Пропоную простору студію біля набережної річки Уж та історичного центру. Квартира розташована на першому поверсі сучасної новобудови. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Дизайнерська кухня з якісною фурнітурою, встановлено всі меблі та техніка. Підлога з підігрівом на кухні та у ванній кімнаті, для опалення встановлено дизайнерський радіатор. Відмінна локація, піша доступність до пл.Петефі та пл.Театральної. Зручна транспортна розвязка, вся інфраструктура поруч: магазини, торгові центри, кафе, ресторани, бізнес центри, клініки, набережна, стадіон. Прекрасний варіант як для інвестицій, так і для проживання молодої сімї. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером вказаним у профілі.

Габора Дойко, 10
rieltor.ua

Продається в центрі 1 кімнатна квартира, на першому поверсі, чорнова, вікна алюмінієві 7 камерки. Електро котел, бойлер , стелі 3 м, кухня з виходом на балкон, кімната з виходом на балкон. Перегородки керамоцегла. Всі деталі в приват. Пропозиція від забудовника ! Швидкий показ, без вихідних!

можливий продаж по єОселя
Руська вул., 30
rieltor.ua

Зданий житловий комплекс! Дана квартира може бути по 1250$ за м², АКЦІЯ триває поки не будуть продані перші дві квартири за цією зниженою ціною. Продається 3-кімнатна квартира у новобудові в історичному центрі міста – на вул.Руській. Займає площу 73.08 м², знаходиться на 2 поверсі із 4-х ЖК “Панонія”. Будинок із керамічної цегли, утеплений. Має чудовий дизайн фасадів та балконів: класичні колони, вишукані кольорові рішення. Планування: -кухня; -3 окремі кімнати; -роздільний санвузол; -3 балкони. Чорновий стан ремонту. Розведені всі комунікації. Встановлене індивідуальне опалення (котел, батареї). Якісні вхідні двері білого кольору. Багатокамерні енергозберігаючі вікна. Безпеку мешканців забезпечує відеоспостереження. Чудова локація: центр, пл.Петефі, до набережної Ужа 250 метрів. Первинна реєстрація. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Руська вул., 30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Зданий житловий комплекс! Дана квартира може бути по 1250$ за м², АКЦІЯ триває поки не будуть продані перші дві квартири за цією зниженою ціною. Продається 2-кімнатна квартира в новобудові в історичному центрі міста – на вул.Руській. Займає площу 62,15 м², знаходиться на 1 поверсі із 4-х ЖК “Панонія”. Будинок із керамічної цегли, утеплений. Має чудовий дизайн фасадів та балконів: класичні колони, вишукані кольорові рішення. Планування: -кухня; -2 окремі кімнати; -роздільний санвузол; -балкон. Чорновий стан ремонту. Розведені всі комунікації. Встановлене індивідуальне опалення (котел, батареї). Якісні вхідні двері білого кольору. Багатокамерні енергозберігаючі вікна. Безпеку мешканців забезпечує відеоспостереження. Чудова локація: центр, пл.Петефі, до набережної Ужа 250 метрів. Первинна реєстрація. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Руська вул., 30
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “Французький двір” у історичному центрі міста. Стильна новобудова, з різноманітним озелененням території, закритим двором, дитячи та спортивним майданчиком. Можливе розтермінування вартості житла до здачі при першому внеску 30%. Здача в експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 56.77 м² знаходиться на 5 поверсі. Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, лоджія. Чорновий стан ремонту, індивідуальне опалення. Гарна теплоізоляція ( цегляні стіни, утеплені мінватою). Заведено світло, вода та каналізація по точках. Квартира з великими вікнами, міцними вхідними дверима. У комплексі наявний наземний та підземний паркінг. Ідеальна локація: поруч всі центральні міські площі (Театральна, Поштова, Корятовича, Петефі), Слов’янська набережна, пішохідний міст, філармонія, драмтеатр, ТЦ та магазини, ресторани та кав’ярні. Продаж від забудовника без % та переплат.

Руська вул., 13
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з великою терасою у ЖК “Французький двір” у історичному центрі міста. Стильна новобудова, з різноманітним озелененням території, закритим двором, дитячи та спортивним майданчиком. Можливе розтермінування вартості житла до здачі при першому внеску 30%. Здача в експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 89.19 м² знаходиться на 5 поверсі. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли, лоджія, тераса. Чорновий стан ремонту, індивідуальне опалення. Гарна теплоізоляція ( цегляні стіни, утеплені мінватою). Заведено світло, вода та каналізація по точках. Квартира з великими вікнами, міцними вхідними дверима. У комплексі наявний наземний та підземний паркінг. Ідеальна локація: поруч всі центральні міські площі (Театральна, Поштова, Корятовича, Петефі), Слов’янська набережна, пішохідний міст, філармонія, драмтеатр, ТЦ та магазини, ресторани та кав’ярні. Продаж від забудовника без % та переплат.

Руська вул., 17
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “Французький двір” у історичному центрі міста. Стильна новобудова, з різноманітним озелененням території, закритим двором, дитячи та спортивним майданчиком. Можливе розтермінування вартості житла до здачі при першому внеску 30%. Здача в експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 43.21 м² знаходиться на 3 поверсі. Планування: кухня, спальня, гардеробна, суміжний санвузол, лоджія. Чорновий стан ремонту, індивідуальне опалення. Гарна теплоізоляція ( цегляні стіни, утеплені мінватою). Заведено світло, вода та каналізація по точках. Квартира з великими вікнами, міцними вхідними дверима. У комплексі наявний наземний та підземний паркінг. Ідеальна локація: поруч всі центральні міські площі (Театральна, Поштова, Корятовича, Петефі), Слов’янська набережна, пішохідний міст, філармонія, драмтеатр, ТЦ та магазини, ресторани та кав’ярні. Продаж від забудовника без % та переплат.

Руська вул., 13
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з великою терасою у ЖК “Французький двір” у історичному центрі міста. Стильна новобудова, з різноманітним озелененням території, закритим двором, дитячи та спортивним майданчиком. Можливе розтермінування вартості житла до здачі при першому внеску 30%. Здача в експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 116.06 м² знаходиться на 4 поверсі. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, роздільний санвузол, лоджія, балкон, тераса. Чорновий стан ремонту, індивідуальне опалення. Гарна теплоізоляція ( цегляні стіни, утеплені мінватою). Заведено світло, вода та каналізація по точках. Квартира з великими вікнами, міцними вхідними дверима. У комплексі наявний наземний та підземний паркінг. Ідеальна локація: поруч всі центральні міські площі (Театральна, Поштова, Корятовича, Петефі), Слов’янська набережна, пішохідний міст, філармонія, драмтеатр, ТЦ та магазини, ресторани та кав’ярні. Продаж від забудовника без % та переплат.

Руська вул., 17
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі м. Ужгород по вул. Руській 30, ЖК Панонія. Будинок новобудова- цегляний та утеплений, є парковка та дитячий майданчик, двір закритого типу, хороша локація: 5 хв. до площі Петефі, набережна, поряд дитячий садочок, школа, зупинка та інше. Квартира площею 73 м кв. чорнова. Доступні до продажу квартири на першому і другому поверсі. В квартирі зроблено: електроопалення (електрокотел + батареї), розводка електрики та сантехніки, чистова стяжка, стартова шпаклівка стін, домофон, інтернет, кабельне. Будинок зданий в експлуатацію. Є можливість придбати по державній програмі. Ціна 1350 дол. м.кв. Стань власником квартири в самому серці м. Ужгород!!!!! Код: 5146

Руська вул., 30
rieltor.ua

Продається квартира 39 м2 на вул.Габора Дойко з гарною терасою.Електричний котел,підігрів підлоги.В наявності сучасні меблі техніка.Закрита терітория .Квартира -студія.Плряд центр міста.Тихий район.В 2022 будинок здан в експлуатацію.

Продаж 1-но кім .квартири поряд Православна Набережна
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-594-825-LX. Закритий двір, доступ до якого мають лише мешканці будинку. Окремий вхід. Трикімнатна квартира на Православній набережній. Старочеська будівля. Високі стелі. Дві старовинні кахельні печі, автономне опалення, двоконтурний котел, теплі підлоги ванна, коридор, кухня. Гарна локація. Пішохідний міст, набережна річки Уж. Поруч Ген.консульство Угорщини, паспортний стіл, спортивний майданчик, українська та угорська школи №9, №10 та №11, дитячий садок №15, школа мистецтв, театри та музеї. В пішій доступності обласна лікарня, аптеки, банкомати, магазини, ALMA та пекарня, зупинки автобусів. Є можливість добудувати третій поверх на 80-90 м.кв. Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

3к Центр Набережна
olx.ua

Географія Ужгород