Продається трикімнатна квартира (чешка) в гарному стані, на третьому поверсі, за адресою: м. Сторожинець вул. Соборна, 5А кв.6, дуже тепла, оскільки розташована в середині будинку, є індивідуальне опалення, гаряча вода, підвал, мебльована. Звертатись за номерами тел. 09******29 (Ірина) та 06******81 (Ірина).

власник
Трикімнатна квартира в будинку
olx.ua

УВАГА УВАГА !!! Трьох кімнатну Чешку з якісним ремонтом та зручним розташуванням в М.Сторожинець . ПРОПОНУЮ. 3Х кімнатна квартира перший високий поверх . Під підїздом велика зручна парковка для авто ВМІСТИМА . Підїзд чистий та з ремонтом . В квартирі всі кімнати роздільні . Туалет та вання теж роздільні (плитка на стінах) . Зважаючи на проблему міста з постійною подачею води (установлено у підвалі окрему бочку з водою та насосом) . З дитячої кімнати є вихід на велику лоджу . З лоджі зроблено додатковий вхід з вулиці. Три роки тому мінялася вся проводка та сантехніка . Зроблено якісний ремонт (стіни у венеціанський штукатурці) .В квартирі автономне опалення газовий котел. Якісна кухня під замовлення (фірми Декс) . Великою перевагою є ідеальне планування та розташування ,а саме Центральної лікарні 5хв магазин 5хв до центру міста піском на площу 7хв аптека на розі будинку 2хв садік 5хв школа 5хв як і описувалось ідеальне розташування. Сторожинець мікро район . Вул.Соборна . Продаж не термінова у власності більше 3х років . Перепис 50/50 .

власник
3х кімнатна квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі міста, будинок на 4 квартири, перший поверх, без євроремонту, газовий котел двухконтурний, місце для авто великий підвал.

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в центрі м. Сторожинці. Косметичний ремонт,меблі та побутова техніка нові, продається все разом,більше подробиць по телефону,дзвонити з 9 до 20 години +38********84 орендування нерозглядаю тільки покупка!

власник
Однокімнатна квартира Сторожинець
olx.ua

Продаю однокімнатну квартиру, м. Сторожинець , вул. Якобашвилі 31,в Розташована в трьох поверховому будинку, на першому поверсі Мікрорайон, до центра 5 хв пішки, хвилина на машині. Місце дуже комфортне, біля будинку є маркет Тано , школа в 500 метрів, аптека 700, лікарня 800 метрів Досить тихе місце з усіма зручностями Про квартиру Кухня+ хол 18,20 кв Ванна кімната 4,5 кв Спальня 17,8 кв Гардероб 2,5 кв Здана в експлуатацію в 2021 року В квартирі встановлено газове опалення , електрика , тепла підлога встановлена на кухні, ванної, та в гардеробі, водопостачання, каналізація, встановлені стелі з гіпсокартону Вода не коммунальна В процентах, ремонт зроблений на 60% В ціну входить і підвальне приміщення на 8 кв Точні координати https://maps.app.goo.gl/7whey3M2ARm8jZcj8?g_st=ic Інші питання по телефону

власник
Продаю квартиру
olx.ua

Двухкімнатна квартира в центрі Сторожинця. Підходить під Є-оселю !!! Остання квартира на поверсі. Загальна площа 64м2. Кухня- столова 21,3м2, та дві спальні 17 та 12м2. Великі 5 камерні на 3 скла вікна. Відео спостереження. Міські комунікації. Лічильник на воду. Лічильник на сівтло - двухтарифний Броньовані вхідні двері Маячна гіпсова штукатурка. Мідна електропроводка в стінах Ціна 730у.о./м2 На даний момент можна поводити внутрішні оздоблювальні роботи. Будинок здано в експлуатацію!!! Дивіться інші наші оголошення.

2-кімнатна квартира. 730у.о./м². Є-оселя.
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в 7 хв ходьби від ЦЕНТРУ міста. Квартира знаходиться на 1 поверсі цегляного 3-ти поверхового будинку . 44 - загальна засклена лоджія з виходом з кімнати , яка утеплена ззовні ; Броньовані двері, нові. Автономне опалення. Централізована подача води, гаряча вода за рахунок газової колонки. Квартира з новим косметичним ремонтом, утеплена знизу. На підлозі новий ламінат, встановлені міжкімнатні двері, санвузол в кахельної плитці. Квартира дуже тепла. Доброзичливі сусіди. Навколо будинку озеленена територія, де знаходиться парковка. Будинок розташований в 3 хвилинах від центральної дороги. У дворі немає проблем з паркуванням. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста. Без боргів та обтяжень, у власності більше 20 років. Бонусом є у користуванні земельна ділянка.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Чаплигіна. Розташована на 4-м поверсі 5-типоверхового будинку. 3 роздільні, непрохідні кімнати, кухня, роздільний санвузол, 2 балкони та велика лоджія. Вікна пластикові. Потребує ремонту. Буль ласка, телефонуйте, повідомлення на олх читаю рідко.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua

У Сторожинці продається однокімнатна квартира зі всіма зручностями на першому поверсі пятиповерхового будинку. Розгляну варіант обміну на повноцінну квартиру( можна з меншою квадратурою), чи будиночок у приміській зоні в Чернівцях або в західному регіоні України. Площа спальноі кімнати - 19 кв.м. Кухня - 7, 5 кв.м. Коридорчик(вітальня)-)5.8 кв.м. Ванна, туалет- 3.5 кв.м. Опалення- індивідуальне газове(двоконтурний котел). Обладнано автономне водопостачання. На підлозі хороша гідроізоляція. Новому власнику частково залишу меблі. Всі необхіні документи в порядку. На кухні, у вітальній, ванній - декоративна плитка. Ванна та туалет суміжні. Можливий варіант добудови з парадного входу(продовження балкона). Непоганий варіант для використання під стоматологічний кабінет, перукарню, офісне приміщення, чи під магазин. Контакти: 05******60 Василь.

власник
Продам однокімнатну квартиру в місті Сторожинець.
olx.ua

Продам квартири у новобудові, будинок зданий в експлуатацію, хороше планування, є газовий котел, панорамні вікна, тихий район Місто Сторожинець!! Забудовник Місто Мрій 55,85 кв метра 5 поверх з 5, без ліфту Можна під ЄОселю АН «Юніверсум»

Продається квартира у новобудові, місто Сторожинець, можна під єОселю
olx.ua

Житлові комплекси у Сторожинець

Остання квартира на другому поверсі!!! ПІДХОДИТЬ ПІД Є-ОСЕЛЮ !!! Самісінький центр Сторожинця!!! Загальна площа 61м2, житлова 25м2, кухня 20м2, центр, тиха вуличка, всі комунікації міські, панорамні вікна 5 камерні 3 скла, гіпсова маячна штукатурка, утеплений фасад. Ціна 800у.о./м2 Будинок зданий в експлуатацію!!! Оздоблені підїзди та прилегла територія, бруківка і озеленення. На даний час можна проводити внутрішні роботи. Дивіться інші наші оголошення.

Двокімнатна. Сторожинець. Центр. Є-оселя!!!
olx.ua

Продаю двокімнатну квартиру в гарному стані, з ПОКРАЩЕНИМ ПЛАНУВАННЯМ (подовжена спальня за рахунок лоджії) по вул. Соборній 15. Квартира - на 5-му поверсі, тепла, некутова (розташована всередині будинку). Кімнати і санвузол - роздільні. Є індивідуальне опалення, гаряча вода. ЗАМІНЕНО всі комунікації. Встановлені металопластикові вікна та двері на балкон, а також засклений балкон металопластиковими вікнами. Деревяний паркет. Продається без посередників, частково - з меблями. Є підвал. Звертайтесь за тел.: 09******60 (Олеся) або 05******48 (Галина).

власник
Двохкімнатна квартира
olx.ua

квартира в Австрійському будинку з добудовою, 2 поверхи - 116, 40 m2 + підвал 15m2 - у вартість входить гараж - Локація: поруч музичної школи та продуктового ринку - 1 простора спальня + 1 суміжна спальня з арковим вікном на першому поверсі, 2-га простора спальня + прилегле окреме приміщення на другому поверсі (фото другої спальні відсутнє). - ванна, комора та окремий санвузол на другому поверсі. - Євроремонт, у вартість входить кухонна мебель в гарному стані, сантехника у ванній та у вбиральні на другому поверсі - Iндивідуальне газове опалення Є всі дозвільні документи.

власник
Назария Яремчука улица, 9, Сторожинец, Сторожинец, Черновицкая 73000.0 USD
dom.ria.com

Географія Сторожинець