Терміново продам трьох кімнатну квартиру +підвал 5 Поверх будинок 5 поверхів повністю з усіма меблями які є на фото ціна договірна

власник
Терміново продам
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин по вулиці Лотоцького. Квартира знаходиться на четвертому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа: 69,2 кв.м. Житлова :39,3 кв.м. Квартира складається з трьох житлових кімнат, великого коридора, кухні, ванної, роздільного санвузла та балкону. Балкон має вигляд на дитячий садочок. Світло та вода є. Опалення автономне. Квартира знаходиться в затишному районі з добрими сусідами та чудовою інфраструктурою. Поблизу знаходяться: магазини, кафе, лікарня, аптеки, садочок, школа,стадіон. Документи всі в порядку та готові до перепису.

Продається трьохкімнатна квартира в цетрі міста Снятин
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин по вулиці Лотоцького. Квартира знаходиться на третьому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 57,4 кв.м Квартира продається повністю з меблями та технікою. Світло та вода є. Опалення автономне. В квартирі є два балкони з виглядом на площадку та дитячий садочок. Квартира досить простора та тепла. Санвузол та ванна кімната роздільні. Квартира знаходиться в гарному районі з хорошими сусідами та чудовою інфраструктурою. Поблизу знаходяться: садочок, школа, магазини, кафе, лікарня, аптеки, стадіон… Документи всі в порядку та готові до перепису.

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин
olx.ua

Популярні запити