Пропоную придбати 3кімн.квартиру в районі 4ї школи з індивідуальним опаленням. 09******53,06******93

Трикімнатна з індивідуальним опаленням
olx.ua

Пропоную придбати 3кімн.квартиру у місті Сокаль, в районі Гімназії з індивідуальним опаленням. 3 кімнатна квартира

власник
Продаж 3х кімнатної квартири м. Сокаль
olx.ua

Пропоную придбати 3кімн.квартиру чеського проекту по вул.Шашкевича , квартира розташована на 1му поверсі, фасад утеплений, м.пл.вікна, індивідуальне газове опалення, усі кімнати роздільні, санвузол теж, біля квартири є велика грядка , тихий район; поруч магазин до найближчого садочку та школи 10хв пішки.

3 кімн квартира.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трьохкімнатна квартира Чешка, з Свіжим Євроремонт. У квартирі все зроблено, всі комунікації поміняно: Все Нове: електро-проводка, каналізація, вода, індевідуальне опалення з мідної трубки . Дорогі двопакетні вікна. Дві лоджії також з повним ремонтом, засклені. Квартира не кутова, тепла і суха. Є технічний поверх. Хороше місце розташування. Неподалік стадіон. Продаж без посередників, від власника.

власник
Трьохкімнатна квартира Чешка
olx.ua

ПРОДАМ!ТРЬОХКІМНАТНА КВАРТИРА В м.СОКАЛЬ Телефонуйте домовимося про огляд 09*********73 Марічка АН Доміно Продам 3х кімнатну квартиру загальною площею 69 м2, окремі кімнати, гарне планування. Квартира в хорошому стані частково з ремонтом, замінена електрика та сантехніка, автономне опалення, пластикові вікна, утеплений фасад. Знаходиться в дуже тихому, затишному дворі, під вікном свій сад та городик, недалеко магазини, зупинка автобусів та маршруток, лікарня. Безкоштовні консультації щодо купівлі, продажу, оренди нерухомості та експертної оцінки майна в агентстві нерухомості

Трикімнатна квартира з автономним опаоенням
olx.ua

Трикімнатна квартира, площею 62 м.кв., перший поверх, утеплена, індивідуальне газове опалення, пластикові вікна, всі комунікації, житловий стан.Терміново.

власник
Продам квартиру в м. Сокаль
olx.ua

Географія Сокаль