Продам 3х кім кв в ЖК Львівський маєток! Поряд з будинком зупинка, 15хв маршруткою до Академмістечка! Право власності більше 3 р! Розглянемо Є оселя, Є відновлення та решту державних програм! Квартира знаходиться внутрі комплексу, не кутова. Чудове планування, на дві сторони- захід та схід! Прекрасний вид з вікон - на внутрішній двір спальня та дитяча, на зелену алею з фонтаном зала та кухня! Новий сучасний ремонт в світлих тонах ! Площа 69/ 41/ 12, 8 пов з 10 Ліфт Підзенмний паркінг Електрозаправка Домофон Прямі договора по комунальним Індивідуальне опалення -двуконтурний газовий котел 2 санвузли- ванна + умивальник та туалетна+ гігієнічний душ+ умивальник Кухня з лоджією Будинок 2019 р- цегляний утеплений. Сучасна забудова - тепла та затишна. Парадні завжди охайні та чисті. Вхідні двері обладнані домофоном та кодовим замком. Двори обладнані з турботою про мешканців. Бруківка. Достатньо зелені, затишних релаксових зон відпочинку, дитячих майданчиків. Найкраща Інфраструктура в локації - « Місто в місті». Декілька супермаркетів, школи, садочки, фітнес, басейн, цифровий кінотеатр, щонеділі продовольчий та промисловий ринок, єдиний в локаціі ліс, ходить шкільний автобус. Це прекрасна квартира в сучасному ЖК. Ви захочете сюди повертатись! Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
проспект героїв небесної сотні, 30/2
rieltor.ua

* ЖК "Львівський маєток", пр. Героїв Небесної сотні, буд. 28/2, 2/10 пов. Документам понад 3 роки. * Квартира після будівельників: поштукатурені стіни, розведенна електрика, радіатори опалення, підлога - стяжка, бронедвері. 2х контурний газовий котел, лічильники - газ, електрика та вода. *Двостороннє планування. Висота стелі 2.75м. Під Ваш проект дизайн. Дитячі майданчики . * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: багато різних магазинів, кафе, кавярні, ресторани, аптеки, Сільпо, Новус, АТБ, Фора, ТРЦ Sofia mall та Львівський Маєток, спортзали тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд! Детальніша інформація по телефону! *Док-ти на квартиру - договір купівлі-продажу, реєстрація та техпаспорт.

Героїв Небесної Сотні просп., 28/2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без % Продаж трьох кімнатної квартири в ЖК Затишний квартал / Уютний Квартал Софіївська Борщагівка, пр-т. Героїв Небесної Сотні 16/9 Квартира у два рівні загальною площею 120м2, житлова 55 м2, кухня 25м2 Поверх: 10 та 11 (вантажно-пасажирський ліфт) Будинок введений в експлуатацію, є право власності, податки включено у вартість. Готові до безготівкового розрахунку. У квартири вдале планування з видом на центральну алею комплексу. Перший поверх: кухня-вітальня, гостьова спальня, балкон, санвузол. Другий поверх: дві спальні, санвузол, балкон, гардеробна. Зроблено частковий ремонт: якісно розведено всю електрику із встановленням нових автоматів, розведено сантехніку (готово до підключення). Зроблено всі гіпсові роботи, у санвузлах підключені та зашиті всі інсталяції, стіни відштукатурені під плитку (материали для укладення плитки вже придбані та залишаються для нового власника). Балкон другого поверху засклено, зроблено штроби під встановлення кондиціонеру із закладкою магістралей. Встановлено та підключено газовий двохконтурний котел. У пішій доступності: магазини та супермаркети (Novus, АТБ, Траш, Сільпо), Укрпошта, Нова Пошта, аптека, кліника, школа, садок, дитячі гуртки та спорткомплекс на території ЖК Зручне транспортне сполучення, територія ЖК закрита та під цілодобовою охороною, безкоштовна парковка та гостьовий паркінг, зарядка для електромобілів. На першому поверсі кожного будинку безліч магазинів та кафе, садочок. Без % комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16/9
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3 кімнатна двохрівнева квартира в ЖК Софія Клубний . Багато простору, світла та тепла . Оскільки вітальня й спальні є на різних поверхах, то такий поділ житлового простору є ідеальним для людей, які цінують приватність. Члени сімї не заважають один одному , перебуваючи на різних поверхах. Проживання відчувається , як дві квартири з однією спільною зоною для відпочинку та іжі. Площа квартири становить 73 кв. м, у яких розміщені три просторі і світлі кімнати, окрема кухня і лоджія з диваном , дві ванні кімнати (ванна та душова кабіна). Індивідуальне газове опалення з двоконтурним котлом дозволяє економити на комунальних послугах і регулювати температуру за вашим бажанням. Квартира має всі необхідні документи на право власності, які видані три роки тому. Пишіть на вайбер +380964383857

власник
Зелена вул., 14
rieltor.ua

Продаж квартири з ремонтом та меблями! с.Софіївська Борщагівка вул. Боголюбова, 23 Ідеальна квартира для комфортного життя а також для здачі в оренду в цегляному будинку 2014 року побудови на комфортному 4 поверсі. Функціональне планування: простора кухня гостинна, дві роздільні спальні, с/у, передпокій. Квартира із сучасним, якісним ремонтом та всією побутовою технікою: є два бойлери, кондиціонер, телевізор, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, варильна поверхня, електрочайник, система для очистки води. На всі комунікації встановлені лічильники. Гарна прибудинкова територія, облаштовані місця для паркування авто. Розвинена інфроструктура: в 5 хвилинах ходьби магазин Сільпо, кавʼярні, магазини, кафе і дт.

Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Продається затишна дворівнева квартира в самому центрі ЖК Софія Сіті від Мартинова по вулиці Лесі Українки. Без комісії для покупця! Документам більше 3- х років. Загальна площа 76 м2. Перший поверх: велика кухня студія плюс лоджія, вбудовані кухонні меблі та техніка, санвузол душ/туалет, шафа-купе, сходи на 2 поверх, під сходами кладовка. Другий поверх: велика шафа-купе, дві кімнати, санвузол ванна/туалет. Квартира світла, тепла, внутрішня. Вигляд у двір на дитячу площадку та гостьову парковку. Поруч центральна алея з фонтаном із своєю інфраструктурою та красивим ландшафтним дизайном. В пішій доступності магазини, кафе, ресторани, дитячі та спортивні майданчики, два фітнес клуби Софія, ліцей Софія та дитсадок і таке інше. Перегляди за домовленістю.

Лесі Українки вул., 20
rieltor.ua

Продається чудова трикімнатна квартира з ексклюзивним плануванням в ЖК Софіївська Слобідка,загальною площею 84кв.м. Велика і простора кухня-вітальня з виходом на балкон,дитяча кімната,велика спальня з власним сан.вузлом і кабінетом. Встановлений підігрів підлоги і сигналізація,релє контролю напруги,подрібнювач побутових відходів,2 системи фільтрації та очищення води. Власна класова на поверсі. Документам більше 3-х років. Розглядаємо єОселю.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 35
rieltor.ua

Є-Оселя -ТАК! С.Софіївська Борщагівка, вул.Павла Чубинського 4, ЖК «Софія Київська». Продається трикімнатна квартира 90м.кв. з меблями та кухонною побутовою технікою. Будинок цегляний з зовнішнім утепленням 2016 року. Три просторі кімнати площею 52м.кв., простора кухня 13 м.кв., з виходом на лоджу, два окремих санвузли, окрема гардеробна( кладова). Квартира тепла, світла та простора, з функціональним плануванням, розташована в центрі будинку. Ремонт від забудовника. В квартирі встановлено лічильник на тепло та термоголовки на батареях, бойлер. Житловий комплекс закритого типу, має свою охорону. Розвинена інфраструктура: стоматологія, медичний центр, державний садочок, магазини та супермаркет, відділення пошт та поштомат в під’їзді, кафе та кофейні. Зручна транспортна розв’язка, до окружної 900метрів. Маршрутки до метро Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Теремки, ВДНГ, Контрактова. Власники в країні.

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 4
rieltor.ua

Ексклюзив! Продається 3 кімнатна квартира, Києво-Святошинський район, с. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова, 59, ЖК «Софіївський квартал». Будинок побудований у 2017 році, спецпроект. Площа: 67,2/43,5/12,5 м2; 11/11 поверх утепленого будинку. Є технічний поверх. Квартира з ремонтом. Планування суміжна-роздільна. Панорамні вікна. На підлозі плитка та ламінат. Натяжні стелі. 2 санвузли. Індивідуальне газове опалення. Меблі та техніка залишаються. На поверсі 5 квартир. 2 ліфти, домофон. ОСББ. Закрита територія, шлагбаум, відеоспостереження. У дворі є клумби, фонтан, дитячий майданчик, футбольне поле. Добре розвинена інфраструктура: Новус, АТБ, Фора, торгівельний центр, школа, дитячий садок, лісопарк. Хороша транспортна розвязка, до станції метро «Академмістечко» і «Житомирська» - 25 хвилин їзди на громадському транспорті.

ексклюзив
Академіка Шалімова вул., 59
rieltor.ua

Софіївська Борщагівка. вул. Соборна буд.46. Продам 3-х кімнатну квартиру 1/9 -ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 66,8кв.м. Жила площа 39,1 кв.м. Кухня 11,1кв.м. Окремі кімнати площею: 8,3 кв.м., 13, кв.м та 17,3 кв.м. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Кухня, коридор та ванна кімната-тепла підлога. На всі комунікації встановлені лічильники, також підключений бойлер. Вмонтовані зовнішні металеві ролети. Використання квартири можливе як нежитлове приміщення(офіс). Ціна: 73485 доларів США. Комісія 3% від покупця. Телефонуйте! Домовимось!

Соборна вул., 46
rieltor.ua

Супер Продажа 3 к. Квартиры Софиевская Борщаговка, ул Боголюбова 38. Этаж -2 этажность - 10 Общая площадь - 104 м2. Площадь кухни - 20м кВ .Санузел - совмещен , 1. Высота потолка: 3м. Количество балконов:1+ терраса. Дом построен из красного кирпича, упеплен. В квартире индивидуальное отопление. Очень развита инфраструктура, рядом все необходимое для жизни: магазины, аптеки, рестораны, фитнес центр. Удобная транспортная развязка: до окружной дороги - 5 мин. езды, до ближайшего метро (Академгородок, Житомирская) - 10 минут. Квартира готова к продаже! Документам больше 3 лет. Есть другие варианты – звоните, и мы подберем лучший вариант для вас. Наша команда поможет вам в любом вопросе – покупка, продажа, аренда, оценка, анализ и проверка документов. С Агентство недвижимости "LubiyDom".

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 38
rieltor.ua

Києво-Святошинський, Софіївська Борщагівка продаж трикімнатної квартирив новому будинку. Всі сусіди вже зробили ремонти та проживають. Квартира знаходиться на 4 поверсі 6 поверхового цегляного будинку+масандра. Загальна площа 75,2 кв.м, житлова 43 кв.м. , кухня 10,2, коридор 12,3 кв.м. Дві лоджії. В квартирі виконаний ремонт в якому ще ніхто не жив. Меблі нові. Опалення індивідуальне газове. В квартирі газовий котел. 2 кондиціонери та велика кладовка в будинку 34 кв.м. з санузлом та бойлером. Біля будинку Новус, зупинки транспорту. Ціна 93000у.є.

Райдужна вул., 149
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ! Продаж 3 кімнатної квартири Пров. Шкільний 6, Софіївська борщагівка . Місцезнаходження: Пров. Шкільний 6, Софіївська борщагівка . Поверх 5/5 Загальна площа 58.2 м.кв. В санвузлі поміняні труби (санвузол під ремонт) , в кімнатах паркет шліфований покрито одним шаром лаку , шпалери нові в гарному стані. Кухня мебльована. Інфраструктура: зупинка транспорту, магазини, дитячі та спортивні майданчики, школи, дитячі садочки, аптека, ринок, супермаркети , ФОРА, поряд ТРЦ , зручна транспортна розвязка, зручно добиратися до станцій метро Академмістечко, Житомирська, Святошино.

Шкільний пров., 6
rieltor.ua

Терміновий продаж 3 кімнатної дворівневої квартири в самому сучасному житловому комплексі Софіївської Борщагівки, Софія Резиденс! П-т Мартирнова 8, 9/10 поверх, давно обжитий будинок, зданий в 2020 році, тарифи на все для населення. Своє автономне опалення, двухконтурний газовий котел. - Тепла водяна підлога по периметру першого поверху. - Два с/в. - Панорамні вікна Своя велика охороняєма територія, відеоспостереження 24/7. Більше інформації за телефоном. Перегляди в будь який зручний для вас час. Готові до швидкої угоди. Потанова, сертифікат, Єоселя. Документам менше 3х років.

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 8
rieltor.ua

Уявіть, вас запитують: "Де Ви живете". І ваша з гордістю відповідь: у 2х рівневій квартирі 122 кв метрів з дизайнерським ремонтом у ЖК У/Квартал, Уютний Квартал, яку ми купили БЕЗ КОМІСІЇ рієлтора та додаткових платежів. У нас на першому поверсі: кухня-їдальня і пральна кімната з с/в. На другому поверсі: спальня, дитяча кімната, ванна кімната, просторий кабінет, гардеробна кімната. Уютний Квартал - найрозвиненіший комплекс у Софіївській Борщагівці із закритою територією, яка містить у собі: красиві спортивні, дитячі майданчики, алеї та багато іншого. Дитячий садок, поруч державна школа, Розвинена інфраструктура, поруч два ТРЦ, супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки, спортклуби, ресторани і кафе. У пішій доступності зупинка маршруток, інтервал 3-4 хвилини. До найближчого метро 15 хвилин (Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Теремки, Іподром, ВНДХ). Це найменше, що я хочу розповісти про нашу квартиру, більш детально ви зможете побачити на відео, яке можу вислати, а краще під час особистого перегляду квартири. Телефонуйте нам сьогодні, щоб організувати перегляд і обговорити всі деталі. ID: 77367

ексклюзив
Героїв Небесної Сотні просп., 18/9
rieltor.ua

Софіївська Борщагівка ЖК Софія, вул. Миру, 30 3 кімнати, 2 с/в, 2 гардеробні 109/69/17., поверх 10-11/11 2-рівневий пентхаус Ремонт 2022 року "ніхто не жив" Вітальня, санвузли та загальна площа - плитка з водяним підігрівом,спальні - радіатори. По всій квартирі розводка під професійну акустику, окрема розводка для інтернету. Кондиціонери, багаторівневе освітлення,відео-спостереження в парадному. З повагою Антон 0964220777

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 30
rieltor.ua

Трикімнатна квартира "під ключ" у ЖК Щасливий на Яблуневій. Простора кухня-студія: кухонні меблі, варильна поверхня (газ), духова шафа, посудомийна машинка, холодильник, кондиціонер, телевізор. Світла зона вітальні з широким розкладним диваном бірюзового кольору. Затишна спальня: двоспальне ліжко, "зона краси" (трюмо); телевізор, вітражні вікна. Дитяча кімната із розкладним диваном. Просторий передпокій. Санвузол суміщений (ванна/туалет), пральна машинка, електросушилка. ЖК Щасливий - це територія із ландшафтним дизайном, цілодобовою охороною. Розвинута інфраструктура (дитячі майданчики, магазини, аптеки...), зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Яблунева вул., 11
rieltor.ua

Дворівнева 3 кімнатна квартира у ЖК Данія, Софіївська Борщагівка,вул. Ягідна 19. Квартира розташовується на видовому 4-5 поверсі 5 поверхового будинку 2017 року повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Загальна площа: S=78m2, H=2,75м. 1-й рівень: кухня-13м.кв, вітальня-17м.кв., санвузол з душ-кабіною, коридор з вбудованими шафами; 2-й рівень: дві спальні, санвузол з ванною, коридор з вбудованими шафами. Квартира укомплектованавсіма необхідними вбудованими меблями та побутовою технікою. Також встановлено власний котел, який забезпечує систему опалення і є можливість встановлювати температурний режим , який комфортний вам. Також є паркомісце . Даний комплекс має закриту територію та добре розвинену інфраструктуру . Поряд магазин, супермаркет , фітнес-центр, кафе, та інше.ЖК обслуговує ОСББ. Торг!Правовласності більше трьох років. СПІВПРАЦЮЮ БЕЗ ДУБЛЮВАННЯ! ID: 836830749 Переглядів: 10

Ягідна вул., 19
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира Софіївська Борщаговка переулок Амосова 32/2, квартира двохрівнева, в гарному житловому стані, розташована на третьому поверсі трьох поверхового будинка, будинок цегляний, 107 метрів загальний метраж, 30 метрів велика кухня-студіо вбудована кухня, санузел, на другому рівні дві спальні 23 та 21 м. кв, та великий санвузел, в квартире установлени кондиціонери, балкон засклений. Поруч розвинута інфраструктура, зупинка міського транспорта, дитячій майданчик, маркет АТБ, маркет Фора. Вартість квартири 95000 долларів США. Без комісїї. Можливо кредитованіє під єОселю.

можливий продаж по єОселя
провулок Амосова, 32/2
rieltor.ua

Продаж квартири від власника. Загальна площа 60 м2. Перепланування в 3-х кімнатну. На другому поверсі , світла, максимально затишна, простора, нова квартира в заселеному будинку. Зроблений дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів , робили для себе, функціональний кожен м2. Звукоізоляція стелі, утеплення полу з першого (комерційного поверху), водяні теплі поли+гребінка, фукціонують окремо (сан.вузли+кухня). В квартирі 2 сан.вузли, усі змішувачі Hansgrohe, поли та стіни керамограніт Іспанія, 3 спальні, в 1-й спальні шкіряні поли, в інших кімнатах покриття ламінат Maister+ кухня студіо 22 м2. Повністю мебльована, вбудована техніка , кондиціонер . Захисні металопластикові ролети на всіх вікнах . Опалення автономне. Домофон. Містечко планується бути закритим. В пішому доступі школи, садочки. В дворі садочок, музична школа, АТБ, дитячий закритий майданчик, аптека…Добре розвинена інфраструктура, навкруги зелень, алеї, тихо, чисто. Тех.паспорт змінений, відповідає переплануванню. Без комісії, ЖК Софіївська Слобідка, вул. Боголюбова, 39

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 39
rieltor.ua

Всі державні програми розглядаємо. Продам 3 кімнатну квартиру з двома санвузлами, просторою кухнею. Всі кімнати окремі. Укомплектована меблями, побутовою технікою. Опалення індивідуальне - двоконтурний газовий котел Окремо продається кладова Охорона території цілодобова. Інфраструктура : Відділення банку, банкомат, Аптека, Дитячий садок, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Відділення пошти, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту

можливий продаж по єОселя
Яблунева вул., 9б
rieltor.ua

3-х кімнатна квартира 92 м2. ЖК Барселона - один з найкращих ЖК комфорт класу у Софіївській Борщагівці, комлпекс має закритий внутрішній двір. Побудований з чернової цегли, утеплений мінеральною ватою, має гарну шумоізоляцію ! У підїздах керамограніт, ліфт Schindler У дворі гарний благоустрій По всьому комлпексу відеонагляд Більшість квартир вже заселена Планується відриття свого дитячого садочка Квартира знаходиться на 7/7 поверсі, над квартирою ще є технічний поверх Квартира знаходиться в середині будинку (не кутова) Площа квартири 92 м2 + балком Квартира має правильне планування, вікна виходять на дві сторони 2 сан.вузли Підлога зі стяжкою, стіни поштукатурені Є можливість обєднати кухню з кімнатою, вийде величезна кухня-вітальня 30 м2 Двухконтурний газовий котел (на опалення та гарячу воду) Ідеальна інфраструктура, прям біля ЖК великий Новус, декілька торгових центрів, аптеки, спортивні та дитячі майданчики, кавярні та ресторани. Прям біля ЖК знаходиться зупинка громадського транспорту. До Києва 2,5 км (5 хвилин їзди), до метро Академмістечко 10-15 хвилин. Також є варіант 2-х кімнатної квартири 65,6 м2 на 7 поверсі, та 2-х кімнатної 65,3 м2 на 6 поверсі Також робимо ремонти під ключ по приємним цінам !

можливий продаж по єОселя
Петровська вул., 1а
rieltor.ua

Гарна пропозиція в Софіївській Борщагівці. ЖК Київський маєток, по вул. Бишівській 1. Продаж двоповерхової просторої квартири, площею 110 кв.м: кухня-студія, три окремі кімнати, два с/в, дві гардеробні. Якісний ремонт, вбудовані меблі та побутова техніка. Квартира обладнана всім необхідним (система очищення питної води, вхідний фільтр, автономне газове опалення, розводка системи охорони та відеоспостереження в кожній кімнаті, система водних теплих підлог, телевізори, інтернет, кабельне ТБ, пральна, посудомийна машина, газова плита, два санвузли, дві гардеробні кімнати, комора, холодильник, джакузі). Сходи, підвіконня, робоча поверхня і робоча стінка на кухні з натурального граніту.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 1
rieltor.ua

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається в спокійному місці унікальна трикімнатна квартира з терасою у с. Софіївська Борщагівка , по вул. Боголюбова 44, на 2 поверсі. Квартира має зручне роздільне планування загальною площею 82 кв.м.; житлова площа -45.6 кв.м.; висота стелі - 2.6м, зроблена шумоізоляція. Розглядаємо всі державні програми.(єОселя під 3 відсотки, єВідновлення, постанова 280) На терасі встановлений генератор, якого вистачає на всю квартиру. Також є можливість придбання комори у сусідньому будинку площею 5,6 кв.м. В квартирі зроблений дуже якісний, світлий, сучасний ремонт, повністю укомплектована технікою та меблями: кухня - встановлена газова плита, що досить зручно в наш час, духова шафа, холодильник , посудомийна машина та багато приборів для кухні. У кухні та санвузлах є тепла підлога. В першій кімнаті: зручний розкладний диван, телевізор, вмістка шафа-купе, комод та робоче місце. У другій окремій кімнаті: влаштована велика шафа купе, є односпальне ліжко, робоче місце та комод для речей. Третя кімната: кухня-вітальня у якій є все необхідне на кухні та встановлений розкладний диван, біля нього невеликий стіл та на стіні телевізор. Спальня кімната облаштована двухспальним ліжком з ортопедичним матрацом, вбудованою шафою, кондиціонер. Вікна виходять в внутрішню сторону двору. З кухні можна потрапити на велику облаштовану терасу з виглядом на поле та ліс, на терасі встановлений стіл з стільцями, також на терасі є генератор на 4 кВт, якого вистачає на всю квартиру, також можна облаштувати місце для грилю, так як над вами немає більше терас. У першій ванній кімнаті встановлена ванна, пральна машина. Санвузол відокремлений. У другій ванній кімнаті встановлений душ та умивальник. Будинок дуже теплий, хороша шумоізоляція, спокійні сусіди. Біля будинку є парковка де ви можете спокійно залишати автомобіль. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркети, всі необхідні магазини, ресторани, кавʼярні, салони краси, зупинка транспорта. Також на території комплексу є Школа, Дитячий Садок та Ліцей. Зручна транспортна розвязка. м. Теремки та м. Житомирська на авто 15 хвилин їзди. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 44
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 174 результатів