Продам 2-х кімнатну квартиру в приватному секторі на Подолі. Загальна площа 39 м2, кімнати 12 м2 + 12,4 м2, кухня 7 м2. Заведений газ і світло, опалення пічне. Потребує капітального ремонту. Зручності у дворі. Є своя ділянка землі. Код 19941

Героїв Крут вул. (Правди), 40
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в приватному секторі, по вул. П.Мирного. Квартира загальною пл.21м2, знаходиться на 1/1 поверхового будинку, та складається з житлової кімнати 9м2, кухні 8м2 та веранди 4м2. Жилий стан. Поміняні вікна та двері! Опалення пічне-газове. Зручності у дворі. Загальний двір. Вода-колонка у дворі. Для перегляду телефонуйте! Код 19569 Торг доречний!

Панаса Мирного вул., 50
rieltor.ua

Продам квартиру в одноповерховому будинку в районі центрального ринку. Одна кімната і кухня-коридор.Газове пічне опалення.Туалет у будинку, центральна вода і каналізація. Душу немає. Є підвал.

Героїв-Чорнобильців вул. (Чапаєва), 25
rieltor.ua

Продам кімнату на Браїлках на другому поверсі Стан гарний, ремонт косметичний з балконом, кухня та санвузол на 4 сімї. Дуже зручна локація поряд все, що необхідно для вашої зручності, супермаркети, магазини, ринок, в пішій доступності трц Екватор, банки, аптеки, школа, дитячий садок та інше. Поряд зупинка, через дорогу АТБ Телефонуйте для перегляду код 40488

Бірюзова Маршала вул., 42
rieltor.ua

Продам квартиру под ремонт и гараж. Окраина Полтавы. МБЗ. 1эт 2эт дома . Гараж большой тоже на теретории дома но отдельно по цене договоримся. Больше з лет во владении. С индивидуальным отоплением газ.

Полтава. Мбз 1ком квартира 12.000$ под ремонт 32кв.м 1эт.
olx.ua

Загальна площа 31,7 кв.м. Потребує ремонту. Є вода, газ, каналізація, під вільне планування. За Південним вокзалом поблизу локомотивного депо. Без посередників, деталі по телефону 06******95 Олег.

власник
Продам квартиру в бараках
olx.ua

Здається однокімнатна квартира від власника з меблями та технікою. Місцезнаходження: вулиця Гребінки; 5 хвилин пішки до ТЦ Конкорд. Телевізор, пральна машинка, холодильник,мікрохвильова піч, газова плита, диван, шафа; вода гаряча від газової колонки (завжди є). Квартира тепла. Свiтло не вимикають. Заселення з 19.05.2024. Вартість 9500 грн + комунальні послуги . Оплата за перший місяць + застава.

власник
Однокімнатна квартира, власник, р-н Конкорду
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава