Продам терміново простору квартиру у Здолбунові. Автономне газове опалення ( котел/радіатори). Вул.Заводська. Велика площа - 45 м2,кухня 12м2. Поверх 1/2 Окремий вхід. Місце для стоянки автомобіля. Хороший косметичний ремонт.

Заводська, 11
rieltor.ua

Продам доглянуту 2х кімнатну квартиру в Здолбунові-2 в добротному цегляному будинку з товстими стінками,чистеньким підїздом,з гарним двориком,діючим ОСББ. Автономне газове опалення (двоконтурний котел). Балкон. Торг можливий. Поруч зупинка транспорту,школа, садочок. Вам сподобається -запрошую на перегляд,ключі завжди з собою.

Святкова, 4
rieltor.ua

🏡ПРОДАЖ або ОБМІН | Двокімнатна квартира в центрі Здолбунова-2 + сарай👆 ❌Стара ціна: 29 950$ ✅Нова: 26950$ 🏷️Пропонуємо до купівлі двокімнатну квартиру в центрі, з сараєм. 📍Навколо будинку розвинута інфаструктура, поруч: магазини, супермаркети, базар, транспортні зупинки, аптеки, лікарня, церкви! ✅Загальні характеристики: 👉Дві роздільні кімнати, з балконом, квартира загальною площею: 42.3 м2, житлова: 27.4 м2 👉2/2 поверх (дах не протікає) 👉Високі стелі 2.80, що не давлять на голову 👉Централізоване опалення, на гарячу воду встановлений новий газовий котел на батарейках ✅Квартира в хорошому житловому стані, меблі та техніка залишаються по домовленості. На поверсі проживають тихі та хороші сусіди👌 ✅Готові на обмін, розгядаємо частину будинку, будинок у Здолбунові, Здолбунові-2, Богдашів; 💬Пропозиція від АН «Пан Рієлтор», телефонуйте, оглядайте, купуйте!

Старицького, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам трикімнатну квартиру в центрі міста, зручна, сучасна, змінено електричну мережу, заведено окреме водопостачання.

власник
Продам  квартиру
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район лікарні, автономне газове опалення.

Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру, Здолбунів 2(посьолок) Загальна площа - 51м² 3 пов. 5-ти поверховий цегляний будинок, 2 просторі роздільні кімнати санвузол роздільний, металопластикові вікна, 2 балкони (лоджія)також є підвал обладнений, є лічильники, централізоване опалення, є бойлер для підігріву води, меблі по домовленності, розвинена інфраструктура містечка, все поряд з будинком, дитячий обладнений ігровий майданчик, озерце в 100м.від будинку,пляж. Ціна 26000 $ Також можливий обмін на 1к. з доплатою в межах Здолбунова. Телефонуйте - 09******60 Перегляд в зручний для Вас час.

власник
Продається 2к.квартира
olx.ua

Продам простору однокімнатну квартиру в ЖК Рідне Місто, вул.Лесі УкраЇнки в Здолбунові. Загальна площа 48.5кв.м Поверх 8/10 В квартирі зроблений сучасний ремонт в світлих тонах. Автономне газове опалення ( двоконтурний котел) Велика лоджия з панорамними вікнами. Велика суміжна ванна кімната. В будинку є ліфт. Створене ОСББ. Лічильники на все. Поряд все необхідне для комфортного життя : - школа, супермаркет,зупинка транспорту, магазин, дитячий майданчик. тел. 09******74 Світлана

Продам однокімнатну квартиру з сучасним ремонтом ЖК Рідне місто.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 4-Ї школи, не кутова, загальна площа 43м.кв.

Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру Здолбунів-2, на першому поверсі, автономне опалення ( електро ) житловий стан.

Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Пропоную придбати 2-х кімнатну квартиру в місті Здолбунів - поруч школа, магазини, пошта, зупинка громадського транспорту. В квартирі встановлені пластикові вікна, ванна, коридор та кухння-полржена плитка, у кімнатах - ламінат, натяжні стелі. Весь будинок утеплений, окремі лічильники. Будинок цегляний, хороший підїзд. На поверсі 4 квартири. Більше фото та інформації 9 в приват.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири в Здолбунові
olx.ua

Велика, простора, 3-кімнатна квартира загальною площею 98.9м2. Житлова площа 61.1 м2. Цегляний будинок у тихому районі, поруч озеро та гарна природа. Знаходиться за адресою:м.Здолбунів вул.Старомильска 25а. 4-й поверх. Має гарне планування , кухня-студія ,велика спальня на 32.м2 та поруч гардеробна. Паркомісця. Дитячий майданчик. За деталями та додатковими фото звертайтесь у повідомлення або за номером телефону .

власник
Продаж 3-кімнатної квартири у м.Здолбунів (100м2)
olx.ua

Пропоную до продажу квартиру ,4 кімнати ,75 кВ . Кімнати суміжні ,на дві сторони ,балкон ,лоджія автономнка газова ,перепланування . Поверх 3/5

власник
Квартира чотири кімнати
olx.ua

продам 2-х кімнатну квартиру по вул. гетьмана Мазепи (м. Здолбунів). Фасад 8 м. Є можливість додаткового входу з вулиці, зручний під"їзд. Поряд діюча комерці, автовокзал, магазини, розвинена інфраструктура. Загальна 52 кв.м., автономне газове опалення, центральний водопровід. Додатково по квартирі: є погріб 3 кв.м. (вхід з квартири), сарай 6 кв. (є погріб з сараю), вікна дерев"яні (подвійний склопакет, 3 шибки), дубова столярка. Висота стелі - 3,4 м. 28700$ розглянемо адекватні пропозиції. Комісія для покупця відсутня.

продам 2-х кімнатну квартиру по вул. гетьмана Мазепи (м. Здолбунів).
olx.ua

Продам 3х в Здолбунів 2( вул. Заводська) Цегляний будинок 2/5 поверх Площею 54/36/6 Косметичний ремонт Колонка Балкон засклений 25 000$

Продам 3х в Здолбунів 2
olx.ua

код 4156 квартира з дозволом на автономне опалення і перепланування на двох і одно кімнатні квартири на даний момент відключена від центрального опалення без ремонту м\п вікна два балкони Здолбунів 2

(4)продам 4кімнатну квартиру
olx.ua

Продам Малосімейку в Здолбунові , Без побутової техніки Кухня залишаться Район 6 школи Телефонуйте )))

:) Малосімейка за хорошу ціну
olx.ua

Продаж 1-к квартири, площа квартири - 39.7м² в ЖК "Рідне місто". В квартирі розведена вся електрика, стіни поштукатурені та пошпакльовані, залиті чорнові стяжкі, розведена вода та каналізація, вмонтована інсталяція. В будинку створене ОСББ. Деталі по телефону.

Продаж 1-к квартири!
olx.ua

Продаж 2-К квартири у Богдашеві Площа 44 м.кв Кухня 6 м.кв Зручний 2 поверх Металопластикові вікна Кімнати прохідні Встановлені нові вхідні двері Квартира тепла За деталями телефонуйте Наталія

)( Продам 2-К квартиру у Богдашеві
olx.ua

Продається простора гарна квартира в центрі м.Здолбунів-2.Загальна площа 32 кв.м. будинок покращеного планування.Різносторонній вихід вікон є комірчина, підвал, засклений балкон.Кімната з південної сторони світла та простора.В квартирі зроблений косметичний ремонт.Санвузол суміжний з ремонтом,нова сантехніка є бойлер.Нові добротні вхідні двері та вікна металопластикові.

Зниження ціни, пропозиція однокімнатної квартири
olx.ua

Хороша , тепла квартира зі автономним опаленням , кімнати роздільні

власник
Обміняю двокімнатну квартиру Здолбунів 2 ,на будинок
olx.ua

Запрошуємо до перегляду затишної та сонячної двохкімнатної квартири з меблями та побутовою технікою в центрі Здолбунів 2. Продається житло ~ 40 м² з хорошим якісним косметичним ремонтом, новою проводкою, заміненими трубами та сантехнікою. Поверх 1/3 цегляного будинку, що ідеально з дітками. Утеплений фасад квартири, металопластикові вікна з двохкамерними склопакетами, подвійні вхідні двері. Вікна з додатковим захистом - кованими решітками. Зроблене перепланування - дві роздільні кімнати по 17 м² з натяжними стелями, залишаються усі меблі та техніка, великий коридор та компактна практична кухня з холодильником, пральною машиною, електричною духовою шафою, кухня - де все продумано до дрібниць. Ванна кімната з санвузлом суміжні, сучасна нова плитка, унітаз, ванна. Додатково в ванній кімнаті встановлена електрична батарея, а також гігієнічний висувний душ з рукомийничка. Квартира купувалася три роки тому - все робилося як для себе з нуля. В дитячій кімнаті дві нові вмісткі шафи-купе, а також залишимо морозильну камеру Liebherr вбудовану в меблі. Централізоване опалення, лічильники на газ та воду, а на електропостачання встановлено новий двохфазний лічильник "день-ніч", що дозволяє користуватися електрикою в нічний час на 50% дешевше. Квартира знаходиться в центрі Здолбунів 2 (біля супермаркету Добробут), також 1 хвилина пішки до ринку, аптеки чи автостоянки/зупинки громадського транспорту, 2-3 хвилини пішки до поліклініки, дитячого садочку та школи. Всі зручності під боком. А також 5 хвилин хотьби до озера, де в літку можна позасмагати та поплавати. Неподалік відділення пошти, кафе, парк, магазини. У дворі будинку велика ігрова дитяча площадка, де збираються дітки з усіх сусідніх будинків. Перегляд квартири у зручний для Вас час. Перед продажем зробимо повний клініг квартири за власний рахунок (генеральне прибирання з миттям вікон з пароочисником, хімчистка дивану, матраців та килимів, очищення кухні та ванної кімнати парогенератом, повна дезинфекція квартири) і Ви заїдете в чистеньку свіжу квартиру з усіма зручностями. Пропозиція від власниці. АН прохання не турбувати та не пропонувати співпрацю. (098) -60-30 -399 Катерина

власник
Квартира в центрі
olx.ua

Квартира розташована у місті Здолбунів на вулиці Незалежності. У квартирі зроблений свіжий ремонт, що створює атмосферу комфорту та новизни. Це дозволить вам з радістю переїхати та не турбуватися про ремонтні роботи протягом довгого часу. Квартира має балкон, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидом міста. Крім того, квартира відома своєю сухістю та теплотою, що є важливими показниками для комфортного проживання, особливо в холодний період року. Місце розташування квартири вважається хорошим, що означає зручний доступ до основних міських сервісів, торгових центрів, шкіл, дитячих садків та інших соціально-культурних обєктів. Загалом, ця квартира може бути прекрасним варіантом для тих, хто шукає комфортне та затишне житло в центральній частині Здолбунова.

Здолбунів вул. НЕЗАЛЕжності
olx.ua

Продаж 3-Кімнатної квартири з ремонтом в місті Здолбунів. Гарний район, зручний виїзд. Просторий санвузол. Автономне опалення. Велика кухня-студія. Є 2 балкони. Все в квартирі залишається. Телефонуйте, показ в зручний час для Вас!!!

3-кімнатна з Автономним опаленням в місті Здолбунів
olx.ua

3-кімнатна квартира в Здолбунові! Зроблений якісний ремонт, Змінено електричу мережу, заведено окреме водопостачання. Квартира не кутова, світла та сучасна. Кімнати окремі. Є гардеробна, засклений балкон. Вхідні двері броньовані, вікна металопластикові. Під"їзд сухий, охайний. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка автотранспорту, магазини, аптеки, банк, автовокзал, будинок культури, неподалік гідропарк. Двір не прохідний, є місце для стоянки авто. Телефонуйте! Квартира може бути ваша!

Продаж / Квартира / Гетьмана Мазепи, Здолбунів
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів