БЕЗ КОМІСІЇ ! Продаж 3 кімнатної квартири Пров. Шкільний 6, Софіївська борщагівка . Місцезнаходження: Пров. Шкільний 6, Софіївська борщагівка . Поверх 5/5 Загальна площа 58.2 м.кв. В санвузлі поміняні труби (санвузол під ремонт) , в кімнатах паркет шліфований покрито одним шаром лаку , шпалери нові в гарному стані. Кухня мебльована. Інфраструктура: зупинка транспорту, магазини, дитячі та спортивні майданчики, школи, дитячі садочки, аптека, ринок, супермаркети , ФОРА, поряд ТРЦ , зручна транспортна розвязка, зручно добиратися до станцій метро Академмістечко, Житомирська, Святошино.

Шкільний пров., 6
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири, ЖК Софія Резиденс, вулиця Молодіжна 3 Комфортна, світла та затишна квартира, з якісним ремонтом, в приємних світлих тонах. Повністю укомплектована - меблі, техніка, є все для комфортного життя. Спокійний район, привітні та добрі сусіди. Доглянута територія, відеонагляд території та цілодобова охорона. Індивідуальне газове опалення, завжди можете регулювати комфортну для вас температуру приміщення. Також завдяки газовому двоконтурному котлу - у вас завжди буде гаряча вода, незалежно від пори року та сезону. Поруч багато кав’ярень, ресторанчиків, спорткомплексів, супермаркетів та багато іншого. Запрошую вас на перегляд квартири! Телефонуйте +38097 526 1358 З повагою, Людмила Бабенко!

Молодіжна вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається квартира студійного типу по вул.П.Чубинського 8б, в ЖК Софія Київська, в Софіївській Борщагівці. Комплекс закритого типу, має охорону, розташований в пішому доступі до окружної дороги міста Київ(900м.) Будинок цегляний 2021року побудови, з зовнішнім утепленням стін. Квартира вільного планування (студійного) з просторою кімнатою правильної форми 22 м.кв., простора лоджа 6, 7м.кв. яка може виступати як холодним приміщенням, так і кімнатою(кабінетом). Лазерна стяжка підлоги, горизонтальна розводка опалення, розводка силового кабелю під варочну поверхню та духову шафу. Будинок заселений, два ліфти, оздоблена прибудинкова територія, дитячі майданчики, магазини та кафе, державний садочок, стоматологічні та медичні центри. Маршрутки до червоної, синьої лінії метро.синьої лінії метро.Співпрацюю з риелторами. Якщо не відповідаю на дзвінок, пишить повідомлення

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж трикімнатної квартири в с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна 57а. Загальна площа квартири 57.6 м2, розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. В квартирі три кімнати, одна прохідна, кухня, роздільний санвузол, два засклених балкона. Поряд з будинком є вся необхідна інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Ціна 39000 Оформлення лише 1% податку. В праві власності більше 3х років. Можливий продаж за програмою єОселя За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Торг на місці

3кімн вул.Соборна 57кв м податок 1%
olx.ua

приміщення (квартира) знаходиться на першому поверсі житлового будинку ( по документам нежитловий фонд), можливий варіант з окремою вхідною групою. Комунікації всі зміненні, встановлений кондиціонер Cooper and Hanter, нові радіатори з терморегуляторами, тепла підлога Hemstedt з терморегуляторами в одній з кімнат та окремо у ванній, потолки гіпсокартон з підсвіткою, яка змінює колір, режими та ступінь світла по периметру потолка, підлога паркетна доста та італійська плитка, вікна металопластикові з подвійним склопакетом, бойле, пральна та сушильна машинка Bosch, підвісний туалет. Наявні лічильники на світло (5 кіловат), теплу та гарячу воду. Наявна протипожежна сигналізація, відеоспостереження та швидкісний інтернет. Одна кімната 10 кв.м інша 11 та 3,5 кв.м туалет. Поблизу знаходяться дві школи(5 хв) та дитсадок(2 хв), розвинута інфраструктура до швидкісного трамваю 10 хв. Ремонт зроблений в минулому році. Прокладені додаткові комунікації( вода, каналізація, проводка) в разі використання, як квартира.

власник
Продам квартиру ( нежитловий фонд) Якуба Коласа 6б
olx.ua

Квартира з капітальним ремонтом Замінено проводку (мідь), труби (полеетилен Rehau), батареї біметал, стяжку підлоги під рівень, штукатурку під маяки, двері міжкімнатні та вхідні, вікна Salamander максимальна товщина скла та профілю. Балкон засклений із виносом підвіконня. Встановлено бойлер та кондиціонер, домофон із камерою на сходовому майданчику, примусова вентиляція у сан вузлах. Підлога в кімнатах ламінат, коридор, кухня, санвузли - плитка. Сантехніка HansGrohe. По меблям кухня вбудована з фурнітурою Blume, вбудована шафа в коридорі, гардеробна система в коморі та гардеробі, вбудовані шафи на балконі. На кухні варильна газова поверхня + електродуховка (Kiser), посудомийна машина (Bosh), витяжка (Piramida), фільтр для води з осмосом. На кухні та у вітальні смарт ТВ (24 та 55”). У вітальні диван з можливістю розкладання повноцінного спального місця з матрасом. Робили все якісно для себе (вартість ремонту на сьогодні буде понад 25К). Поруч ринок, АТБ, Ашан, 2 школи, дитячі садки, швидкісний трамвай 1, зупинки автобусів, у пішій доступності 3 парки.

власник
Квартира 3 комнатная с кап ремонтом бул. Кольцова 3
olx.ua

пропоную гарну 2-х кім квартиру по вулиці Зодчих 56. Квартира розташована на 1 поверсі 9-ти етажного будинка. В квартирі 2 окремі кімнати, кухня, велика ванна кімната, вбудовані меблі. Дуже гарний район, поряд школи, дитячі садки, зупинка громадського транспорту, ринок. Торг можливий

Затишна 2-х кім квартира.
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2 поверсі в 9-ти поверховому панельному будинку в Святошинському р-н,Тулузи 2\58. Поряд знаходиться швидкісний трамвай і зупинка 41 тролейбусу,до метро 15 хвилин. Бонусом з квартирою йде металевий гараж, поряд з будинком.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири.
olx.ua

Продам квартиру 3-х комнатную не проходная на 5 этаже/9 эт., без ремонта, 70 кв2. Поменяны (счётчики на воду ,болер, и канализация, стояк на холодную и горячую воду), окна пластиковые , имеется две лоджии. Транспотная развязка отличная, скоростной трамвай в 5 минутах, школа, сад, рынок, в 2 минута взрослая поликлиника , детская одна остановка, рядом озеро возле школы и бассейн. Всё остальное по телефону.

olx.ua

Продажа 2 комнатной квартиры на 3 этаже.Квартира теплая(чугунные радиаторы),в жилом состоянии(требуется косметика).Все раздельно.Стеклопакеты,б-р/дверь,балкон застеклён,паркет,.Есть кладовка.Плита газовая.Хорошая инфраструктура.Школа,садик,магазины.Чистый подъезд на 4.Чистая продажа.Никто не прописан.Свободна.44000 у.е.Для покупателя -Комиссия 2 .5%.

Продажа 2 комнатной квартиры Святошинский р-н,ул.Г.Космоса 7А
olx.ua

Курбаса 15, 60/42/7, 9/9-эт, видовая, теплая, светлая, с двумя выходами на балкон, хорошее жилое состояние, ухоженный подъезд, новый лифт, все рядом: детские садики, школы, парки, ТРЦ, супермаркеты, транспортная развязка в любой конец столицы. Метро Житомирская, Академгородок 10мин.

Продажа 3-х ком Курбаса Борщаговка Святошинский
olx.ua

Продам квартиру Софіївська Борщагівка по вулиці Соборній. Квартира розташована на 3-му поверсі чотирьох поверхового будинку. Тихе, дуже зелене місце, гарне транспортне сполучення, дитячий садочок, школа, аптека, амбулаторія сімейної медицини, магазини. Свій ЖЕК та котельня. Є генератор. За домовленістю меблі залишаються або вивезу! Торг!.

власник
Продам власну квартиру
olx.ua

1 кімнатна 28/14/6 м 1 з 5 панельний Продам 1-но кімнатну квартиру на житловому масиві Микільська - Борщагівка. Курбаса 9Е Швидкісний трамвай №1, №3 нові, комфортні 5 хв.пішки. Поряд парк "Юність", ТЦ " Квадрат", к-тр."Лейпциг", магазини "АТБ", " Сільпо". Квартира в хорошому стані, є пральна машинка, холодильник, газова плита, санвузол обєднаний, необхідні меблі, посуд, диван-книжка, тахта. Затишна, тепла. Заїзжай і живи! Без комісії для покупця.

1 к Борщаговка 1/5 Курбаса 9Е
olx.ua