Представляємо Вашій увазі унікальну пропозицію - дворівневу квартиру в районі Листопада: * Видові 9 і 10 поверхи - вид з вікон приголомшливий. * На першому рівні розташована простора гостіная40 м2 з двома виходами на лоджію, кухня 19 м2 з виходом на балкон і гостьова спальня 18 м2.* на другому рівні - дві окремі спальні з виходами на суцільний балкон і хол, де можна облаштувати більярдну або кабінет. * Квартира обладнана санвузлом на першому рівні і санітарної кімнатою на другому. * Стан "після будівельників" дозволить вам зробити все на свій смак і за власним проекту.Такая квартира - предмет гордості і дійсно унікальна в своєму роде.Чтоби переконатися в цьому - телефонуйте за вказаним номером телефону, і ми організуємо її показ!

Октябрьская улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 160000.0 USD
dom.ria.com

Продажа двухкомнатной квартиры в центре, новый дом. 2 комнаты и кухня студия. Центр ул. Соборности 46в, напротив стадиона Ворскла. Новый качественный ремонт. Общая площадь 80м2, Кухня 25м2 (студия) и две спальные комнаты. Территория дома ограждена с камерами видеонаблюдения. Собственник. 158000 $

власник
Центр, ул. Соборности 46В двухкомнатная + кухня студия. Собственник
olx.ua

3-х кімнатна квартира з гарним плануванням та з виходом на особисту террасу в новому житловому комлексі "Козацький", який знаходиться на вул. Панянка, 1 - Введений в експлуатацію; - квартира розташована на 1 поверсі; - чистова стяжка: під ламінат, паркет тощо; - чистова штукатурка стін: під поклейку шпалер, декоративну штукатурку тощо; - Опалення індивідуальне, встановлений двухконтурний газовий котел та радіатори; - Вихід на особисту террасу. (+ в подарунок дизайн-проєкт квартири та терраси) Перегляд квартири в будь-яки зручний для Вас час. Додаткові фото та відео-огляд квартири можу направити на вайбер/телеграмм.

Ексклюзив! 3х кімнатна квартира з власною террасою
olx.ua

Квартира з автономним опаленням в центрі міста!Новий цегляний будинок.Зручний 1 поверх, високий цокіль.Загальна площа 111.6 м2, 4 окремі кімнати.Виконаний якісний ремонт, робили для себе.Німецька сантехніка, дубові двері, тепла підлога.Встановлений 2 контурний котел, це зручно та економно.Квартира під охороною, без зайвих переживань можна їхати по своїх справах.Хороша локація. Поруч школа, садочок, кафе, парк, супермаркети, магазини.Телефонуйте! Ця пропозиція варта вашої уваги!

Центральная улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 155000.0 USD
dom.ria.com

Центр ( р-н стадіона "Ворскла"), 4-х кімн. квартира в новому цегл. будинку, зроблений сучасний ремонт, індивідуальне опалення, є балкон.

Центр 4-х кімн.квартира в новому будинку
olx.ua

Продається сучасна дизайнерська 2-х кімнатна квартира в ЖК «Європейський» Загальною площею 85м2. Розташована на 6-му поверсі 11 поверхового цегляного будинку. Не кутова. Великі кімнати 19 та 17м2. Кухня 16м2. Панорамні вікна Два санвузли. Простора тераса - балкон. Зроблений якісний сучасний ремонт. Підлога з підігрівом. Укомплектована всіма меблями та технікою. Опалення індивідуальне. Також є господарське приміщення. Є відеоогляд!

Європейська вул. (Фрунзе), 183
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру у обжитому будинку з закритою територією та відеоспостереженням. В будинку 2 підʼїзди. В квартирі зроблено перепланування та чорнові роботи згідно дизайнерського проєкту. Тепла підлога по всій площі квартири( регулятори температури в кожній кімнаті). Замінені всі вікна (профіль Rehau), встановлені кондиціонери, міжкімнатні двері прихованого монтажу з алюмінієвим профілем. При прокладанні електропроводки закладено провід для інтернету та системи охорони. В санвузлах встановлена сантехніка Grohe. Ремонт робився для себе з якісних матеріалів. Поруч річка, зупинка, супермаркет та ТЦ.

власник
Продам квартиру 88,7 кв/м. Левада
olx.ua

Ексклюзивна квартира в центрі міста :* Площа 160м2, квартира дворівнева.* Локація: р-ні лялькового театру;* У квартирі чотири роздільні спальні, простора вітальня з обладнаним домашнім кінозалом, простора їдальня, два санвузли на кожному рівні.* У кожній кімнаті встановлені системи очищення та рекуперації повітря.* Система очищення вода, продумана система опалення.* Сучасний дизайн продуманий до дрібниць і потреб вибагливих та успішних господарів.* Центр міста з розвиненою інфраструктурою та відмінною транспортною розв`язкою.Телефонуйте домовимося про перегляд!

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 150000.0 USD
dom.ria.com

Достойная квартира в хорошем обжитом доме в центре. Все блага цивилизации в пешей доступности. Подробно о квартире по телефону или при встрече. Торг.

Квартира в центре
olx.ua

Трикімнатна квартира в Центрі міста, цегляний будинок, індивідуальне опалення. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Загальна площа квартири 101 кв.м, кухня 14,2 кв.м. Квартира дуже простора, великі коридори, спальня на два вікна, два балкони. Кухня нестандартної форми. Можливий продаж з меблями. Поруч розташований "Корпусний сад", кафе, ресторани, навчальні заклади, зупинки транспорту. За детальною інформацією - телефонуйте . Агентські послуги складають 3% ( мінімально 1000$ ) від вартості обраного об’єкта нерухомості . З партнерами 50/50

Центр 3к квартира в НОВОБУДОВІ №4592
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава

Заходьте та насолоджуйтесь емоціями, які подарує вам ця квартира. У продажу чудова 3-кімн. квартира з дизайнерським ремонтом. Гарне та зручне планування квартири. Закритий двір! Найкраще місце у Полтаві. Центр. Сонячний парк, Чудовий стан, зроблений новий якісний ремонт, Всі вбудовані і мякі меблі, техніка входять у вартість, Дуже простора та приємна, Високі стелі - 3,2 метри, Загальна площа квартири 90 кв.м. велика кухня 12 кв.м., Автономне опалення, Одна квартира на поверсі, Закритий доглянутий двір, Є місце для машини, Поруч вся необхідна інфраструктура, Відмінне місце розташування, Документи готові до продажу, Без податку, без прописаних, Ціна 150000 торг. Більш детальна інформація за телефоном

Продаж великої сучасної квартири. Сонячний парк.
olx.ua

У продажу є унікальна дворівнева квартира в центральній частині м. Полтава.* Цегляний теплий будинок, закрита територія.* Квартира розташована на 5 та 6 поверхах.* Загальна площа - 205 кв.м, 5 окремих кімнат, простора кухня, два санвузли.* Встановлено італійський котел Vaillant та радіатори по всіх кімнатах.* У квартирі виконаний якісний ремонт із використанням сучасних матеріалів. Залишається тільки наповнити квартиру меблями.* Є балкон та лоджія, з яких відкривається гарний вигляд.Звертайтесь! Більше інформації за телефоном.

Репина улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 149999.0 USD
dom.ria.com

Готовый бизнес в Полтаве! $1500 в месяц - действующая аренда! Начинает приносить деньги сразу после покупки!2-х ярусный пентхаус в центральной части города! Новый ремонт - новая мебель и техника. Автономное отопление!Площадь 206м.кв. Состоит из 3-х спален на 1 ярусе; кухни, раздельного санузла и 2 -х просторных комнат на втором ярусе - комната отдыха, игровая - все что захотите!Дом на небольшое количество квартир - все друг друга знают. Прекрасный вид на город!Закрытый двор с детской площадкой и местом для автомобиля. Тихий зеленый район, при этом, вся инфраструктура центра Полтавы в пешей доступности!Прекрасный объект для ваших вложений, с окупаемостью 8 лет!!Подробности по телефону.Цена: 730у.е./1м.кв.!Код объекта: 3908АН "Надежный Выбор", звоните!

Продажа пентхауса в центре - готовый бизнес!! $1500 в месяц
olx.ua

Двокімнатна квартира. Новобудова. м-н Центр, вулиця Панянка. Загальна площа квартири - 75м2, площа кухні - 29м2, будинок - цегла, 6/8 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - ремонт, з меблями та технікою. Кухня - студія + окрема кімната. Ціна за квартиру - 150000$. Комісія агенції - 3%. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Центр міста ‼️ Новий ремонт, продаж з меблями та технікою
olx.ua

Продаеться повноцінна 4 кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Балакіна Загальна площа - 112 кв м, кухня - 14 кв м, житлова площа - 64 кв м Поверх 1/7, встановленні решітки на вікнах Цегляний дуже теплий будинок Індивідуальне опалення Тепла підлога, на кухні встановлений фільтр для води Два санвузли, велика гардеробна, застеклена лоджія, великий коридор Всі кімнатни окремі Ремонт робився якісний, декоративна штукатурка, надійний ламінат та плитка Безпека в квартирі також на рівні: відеодомофон та охоронна сігналізація, решітки на вікнах Зроблена дуже якісна розводка електрики Переважно всі меблі залишаются Також є кладовка та підвал, за які треба розвомляти окремо У власності більше 3х років Ціна - 160 000 $

Балакіна вул., 9
rieltor.ua

Площа 174м2. 4 спальні, кухня, їдальня, робоча зона (з видовим вікном), 2 гардеробні +в кожній дитячій своя шафа, вітальня (в якій організована зона для відпочинку та перегляду фільмів, зона для читання, зона для спорту), 2 з/в ( один із ванною, другий із душовою кабіною). У будинку є вся техніка для комфортного життя (посудомийка, духова шафа, мікрохвильова піч, чайник, холодильник, телевізори (їдальня/спальня), праска, пральна машина, сушильна машина, система відтворення музики HiFi, вона ж використовується в при використанні домашнього кінотеатру (3 +1), ігрова приставка, смарт приставка (медійний ресурс з ряду порталів для перегляду відео контенту у високій якості, проектор Опалення. Теплі підлоги та радіатори централізоване. Резервне опалення реалізовано через інфрачервоні електропанелі, через інверторні кондиціонери. Резервний бак на воду 450 л. Своя водонапірна станція у квартирі. Система сигналізації виведено на пульт охорони. Система пожежогасіння. Оптиволокно (2 лінії) інтернет. Кабельне КОД 16162

Черновола Вячеслава улица, 10, Центр, Полтава, Полтавская 149000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира. Новобудова. Центр, вулиця Ляхова. Загальна площа квартири - 77м2, площа кухні - 13м2, будинок - цегла, 8/10 поверх. Додатково можливо придбати гараж за окрему плату. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - новий ремонт, продаж з меблями та технікою. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 145000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Центр . Ляхова 10. ‼️ Без комісії. Новий ремонт. Новобудова. Цегла.
olx.ua

У продажу 1 кімнатна квартира в новобудові на П.Орлика!* Загальна площа 56, 7 кв.м* Кімната 17, 6 кв.м* Простора кухня 19, 6 кв.м з балконом у французському стилі, з видом на монастир* Квартира повністю укомплектована побутовою технікою. В наявності пральна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч надійних та якісних виробників* Кухонні меблі, меблі в спальній кімнаті, в передпокої повністю зроблені під заказ з високоякісного дерева, на кухні  та в ванній кімнаті стійки з мрамору.* Люстри німецького виробника* Теплі поли встановлені по всій квартирі, окрім спальні* Автономне опалення, на котел встановлено автоматику аварійного відключення для вашої безпеки* Видовий 6 поверх 8 поверхового цегляного будинкуКвартира, якій немає аналогів в цьому місці, квартира з прекрасним видом, з ремонтом від душі і не для продажу чекає саме на вас!Телефонуйте, відповім на додаткові питання та організую показ!

Пилипа Орлика улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 142000.0 USD
dom.ria.com

Простора квартира на Затишній * Розташована на 5 поверсі 11 поверхового будинку; * Матеріал стін газобетон, перекриття монолітний залізобетон; * Загальна площа квартири 124м2, житлова 70м2, кухня 17,5м2 * Керуйте теплом та затишком у квартирі з власним двоконтурним газовим котлом; * У квартирі виконане перепланування для максимального використання корисної площі; * Кімната №1 * Площа 24 м2, лоджія з панорамним склінням - продовженням кімнати, вихід на балкон з підігрівом підлоги (за задумом міні кабінет), вікна виходять у двір; * Кімната №2 * Спальна кімната площею 18,5 м2, світла та сонячна з виходом на балкон ; * Кухня вітальна * Площа 67м2 разом з коридором, зона відпочинку та гучної компанії, робоча зона кухні, велика шафа купе; * Два санвузли, з ванною та душовою; * Двір будинку закритий, свій сучасний дитячий майданчик, відведене місце для стоянки автомобілів; * В будинку функціонує ОСББ, всі питання на пропозиції вирішуються оперативно. * Сучасний ліфт. За додатковою інформацією та переглядом звертайтеся за номером телефону! Код 37431 Умови співпраці: Без комісії АН Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Уютна вул., 22
rieltor.ua

Продам квартиру в центре Полтавы Европейская 33 Продажа возможна с мебелью и техникой а возможно и без (договоримся) Два санузла Все вопросы по телефону

власник
Продам квартиру в центре Полтавы
olx.ua

Дуже гарна квартира в центрі міста. З меблями та технікою. 4 кімнати, два сан.вузла, квартира з авторським ремонтом. Всі питання дзвоніть, обо пишіть по Telegram або WhatsApp

власник
Від хозяїв!!! Продається гарна квартира в центрі міста.
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-805-498-LX. Однокімнатна квартира в ЖК Стрітенський вул. Пилипа Орлика, 26 .Загальна площа 56,7 кв.м. Велика кухня-студія 19,6 кв.м. 7 поверх. Будинок відноситься до преміум класу. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Стеля висотою 3 м. Цегляні стіни. Індивідуальне опалення. В квартирі залишаються всі нові меблі та нова техніка Закрита для авто та сторонніх територія. Підземний паркінг Поряд з будинком все необхідне для життя: центр міста, магазини, кафе, ресторани,школа Ціна 130 000€ або 140 000$

1к вул. П.Орлика, ЖК"Стрітенський" Центр
olx.ua

Дворівнева, простора, світла квартира. Продається з вбудованим меблями на кухні, ванній і дитячій кімнатах. Є дві невеликі кладові - гардеробні які заміняють собою повноцінні шафи. На кухні також є приміщення - кладова. Індивідуальне опалення. Квартира дуже тепла. Навіть взимку комунальні платежі невисокі.

Боровиківського б-р., 1, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в центральній частині міста, три кімнати, цегляний будинок, 8-й поверх, гарний вид, вся інфраструктура поруч, загальна площа 82м2, зроблений дуже якісний ремонт, квартира укомплектована меблями і технікою, документи готові до продажу. Всі питання по телефону. код 7308

Соборности улица, 61А, Центр, Полтава, Полтавская 140000.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 111 результатів