42005 Запрошуємо вас відкрити для себе ідеальне житло в ЖК Софіївська Слобідка за адресою Боголюбова 39, на 9-му поверсі з 10-ти. Ця квартира - справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та зручність у житті. Квартира з капітальним ремонтом, зона кухні винесена на лоджії, може бути як 2-х кімнатна квартира, теплий пол у ваній кімнаті, є окрема вітальня, кухня та предпокій, окремої уваги заслуговує гардеробна кімната, у спальні є робоча зона. Ремонт гарний сучасний. Бери свої особисті речі і заїзжай жити. Розташування цієї нерухомості вражає своєю зручністю та доступністю. Дуже розвинена інфраструктура забезпечує ваші потреби на всі 100%. Знаходяться поруч магазини, такі як "АТБ", "Фора", "Сільпо", а також сади і школи, дитячі майданчики, що дозволяє вам зручно здійснювати покупки та дбати про освіту своїх дітей. Зручний доступ до транспорту - це ще один незаперечний плюс цієї квартири. Розвинене маршрутне таксі забезпечує швидкий і комфортний шлях до станції метро "Академмістечко" та "ВДНГ", що робить переміщення по місту легким та зручним. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 39
rieltor.ua

ЖК Софія Клубний від Мартинова, вул.Абрикосова, 1-б, нова затишна квартира з дорогим ремонтом. Вся техніка /пральна машина , сушильна машина, посудомийна машина, електрична поверхня та духовка / при бажанні можна замінити на газову /, холодильник,кондиціонер, двухконтурний газовий котел/ якщо вимкнули світло швидкісний інтрнет працює ще 10-12 годин/ .Територія ЖК огороджена і охороняється, є відеоспостереження. Територія комплексу квітуча і доглянута є магазини ,ресторани і кафе , спортзал з басейном, дитячий садок и школа. Пішки Сільпо и Novus та McDonald"s. Всім вистачає парковочних місць. До Києва - 2 км, до метро Академмістечко та метро Житомирська - 10 хвилин, до маршрутки- 300 метрів.

Абрикосова, 1-б
rieltor.ua

Ніжна однокімнатна квартира у ЖК Клубний. Повністю укомплектована новими меблями та технікою. Затишна спальна кімната із двоспальним ліжком, вбудованою шафою. Є місце для організації або робочого місця та поставити ліжечко дитинки. Світла кухня-вітальня із стильними меблями - вбудована варильна поверхня (газ), духова шафа; є місце для посудомийної машинки та холодильника; зручний розкладний диван. На кухні є простора, світла лоджія із видом на Київ. Санвузол суміщений (туалет/ванна), пральна машинка. Тепла підлога по всій квартирі, двоконтурний газовий котел. ЖК Софія Клубний - це чудове місце для комфортного життя, повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка.

Клубна, 10
rieltor.ua

До Вашої уваги, чудова, яскрава квартира з цікавим і зручним плануванням в ЖК Софія сіті. - загальна площа 40 м2, окрема спальна кімната, простора кухня + кабінет. - ремонт виконаний з якісних матеріалів в нейтральних тонах. - укомплектована всім необхідним, комбінована варильна поверхня, посудомийна машина, пральна, телевізори, кондиціонер, духова шафа, сигналізація. Максимально затишна атмосфера. Розвинена інфраструктура, поряд гімназія, приватні садочки, супермаркети, різноманітні магазини, кафе, ресторани, виїзд максимально близько до Кільцевої дороги.

можливий продаж по єОселя
Братська вул., 12
rieltor.ua

Вартість 60000$ БЕЗ КОМІСІЇ МОЖНА ПО Є ОСЕЛІ!!! Продаж великої однокімнатної (євродвушки) квартири з якісним ремонтом, меблями та технікою. ЖК Софіївський квартал, вул. Шалімова, 67а Поверх 2 із 11 Загальна площа 43кв.м. Кухня - 16кв.м, Кімната - 15кв.м, Велика кухня-вітальня 16 кв м та окрема спальня. Ванна кімната сумісна з теплою підлогою. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Містка шафа-купе, диван, обідній стіл, в кімнаті велике ліжко, комод, телевізор. Вікна виходять.Встановлений двоконтурний газовий котел. До Києва 3км. Комплекс закритого типу. Тихе передмістя. Розвинута інфраструктура. АН "ВДАЛИЙ ВИБІР"

можливий продаж по єОселя
Академіка Шалімова вул., 67а
rieltor.ua

Продаж ВЕЛИКОЇ та ЗАТИШНОЇ 1 кімнатної квартири вул. Лесі Українки 19 в самому центрі ЖК Софії. Квартира розташована на ідеальному 4 поверсі 10 поверхового будинку. Площа квартири 45.5 м2, має вдале планування. Укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Встановлений 2-х контурний газовий котел. Є лічильники на газ, електроенергію та воду. Закрита територія будинку, гарний чистий двір, в будинку є АТБ і Фора. Поруч центральна алея, зупинка громадського транспорту

Лесі Українки вул., 19
rieltor.ua

Велика та простора квартира в два рівні. Укомплектована кухня-студія, барна зона, затишна вітальня та широкий телевізор. На другому рівні розташована спальня кімната, з двоспальним ліжком. Площа - 42 кв.м, але фактична - 60 кв.м Поверх - 5/5 Вартість - 60000$ Квартира укомплектована технікою та меблями, все залишається новим власникам. Тепла підлога по всьому периметру плитки. Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Будинок обжитий та теплий, охайні та доглянуті підїзди. Перегляд за домовленістю, у будь-який зручний для вас час З повагою, Людмила Бабенко

Боголюбова вул., 5
rieltor.ua

Пропонується до продажу чудова 1 - кім. квартира. Локація: вул. Боголюбова 20, ЖК Софія Сіті, Софіївська Борщагівка. Поверховість 3/11 Загальна площа - 45 кВ.м В квартирі встановлений 2-х контурний газовий котел. Є лічильники на газ, воду, електроенергію. Мінімальне оформлення ( документам більше 3-х років) Квартира має вдале планування, є все необхідне для комфортного проживання. - Кухня укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою - Спальня укомплектована диваном, двоспальним ліжком, комод. Потужна інфраструктура та транспортна розвязка. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка -20 хвилин до центру міста Києва, метро. Зупинка громадського транспорту - в пішій доступн6гості. Запрошую на перегляд, у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко.

Боголюбова вул., 20
rieltor.ua

Пропонується двостороння 2кімн. квартира в чудовому ЖК "Київський Маєток", по вул. Бишівська,14. Квартира з Документами! Будинок цегляний, зданий в 2021 році, уже заселений. Квартира має гарний вид з вікон і двостороннє планування: простора кухня, дві окремі кімнати в різних частинах квартири, великий санвузол - 5м., 2 великі засклені балкони; можна перепланувати в євродвушку. В квартирі автономне газове опалення: двоконтурний газовий котел. Не дорогі комунальні послуги. Дуже гарний комплекс і доглянута територія. Поруч Novus, Фора, АТБ, аптеки, відділення банку, ресторани, кафе, школа, дит.сад і та багато іншого. Метро Академмістечко - 20хв. транспортом. Ціна: 60000 USD.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

До Вашої уваги - чудова, яскрава 1- кім. квартира з цікавим і зручним плануванням в ЖК Софія Сіті, вул. Лесі Українки 26! Розташована на 9/11 поверсі, будинок з ліфтом! Загальна площа 39 м2, окрема спальна кімната, простора кухня +лоджия. Ремонт виконаний з якісних матеріалів в нейтральних тонах - укомплектована всім необхідним, для комфортного проживання без будь- яких вкладень. Купуючи цю квартиру, Ви отримуєте максимально затишну атмосферу та комфорт. Затишна спальня із повним комплектом (ДВОспальне ліжко , мягкий диван, робочий стіл). Просторий передпокій із шафою-купе. Вбудована кухня з витяжкою, варочна поверхня, духова шафа, холодильник, обідній стіл зі стільцями, фільтр питної води Ecosoft. Санвузол суміщений (ванна/туалет), є пральна машинка. Потужна інфраструктура.Поруч центральна Алея з фонтаном із своєю інфраструктурою та красивим ландшафтним дизайном. В пішій доступності магазини, кафе, ресторани, дитячі та спортивні майданчики, два фітнес клуби Софія, ліцей Софія та дитсадок і таке інше. Поруч зупинка маршрутного таксі до метро Академмістечко, ВДНХ - 15 хв. громадським транспортом. До межі Києва 500 м .Зручна транспортна розв’язка! Запрошую на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Ольга Пасічник!

Лесі Українки вул., 26
rieltor.ua

Власник, однокімнатна квартира площею 44 кв.м . Перша Продажа , повністю мебльована і укомплектована побутовою технікою. Живи і насолоджуйся! Софіївська Борщагівка, ЖК - У квартал . Можливо Продажа програми Е оселя

власник
Героев Небесной Сотни проспект, 16/8, Софиевская Борщаговка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2 поверсі в 9-ти поверховому панельному будинку в Святошинському р-н,Тулузи 2\58. Поряд знаходиться швидкісний трамвай і зупинка 41 тролейбусу,до метро 15 хвилин. Бонусом з квартирою йде металевий гараж, поряд з будинком.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири.
olx.ua

Це повністю нова, сучасна квартира з якісним ремонтом. Знаходиться квартира у ЖК «Софія Клубний» (забудовник Мартинов) 8хв до кільцевої дороги Києва машиною. Ця світла і затишна, квартира має все необхідне для комфортного життя, вона однокімнатна, проте поділена на 2 зони спальну і кухня- вітальня. Чудово підійде для сімʼї. Стильна та продумана кухня. На підлозі прокладена водяна тепла підлога. Уся електрика, сантехніка і матеріали з яких зроблена квартира якісні. Фото реальні і відповідають дійсності, ключі на руках. Перегляд лише по вихідних.

власник
Продам 1 к. Квартиру, власник
olx.ua

Без комісії для покупця! Продам чудову і простору квартиру в ЖК Софія Клубний, Зелена 2. В квартирі зроблений якісний та сучасний ремонт. Укомплектована новою побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. В квартирі індивідуальне газове опалення, що значно економніше по комунальним платежам. Добре розвинена інфраструктура, велика кількість магазинів, супермаркетів, кафе, аптеки, дитячі заклади, спортивні та дитячі майданчики та багато іншого. Телефонуйте, перегляди по домовленості.

Без % Біла і простора квартира в ЖК Софія Клубний на Зеленій 2
olx.ua

Є-ОСЕЛЯ Вартість: 60000$ БЕЗ КОМІСІЇ Продаж великої однокімнатної квартири (євродвушка) з ремонтом, меблями та технікою. Київська область, с. Софіївська Борщагівка, ЖК Софіївський квартал, вул. Академіка Шалімова 67 Б Поверх: 7/ 11 Загальна площа: 45 квм. Кухня вітальня, окрема спальня. Холодильник,пральна машина, посудомийка, мікрохвильова піч, електродуховка і електроварочна поверхня, кондиціонер. Двоспальне ліжко, розкладний диван, гардеробна кімната. Опалення індивідуальне газове. Гарний вид з вікна на ліс та Київ. Тихе передмістя. Розвинута інфраструктура. Закрита теріторія, дитячі майданчики, фонтан, поряд лісопарк «Зелена Брама» Відеоогляд за запитом. АН «ВДАЛИЙ ВИБІР» 09******39 Ксенія

Без % є-оселя продажа большой 1 квартиры ЖК Софиевский квартал,
olx.ua

ЖК Софія Резиденція Комплекс з закритою територію. Охорона 24/7 Шикарна інфраструктура Мартинова 24 2 поверх Квартира з ремонтом. Теплі підлоги, кондиціонер, панорамні вікна. Фотографії реальні. Квартира актуальна. Прекрасний вид у двір. Перегляди в любий час. Є інші варіанти.

Квартира з ремонтом в ЖК Софія Residenc
olx.ua

Продаж сучасної квартири в житловому комплексі Щасливий ,який знаходиться в селі Софіівська Борщагівка вулиця Яблунева 13б Квартира загальною площею 41.7 квадратних метри, розташована на 4 поверсі 10 поверхового будинку. Комплекс закритого типу , охорона 24/7, є підземний паркінг. На території ЖК державний дитячий садок,поряд в 200 метрах Обʼїзна дорога м.Києва . В квартирі якісний ремонт,та якісна сантехніка , меблі та техніка . Вартість 60000$+1% податку та комісія агенції

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Щасливий вул.Яблунева 13 Охорона 24/7
olx.ua

Продаю квартиру в сучасному житловому комплексі Софія Резиденс за адресою: с.Софіївська Борщагівка проспект Мартинова 20 Квартира загальною площею 41 кв.м розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні та в ванній . Є кондиціонер. Ванна кімната обладнана. В квартирі вам залишилось купити техніку та меблі Ціна 63000$+ оформлення та комісія

З ремонтом 41кв.м Софія Резиденс просп.Мартинова 20
olx.ua

44457 Продається 1-кімнатна квартира з євроремонтом у ЖК "Софіївська Сфера" Пропонуємо вашій увазі затишну та сучасну 1-кімнатну квартиру в престижному житловому комплексі "Софіївська Сфера". Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Основні характеристики: Євроремонт: Сучасний та якісний ремонт, виконаний з використанням високоякісних матеріалів. Повна комплектація: Квартира повністю мебльована і оснащена всією необхідною технікою, що забезпечує максимальний комфорт з першого дня заселення. Переваги: Стильні меблі: Продуманий дизайн інтерєру створює затишну атмосферу та забезпечує оптимальне використання простору. Сучасна техніка: Всі необхідні електроприлади для комфортного проживання, включаючи холодильник, пральну машину, телевізор та інші. Простора кухня: Обладнана всім необхідним для приготування ваших улюблених страв. Зручна ванна кімната: Оснащена сучасною сантехнікою та забезпечує комфорт і зручність. Розташування: ЖК "Софіївська Сфера": Престижний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Зручний виїзд: Легкий доступ до основних транспортних магістралей та зручне сполучення з Києвом. Інфраструктура: Поруч знаходяться супермаркети, магазини, ресторани, кафе, дитячі майданчики та інші важливі обєкти, що забезпечують комфортне проживання. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає сучасне, стильне та комфортне житло у спокійному районі з усіма необхідними зручностями. Brokingdom - ваш провідний партнер на ринку нерухомості! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Героїв небесної сотні, 26/17, Софиевская Борщаговка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна видова квартира в ЖК Софія Клубний, повністю укомплектована всім необхідним! Квартира зроблена для себе, для життя, дуже зручна і комфортна Невисокий 4 поверх. ЖК закритого типу комфорт класу з дуже гарною територією, охороняється 24/7. Багато паркомісць. ЖК має два виїзди: в сторону Софіївської Борщагівки і в сторону Вишневого, що дуже зручно. Будинок повністю заселений, всі ремонти вже зроблені, чудові тихі сусіди, тиша вам гарантована. Про квартиру: загальна площа 41, 6 кв.м., індивідуальне опалення (газовий котел), повністю укомплектована меблями і технікою (2 кондиціонери Toshiba i Ergo, холодильник і посудомийка Bosch, газова плита, духова шафа і витяжка Freggia, пральна машина Samsung, сушильна машина Cy, телевізор, багато місця для зберігання речей. Стіни - декоративна штукатурка, меблі - масив дерева(ясен, бук), компютерний столик з камяною стільницею. На підлозі плитка, тепла підлога скрізь, окрім спальні. Квартира дуже тепла, взимку котел працює на мінімумі. В квартирі залишається все! В пішій доступності супермаркети (Новус, Сільпо, Фора, АТБ), лікарня Адоніс, торгівельний центр з кінотеатром, лісопаркова зона для ваших прогулянок

Калиновая улица, 3, Софиевская Борщаговка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається кв.-студія, 52кв.м., в ЖК "Київський Маєток" Софіївська Борщагівка, 800м. до Окружної дороги Квартира-студіо, нова 52кв.м, 4 / 5ет., Цегла + утепл., Еркерні великі вікна, виходять на красиву зелену зону і дитячий майданчик .По докум .Дом зданий більше 3 х років, проживали трохи меньше року, Виконано дізайн.ремонт, замовна, дуже дорога, вся в розмір м"яка і кухонні меблі, італьян.столи, стільці, шафи-купе, душ.кабіна-ванна, подогр.полов, ламінат, дві входн.двері, сигналізація, велика плазма , дуже теплий будинок-мінім.коммуналка, в квартирі є все-заходь і живи (нічого не забираємо), квартира вже вільна! Біля будинку зупинка маршр.таксі -будь напрямок. Послуги АН сплачує покупець! SF-2-382-553

Бышевская улица, 3-5, Софиевская Борщаговка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Без комісії! Найкраща квартира з виглядом у внутрішній двір! Продається ВИДОВА 3 кімнатна квартира 79 м2 в ЖК У- Квартал! Софіївська Борщагівка Будинок готовий, обжитий!!! Можна розпочинати ремонт! Можливо придбати паркомісце в підземному паркінгу! Квартира готова під чистовий ремонт Гіпсова штукатурка Розведена електрика по точкам, вода та каналізація Лазерна стяжка підлоги Індивідуальне газове опалення Відкритий бассейн для відпочинку на территорії кварталу! Від метро "Академмістечко" їздить власна маршрутка. Зручна транспортна розвязка, поруч вся необхідна інфраструктура - магазини, ТЦ, ДЕРЖАВНИЙ дитячий садок, школа, територія комплексу закрита, а безпеку та відеоспостереження забезпечує власна охоронна компанія Затишок, комфорт, інфраструктура - все це в одному місці! Запрошуємо до перегляду Звертайтеся за додатковою інформацією по телефону, або пишіть у Вайбер, телеграм 06******66 Наталія

79м2! Продаж 3 к. квартири в Уютному Кварталі! БЕЗ%
olx.ua

Затишна та світла однокімнатна квартира з ремонтом та меблями. Знаходиться в ЖК У-квартал. Зелений та просторий двір з сучасним дитячим майданчиком. Розвинена інфраструктура. За детальною інформацією звертайтеся за телефоном.

Однокімнатна квартира Без комісії
olx.ua

Простора однокіматна квартира з сучасним ремонтом. Виконана в білих,і бежевих тонах, дає можливість, відчути простір,і затишок. Вбудована кухня, гардеробна,двухспальне ліжко, розкладний диван,ванна,пральна машина. Квартира для життя,в гарному настрою.

Теплі кольори в Софії Клубномуу
olx.ua
1 - 24 з 662 результатів