Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Тоді до Вашої уваги пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Гагаріна , (ресторан "Рибне Місце"). Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, ТЦ Plaza Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста ). Ідеальне місце для людей, які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити затишному місці. Квартира розташована, на третьому поверсі чотириповерхового будинку. Загальна площа 83 кв.м. кухня 8 кв.м. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Гагаріна, 15
rieltor.ua

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної мебльованої квартири 96 кв, проспект Гагарина. Сталінка ,2х стороння.Кухня студія. Продаж з меблями та технікою. Дуже зручне місце розташування, все в поряд.

можливий продаж по єОселя
Проспект Гагаріна, 28
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру розташовану на 5-му поверсі п’ятиповерхового будинку.Криша в ідеальному стані - перекрита. Квартира всередині будинку дуже і дуже тепла . Двостороннє планування кімнат.Престижний район міста - кільце автовокзалу. Ідеальний варіант під бізнес. Оренда в цьому районі має великий попит . Квартира з ремонтом, замінені всі комунікації. Нова проводка , вікна , труби, сантехника , лічильники на все . Під охороною . Район з розвиненою інфраструктурою, все абсолютно поряд.Квартира варта вашої уваги. Меблі та техніка по домовленості. Працюємо з усіма державними програмами.

Гагаріна, 71
rieltor.ua

Продаємо 2-кімн. квартиру по вул. Гагаріна (97- квартал) Місце для квартири має значення. А в цієї квартири воно ТОП. 97 квартал, проспект Гагаріна, поруч вул. Костенко та вул. Ярослава Мудрого. Поруч і супермаркети і найгарніші та найпопулярніші кав’ярні міста. Також торгівельний комплекс центр Гагарин Молл (Gagarin Mall) з привабливою зоною відпочинку і великим вибором різноманітних закладів (продуктові магазини, техніка, битова хімія та ін) Зовні квартира якісно утеплена. Третій поверх з п’яти. Всередині вас чекають дві доглянуті, досить просторі кімнати, правильної прямокутної форми. Компактна кухня. Сумісний санвузол. Засклений балкон. З документами все бездоганно. Боргів і нюансів з квартирою немає. Відкриті до діалогу і готові обговорити Ваші пропозиції. Телефонуйте.

Гагаріна, 45
rieltor.ua

Можлива продаж по сертифікату. Продам 3х кімнатну квартиру, в районі Автовокзалу. Зручне розташування будинку , поряд парк Ювілейний, АТБ, зупинка транспорту, всілякі супермаркети, кафетерії і т.д. Квартира знаходиться на восьмому поверсі, повністю перепланування. Велика гостинна кімната поєднана з кухнею. Дві спальні розташовані окремо одна відодної, велика засклена лоджия та балкон на кухні. В помешканні повністю поміняна вся проводка, натяжні стелі з точечним освітленням, комбінована підлога ламінат + плитка). Бойлер на 80л,кондиціонер. В квартирі лишаються всі меблі, що на є на фото. Також поряд є великий гараж( за окрему ціну) Запрошую всіх бажаючих на перегляд і купівлю квартири. За всіма додатковими питаннями звертатись за телефоном.

Пр.Гагаріна, 75
rieltor.ua

Розташування: Перший поверх, вулиця Гагаріна. Прекрасне місце, вікна виходом на червону лінію, що забезпечує відмінну видимість для вашого бізнесу. Особливості квартири: Замінені вікна, встановлені лічільники. Зроблено ремонт, підходить як під офісне приміщення так і під житло. Натяжні стелі, що додають простору та елегантності інтер’єру. Встановлено кондиціонер для підтримки оптимальної температури будь-якої пори року. Повністю замінений лінолеум, що забезпечує зручність та легкість прибирання. Це ідеальна пропозиція для тих, хто шукає зручне місце під свій офіс у та зручному місці!

гагарина, 59
rieltor.ua

Продаж 2к “сталінки” з ремонтом, меблями та технікою на 97кварталі по пр.Гагарина, розташованої на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку (друга лінія від дороги). Заходь та живи! Загальна площа-52кв.м, житлова-28кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира світла та затишна, планування двостороннє, не кутова. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки. Телефонуйте ! Приходьте на перегляд!

проспект Гагаріна, 28
rieltor.ua

Пропонуємо відмінний варіант трикімнатної квартири з сучасним ремонтом. Квартира розташована на проспекті Гагаріна, будинок 47 на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 59 кв.м, кухня 6 кв.м На ремонті не заощаджували, робилося все як для себе. Повністю замінена проводка, розводка труб, стояки на опалення. Сучасні трикамерні вікна, та система підігріву підлоги у кухні, санвузлі та у коридорі гарантують вам тепло та затишок у холодну пору року, а надійні металеві двері фірми Булат гарантують безпеку вам та вашим близьким. Квартира обладнана за останім словом техніки, залишається все необхідне для комфортного проживання та здачі житла в оренду. Меблі робилися індивідуально під замовлення, а на побутову техніку ще дійсна гарантія. Розглянемо квартиру більш детально: 1. Сучасна вбудована кухня яка обладнана за останім словом техніки, яка робилась під замовлення з фурнітурою GTV. 1)Холодильник Beko 2) Посудомийна машина Samsung 3) Духова шафа Gorenje 4) Варильна поверхність індукція Gorenje 5) Мікрохвильова піч Gorenje 6) Витяжка 7) Підведені усі комунікації для встановлення системи фільтрів 2. Кімната пофарбофана у нейтральних тонах, яку можна обладнати у дитячу кімнату або особистий кабінет. З якої відкривається вид на проспект Гагаріна. 3. Величезна зала-студія у стилі Loft обладнана диваном, який розкладується на всю кімнату, що ідеально підходить для перегляду кіно чи мультфільмів усією родиною на телевізорі LG з діагоналлю 65 дюймів. 5. Затишна спальня з величезним ліжком обладнана телевізором Hisensep з діагоналлю 32 дюйма. 6. В квартрі є обладнана гардеробна кімната, що заощадить вам місце від громіздких шаф та комодів. 7. Санвузол суміжний як з Pinterest 1 обладнаний прихованими дверима. 2 багато світла 3 сучасна сантехніка, а саме: підвісний унітаз фірми Roca душова обладна сантехнікою із колекції Imprese GRAFIKY 4 пральна машина фірми Gorenje 5 бойлер фірми HOTLEX Кварира ідеальна як для великої родини, так і для пари. Багато як природнього, так і штучного освітлення, яке можна регулювати. Додатково зможу надіслати відеоогляд на квартиру. Інфраструктура у кроковій доступності – сучасний район з розвиненою інфраструктурою центр міста. Поряд АТБ, Варус, торговий центр Gagarin Mall, ресторани та магазини, аптеки та кібінет сімейного лікаря, багато кавярень та закладів харчуваня (це ж просто мрія вийти вранці за кавою та суші для своєї коханої людини у капцях). Поряд зупинки громадського транспорту у будь-який кінець міста. Ідеальне житло для людей, які знають чого хочуть та мріють жити у центрі. Ви ще досі думаєте чи бути власником цього житла? Тоді запрошую Вас на перегляд.

Проспект Гагаріна, 47
rieltor.ua

Продаж двокімнатної сталінки по проспекту. Гагаріна 17. Новий ремонт! Загальна площа 47.8. Ремонт робився як для себе. З якісних матеріалів. Замінена вся сантехніка та проводка. Дуже якісні нові меблі та техніка. Виконані під замовлення. Все залишається. (Посудомийна машина, телевізор, мікрохвильова піч, комбінована плита, холодильник, Пральня машина, бойлер ) Вікна виходять на червону лінію. В квартирі дуже гарна шумоізоляція. Нечутно шум з вулиці. Ремонт 2023 року. В санвузлі - тепла підлога. Квартира дуже тепла. Є кондиціонер, відеоспостереження. На підлозі - ламінат. Санвузол - кахель. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, аптеки, зони відпочинку, Банки, кафе та ресторани. Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд! Відеоогляд по запиту

Гагаріна, 17
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

3-х кімнатна квартира по пр. Гагаріна (Рудана-Новинка). Продається чудова квартира з автономним опаленням (2-х контурний котел) узаконено! Квартира в хорошому житловому стані з меблями та побутовою технікою. Скрізь металопластикові вікна, балкон засклений металопластиком, фасад утеплений пінопласт кароїд, дах шиферний в ідеальному стані. Господар

власник
Гагаріна, 66
rieltor.ua

Вы только представьте как можно преобразить эту квартиру, можно сделать все настолько уютно, что Вы и забудете ее первоначальный вид. Не судите по первому взгляду, обратите внимание именно на преимущества этой квартиры, а они тут есть. Это средний 5-й этаж, просторные комнаты - хватит места для большой семьи или для людей которые хотят выбраться из своего укромного уголка и переехать в более просторную квартиру. Балкон застеклен. Месторасположение квартиры в одном из лучших районов, центральная улица, все в пешем доступе. Цена этой квартиры достаточно приемлема и заманчива, но мы с удовольствием примем во внимание предложеную Вами сумму. Пишите и звоните и мы устроим Вам показ.

Гагаріна, 75
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири, 97 Квартал, пр. Університетський (раніше пр. Гагаріна) Пропонуємо до Вашої уваги велику квартиру "сталінку" 4/4 поверхового будинку, розташованого в тихому дворі, з виходом на проспект. Про обєкт: - загальна площа 73,8кв.м - житлова площа 48,8кв.м. Планування обєкту: - кухня 8кв.м. з виходом на балкон; - велика зала 17,9кв.м. з виходом на балкон; - простора спальня 17,3кв.м. - спальня 13,6кв.м. - сан.вузол роздільний - кладова. Комунікації: - опалення центральне - водопостачання - газопостачання (колонка автомат) Особливості квартири: - тепла, затишна; - простора, світла; - легко переплановується; - гарні сусіди; - зверху техн.поверх. Локація: - центр міста - розвинена інфраструктура - зупинки міського транпорту - магазини супермаркети та розважальні заклади Ціна 28 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Ірина - 067 638 50 54 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Гагаріна, 31
rieltor.ua

Пр.Гагарина, возле "Есенино", 96 квартал, 2/4, не угловая, все раздельно, небольшая перепланировка, 56,4/29,5/10,5, двухсторонняя, капитальный ремонт, поменяны трубы отопления, новые радиаторы, стояки, разводка, немецкая сантехника, газовое автономное отопление - узаконено, санузел и кухня -кафель, хорошие окна, межкомнатные двери, проводка. Во дворе гараж. Без проблем и долгов. Торг при просмотре.

проспект Гагаріна, 19
rieltor.ua

Давно шукали простору квартиру в самому центрі нашого міста? У Вас велика сімя або Ви тільки її плануєте? Хочете заселитися у власну квартиру відразу після угоди, не займатися ремонтом і пошуком меблів та техніки? Тоді пропоную Вашій увазі чудовий варіант трикімнатної квартири на проспекті Гагаріна. Будинок розташований у кроковій доступності від зупинки транспорту "97 квартал" із зручною транспортною розвязкою. Квартира розташована на 7 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа 64 кв. м, кухня 9 кв. м. Прекрасне планування! Завжди багато світла завдяки тому, що вікна виходять на обидві сторони. Встановлені якісні металопластикові вікна та утеплення, завдяки чому в квартирі буде тепло та затишно в холодну пору року, а добротні двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Зроблений сучасний ремонт, робили як для себе, на будівельних матеріалах не економили. Повністю замінена проводка, стояки на воду, на опалення встановленні нові батареї. Квартира готова прийняти нових власників відразу після покупки, адже залишається все необхідне для комфортного проживання. Відмінна вбудована кухня з варильною поверхнею і духовою шафою, сучасним холодильником. Простора роздільна ванна кімната з бойлером і пральною машинкою. Затишна дитяча кімната обладнана усім необхідним для комфорту та розвитку дитини. Велечезна зала для проведення сімейного дозвілля та прийому Ваших гостей. Спокуслива спальня виконана у теплих тонах з королівським ліжком, а родзинка цієї квартири – просто величезна лоджія, яка зроблена під лаунж-зону з велкою площею та гамаком. Про квартиру можна говорити годинами, але місце розташування говорить саме за себе. Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста і найголовніше, поруч найкрасивіші парки нашого міста. Ідеальне місце для людей які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити в тихому і затишному місці. Приходьте, дивіться та купуйте! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири!

Проспект Гагаріна, 48 А
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в будинку №63 по пр. Гагаріна. На верхньому поверсі, не кутова. Стан житловий але бажано робити ремонт. + будинок з цегли, стіни товсті + є балкон і лоджія + вікна на дві сторони Боргів немає, один власник. Дзвоніть або пишіть тут і домовимось про перегляд.

Гагаріна, 63
rieltor.ua

Продаж шикарної 3-кімн квартири по Вул. Гагаріна (98 квартал), розташованою на третьому поверсі чотириповерховому будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - дуже гарна квартира з гарним плануванням, та якісним ремонтом. Засклений балкон типу Француз з тонуванням, спільний санвузол. У ванній кімнаті стоять змішувачі німецької фірми KLUDI, ванна з литого каменю PAA. Великий хол, всі кімнати роздільні. - Загальна площа - 63,9 м2, - житлова - 42.9 м2, - кухня 10 м2. - висота стель 2,9 м Дуже світла і тепла квартира. Стан – заходь і живи. В квартирі усі меблі італійскіх виробників Merx, залишається уся техніка: - варочна поверхня Ariston - духова шафа Bosch - витяжка Ventolux - посудомийна машина Bosch - холодильник LG - 2 кондиціонери Gree - пральна машина LG - 2 телевізора LG - охоринна сигналізація Ajax Якісна кухня з МДФ фасадами та австрійською фурнітурою. Економічне освітлення LED. У ванній кімнаті - тепла підлога. Стоять якісні мыжкімнатні двері від вхідна броньована. По квартирі повністю замінена проводка, щитова у квартирі (під кожну категорію окремий автомат: світло, розетки по квартирі, розетки в дитячій, під кондиціонери у кожній кімнаті та ін.), поміняні вікна на металопластикові, поміняна розведення труб. На додачу є два критих паркомісця під вашим авто (50м до авто), а також за окрему плату є гараж у дворі під вікном. Розташування - зручний та новий район 98 кварталу, із сусідами проблем немає. Вартість - 75 000$ Документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Гагаріна, 51
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж квартиру із сучасним ремонтом. Трикімнатна квартира із узаконеним переплануванням. Витримані усі норми технічної та протипожежної безпеки. Є акт прийняття робіт. В процесі ремонту використовувалися якісні новітні матеріали. Приймалися продумані рішення щоб життя в ній було комфортним. Квартира обладнана усією необхідною технікою. Усе нове, ще на гарантії. М`який диван в центральні частині квартири виконаний на замовлення, як результат завершений етап дизайн проекту. Технічні питання не турбуватимуть Вас ще довгий час. Розташований будинок на центральній вулиці міста. В пішій доступності практично усе. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Гагаріна, 47
rieltor.ua

Продам двухкомнатную квартиру центре на 95-м квартале проспект Гагарина 5 четвёртый четырёх этажного кирпичного дома , крыша после ремонта , всё как на фото продается полностью с мебелью с бытовой техникой всё , что видите на фотографиях входит в стоимость квартиры , документы в порядке . Долги и прописанные отсутствуют

Продам 95-й кв-л 2-х комн. В центре ! С видом на тц БАШТА  Макдональдс
olx.ua

Працюємо по Житловим сертифікатам. Продам 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням на 97 кварталі по вулиці Гагаріна,45 Квартира розташована на 5 поверсі 5 поверхівки. Квартира під ремонт, світла, простора по ком. послугам економна. В квартирі в двох кімнатах замінені вікна на Металопластикові. Центр міста, вся інфраструктура поряд: магазини, банки, Укрпошта, Нова пошта, аптеки, парк, дитячий садок. Всі додаткові питання по телефону. Відео-огляд по запиту.

Продам 3 кімнатну квартиру на 97кв з автономним опаленням
olx.ua

Место имеет значение! Квартира и расположение дома - идеально для ИНВЕСТИЦИЙ в арендный бизнес. Единственные дома в Кривом Роге (96 квартал), "красная линия" утепленные и перекрытые крыши по современным европейским технологиям, утепление всего дома, толщина утепления (есть фото), в подъезде заменены окна на энергосберегающие. В самом центре 96 квартала, внизу, в этом доме, магазины: "Вина мира" "Меха и кожа", "Анжелика". Квартира односторонняя. очень светлая, никаких вложений не требует. Всегда есть свет, вода, хорошее отопление в сезон. Комфортные коммунальные платежи. Предлагается авторская квартира в Доме после Теплоэнергетической Реставрации, c ОГРОМНОЙ КУХНЕЙ (смотри план), есть раскладной кухонный стол. Диванный уголок с раскладным спальным местом. СРОЧНАЯ ПРОДАЖА! Собственник Сертификат Не рассматриваем. Звоните, смотрите в живую. Шикарный дом со всеми преимуществами "сталинских" построек (толстые кирпичные теплые стены, высокие потолки). Спокойные тихие соседи, что тоже не мало важно при выборе) Во дворе места для парковки авто, вблизи много заведений, кофейни, магазины. Остается, все, что на фото! Очень теплая квартира, чугунный радиаторы отопления Турция, многокамерные стеклопакеты с Аргоном, москитный сетки антипыль, кондиционер, медная электропроводка, LED- лампы, фильтр очистки питьевой воды (обратный осмос). Стабилизатор напряжения к бытовой технике. Межкомнатные двери Польша ф. PORTA. Большой уютный балкон с отличным видом. Показ в любое время.

власник
96 кварт. 2-х комн. СТАЛИНКа, Гагарина д.25,"красная линия"  ЦЕНТР
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру в самом центре города! 95 квартал, проспект Гагарина 9. Дизайнерский ремонт 2024 года. Никто не жил. Сделана стяжка пола, выровнены стены. Заменены коммуникации во всем стояке. Новые трубы, новые батареии, новая канализация! Новые окна, новые двери. Новые трубы на чердаке над квартирой. Сделана крыша. Новая проводка. Теплые полы в санузле. Квартира оборудована всем необходимым для современной жизни. Есть посодумоечная машина, кондиционер , система очистки воды, соверенное освещение, встроенные холодильник, рабочая зона, гердеробная, зона отдыха. Все из высококачественных материалов! На балконе - зона отдыха! Вторая линия от дороги, тихий уютный двор, спокойные соседи! Вся мебель и техника остается новым хозяевам! Заходи живи! Без комиссии для покупателя!

власник
Продам 2к квартиру. 95квартал!
olx.ua

Продаж 2к квартири , по проспекту Гагаріна , будинок 67. Локація інфраструктурно розвинена , поруч все , що необхідно для зручного життя. Автовокзал , транспортна розвʼязка , всі можливі магазини , кафе , аптеки і тд. Поруч Парк. Розважальний центр. Розгляньте як варіант купівлі під бізнес оренди , в такій локації завжди є бажаючи орендувати . Квартира проста ,але жила. В середині будинку. Потребує ремонту на свій смак. Встановлені лічильники на все. Боргів немає. Прописаних немає.Власник один і в місті . Готова до продажу повністю. Записуйтесь на показ . Ріелтор Марія Веремчук .

Продаж 2к кв. цікава локація ( Новинка)
olx.ua

Квартира в изначальном состоянии,без ремонта,находится на 96кв пр. Гагарина 21,напротив остановки.Параметры площади кв.м:88,9-общ.плщ,13,2-1кмн,19,6-2кмн,13-3кмн,18,9-4кмн,7,3-кухн,3-ванн,1,3-туал,11,2-корид,2,95-высот.Стены-кирпич,Потолок- накатно-деревянный с бетонными балками.Расположение - 4эт. 4-х этажного дома.Я не всегда в интернете,потому звоните,если заинтересует!

власник
olx.ua
1 - 24 з 68 результатів

Географія Кривий Ріг