Продається 1-кімнатна квартира в місті Стрий, по вул.Грабовецькій 73а. - Ціна – 15 700 Розташована на 5-му поверсі в 5-ти поверховому будинку. Загальна площа 36 м.кв. Кімната житловою площею 20 м.кв Кухня 7.5 м.кв. Квартира має житловий стан. Всі комунікації присутні, Опалення власне! Велика лоджія! На подвірї місце для авто. Спокійний район та тихий двір. Поруч все необхідне для комфортного проживання. Запрошую на перегляд квартири Деталі за телефоном 09*********70 Viber 06*********63 З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Продається  1-кімнатна квартира
в  місті Стрий 15 700$
olx.ua

Терміново продається 1но кімнатна квартира на 1 поверсі 5ти поверхового цегляного будинку по вул.Виговського у м.Стрий.

Продається 1но кімнатна квартира
olx.ua

Продається 1 кімнатна - смарт квартира у ЦЕНТРІ м. Стрий по вул. Шевченка. Загальна площа 17.5 м.кв. Житлова площа - 15.9 м.кв Висота стелі - 3.4 м.кв Поверх 2й Вікна МП Опалення - пічне Підїзд чистий та охайний Квартира має дуже хорошу локацію в центрі м. Стрия, все необхідне для проживання - поряд.

Продаж смарт квартири у Центрі міста
olx.ua

Продається квартира (офіс) в м.Стрий по вул.Вокзальна біля самого вокзалу. 1-й поверх. Заг. пл. 13 кв.м. Комфортне планування. Цегляний будинок. Комунікації: газ, світло, вода. Всі деталі за телефоном. ТОРГ ПРИСУТНІЙ!

Продається квартира в м.Стрий на вул.Вокзальна
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира по вул.Добрівлянська.Квартира розташована на 5 поверсі, 5-ти поверхового будинку, не кутова. Квартира без ремонту.Є лічильники на світло і на газ

Продаж 1-но кімнатної квартири вул.Добрівлянська
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира у м. Стрий з власним опаленням Квартира знаходиться на 1 пов. 2 х поверхового цегляного будинку по вул. В.Стуса Загальна площа 30.3 м.кв Житлова площа 13 м.кв Кухня-студія Гардероб Комунікації - Газ, світло, вода, інтернет Опалення: індивідуалне-газове (котел двохфункційний) У кімнаті підігрів підлоги Вікна МП (грати на вікнах) Півал та кладова У дворі є місця для авто та відпочинку. У квартирі залишається все як на фото, квартира має хороший технічний та житловий стан, з хорошою локацією.

Продаж 1 кімнатної квартири з власним опаленням
olx.ua

Недорого продається компактна 1-кімнатна квартира в мікрорайоні. Розташована по вул. Ленкавського, на 3-пов. в 5-пов. будинку, загальна площа 24 м.кв., не кутова. Вікна виходять на східну сторону, є засклений балкон... Квартира без євроремонту, але має житловий стан... Поруч з будинком є все необхідне для комфортного проживання: супермаркет, ринок та зупинка громадського транспорту.

Найкраща ціна на 1-кімнатну квартиру в мікрорайоні...
olx.ua

Продам (або оренда) 2 кім.квартиру в самому центрі міста, по вул. Корчака. Квартира знаходиться на 1 поверсі 3 поверхового польського будинку. Змінене цільове призначення. Опалення підложне, електричне. Ремонт не завершений. Проведено 3 фази, 10 кВт. Під квартирою є великий підвал 25м². Вікна виходять на центральну вулицю.. Поруч автобусні зупинки, магазини, аптеки, ТЦ. Ціна оренди 20тис. На продаж - дорого! Решта інформації в приват або по телефону.

власник
2-х кім.кв. центр
olx.ua