Продам 1 кімнатну квартиру в Розсошенцях за класною ціною! Можливий торг! Молодіжний район, квартира в новобудові площею 44 м2. Повністю вмебльована та є необхідна техніка для проживання. індивідуальне опалення (котел). Ліфт не вимикають Все поряд: зупинки, спорткомплекс, дуже гарна природа- Баронівські ставки, школа, садок, супермаркет, вся інфракструктура. Можна під є-Оселю!

Джерельна, 2
rieltor.ua

1к квартира в новобудові з індивідуальним опаленням.

власник
1 кімнатна квартира в новобудові
olx.ua

Новобудова по вул.Біліченко,з ремонтом,меблями і технікою,купили і зразу заїхали жити,з двома балконами,новим ліфтом,автономним опаленням.10 поверх,є технічний поверх.Гарна пропозиція по гарній ціні!38 тис.долл.Телефонуйте, домовляйтеся за оглядини.

Продаж 1к.кв.новобудова Россошенці,ремонт,меблі,техніка.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

сучасним ремонтом по вул.Джерельна, Розсошенці 3 поверх, не кутова. Кухня під замовлення є в наявності готова до встановлення новим власником. Тепла пiдлога. Автономне опалення. Поряд школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Ставок з зонами відпочинку. Ніхто не зареєстрований

власник
Родниковая улица, 1, Рассошенцы, Полтавская 43000.0 USD
dom.ria.com

Роздільні кімнати. Велика кухня. Роздільні санвузли. Автономне опалення. Металеві вхідні двері. Два ліфти на підїзд - пасажирський та грузовий. Будинок на стадії будівництва. Район новобудов, облаштований двір ( дитячі майданчики, тощо. Продажа в звязку з переїздом в інше місто.

власник
вулиця Параджанова, 7, Рассошенцы, Полтавская 28000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Розсошенці

Популярні запити

Географія Розсошенці