Продаж 2-кімнатної квартири! - Загальна площа 42м²; - Площа кухні 6м²; - Колонка для підігріву води; - 5/5 поверх. Квартира в житловому районі, має дві роздільні, різносторонні кімнати! Роздільний санвузол, встановлені металопластикові вікна. Є балкон, гарний вигляд з вікна. Будинок в хорошому стані, дах шатровий. Уся необхідна інфраструктура в пішій доступності. Поруч розміщені: зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, аптеки, заклади харчування, ТРЦ, АЗС, супермаркети.

Гагаріна вул., 21
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі чудову квартиру, розташовану в самому серці району «Північний», вул. Коновальця. Лишається вся дороговартісна побутова техніка та елітні меблі. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, стиль та високу якість житла. Основні характеристики: Площа: 70 м² Кількість кімнат: 2 Поверх: 2 Опалення: автономне газове (2-контурний котел «Ariston») Додаткові переваги: - Сигналізація - Кондиціонер - Підлога з підігрівом у кухні, санвузлі, та коридорі. - Впорядкований балкон із вмонтованими шафами для зберігання речей - Спокійний район з розвиненою інфраструктурою - Близькість до супермаркетів, шкіл, парку та зупинок громадського транспорту. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири! Для отримання додаткової інформації або організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами

Коновальця Євгена вул., 46
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири, вул В.Чорновола , заг пл 62 кв.м , автономне опалення , лишаються меблі , ванна та санвузол окремо , можливо в кредит Єоселя 3 %, перегляд в зручний час .

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 91
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімнатної квартири, вул Богоявленська , новобудова 2010 року, заг пл 60 кв.м , автономне опалення , високий цоколь , тамбур , будинок ОСББ , житловий стан , хороший не прохідний двір , поряд супермаркет , зупинка автотранспорту , магазини , перегляд за попередньою домовленістю , більш детальна інформація за телефоном ., торг присутній.

Богоявленська, 28
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові район Щасливого з євроремонтом. Продаж з меблями та технікою. Підходить під програму Є Оселя. У власності більше 3х років.

Чорновола Вячеслава вул., 910
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири, ЖК Синергія Ціна - 48 000 $ Без комісії для покупця! Площа - 60м2, поверх - 5/9 Стан від забудовника, здача в листопаді Забудовник ГРУПА СМАРТ вул.Соборна 289 Телефонуйте!

Соборна, 289
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру поряд центру Цегляний будинок Окремі кімнати Хороший косметичний ремонт Залишаються частково меблі 38000у.о. АНІмперія 0986566698

Степана бандери, 33
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові з новим євро ремонтом. З меблями та технікою. Кімнати окремі. Автономне газове опалення. Зручний 2ий поверх. Затишний двір. Розвинута інфроструктура.

Гурія Бухало, 5
rieltor.ua

Чудове розташування будинку. Якісне будівництво. Уся необхідна інфраструктура поруч. До громадського транспорту 2хв. 2км квартира площею 66,5 м2. Поверх 8/11,не кутова. Стан після будівельників: розведена електрика,штукатурка,стяжка. Можна під єОселю.

можливий продаж по єОселя
Гайдамацька вул. (Струтинської), 13Б
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 2 км квартиру в новобудові. Вулиця Гайдамацька. Можна під програму єОселя. Поруч автовокзал,школа,садочок,АТБ,Новус,громадський транспорт. Площа 68 м2,кухня 14 м2,лоджія,комірка 2 м2. Автономне газове опалення ( двохконтурний котел,радіатори). Середній поверх 5/11. Сучасний євро ремонт. Підлога - ламінат. Енергоощадні вікна. Металеві двері. Розвинена інфраструктура - поруч усе необхідне.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Рівне

Продаж 2 кімнатної квартири по вул.Вербова. Є комірка між поверхами. Будинок панельний. Дах відремонтований. Ліфт працює. Є балкон засклений. Є кондиціонер та бойлер. Хороший житловий стан. Квартира світла, тепла, суха. Детальна інформація та запис на показ за вказаним номером.

Вербова вул., 47
rieltor.ua

Двокімнатна квартира район РУМу В квартирі замінено вікна та балкони дві кімнати кухня роздільні санвузли два балкони Цегляний будинок Хороший та затишний район міста Телефонуйте та перегляньте квартири наживо

Соборна вул., 321
rieltor.ua

Продаж укомплектованої 2-кімнатної квартири На Щасливому в одному з найбажаніших будинків до парку . Загальна площа 61м2 (дві спальні кімнати одна з яких з лоджією, роздільний саннвузол, простоий коридор та кухня) Перший поверх (високий цоколь) Автономне-газове опалення (двоконтурний котел) Право власності більше 3р Паркомісця в достатній кількості Розвинена інфраструктура, поруч є усе в пішій доступності

Чорновола Вячеслава вул., 91Ж
rieltor.ua

Новий клубний будинок в районі Епіцентру. Ексклюзивна локація, головною перевагою якої є сусідство з гіпермаркетами: Екватор, Метро, Епіцентр. На просторій території розміщено 3 триповерхові будинки. 📌2-кімнатні, площа - 55м2, Простора кухня-студіо 24м2 та дві спальних кімнати. Комплектація від забудовника: - чистова стажка, - чорнова штукатурка, - автономне опалення. - розведене опалення та котел. Всі комунікації міські! Клубний будинок всього на 12 квартир та паркомісця для кожної сімї. Територія будинків буде повністю облагородженна. Асфальтований доїзд. Сучасні нові тротуари та якісне освітлення дороги. Унікальне поєднання міської інфраструктури та «зеленої» зони. З одного боку – торговельно-розважальні центри, школа, громадський транспорт у пішохідній доступності, міські мережі та нова асфальтована дорога, з іншого – свіже повітря та місце для прогулянок і велоподорожей. В наявності є також інші варіанти квартир від забудовника!

Макарова вул., 57
rieltor.ua

Продаж видової двух кімнатної квартири район Залізничного вокзалу . Проблем з дахом немає. Капітальний ремонт. Два ліфта. Квартира у хорошому житловому стані. Вмонтовані меблі залишаються. Решта по домовленості. Енергію не виключають.

Набережна вул., 24
rieltor.ua

Жилий стан в квартирі є підвал

власник
Соборна вул., 229а
rieltor.ua

Продаж Двокімнатної квартири у одному із самих комфортних районів міста, а саме чайка. Поруч усе необхідне для життя, за 300 метрів АТБ, Зупинка громадського транспорту, аптеки, кафетерії. Через дорогу Автостанція, Новус, Сільпо. Квартира має роздільне планування, вікна виходять у невеличкий сквер, у квартирі тихо, та затишно. Вікна замінені на нові деревяні, у кімнатах ламінат, стелі, та стіни перетерті. Чудова пропозиції будь якій віковій категорії, та під здачу в оренду. Комфортний 3й поверх з 5ти, є газова колонка для підігріву води у будь яку пору, в не залежності від відключення світла.

Гагаріна вул., 49
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в центрі міста на 2 поверсі цегляного будинку з гарним ремонтом. Загальна площа квартири становить 44кв., роздільні кімнати, частково засклений балкон.На кухні встановлена газова колонка для підігріву води. Санвузол облицьований плиткою, чистий під їзд та затишний дворик.Біля самого будинку знаходиться парк Шевченка. Поряд вся необхідна інфраструктура.

Соборна вул., 7
rieltor.ua

❗Новинка❗ Продам двокімнатну квартиру в цегляному будинку покращеного планування по вул. Богоявленська. Р-н Чайки Жилий стан. Не кутова. Середній поверх 3/9. Площа 46,6/27/7,5 м.кв. Металопластикові вікна. Засклений балкон. Окремі кімнати. Бойлер. Лічильники. ОСББ. Поруч автовокзал Чайка, зупинки, школа, садочок, супермаркети, магазини. Ціна 47500💲

Черняка вул., 2
rieltor.ua

Терміновий продаж 2к квартири в ЖК Rivbud, Данила Галицького 1а, район автовокзалу. - площа 66м.кв - поверх 7/10 - автономне газове опалення. - планування: кухня студія, та простора кімната 27м.кв - два балкона Ціна 67000 дол., присутній розумний торг! Телефонуйте, записуйтесь на огляд !

Демянчука вул., 1а
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири ( будинок 2012року побудований, утеплений) Спокійний район для комфортного проживання. Поруч школи, садочки, неподалік ТРЦ Екватор. Квартира у яку ви заїдете і не пожалієте, так як вона простора, та світла, а будинку всього 12 років, тому це вклад у Ваше щасливе майбутнє. Характеристики: - Загальна площа :53 м². - Поверх: 9 з 9 - Технічний поверх наявний. Ліфт працює. - Меблі та побутова техніка-залишається вмонтована кухня, та шафа купе при вході Вартість 47 000 $

Вербова вул., 41ж
rieltor.ua

Продам 2-кімнатна квартиру в новому сучасному житловому комплексі «Синергія LIGHT» - заг.площа 49.5кв; -3/9 поверх ; -стан після будівельників; -розведена електрика; -радіатори; -стяжка, штукатурка; -автономне опалення від дахової котельні з влаштуванням вузлів обліку тепла. -балкон; -не кутова Договір переуступки! 39 500

Соборна вул., 289
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в районі 12 школи, вулиця С. Бандери 60. Загальна площа 44 м.кв. Поверх 4/5 Переваги: Хрущовка з надійної червоної цегли. Хороше планування, дві окремі кімнати і розділений санвузол і ванна. Вікна виходять у двір, тиха і сонячна південна сторона. У квартирі встановлена нова газова колонка автомат. Є лічильники на газ, воду і електроенергію. Квартира без ремонту. Є балкон не засклений. Розташування: Три зупинки до центру, поруч знаходиться кафе Орлан, школа N9, N12, дитячий садочок N29, автотранспортний технікум, автовокзал, зупинка, магазини, маркети і так далі. Ціна 35000$

Бандери Степана вул., 60
rieltor.ua

ПРОДАЖ!!! 2кімн квартира в новобудові ЖК Галицький (вул Данила Галицького. Район - Автовокзал). Ціна - 53500$ - Монолітно - цегляний будинок - Автономне опалення - Квартира дуже тепла - Стан після будівельників - зроблена стяжка, штукатурка стін, розводка електрики, водопостачання, каналізація та опалення - Площа 62 м.кв - Середній поверх - На все є лічильники - Балкон - ОСББ Здача будинку кінець 2024 року Деталі за телефоном 068 8727 009 (viber/telegram)

Данила Галицького вул., 25
rieltor.ua
1 - 24 з 490 результатів