ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж трьохкімнатна квартира 67.7 м.кв м. Стебник. Чешський проект. Квартира простора, має два балкони. Не кутова. Опалення централізоване. Додатково є повноціний діючий підвал, і поверх сушилка. Новий бойлер. Квартира двостороня, тепла, суха. Має три окремі кімнати роздільний санвузол. Всі лічильники. Бойлер на гарячу воду. Опалення централізоване

Продаж 3 кім. квартира 67.7кв.м. вул. Грушевського м. Стебник
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі сейсмічностійкого 5- поверхового цегляного будинку (чеського проекту). Розміщення квартири внутрішнє (не бокове). Є 2 балкони закриті склорамами: лоджія-вихід з дитячої кімнати ( з навісним дашком з нержавійки) та випускний вихід з кухні. Навпроти будинку автобусна зупинка на Дрогобич, близьке сполучення з м.Трускавець (10хв). Відремонтований підʼїзд з дверима з кодовим замком, доброзичливі сусіди. Наявні лічильники на воду, газ та ел.енергію, електробойлер для гарячої води. Санвузли розділені, просторий центральний коридор з окремими входами до кожної кімнати та кладової. Кухня та ванна облицьовані сучасною плиткою. Нові зовнішні двері та 2 металопластикові вікна (не балконні). За квартирою закріплені немалий підвал та сушилка (додаткова кладова між 1 та 2 поверхом). За додаткову плату з квартирою у комплекті продається дачна ділянка з будинком та бутік на ринку Галицький підприємець у Трускавці. Інформація про дачу знаходиться у мережі. Бутік являє собою стаціонарну цегляну будівлю, забезпечений електоенергією, охороною. Вся необхідна детальна інформація буде надана по телефону.

власник
3-х кiмнатну квартира в м. Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кім квартири вул. Вінниченка, м. Стебник Загальна площа 62,8 м2, 7 поверх 9-ти поверхового цегляного будинку, квартира не кутова, кімнати всі окремі, два балкона, кухня - 8м2, сан.вузели - роздільні, опалення - центральне, лічильники на світло, воду, велика кладовка. Інфраструктура: ОСББ, сучасний район, красивий краєвид, поруч магазини, школа, дит.садок, дитячий майданчик, зупинка транспорта, заправка для авто. Ціна - договірна, торг. ПОПИТ НА ОРЕНДУ!

Продаж 3 кім. квартири 62,8м2 вул. Вінниченка м. Стебник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кімнатної квартири Дрогобич, Дрогобицький район, м. Стебник, вул. Вінниченка. - загальна площа 76 м2, - 1 поверх 2-х поверхового будинку, цегла, - кімнати - всі окремі /20,7+ 14,5 + 13,5 м2/ - простора прихожа - опалення - індивідуальне електро - добрий стан:: вікна МПВ, змінена проводка, труби, сан.техніка інш. - кухня - 9,2 м2, - сан.вузел - сумістний, є 2 підвал. - велика лоджія Залишаємо меблі та техніку за домовленістю. Інфраструктура: внутрішній двір з зеленою зоною, не далеко від центру міста - поруч АТБ, магазини, школаи, дит.садок, зупинка транспорта, заправка для авто Ціна - договірна. Документи в порядку.

Продаж 3 кім. квартири 76м2 в. Вінниченка  м. Стебник
olx.ua

Популярні запити