардеробна, два балкони, 3 окремі спальні. Всі вікна панорамні , встановлені кондиціонери, власне опалення, підігрів підлоги, сучасна система сигналізації, відеоспостереження в будинку, ліфт. Система фільтрації води. Техніка та сантехніка ( Villeroy & Bosh ) високої якості, італійська ванна джакузі, душова. Вся інфраструктура рядом, паркінг включений у вартість. Закрита дитяча зона відпочинку тільки для власників житла. Вигляд з вікон на гори та річку. Індивідуальне газове опалення. Смарт-техніка. Вартість квартири можна суттєво зменшити, якщо вам не потрібні меблі та деяка техніка. Можливе розтермінування та придбання без паркінгу.

власник
Елітна 3-кімнатна видова квартира
olx.ua