Продам квартиру без ремонта ст.Тетерві (док) Двухкімната квартира на першому поверсі Окремий с\у Кухня + погреб

власник
СРОЧНО.Продам квартиру ,без ремонта ст.Тетерів Пісківка
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в селищі Пісківка. Квартира загальною площею 32.1 м.кв., кімната 15.5м.вк., кухня 14.6 м.кв., туалет + ванна 2.0 м.кв.. В квартирі пічне опалення, але до будинку підведенний газ, централізоване водопостачання, для підігріву води є бойлер на 80 літрів, а також окрема підсобна будівля(сарай). Біля квартири знаходиться приватизована земельна ділянка площею 12 соток, для ведення сільськогосподарської діяльності. Квартира знаходиться в гарному природному місці, поруч річка Тетерів і чудовий ліс. За 15 хвилин пішої ходьби знаходиться залізнична станція Тетерів, магазини , супер маркет ФОРА,ринок, школа,гімназія (5хв.)і дитсадочок. Біля квартири є джерело з питною водою, у разі якщо не буде води! У разі якщо не буде світла є груба, а в грубі плита для готування їжі і духовочка! В квартирі зроблена нова дерев’яна підлога, теплі пластикові вікна які допоможуть зберегти тепло! Квартира в якій ви будете зимувати тепло і нагодовано.

Квартра за містом
olx.ua

До Вашої уваги пропонується продаж двох кімнатної квартири в мальовничому місці селища Пісківка Бучанського району ( ЖД станція Тетерів). Пісківка - це мальовниче місце розташоване в межах передмість з добре розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. Навколо селища ліс також в селищі є красива річка Тетерів. Загальна площа квартири 48 квм, житлова 27 квм,кухня 8 квм та їдальня 10 квм. Квартира розташована в одноповерховому будинку поруч біля лісу в пішій доступності хвилин 10-15 школа,дитячий садок, магазини, Фора,ринок, ЖД станція,зупинка маршруток до Києва, аптеки,поліклініка,селищна рада. В квартирі є санвузол, опалення газовий котел та також є грубка,вода свердловина, каналізація - септик,електрика,газ. В квартирі лишається все: меблі та побутова техніка. Ціна 12000 у.о. торг без комісії для покупця.

Продаж двох кімнатної квартири Пісківка ЖД станція Тетерів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю простору, затишну трикімнатну квартиру в м. Пісківка(жд станція Тетерів, Бучанський район), що знаходиться за адресою, вул Ніни Сосніної, 15. Квартира розташована на другому поверсі п‘ятиповерхового будинку. В квартирі три досить великі кімнати та хороша кухня. Роздільний санвузол. В квартирі є автономне газове опалення та гаряча вода (новий двохконтурний газовий котел). Засклені лоджія та балкон. Зі сторони спальні та дитячої знаходиться річка. Гарне сполучення з Києвом (маршрутка або електричка). Відстань до жд станціі 1 км. Поряд школа та гімназія, магазин, річка, озеро, ліс. Телефону: 09*********82

власник
Квартира Київська обл
olx.ua