Терміново! 1-кімнатна квартира в центрі. Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру в новобудові. *Загальна площа: 48.30 м2, комфортна кухня 14 м2; *Знаходиться на 6 поверсі, в 10-ти поверховому будинку; *Зроблений гарний євроремонт; *Індивідуальне газове опалення, якісна сантехніка, пультова охрана; *Є лоджія, та утеплений балкон з паноранними вікнами по всьому фасаду квартири + підігрів підлоги; *Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя; *Має привабливий вид з балкону та зручне місце розташування; Не втрачайте шанс змінити своє життя та придбати квартиру Вашої мрії. Звертайтесь за будь-якими питаннями. код 2759 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Ляхова вул., 1
rieltor.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру в самому Центрі міста! Дом преміум сегменту по вулиці Коваля 2.
Новий,заселений будинок. Продумана система безпеки:закритий двір,контрольований доступ до під’їзду. Монолітний будинок, утеплені зовнішні стіни. У кожному парадному два ліфти. Пропоную найкращу чотирьохкімнатну квартиру у цьому будинку з поліпшеним плануванням,три балкони,квартира з панорамним застекленням з прекрасним видом на парк та на центральні локації міста.
Квартира знаходиться на 7 поверсі, загальна площа 191 кв.м. Шикарне планування,кухня 22 кв.м,три санвузли,
планування кімнат роздільне. Високі стелі - 3 метри.
 
Управління будинком професійне ОСББ. 
Документи готові до продажу! продаж від власника. Можливий обмін

Краща квартира,4 кім.,преміум сегмент
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири площею 71,4м2 у центрі Полтави! Квартира розташована на 7 поверсі 9 поверхового цегляного будинку та складається з 2 кімнат житловою площею 36,5м2 Висота стелі: 2,75м Залишаються всі меблі та техніка, квартирою дуже рідко користувалися, все як нове Техніка якісна, меблі переважно з Італії Робилося все як для себе! Індивідуальне опалення, зимою комунальні приблизно 1400грн, зараз 400грн, бо дуже тепло взимку, та прохолодно влітку Продаж від Власника Вул. Симона Петлюри 21, двір з вільним місцем для паркування авто та дитячий майданчик

Продаж 2-к квартира Полтава центр
olx.ua

Продається чудова 3х кімнатна квартира квартира в центрі міста, з євроремонтом, який робився "для себе". Вмебльована, облаштована окремим водяним резервуаром, що знаходиться на даху і забезпечує постійну наявність води, двоконтурним газовим котлом на обігрів та гарячу воду, спліт-системами кондиціонування, розрахованими на всю площу квартири, теплими полами, окремою гардеробною кімнатою. Код оголошення на сайті компанії : 695-111

Ватутина улица, 9/68, 5-а школа, Полтава, Полтавская 130000.0 USD
dom.ria.com

КОД 936 Центральна частина міста! Трикімнатна квартира в новому будинку з відмінним , дороговартісним ремонтом, кухня-студія та дві спальні, площа загальна 85 м кв. Автономне опалення - двоконтурний КОТЕЛ, є просторий балкон. Поруч вся інфраструктура! До школи та дитячого садочку три хвилини! КОД 936

Ватутина улица, 5, Центр, Полтава, Полтавская 130000.0 USD
dom.ria.com

Проживаючи у кварталі нових будинків на Леваді, отримуєш відчуття перебування в сучасному Європейському місті. Дитячі майданчики, доглянуте подвіря та широкий вибір інфраструктури довкола, полегшують та покращують кожен ваш день. У продажу ексклюзивна дворівнева квартира, ремонт зроблено максимально з екологічно чистих та якісних матеріалів. Родзинка, камін, який зустрічає вас у великій кухні студії, прикрасить вечірні посиденьки у колі сімї та друзів. У квартирі залишається все як на фото, все робилося для себе, отже якісно. Сучасна техніка, деревяні меблі - все продумано та зручно, що відчувається з перши хвилин перебування у житлі. Практичне планування - три окремі великі кімнати, велика кухня - студія, на кожному поверсі сан.вузол, два балкони. Продаж квартири, з причини переїзду у будинок. Документи готові до переоформлення. Переглянути можна за попередньою домовленістю! Код 37851 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Відчуй затишок будинку в практичній квартирі!
olx.ua

Центр р-н Пед., університету 3х кімнатна квартира в новому цегляному будинку після нового ремонту, площа 80\45\12 кімнати окремі. Документи готові. Код 34983.

Центр 3х кімнатна квартитра в новому будинку з евроремонтом!
olx.ua

Терміновий продаж 3к . квартири в новобудові , історичний центр міста , загальна площа 106 м2 , чудовий вид з вікна КОД : 50575

Терміновий продаж 3к. новобудови в центру міста
olx.ua

Продається *ШИКАРНА 3 КІМНАТНА квартира! *ЦЕНТР, район "Листопаду"! *5-й ПОВЕРХ цегляного будинку. *Якісний АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! *ДОРОГІ ІТАЛІЙСЬКІ МЕБЛІ! *Сучасна необхідна ТЕХНІКА (посудомийка, духова шафа, пральна машина, холодильник). *У КОЖНІЙ КІМНАТІ встановлений КОНДИЦІОНЕР! *Опалення - 2-контурний ГАЗОВИЙ КОТЕЛ. *Підлога - якісний ПАРКЕТ . *Родзинка - ГАРДЕРОБНА кімната - 15кв.м.! *На горішньому поверсі - РЕЗЕРВУАР з ВОДОЮ на 300л. * Конструкція даху дозволяє СТВОРИТИ затишну ТЕРАСУ!

Ватутіна вул., 9
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в Новобудові за адресою Симона Петлюри ( Артема ) 5. Роздільні кімнати. Велика кухня. Індивідуальне газове опалення. Косметичний ремонт. Продаж з меблями та побутовою технікою. Власник. Без комісії. Додаткові питання за телефоном.

Новобудова. Трикімнатна квартира. Власник. Цегляний будинок.
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава

В продажу дворівнева квартира у самому популярному спальному районі міста - Левада! Не кутова. У власності більше 3 років. У дворі гарний дитячий майданчик. Також є спортивний майданчик. Ремонт робився для себе. Якісна, дорога сантехніка! Квартира дуже зручна і функціональна. Всі вікна на сонячну сторону. Квартира утеплена. В кожній кімнаті кондиціонери! Чотири балкони! Гарний краєвид! Всі додаткові питання ха телефоном!

Бедного Александра улица, 16, Левада, Полтава, Полтавская 128000.0 USD
dom.ria.com

Центр, поряд з Пед. Университетом, 3х кімнатна квартира у новому цегляному будинку з евроремонтом, 6 поверх площа 100м2. Квартира в два рівні з чудовим краєвидом. Подробиці по телефону. Код 21067.

Центр 3х кімнатна квартира новому будинку, з евроремонтом!
olx.ua

Будинок розташований посеред пишних міських парків, в історичному центрі Полтави. Декілька хвилин - і ви у діловому центрі міста, де розташовані найкращі ресторани. Поруч є все для проведення вільного часу, довгих та неспішних прогулянок. Ви маєте можливість отримувати відмінний сервіс, не виходячи з будинку: власна тренажерна зала, клубна кімната для переговорів, свят та on-line конференцій, дитяча ігрова кімната та підземний паркінг, обладнаний зарядними пристроями для електрокарів - все це тільки для мешканців житлового комплексу. У Victory Club House є все необхідне для максимального комфорту.

Продам 2-х кімнатну в єлітному будинку VIСTORY CLUB HOUSE
olx.ua

В продажу зявилася 3-кімнатна квартира в самому центрі Полтави * Загальна площа квартири 104 кв.м., велика простора кухня площею 38 кв.м. * Житлові кімнати площами 13,9 та 16 кв.м. * Встановлено індивідуальне опалення, що дозволить самостійно керувати температурою у квартирі * У квартирі зроблено якісний ремонт. * Розвинена інфраструктура, в кроковій доступності знаходяться зупинки громадського транспорту, школи, супермаркети, корпусний парк Зацікавило? Телефонуйте за вказаним номером телефону Код 37017

Соборності вул., 29/15
rieltor.ua

У продажу елітна квартира з дизайнерським ремонтом.Розташована в Центрі міста, сталінка, висота стель 3, 5 м Загальна площа 65 м2, кімнати роздільні.Ремонт виконано з натуральних матеріалів, елементи різьблення по дереву тощо, тепла підлога.Італійські шкіряні меблі.Деталі продажу узнавайте за вказаним номером телефону!

Котляревского улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 125000.0 USD
dom.ria.com

Для людей, которые ценят удобство и комфорт! Центр, корпусный парк, ул. Куйбышева, Трёхкомнатная квартира С ремонтом и мебелью в сталинке, Индивидуальное отопление, Двухконтурный газовый котёл, Огромный застеклённый балкон 11 метров На два выхода (из кухни и из комнаты), Квартира полностью готова и Укомплектована для жизни, Комнаты 22, 14, 13, Кухня 15, потолки 3,0, Закрытый двор, охрана, Видеонаблюдение, Рядом парковая зона, До памятника Славы И Корпусного парка 1 мин., Магазинчики, супермаркеты, Стадион, детские площадки, Остановки общественного транспорта, Стоянки для авто, Всё, что нужно для Комфортной жизни! Ключи в агентстве, Показы в любое удобное для Вас время, Звоните, ждем Ваших предложений, Юлия, АН МИР НЕДВИЖИМОСТИ, Я для Вас всегда на связи.

Продажа просторной сталинки с ремонтом в самом-самом центре города!
olx.ua

Продам 4-кімнатну квартиру з прекрасним панорамним видом на місто .Розташована в самому центрі міста. Будинок знаходиться на території закритого двору-обладнаний камерами спостереження. Кімнати поздільні-можливе перепланування. Після будівництва.

власник
Продам  4 кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

У продажу квартира в центрі: *розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку *загальна площа 120 м.кв. *стан - після будівельників Деталі продажу за вказаним номером телефону. Код 38314 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Чотири кімнатна квартира в центрі
olx.ua

Продаж неймовірної дворівневої квартири в ЖК «Європейський» * Єдина пропозиція в першому зданому корпусі; * Загальна площа в 167 м2 та велика кухня в 16 м2 вас окремо порадують, оскільки кожен член родини зможе обрати одну з п"яти кімнат, яка найбільше йому сподобається; * Комфортне зонування та велика зона відпочинку підсилюють позитивні враження від квартири з двома поверхами. Водночас ви, як власник такого житла можете реалізувати будь-які дизайнерські ідеї; * Бажаєте квартиру з власною «терасою» - панорамні видові балкони в 14.4 м2 стануть чудовою альтернативою. Тут ви зможете випити чашку ранкової кави, споглядаючи на місто чи зустріти гарний захід сонця; * Піклуючись про ваші комфорт та безпеку вже встановлено металопластикові вікна WDS 6S та сучасну систему пожежної сигналізації; * Будинок обладнаний сучасними ліфтами OTIS, який доїжджає до останнього 11 поверху; * У вас не буде логістичних проблем, оскільки локація будинку має зручне транспортне забезпечення, а для власників авто передбачений наземний паркінг; * Найприємнішою перевагою є ціна - лише 28 000 грн за м2. Не втратьте шанс стати власником такої пропозиції. Якщо вас зацікавила пропозиція та виникло бажання переглянути квартиру наживо, звертайтеся за телефоном. Код 38277 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Європейська вул. (Фрунзе), 1
rieltor.ua

В продажу чудова квартира поблизу березового скверу! * Квартира загальною площею 108 кв.м; * Житлова площа 75 кв.м; * 12 кв.м є простора кухня; * Трикімнатна квартира з індивідуальним опаленням; * Третій поверх триповерхового будинку; * Є чудова мансарда з виходом на горище; * Приємним бонусом квартири входить підсобне приміщення у дворі. * Окремі дві кімнати з кухнею - студією та двома санвузлами. За більш детальною інформацією телефонуйте! Код 37701 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Пушкіна вул., 1
rieltor.ua

Современная, стильная и категорически уникальная квартира в самом сердце Полтавы * Два уровня функциональности и практичности! Продуманная до мелочей Ваша новая квартира будет радовать и вдохновлять * Стильный дизайнерский интерьер будет дарить наслаждение от пребывания дома * А в кабинете вы сможете спокойно работать в удобное время * Уютная спальня и просторная гостиная обеспечат отличный отдых и развлечения * Два сан.узла на каждом уровне - дополнительный комфорт * Общая площадь 80м2 * Свой отдельный вход НЕ из подъезда (соседи Вас не потревожат), закрытый двор (ворота на пульте) и место для парковки автомобиля (проблем с парковкой не будет никогда!) Спешите стать ее владельцем и звоните уже сегодня Код 32349

Котляревського вул., 1
rieltor.ua

Просьба писать на сервере,где сообщу контакт Вайбер и Ватсапп,я временно в Роуминге. Продам квартиру элитного типа в новом доме по адресу:Соборности,59-а.С ремонтом,2021 года.Полностью перепланирована,из 2 однокомнатных квартир,с самостоятельными (2),входами и документами.Полностью оборудована под бизнес сдачи в аренду,т.к,2 перепланированные квартиры,находятся на одной площадке.К ним подключено индивидуальное отопление,2 контурный газовый котел,и электрический.2-санузла.В одном-угловая ванная пр-ва Чехия,RAVAK.2 Панорамных балкона.2 кухни.Очень солнечная, светлая и теплая.Т.к окна выходят, на Восток.Идеальный вариант для прибыльного бизнеса, под сдачу в аренду.Перепланирована под студию,42 кв/м.И двухкомнатную,44кв/м.Все комнаты раздельные.Все вопросы по Вайбер и Ватсапп

власник
Продам н-строй 86кв/м,Центр на Соборности,59-a,Котел,экв.120000S
olx.ua

Продам велику, якісну квартиру, в дуже гарному місці, між парком Перемоги і Березовим свером, біля Юр. академії. Площа 108 кв.м., три кімнати, два сан.узла, два балкони, висота потолків 3,5м., автономне опаленя, вікна виходять у двір, свій, великий чердак, у дворі сарай, внесенний у тех. паспорт. Зробленний дуже якісний, дорогий ремонт, всі двері - дуб з різьбою, камін, дубова паркетна плитка. В домі ОСББ, спокійні, вічливі сусуди, у підїзді зроблен ремонт, закривається, на поверсі по 4 квартири, рахується одним з кращих домів Полтави. У власності більш 3-х років, в квартирі ніхто не проживає і не прописаний. Продає власник.

власник
Гарна квартира, центр, березовий сквер. Власник.
olx.ua

Центр.Продам 4-к квартиру (Забудова Царського періоду) по вул. Лідова ,107 м2, висота стелі 3,8м ,2-й поверх (покрівля зроблена), Гарний ремонт, хороші двері та сантехніка, на підлозі 80% паркет інше - плитка, підвісна ( гіпсокартон) фігурна стеля у всіх кімнатах , коридорі та кухні, 2 броньовані двері , відокремлена від загального підїзду. Автономне Опалення. В квартирі зроблена Сауна (обшита дороговартісною вагонкою). Великий Балкон. Товсті стіни , тож в квартирі взимку тепло, влітку прохолодно. В одній з кімнат обладнана 2-х поверхова дитяча кімната з 2-х спальним ліжком на першому поверсі. Високий Тех.поверх, з можливістю обладняння другого поверху у квартирі. Готова до продажу.

власник
4-х кімн. кваритира в Історичному Центр,і. 107 м2. вул.Лідова,
olx.ua
1 - 24 з 79 результатів