Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», вул. Тараса Шевченка, буд.3, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-875-075 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 63 кв.м: кухня 12 кв.м. Квартира двостороння. Два балкони. Гардероб. На центральній алеї, пішохідна зона. У власності більше 3 років. Адекватні сусіди. Тепла, в середині будинку, не кутова. Тепла підлога 4контура (водяний) коридор, ванна, туалет, кухня з балконом. Два сан вузла. Ванна з туалетом і туалет. Кухня обʼєднана з балконом на балконі стоїть диванчик, можливість спального місця для гостей чи великої сімʼї. В спальні невеликий гардероб. Вартість - $75 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Тараса Шевченка бульв., 3
rieltor.ua

Продаж 2-к квартири з кухнею -студією у ЖК "Петрівський квартал", с. Святопетрівське, бул. Т. Шевченка 3 МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ЧЕРЕЗ БАНК Площа: 70,5 м² Поверх: 1/5 Продаж з меблями і технікою. Два поверхи. Дві окремі спальні, а також кухня-студія. З ремонтом. Будинку 8 років. Перший поверх: кухня-студія, санвузол, балкон.  Покладена паркетна дошка. Техніка: телевізор 55 дюймів, кондиціонер на 40 м², посудомийна машина, холодильник, пральна машина на 6 кг. Цокольний поверх: основна спальня, гостьова/дитяча спальня, гардеробна, санвузол. Весь поверх з теплою підлогою, по окремих контурах. Для звукоізоляції і більшого теплозбереження, даний поверх додатково був утеплений зсередини 30 мм полістеролом. Індивідуальне газове опалення. Хороша транспортна розвязка, поряд зупинка маршруток в різних напрямках ВДНХ, Академмістечко, Нивки. Поруч ЖК Європейка, Софіївська Сфера, У Квартал, Софіївський квартал, Данія, Софія Клубний. Ціна: 74 000$ 09*********21 Катерина HAPPY HOME REALTY

Продаж 2-к квартири з кухнею -студією у ЖК "Петрівський квартал"
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Програма є-Оселя 3% супровід до моменту отримання ключів. (документам більше 3-х років) Велика ДВОРІВНЕВА квартира в ЖК Петрівський квартал, вул Шевченко 3, Свтопетрівське поруч такі ЖК: Уютний квартал, Клубний від Мартинова, Львівський маєток, Софіївська Сфера, Софіївські липки, Сади вишневі, Софія сіті, Затишний квартал, Європейка, ТЦ ЄвроПарк та Софія Мол Найближчі станції метро: Академмістечко, Житомирська, Теремки Продаж з меблями і технікою. Два поверхи. Дві окремі спальні, а також кухня-студія. З ремонтом. Будинку 8 років. Перший поверх: кухня-студія, санвузол, балкон. Покладена паркетна дошка. Техніка: телевізор 55 дюймів, кондиціонер на 40 м², посудомийна машина, холодильник, пральна машина на 6 кг. Цокольний поверх: основна спальня, гостьова/дитяча спальня, гардеробна, санвузол. Весь поверх з теплою підлогою, по окремих контурах. Для звукоізоляції і більшого теплозбереження, даний поверх додатково був утеплений зсередини 30 мм полістеролом. Техніка: телевізор 43 дюйми. Телефонуйте або пишіть за більш детальною інформацією, наразі це один із найкращих варіантів в передмісті за співведношенням ціна/якість

можливий продаж по єОселя
Тараса Шевченка бульв., 3
rieltor.ua

Продаж великої квартири в Святопетрівському вул.Теплична 38 не високий 4ий поверх. Квартира в житловому хорошому стані, 2 окремих просторих кімнати + 2 балкони , 1 балкон зроблений під дитячу кімнаті (тепла підлога в кімнаті тепло) великий просторий коридор з кладовою , розділний санвузол. Хороше місце розташування поруч Фора, зупинка транспорту,садік,школа, парк для прогулянок. За деталями звертайтесь по телефону. Ключі на руках перегляди в будь який зручний час.

Продаж великої квартири 75м. єОселя+ Святопетрівське Теплична 38
olx.ua

Безкомісії. Квартира від власника. 2х кімнатна квартира ЖК «Теремки» Голосіівський р-н Вул. Академіка Заболотного, 15. 18 поверх Загальна площа, 62, 5. Житлова: 30, 2 м2, кухня: 12 м2. В квартирі зроблена штукатурка від забудовника. Ідеально рівна. Будинок біля лісу. Поруч Феофанія. Парк «Голосіівський», музей «Пирогово». Переуступка. включена у вартість. В будинку вже проживають люди. Право власності почали видавати.

власник
Власник. 2х кімнатна квартира ЖК «Теремки»
olx.ua

Продаж великої просторої квартири з металевим утепленим гаражем , в Святопетрівському вул.Теплична 38 класу «Петрівський оновлений», Бучанський район, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 15 хв. на транспорті. 4/10 поверхового, Квартира в ідеальному стані, євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Загальна площа 72, 7 кв м , дві окремих просторих кімнати , кухня - вітальня великий просторий коридор з кладовою , розділний санвузол, два балкона . Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Вартість - 72000 уе Можливий продаж по є- програмам .

Тепличная улица, 38, Святопетровское, Киевская 72000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири з сучасним ремонтом в ЖК Петрівський квартал с. Святопетріське Вул. Богдана Хмельницького. Поверх 1/5 Квартира 60м2 роздільні кімнати, планування двухстороння. Укомплектована меблями та технікою, залишається все що на фото новому власнику. Засклений балкон, двухконтурный газовый котел, лічильники газ, вода, електроенергія, тепла підлога, кондиционер. Заселений зданий будинок,  документи право власності. ЖК Петрівський квартал знаходиться на закритій охороняємій території 24/7 + відеоспостереження. В ЖК дуже розвинута інфраструктура, школи, садочки, дитячі майданчики, ТРЦ Европарк, Сільпо, ресторан, кінотеатр, тренажерна зала, відділення пошти, банкомат, мед.Центр, зупинка громадського транспорту. Стосовно перегляду телефонуйте.

Продажа однокомнатной квартиры ЖК Петровский квартал
olx.ua

Продається велика 2к квартира в затишному клубному будинку в якому всього 24 квартири. Закрита територія, підземний паркінг, дитячий майданчик та альтанка для барбекю. Квартира двостороння з великим утепленим балконом. Дві окремі кімнати, велика кухня з технікою та комора яка ще використовується як пральна кімната з мокрими точками. Вітальня- 15.5кв м + балкон -6.6кв м, спальня- 21.6 кВ м, кухня -10.5кв м, кладовка -3.6кв По всій квартирі та на балконі прокладено водяну теплу підлогу, газовий котел на опалення, централізований водопровід та каналізація. На території будинка є своя свердловина як резерв водопостачання, підземний паркінг з інтернетом та декількома виходами. В спальні встановлена система рекуперації повітря, два інверторних кондиціонери. Квартира у стані заїхав та живи так як залишаються майже всі меблі та техніка. Дуже тихе місце та дружні сусіди, в пішому доступі магазини та необхідна інфраструктура. Відеоогляд за запитом

Героїв Дніпра вул., 1
rieltor.ua

Є-Оселя, Є-відновлення Продаж 2к квартири + власний дворік 1 сотка Святопетрівське. Святомихайлівська 15 Закрита територя, парковка Дитячий майданчик. Квартира 62 кв.м. має дві великі окремі кімнати , гардеробну і велику кухню ,з вихідом на свою територію землі Ремонт, меблі Автономне опалення 2х контурний газовий котел Порядні сусіди , тихий двір, є дитячі майданчики , магазини, не далеко зупинка транспорту За окрему плату продається підвал під квартирої 12.кв.м.

Продаж 2 кімнатної квартири з двориком Святопетрівське
olx.ua

Загальна площа 56.3 м.кв Будинок зданий в 2015 році 5/11 поверх. Вантажний ліфт. Квартира продається з технікою і меблями. Тепла підлога ✔️ Кондиціонер ✔️ Пральна машинка✔️ Посудомийка✔️ Витяжка ✔️ Мікрохвильова піч ✔️ Духовка, газова плита ✔️ Холодильник ✔️ Телевізор ✔️ Усі меблі та техніка в чудовому стані. Квартира тепла та має індивідуальне газове опалення. Територія ЖК закрита з охороною, доглянута та гарно засаджена. Є все необхідне: безліч магазинів, кав’ярень, садочки, школа, спортзали, гуртки, СПА, салони краси, пекарні, аптеки, лікарня та ін. Поряд (5-10хв пішки) супермаркети АТБ, СІЛЬПО, ФОРА та ТЦ з кінотеатром. До Києва 5 км. Маршрутки до метро «Академ містечко» та «Теремки/Іподром /Виставковий центр» кожні 2 хв.

власник
б-р Лесі Українки, 4
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири 65 м.кв. в ЖК Петрівський квартал, вулиця Богдана Хмельницького 5, Святопетрівське Поверх 5/9 Площа 65 м.кв. Ціна 67000$ без комісії Квартира роздільна з меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення. Велика кухня 22 м.кв. з газовою плитою, духовкою, посудомийною машиною. Кімната 11 м.кв. з ліжком та комодом. Великий засклений балкон. Друга кімната 17 м.кв. з шафою та ліжком. Два санвузли з ванною та пральною машиною. Також в коридорі є шафа купе. Мінімальні затрати на оформлення, право власності більше 3 років. Поряд АТБ, Сільпо, Фора, ТЦ Європарк, Нова пошта, Укрпошта. Багато дитячих та спортивних майданчиків. Дітсадок в піший доступності. До зупинки транспорту 5 хв пішки.

Богдана Хмельницького вул., 5
rieltor.ua

Можна єОселя ✅ Продаж двокімнатної квартири в ЖК Петрівський квартал, бульв. Лесі Українки 11в, с. Святопетрівське. Площа: 68м2 Поверх: 8/11 Ціна: 67000$ Продаж 2-кімнатної квартири зі зручним плануванням. Укомплектована меблями. Кухонний гарнітур. Стан житловий-заїзжай і живи. Дві великі повноцінні кімнати, кухня, просторий коридор і засклений балкон. В коридорі є ніша під велику гардеробну. Комплекс з охороною і розвиненою інфраструктурою. Є все необхідне поряд: магазини, різні супермаркети,дитячий садочок, дитячі і спортивні майданчики. Поряд зупинка маршрутки до м. Академмістечко і м. Виставковий центр. До Києва 5 км. Перегляди в будь-який зручний для Вас час +380935968420 Ольга АН “GLOREAL”

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 11В
rieltor.ua

Святопетрівське , вул. Теплична 42. Продається чудова 2-х кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою 73м2/ 35/16 . 9/10 пов. В затишному та з розвиненою інфраструктурою місці. Дуже зручне та комфортне планування. Квартира тепла взимку, влітку комфортно! Виконане додаткове, зовнішнє утеплення. Проведено ревізію та утеплення вікон! Підлога-паркетна дошка. Індивідуальне опалення-дуже економічно у порівнянні із загальною системою опалення! Підлога квартири повністю утеплена водною теплою системою. Квартира продається з меблями: Велика шафа-купе, вбудована кухня з технікою: варильна поверхня, духова шафа, витяжна система, холодильник, фільтр очистки води, шафи в с/в та ванній кімнаті. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер ( інверторний до -20). Бонусом іде комора. Розвинена інфраструктура: Садочок, школа, супермаркет, амбулаторія, відділення нової пошти. Сквер, майданчики для дітей, то-що. Зупинка маршрутного транспорту в 5 хвилинах. Ціна 67000 $ моб. +380672388438 Денис.

Теплична вул., 42
rieltor.ua

Продажа шикарной 1комн.квартиры БЕЗ КОМИССИИ в стиле LOFT по бул.Леси Украинки 10В, ЖК Петровский Квартал, с.Святопетровское, Киев.обл., 7эт/11, общая-57 м.кв. Квартира продаёться по системе ЗАЕЖАЙ и ЖИВИ. Делали всё для себя! Ванная комната всё фирмы Koller Poo. Итальянская плитка-Golden Tile. Гидроизоляция пола. Натяжной потолок. На полу ламинат. В квртире всё продумано: спальня, детская комната, гостевая зона, встроенная кухня. Генератор на дом. Домофон. Спорт зал и УКРЫТИЕ в доме! Установлены счётчики на свет, воду и тепло. Квартира очень тёплая. Интернет работает БЕЗ света! По бытовой технике: ТВ (плазма), холодильник, стиральная машинка, газовая поверхность, вытяжка, духовой шкаф (Pyramida), СВЧ, кондиционер (Kentatsu). 2-х контурный ГАЗОВЫЙ КОТЁЛ. Новая электрика. Евроокна. Дверь бронированная. В квартире хорошая энергетика! И отличные, дружные соседи! На территории ЖК детские и спортивные площадки, школа-Умка, Рядом ТЦ Европарк, София Мол, Новая почта №2, Укр почта №08148, салон красоты, 1 собств., без опекунского, 66666 у.е., агентство, чистая продажа!

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 10В
rieltor.ua

ЖК Петрівський квартал, вул.Б.Хмельницького 6б 4 поверх 5 поверхового Дві окремі кімнати 18+10 кв.м. , кухня 14к кв.м. , санвузел. гардеробна Автономне газове опалення, укомплектована меблями і технікою Закрита охороняєма територія ЖК, парковка, вся необхідна інфраструктура поруч до м.Академмістечко 20 хвилин Документам більше 3х років Готові на державні програми

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 6б
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі «Петрівський квартал», бульв. Тараса Шевченка буд.8, село Святопетрівське, станція метро "Академмістечко" 15 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-771-460 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 64 кв.м: кухня 10 кв.м, 2 окремі кімнати, великий відкритий балкон, 1 суміжний санвузол. Квартира двоповерхова. В квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога на кухні та в коридорі. Продається з меблями та технікою. Вартість - $65 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Тараса Шевченка бульв., 8
rieltor.ua

Без комісії для покупця У продажу євродвушка у ЖК Петрівський квартал с.Святопетрівське/Софіївська Борщагівка Бульвар Лесі Українки 14А Комплекс закритого типу під охороною На території безліч магазинів , салонів, кавʼярень ,аптек, поруч є супермаркети,ТЦ Європарк,також державний садочок та школа Квартира перепланована в 2х кімнатну. Має дві кімнати 14 кВ м і 8 кВ м та простору кухню-вітальню 14,5 кВ м Санвузол роздільний Автономне газове опалення- котел в квартирі Квартира з якісним ремонтом,продається з меблями та технікою Можна зайти і жити Розглядаємо продаж по державним програмам єОселя 3%,постанова , єВідновлення Документам більше 3х років - мінімальний податок Телефонуйте! Домовимось про перегляд

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 14А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Не розглядаємо державні програми! Продаж 3-трикімнатної (дворівнева) квартири в ЖК Петрівське містечко в селі Святопетрівське, вул. Богдана Хмельницького 54. Квартира розташована на 4му поверсі і має загальну площу 70 кв.м, включаючи другий рівень площею 36 кв.м. Будинок зданий, право власність більше 3х років, прямі договори на електрику, газ та воду, оплата здійснюється по лічильникам. Квартира тепла та світла, укомплектована меблями і всім необхідним для життя. На 1му поверсі: коридор, санвузол, кухня, кабінет або кімната та балкон. На 2му поверсі : санвузол, 2 роздільні кімнати. Автономне газове опалення - встановлений двухконтурний газовий котел (тепло та вода) Комплекс побудований з червоної цегли, має дуже гарну та красиву прибудинкову територію, ландшафний дизайн, автополив. Закрита територія, відеоспостереження, всередині є дитячий та спортивний майданчик, зони відпочинку Розвинута інфраструктура в радіусі 500м: школа, дитячий садок, поліклініка, ТЦ, ресторани, магазини , аптеки, кавʼярні, салони краси, парковка для авто, прямі маршрутки до метро. Запрошуємо на перегляд!

Богдана Хмельницького вул., 54
rieltor.ua

Продаж затишної двокімнатної квартири в ЖК “Петрівський квартал” с. Святопетрівське, бульв. Лесі Українки 14в. Площа: 50м2 Поверх: 11/11 Ціна: 65000$ Чудова 2 кімнатна квартира, в розвиненому житловому комплексі. Укомплектована всіма необхідними меблями і побутовою технікою. 2 окремі кімнати 18 м2 і 12 м2. , кухня, коридор, суміжний санвузол. В квартирі індивідуальне опалення. В коридорі, на кухні і санвузлі тепла підлога. 2 кондиціонера на кухні і в кімнаті. Облаштований коридор є комод , дзеркало, вішалка, прихожа. Якісна нова облаштована кухня. Затишні кімнати. Вид із вікна в який Ви закохаєтесь ❤️ Комплекс з розвиненою інфраструктурою, поряд ТРЦ , кінотеатр, медичний центр, супермаркети, зупинка транспорту, пряма маршрутка до м. Академмістечко. Перегляди в будь-який час за домовленістю +380935968420 Ольга АН “GLOREAL”

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 14в
rieltor.ua

Дворівнева квартира 3й та 4й поверхи в новому цегляному будинку (8 років). Загальна площа 67, 5 м2. Квартира дуже тепла взимку та прохолодна влітку. На першому поверсі обєднані кухня і вітальня в американському стилі, також, санвузол з ванною кімнатою, шафа купе при вході. Опалення по всій квартирі та тепла вода автономні (газовий двоконтурний котел). Кондиціонер. Є невеличкий балкон який можна облаштувати. На другому спальня, вбудована велика гардеробна система (шафи) та невеличка ніша/комора. Додатково електричний підігрів підлоги. Водопостачання зі скважини. Каналізація - септик. Квартира продається з усією необхідною технікою (плита газова, духова шафа, холодильник , кондиціонер, посудомийна машинка, пральна+сушильна машина, двоконтунтурний котел та деякими меблями. Поруч розвинена інфраструктура, нова пошта, поліклініка, дитячий садочок, магазини, супермаркети, салони краси, кавʼярні, кафе та ресторани, швидко працює доставка. Зупинка транспорту в швидкому пішому доступі (5хв). До метро їхати 20 хв на авто. 5 хв на авто - ТЦ Європарк та ТЦ Sofia Mall. Поруч ЖК Петрівський Квартал в якому можна прогулятись і знайти все необхідне. Від власника. За додатковими питаннями звертайтеся за телефоном Денис XXX XXX XX XX

власник
Богдана Хмельницкого улица, 12, Святопетровское, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира - пентхаус з прекрасним плануванням та видом з вікон. Перший поверх: велика кухня-вітальня, спільний санвузол: душова, обкладений іспанською плиткою та вбиральня. З кухні вихід на лоджію, вид чудовий. Другий поверх: три окремі спальні кімнати, вбиральня, санвузол, ванна. Підлога плитка, в спальних кімнатах - французький ламінат. Стіни підготовлені під фарбування або шпалери. Зроблено якісне проведення. Сантехніка німецька. Автономне газове опалення, двоконтурний казан. Незакінчений ремонт. Будинок новий, теплий, прекрасні сусіди. Доглянута прибудинкова територія із сучасними дитячими майданчиками. Поруч є вся необхідна інфраструктура супермаркети: Фора, АТБ, кафе, ресторан-хінкальня, державний дитячий садок, академічний ліцей, салони краси, поліклініка, аптека! Зручна транспортна розвязка до зупинки маршрутки №742, 5 хвилин ходьби - станція метро Академмістечко 35 хвилин їзди, до швидкісного трамвая 20 хвилин. Зупинка маршрутки №720 до 10 хвилин ходьби станція метро Житомирська-Політехнічний інститут. ID: 69212

Теплична вул., 48
rieltor.ua

Продається квартира - пентхаус з прекрасним плануванням та видом з вікон. Перший поверх: велика кухня-вітальня, спільний санвузол: душова, обкладений іспанською плиткою та вбиральня. З кухні вихід на лоджію, вид чудовий. Другий поверх: три окремі спальні кімнати, вбиральня, санвузол, ванна. Підлога плитка, в спальних кімнатах - французький ламінат. Стіни підготовлені під фарбування або шпалери. Зроблено якісне проведення. Сантехніка німецька. Автономне газове опалення, двоконтурний казан. Незакінчений ремонт. Будинок новий, теплий, прекрасні сусіди. Доглянута прибудинкова територія із сучасними дитячими майданчиками. Поруч є вся необхідна інфраструктура супермаркети: Фора, АТБ, кафе, ресторан-хінкальня, державний дитячий садок, академічний ліцей, салони краси, поліклініка, аптека! Зручна транспортна розвязка до зупинки маршрутки №742, 5 хвилин ходьби - станція метро Академмістечко 35 хвилин їзди, до швидкісного трамвая 20 хвилин. Зупинка маршрутки №720 до 10 хвилин ходьби станція метро Житомирська-Політехнічний інститут. ID: 69212

Продаж 3 кімн. квартири - пентхаусу! Святопетрівське, Софіївська борща
olx.ua

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРОДАЖ велика 2х кімнатна квартира 65м2 с. Софіївська Борщагівка вул.Богдана Хмельницького 5 ЖК «Петрівський квартал» Будинок заселений і зданий з 2015року За домовленістю, техніка та мебель залишиться. Максимально сімейна квартира, та функціональне планування, для повного комфорту, потрібно зробити косметичний ремонт, але в такому плануванні та великій площі, робити ремонт - одне задоволення! Загальна ПЛОЩА 65 м2 Поверх 6 з 10 Індивідуальне опалення квартири ( газ ) двуконторний газовий котел. Електрика - тариф житловий Каналізація в ЖК централізована. Планування квартири передбачає роздільний санвузол ванна/туалет. Перевагою квартири є наявність великого балкону а також красива панорама з вікна. Малоповерхова забудова та приємні сусіди додають затишку та комфорту в повсякденному житті! Кухня 20м2 велика спальня 15м2, зал 18м2, лоджия в кухні 4 м2, лоджия із залу 4 м2, широкий коридор на 8м2, роздільний с/у, ванна кімната4м2, туалет 2м2 ‼️Є ВІДЕООГЛЯД ‼️ПЕРЕГЛЯД У ЗРУЧНИЙ ЧАС 1. 5км від Києва 2. с.Софіївська Борщагівка 3. Екологічно-чисте передмістя 4. Транспортна доступність 10хв м. Академмістечко 15хв м. Теремки 5. Маршрут: Особиста маршрутка з кварталу 796, 742 - Академ 824 - Нивки 374 - ВДНГ, Теремки _ Інфраструктура 1. Поруч з нами вся необхідна діюча інфраструктура : аптеки, магазини, дитячий садочок (державний та приватний) салони краси, барбершопи. 2. Великий ТЦ ( Сільпо) в 5хв від будинку 3. Державна Школа 1 км _ Благоустрій комплексу 1. Ландшафтний дизайн території 2. Алея поруч з будинком 3. Дитячі та спортивні майданчик 4. Прогулянкові доріжки 5. Альтанки біля будинку 6. Особиста парковка (важливо) • Металопластикові панорамні вікна. енергозберігаючий пакет, профіль пять камер) • Вода свердловина • Каналізація централізована. Дзвоніть або пишіть в телеграм!

‼️Дуже вигідна/Дві кімнати 69м2 ЖК Петрівський  БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продам свою квартиру 70 м2. на вулиці Теплична, 42. Над квартирою є свое технічне приміщення близько 50 м2. (можливо зьеднання приміщень) В помешканні зроблено якісний ремонт. Комфортне планування: окрема спальня та велика кухня. Якісна проводка та сантехніка, велика ванна, раковина, душева кабіна, туалет. Індивідуальне опалення — двоконтурний котел. 10-поверховий новий будинок з ліфтом. Відкрита територія з дитячими майданчиками. «Теремки» — 30 хвилин. Комфортне місце для життя, де є все необхідне! Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

власник
Теплична вул., 42
rieltor.ua
1 - 24 з 42 результатів