Гарна, охайна світла двокімнатна квартира у м.Вишгород жк"Берізки! ! Закрита територія, парковка, відеонагляд, Осбб! Будинок розташований в 2 хвилинах від центру, поруч ліс, стадіон, басей, зупинка на Київ, магазини, супермаркети, кавярні, аптеки , школи приватні і державні, дитячі садочки, дитячі майданчики! Будинку 12 років, цегляний монолітно - каркасних, утеплений, 3 ліфта, є сучасне бомбосховище з інтернетом! Квартира світла, вікна на 2 сторони, дві окремі кімнати та велика кухня гостинна! На все встановлені лічильники, дахова котельная! В квартирі майже все залишається! Вільна, чекає на нових власників! Готові до переговорів! Єоселя, Євідновлення!

Квартира двокімнатна з ремонтом та меблями жк"Берізки"
olx.ua

Квартира стане ідеальним місцем для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в оточенні природи. Про будинок: 16 поверховий будинок (2013 р.) Монолітно-каркасний, газоблок У будинка власна газова котельня, скважина, дизельний генератор Закрита територія, відеонагляд 2 ліфти (вантажний та пасажирський) Затишна і охайна прибудинкова територія Дитячий і спортивний майданчики Поряд ліс ОСББ Про квартиру: 78.9 м.кв. 13 поверх Чудовий вид на місто та околиці Квартира дуже тепла Кондиціонери в кожній кімнаті (3шт) Лічильник день/ніч Індивідуальний лічильник опалення Індивідуальне місце на закритій парковці для вашого авто Проведена сигналізація від поліції Меблі, техніка Обслуговування будинку здійснює ОСББ, що гарантує належне утримання прибудинкової території та спільних зон.

власник
Продається 2-кімнатна квартира, Вишгород, ЖК Берізки, 78,9 м.кв.
olx.ua

Пропонуємо 1-к квартиру у ЖК "Берізки" м.Вишгород Переваги ЖК Берізки: - тихий район міста Вишгород - охайна закрита територія з зеленими насадженнями - закрита парковка - відеонагляд - дитячий майданчик - укриття в будинку Простора квартира загальною площею 56,1 кв.м.розташована на 12-му поверсі 16-поверхового будинку. Охайний підʼїзд, обладнаний двома ліфтами — пасажирським та вантажним, що забезпечує зручність і комфорт для мешканців. Централізоване опалення, яке можна регулювати для досягнення комфортної температури (в будинку індивідуальна котельня). Лічильники на всі комунікації. У прихожій шафа-купе з вбудованою гардеробною та дзеркальними дверима, яка додає візуального простору та забезпечує багато місця для зберігання одягу та взуття. Переваги квартири: - Велика простора кімната 20,6 кв.м яку можна зонувати на зону відпочинку та зону для сну. - Багатофункціональна простора кухня 12 кв.м. пропонує ідеальні умови для приготування їжі та проведення часу з родиною. Вона достатньо велика, щоб розмістити всі необхідні побутові прилади, зону для обіду та створити затишну атмосферу. - Великий санвузол 5,5 кв.м. забезпечує простір та зручність та стане комфортним місцем для щоденного користування та догляду за собою. - Простора засклена лоджія з краєвидом на Київське водосховище - ідеальне місце для відпочинку, при потребі можна облаштувати кімнату-кабінет. !! Подарунок для нових власників вся техніка: пральна машина, хололдильник, електричний чайник, мікрохвильова піч, бойлер, телевізор, кондиціонер, духова шафа, посудомийна машина Це ідеальний варіант для молодої сімї, для батьків, квартира стане місцем для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в оточенні природи. Також це вдале інвестування, в подальшу здачу квартири в оренду. У самому будинку є укриття, що забезпечує додаткову безпеку. Біля будинку розташований затишний скверик для відпочинку та дитячий майданчик. У пішій доступності центр міста, школи, приватні та державні садочки, магазини, супермаркети, салони краси, банк, відділення пошти, Вартість: 56 000 у.о. Без комісії для покупця! ЄОселя! *Пропозиція актуальна до 10 жовтня 2024 р. *Супер пропозиція! Квартири в ЖК "Берізки" на продаж зявляються дуже рідко! Повний юридичний супровід угоди! За більш детальною інформацією та для запису на перегляд телефонуйте.

ЗНИЖКА! ЖК Берізки, квартира з ремонтом м.Вишгород. ЄОселя!
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Вишгород