Продаж трикімнатної квартири вул. Луначарського. Продається трикімнатна квартира по вул. Енергетична (Луначарського)15, р-н. Поштовий, м. Сміла - загальна площа квартири 45.8 кв.м. - 2 поверх 2 поверхового цегляного будинку. Криша в гарному стані, не потребує капіталовкладень. - Кімнати суміжно-прохідні. Дві кімнати ізольовані. Планування «розпашонка» - Індивідуальне газове опалення на квартиру. Встановлено лічильники: газ, світло, вода. - частково встановлені металопластикові вікна. В двох спальних кімнатах та кухні. - Простора кухня, загальна площа 8,6 кв.м. - затишний балкон. Заксленний. - санвузол окремий. - квартира в скромному житловому стані. - поруч з будинком є: місце для паркування автомобіля, сарай та погріб. Вартість: 15 000$ Без комісії АН.

Луначарського, 15
rieltor.ua

ТОЛЬКО ОБМЕН !!! Только Смела. Продажи НЕТ! 1-й этаж 2-х этажного дома. Район почтовый. Квартира 3 комнаты, кухня, санузел раздельный, балкон застеклён мет-пласт. окном, все окна металлопластиковые, пол - ламинат. Межкомнатные двери заменены на современные с рифлёнными стёклами. Отопление индивидуальное, газовое. Котёл двухконтурный - отопление + горячая вода. Есть ещё и бойлер. Стены снаружи утеплены. Есть под домом подвал, рядом с домом погреб для овощей. С квартирой идёт металлический гараж. Входная дверь двойная - внутри стандартная деревянная, наружная металлическая. Счётчики на свет, газ, воду. Обмен на 2-х комнатную квартиру с инд.отоплением 1 или 2 этаж. Фото всех комнат выкладывать не вижу смысла - по городу возможен личный просмотр. Доплаты в обе стороны обсуждаются при просмотрах. Возможен обмен "ключ-на-ключ" по договорённости.

власник
3-х комн. квартира. Индив. отопление. ТОЛЬКО ОБМЕН
olx.ua

Продам простору ,світлу 3 квартиру в центрі м.Сміла . Індивідуальне: !!! газове опалення !!! Все поруч : магазини, ринок , АТБ , Укрпочта,та Нова пошта. Дитячий майданчик ( в центрі міста ) , фонтан. Ціна 42 000 $ Без комісії .

Продам 3 квартиру в м.Сміла , центр міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається тепла, затишна 3-х кімнатна квартира в м.Сміла Черкаської області р-н Богдана. Загальна площа 64,10 кв.м. Квартира знаходиться на 3 поверсі 9-ти поверхневого панельного будинку. Простора вітальня, роздільні кімнати та санвузол. Два балкони. Лічильники на газ та воду. Поряд - магазини, супермаркет - Укрпошта - школа 7 - дитячий садок - дитячий майданчик - дитяча поліклініка - зупинка громадського транспорту

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам 3-х комн. квартиру по ул. Богдана Хмельн. В 2-х мин. от АТБ на 4 этаже 5-ти эт. кирпичного дома, не угловая. В 2022г. начали ремонт, новые стеклопакеты с энергосбер. стеклами, поменяна вся сантехника, кухня и вся бытовая техника 2022г. Две большие лоджии, остается вся мебель и вся техника. Не закончен ремонт в одной комнате и в коридоре, материалы в наличии (линолеум, обои, шпаклевка и т.д)

власник
Продам 3-х комн. квартиру
olx.ua

Продам 3 квартиру в місті Сміла ,в районі РПЗ. Опалення : індивідуальне ( електро). Зручне розташування : все поруч , школа , дитячий садок, магазини , ринок, Нова та Укрпочта. Квартира чекає нових власників. Ціна 30000 $ Рієлтор . Без комісії !!!

Продам 3 квартиру в м. Сміла ,  район РПЗ
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира в самісінькому центрі міста, при цьому вікна виходять у тихий двір. Ідеальне розташування. Добротний будинок, висота стель - 2,9 м! Якісний ремонт. Продається з усіма меблями і усією побутовою технікою, заходь і живи. Загальна площа 58,9 м.кв., кімнати 12,0 + 14,6 + 12,1 м.кв., кухня 9,8 м.кв.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири в центрі м. Сміла, меблі + техніка.
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в районі Б.Хмельницького. Будинок знаходиться у затишному та тихому місці, із прекрасною інфраструктурою: школа,садочок, поліклініка, базар,магазини,автобусна зупинка все поруч. У квартирі індивідуальне електро опалення, два балкони,дві кладовки(одна в підвалі) Квартира тепла,світла,та затишна.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру м.Сміла р-н Б. Хмельницького
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в районі РПЗ. Будинок знаходиться у затишному та тихому місці, із прекрасною інфраструктурою школа,садочок,базар,магазини,автобусна зупинка все поруч. У квартирі індивідуальне опалення,квартира утеплена. У всій квартирі зроблений ремонт. У квартирі два балкони. Квартира тепла,світла,та затишна. Адекватний торг можливий. За оренду не телефонувати.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, в затишному місці ,зупинка автобуса навпроти будинка, школа, супермаркет в 7 хвилинах ходьби, центр міста, 1 зупинка автобуса, або 10 хв. пішки, комфортний 2 поверх 3 поверхового цегляного будинку. Затишний дворик з криницею. Утеплена зовні, індивідуальне електро опалення, всі вікна металопласт, металеві двері, великий балкон, є комірчина в підвалі будинку. Можливо частково з меблями в кухні та коридорі ( по домовленності). Євроремонт, стан: заходь та живи!!! Реальному покупцю - реальний торг!)))

власник
Затишна 3 кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Сміла

Трикімнатна квартира на районі Богдана поряд з магазином АТБ. Зручне розташування,індивідуальне газове опалення,косметичний ремонт. На всі комунікації встановлені лічильники. Роздільний санвузол.

власник
Трикімнатна квартира
olx.ua

Пропонуємо до продажу 3кім квартиру в центрі міста. Вул Незалежності, 43. Будинок де знаходиться м. "Делікат". Не вуглова, не торцова. Балкон виходить в двір. Вікна всі замінені, вихід на балкон також. Житловий стан, без меблів. Централізоване опалення, газова колонка. Санвузол роздільний. Торг присутній. Телефонуйте, ключі в агентстві.

Продаж 3 кім Центр
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в Місті Сміла Черкаської області,р-н Шевченко.В квартирі розпочатий ремонт,зроблене індивідуальне опалення,стікло-пакети на вікнах.В кухні-студії,ванні та коридорі зроблені теплі поли.В дворі дитяча площадка нового оформлення.Також в домі де знаходиться квартира є магазин.Парковка для машин теж присутня.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру, індівідуальне газове опалення,теплі поли
olx.ua

Пропонуємо до продажу трикімнатну квартиру в м. Сміла район Богдана по провулку Захисників України. В кімнатах зроблений ремонт, замінено електро проводку та вікна на металопластикові, нові металеві вхідні двері, підлога деревяна, електро опалення. Кухня та санвузол потребують ремонту. Квартира тепла і світла, тихий та затишний двір, ще є підвал. Вартість даного обєкту становить 23 500 доларів. Комісія АН.

Продаж трикімнатної квартири
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в цегляному даоквартирному будинку загальною площею 58 кВ. м. В м. Сміла, Черкаська область. Район ст. їм. Т. Шевченка. Водопостачання і водовідведення - централізоване, опалення- електричне з можливістю встановлення твердопаливного котла та підключення до газової мережі. Кадастровий номер- присутній. Додатково господарчі споруди: два сараї з погребом, утеплений гараж з оглядовою ямою. Земельна 0,06 га +. Зручне і тихе місце розташування. В доступі все необхідне: школа, дитсадок, лікарня, базар, автобусне сполучення, залізничний вокзал і міжміська автостанція, аптеки, магазини- ввсе в радіусі 150 метрів від квартири.

власник
Продаж трикімнатноі квартири
olx.ua

Квартира по вул. Горького, поруч зупинка, до центра 5 хв. пішки, великий охайний двір з альтанкою і квітниками, в квартирі є кондиціонер, вбудована кухня, газовий котел двоконтурний, деревяні склопакети, дах в будинку перекритий новим шифером.

Трикімнатна квартира, Машбуд
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається 3х кімнатна квартира в чотирнадцяти поверхівці. Центральніше не буває. 5й поверх, цегляний будинок. Металопластикові вікна, металеві вхідні двері. Квартира в жилому стані. Дану квартиру можна придбати по кредитній спрограмі. Телефонуйте- домовимось.

Продається 3х кімнатна квартира в самому центрі міста
olx.ua

Пропонуємо затишну 3 кімнатну квартиру в м.Сміла Черкаської обл р-н Богдана. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа-66м2 Площа кухні-9м2. Квартира має роздільне планування кімнат та санвузла,2 балкони з кімнат,індивідуальне електро опалення. Квартира світла та простора. Зручне місцерозташування: -зупинка автотранспорту; -магазини,АТБ,Ряба,Єва і т.д; -школа; -садочки ; -аптеки ; - майданчики для розваг дітей . Деталі за телефоном.

Продаж 3-к.квартири м.Сміла р-н Богдана
olx.ua

До Вашої уваги продаж 3-к.квартири в м.Сміла, р-н Берізки. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа-72 м2, кухня-12 м2 роздільне планування,м/п вікна,індивідуальне газове опалення. Зроблений ремонт, продаж квартири разом з меблями та технікою. Поруч розвинена інфраструктура: магазини,аптеки,зупинка автотранспорту, школа, автостанція. Помешкання не кутове,тепле та просторе. Перегляд в зручний для Вас час. Деталі за телефоном.

Продаж 3кім.квартири м.Сміла.
olx.ua

Продається 3кімнатна квартира на 2 поверсі 9поверхового будинку(район РПЗ), не углова, без ремонту, торг,деталі за телефоном 38********53, 38********15

власник
olx.ua

Сучасна 3 кімн кВ 7/9П р-н Богдана ,частково меблірована, 2 балкона евр.пакет. Сн. окремо,тепла,уютна не углова,на все щочеки,скоростний інтернет,тихі сусіди.

власник
3 кімн.кварт.м. Сміла, черкаської області,сучасна,с мебелью,не углова.
olx.ua

Продаю 3-кімнатну квартиру, з ремонтом на 8поверсі в районі Рпз з МЕБЛЯМИ. Кімнати роздільні, санвузол роздільний Є балкон Підігрів підлоги Кондиціонер Індивідуальне опалення Квартира світла, і тепла( не углова) Інфраструктура (школа, дитячий садок, майданчик, зупинка, магазини, пошта, парк, озеро.) Продаж від власника. ТОРГ

власник
Продаж квартири рпз Сміла 68.2кв
olx.ua

Квартира знаходиться по вул. Т. Шевченка, 11. Стан на фото! Опалення газове індивідуальне. Електрика і сантехніка нова ( по стояку до всіх сусідів теж все змінено) Продаєм неспішно, торгу немає!

власник
Продам трикімнатну квартиру!
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру р-он Богдана. 2/3/ц. Індивідуальне опалення, кондиціонер, ламінат, м/п вікна. Мебльована. Варочна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина, вбудовані меблі. Поряд школа, дитячий садок, аптеки, зупинки громадського транспорту, супермаркети, стадіон.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів