3х кімнатна квартира в центрі м. Глобине, 2 поверх 2х поверхового будинку, площею 64, 2 кв.м. Знаходиться по Шкільному бульвару. Рядом знаходиться школа, парк, магазини, лікарня. Добре розвинена інфраструктура. Кімнати роздільні, санвузол роздільний, 2 кладові, кухня 7.8 кв.м., балкон довжиною 6 м. Індивідуальне опалення, нові стеклопакети, недавно зроблений ремонт криші. Документи в порядку, квартира готова до продажу, без боргових зобовязань. Продається власником, без рієлтора.

власник
Продаж квартири 3 кімнатна Глобино
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру у центрі с.Пустовійтове по вул.Центральна 3, розташована на 2 поверсі у двоповерховому будинку. Біля будинку знаходиться сарай, 2 невеличкі придомові ділянки для вирощування квітів та зелені. Великий підвал для зберігання овощів та консервації - в будинку. Цегляний гараж - йде в подарунок! Загальна площа квартири – 61,7 м², житлова площа -38,8 м², висота приміщень – 2,70 м. Квартира складається з: - 3х світлих та просторних кімнат (15,6 м²/13,4 м²/ 9,8 м²) - 2 великих коридора (9,3 м²) - 2 кладовки (0,5 м²/0,5 м²) - 1 балкон (0,9 м² має гарний краєвид на захід сонця, росте виноград, що додає більше затінку в кімнаті) - 1 лоджія (1,6 м² виходить на схід) - велика кухня (6,9 м²) - туалет (1 м²), - ванна кімната (2,2 м²). Зовнішні стіни квартири – цегляні, перекриття – з/бетонні панелі. Вікна, балконні двері - металопластикові. Квартира обладнана центральним водопроводом, каналізацією, газопостачанням, електроосвітленням. Встановлені лічильники на газ, світло та воду, заборгованості немає. Підключений швидкісний інтернет, безлімітний wi-fi, супутникове телебачення. У квартирі залишаються меблі (окрім дитячого ліжка, письмового стола, крісла та дивана - продається окремо, якщо буде необхідно), побутова техніка: пральна машина, пилосос, холодильник, газова плита, духова шафа, мікрохвильова піч, праска. Поряд супермаркет, парк, бібліотека, дитячий садок, дитячий майданчик, автобусна зупинка. В селі є школа. Квартира розташована у тихому селі, де можна насолоджуватися природою, але при цьому зберігати доступ до міської інфраструктури. Відстань до м.Глобине - лише 7 км (приблизно 8 хв на авто), до м.Кременчук - 23 км (30 хв) Можемо розглянути продаж через єОселя

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру у центрі с.Пустовійтове
olx.ua

В продажі квартира 3-кімнатна, 5-тий поверх, 5-ти поверхового будинку, 65м². Кількість населення близько 1500 чол., є безліч промислових та сг підприємств, поряд залізна дорога та залізнична станція. В селищі є гарна церква. с. Петрівка. До смт. Скороходове та смт. Чутове близько 15км. Торг при огляді. Продаж у звязку з переїздом у власний будинок.

власник
Квартира с.Петрівка, 3-кімнатна, 5 поверх
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трьохкімнатна квартира в центрі смт. Градизьк. Досить простора та світла. Знаходиться на четвертому поверсі пятиповерхового будинку вул. Рєпіна 7Б. В квартирі індивідуальне опалення, також підведений насос на воду з підвального приміщення. Квартира двухстороння, з одного боку балкон, з іншого лоджія. Разом з квартирою продається підвальне приміщення для зберігання речей та погріб за 5 м від будинку. Біля погрібу є місце, щоб збудувати гараж. З балкону відкривається гарний вид. До центру 5 хв. пішки. Присутній торг. Дзвоніть 0*9*8*9*2*3*9*1*4*9, Жанна.

власник
Простора квартира в центрі Градизька
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в с. Петрівка-Роменська

власник
Продам двокімнатну квартиру
olx.ua

Продам власну 2 кімнатну квартиру на 4 поверсі 4 поверхового будинку в м. Глобине, р-н цукрового заводу. В квартирі стоїть індивідуальне опалення, потрібен капітальний ремонт та зробити проводку(світло є лише в коридорі). Всі меблі будуть вивезені з квартири. 3-4 роки тому була перестелена покрівля. Боргів по комунальним послугам немає. Для перегляду прохання звертатись заздалегідь, проживаю в іншому місті.

власник
2 кімнатна квартира район цукрового заводу
olx.ua