Продаж готової квартири в новобудові. Центр міста. Набережна. Вид на гори. Вихід в міський парк. Квартира повністю готова для проживання. Зроблений дуже якісний, дорогий ремонт. Наявна вся побутова техніка та меблі. Не потребує ніяких додаткових вкладень.

Готова квартира з ремонтом в новобудові, з панорамою на гори
olx.ua

Продаеться одно кімнатна квартира в Сваляві район лісокомбінат в новобудові на третьому етажі з ремонтом ,технікою і мебелью ,звоніть есть ще другі пропозиції вторічки більші квартири,а так же кому інтересно есть в Мукачеві ,но дороже

Продаеться новобудові одно кімнатна квартира
olx.ua

Продам квартиру.Район Табли вул.Тацея.Квартира повність з ремонтом та побут. технікою!Детальна інфо за телефоном!

власник
Продаж квартири в Сваляві
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира з євро ремонтом, кондиціонером та з теплою підлогою на всю квартиру. Знаходиться в тихому районі міста, поруч є магазини, дитсадок, дитячий майданчик, автобусна зупинка. До центра міста 1500м. При квартирі є два гаражі, два підсобних приміщення+підвал, земельна ділянка 64м.кв., на якій можна зробити зону відпочинку або щось побудувати.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира після ремонту в ЖК «Набережний квартал» ЖК "Набережний квартал" розташований вздовж Набережної річки у центрі міста Свалява. Квартира з ремонтом, зручним плануванням та з неймовірним краєвидом шостого поверху. Квартира повністю укомплектована: - сучасна техніка - всі меблі, посуд - тепла підлога - електроопалення - кондиціонер. Тип будівництва: монолітно каркасний, наповнення стін - цегла, утеплення 10 см. Семиповерховий комплекс з безшумними просторими ліфтами на 650 кг, сучасними під’їздами та паркінгом. У максимальній близкості розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка.

Продаж 2к квартири. Елітна НОВОБУДОВА. Центр Сваляви.
olx.ua

ТА ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ Продаю власну квартиру в ЖК Green Park. З ремонтом, меблями, технікою, посудом та всім що потрібно для життя. ( Все як на фото! ). - 6й поверх ( вид на гори ). - 32 кв.м. - Дизайнерський ремонт. - Великий балкон з чудовими краєвидами. - Якісні меблі та техніка. - Сучасні ліфти. - WI-FI - Iндивідуальне опалення У КВАРТИРІ НІХТО НЕ МЕШКАВ, ВСЕ АБСОЛЮТНО НОВЕ. Квартира робилася під себе з метою здачі в оренду, але у звязку з переїздом продається. В ЖК Green Park передбачено все для Вашого комфорту: бювет з мінеральною водою, басейн з підігрівом води, парковка, дитячий майданчик, коворкінг зона, рецепція, кавʼярня, магазини, аптека. Поряд озеро. Телефонуйте, буду радий відповісти на всі ваші запитання.

власник
Горная улица, 16А, Поляна (Свалява), Закарпатская 70000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Свалява