Виграй квартиру в ЖК OK'LAND за донат від 200 грн
Зробити донат

Чудова 1-кімн. квартира на 3-му поверсі. Виходить на сонячну сторону. Можна жити вже. Санвузол роздільний. Місце розташування ідеальне - поряд ТЦ, ринок, аптеки, магазини, кафе, школи, садочки.

Миру, 1/152
rieltor.ua

Дуже хороший варіант однокімнатної квартири. Середній поверх, зручний район, затишний двір. Потребує ремонту, але жити можна вже. Вул. Острозького 55

Острозького, 55
rieltor.ua

Продам квартиру у новобудові. Новий ЖК. Чудовий район. Красивий двір. В будинку є ліфт. Газовий котел, пластикові вікна та броньовані двері в додатку. Стяжка підлоги. Будинок утеплений!!!

Продам 1 кім квартиру. Розтермінування
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням . Світла, простора квартира з ремонтом.

власник
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, на Пятачку. Квартира знаходиться на 3 поверсі, вікна виходять на сонячну сторону, не кутова. В квартирі пласнікові вікна. Є кладовка, своє опалення. Залишається мебель та техніка. ТОРГ ПРИСУТНІЙ.

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продається затишна квартира в Болгарському містечку по вулиці Софійська 21. Квартира знаходиться на 4 поверсі з вікнами на сонячну сторону, не кутова. Загальна площа квартири 36 кВ метрів, роздільний санвузол. В квартирі зроблений свіжий ремонт, замінена вся сантехніка. Квартира частково мебльована, і майже всі меблі дістануться майбутньому власнику.

власник
Продаж однокімнатної квартири в Болгарському містечку.
olx.ua

Продаж квартири в 9ти поверхівці (біля полкової церкви) Велика простора квартира Теплий пол Сан.вузл спільний Гардероб Індивідуальне опалення М/п вікна Встановлено електро щит, щит мультимедіа, сейф Квартира по, охорона . Квартира з числовим ремонтом , балкон , лоджія .

Продам 2ку в затишній новобудові
olx.ua

Продам 1к квартиру. Торг! Кладовка в квартирі. Балкон з кімнати. Косметичний ремонт. Частково мебльована. В дві сторони будинку. Хороший район.

Терміново продам 1К
olx.ua

Квартира з ремонтом,натяжні стелі,перший поверх,балкон-лоджия на довжину всієї квартири(6 м),засклений ,можливо поставити склопакет на балкон і продовжити квартиру за рахунок балкону. Квартира не кутова,тепла. Лічильник тепла на будинок(500-800 грн/місяць в опалювальний сезон).Тихий двір,стоянка,вул. Миру 1/156

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Ремонт робили для себе з якісних матеріалів!! - По всій квартирі тепла підлога включаючи балкон (взимку там навіть залишались ночувати гості) - якісні ролети на балконі - Вхідні двері одні з самих найкращих - Міжкімнатні двері також гарної якості -Якісна кухня з великою кількістю шухляд (біля 150 тисяч вартість тільки самої кухні (залишається витяжка вартість якої біля 15000 грн) та варочна поверхня (Холодильник, духовка, мікрохвильова забираємо) - Зробили балкон також якісно і дорого (від забудовника балкон не входить) - Все купували тільки якісне включаючи різні дрібниці, розетки , вимикачі , люстри, плінтуса і т.д - В кімнати Велика шафа з великою кількістю поличок і шухляд. - Ліжко з підйомним механізмом з посилениси люмелями Більш детально краще прийти і все самому роздивитись і приймати рішення.

власник
1к.кв ЖК «Софійський портал»
olx.ua

Розпочато продаж квартир у ЖК Авіатор, що знаходиться за адресою м.Старокостянтинів, вул. Авіаторів 4 (Попова). До Вашої уваги сучасний житловий комплекс в затишному місці з внутрішнім двором та закритим паркінгом. В наявності 1-но та 2-о кімнатні квартири, площею від 40 до 60 м.кв. Акційна ціна 19400 грн за м.кв. Продаж від забудовника. Звертатись за тел. 06*********05

Продаж квартири від забудовника
olx.ua

Популярні запити

Географія Старокостянтинів