Однокімнатна квартира в самому центрі на Соборності 77, прямо на зупинці! Вікна виходять з кухні і зали на Каштанову алею, через дорогу супермаркет, школа. Аптека і пошта в самому будинку і поряд 2 фітнес клуба. Загальна площа квартири: 32.3 2й поверх 5 поверхового будинку(без балкону). Без ремонту(оббита плитка) Вікна пластикові, нові!

власник
olx.ua

Продаж. Двокімнатна квартира - Студія. Вторинне житло. м-н Центр, вулиця Європейська 63. Загальна площа квартири - 47м2, кухня - 18м2, будинок - цегляний, 5/5 поверх. Центральне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - ремонт, продаж з меблями та побутовою технікою. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 63000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Центр ‼️ Європейська 63. Ремонт. Продаж з меблями та технікою
olx.ua

Квартира знаходиться у самому центрі, біля театру Гоголя. квартира повністю під ремонт, готова до продажу, дуже приваблива інвестиція під здачею в аренду. Гоголя 13 2/4

Продам 1 кімнатну квартиру у центрі біля театру Гоголя
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира розташована в будинку по вул. Мазепи 3. Поряд зупинки, школа 19, ринок. Добре зроблений балкон. За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону.

власник
Квартира 2-ох кімнатна (алмазний) 5тий поверх
olx.ua

Продам 3-х кімн. квартиру на алмазному (мотель). Не кутова, у центрі будівлі. Вікна на дві сторони. Великий балкон. 3 поверх 5 поверхового будинку. вул. Івана Мазепи 4. Гарна інфрастуктура. Охайний підїзд. Поруч ринок (100 метрів). 2 зупинки, школа, дитячий садочек та інше. Автономне опалення. Нещодавно у будинку було проведено капітальний ремонт даху та водопроводу та каналізації. Продаж з меблями, 2 кондиціонерами. Також є підвал. Поруч є власний металевий гараж (150 м.), за додаткову оплату.

власник
3-х кімн квартира мотель
olx.ua

АКТУАЛЬНО на 18.05.2024 Продам 3-ех комнатную квартиру в р-н Фурманова, пер. Коммунальный 4а. Состояние с ремонтом. Кухня-студия и две раздельные комнаты. Дополнительно кладовка в квартире. Удобный низкий этаж, не угловая. Кирпичные стены. Мебель и техника остается. Окна металлопластиковые, есть решетки. Очень удобное местоположение, рядом находятся: супермаркеты, МакДональдс, рынок, отделения НП, школы, детский сад, больница, паркинг. Налог 2%. Прописанных нету. Документы готовы к продаже. БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ ! Для детальной информации и записи на просмотр звоните по телефону или пишите в Viber или Telegram

Продам 3-ех комнатную квартиру в р-н Фурманова
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири на Алмазному. Розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. Квартира в гарному стані, з меблями і технікою. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону. Код: 10990

Продаж однокімнатної квартири. Алмазний.
olx.ua

Продається двокімнатна квартира. Престижний район міста. Квартира в 5-типоверховому цегляному будинку, на 1-му поверсі за адресою Петра Болбочана. Зручно для літніх людей, та мешканців з маленькими дітьми, в жилому стані, тепла та затишна. Вікна виходять у двір, не кутова. Квартира вільна, з документами порядок. Загальна площа: 44,3 м² Площа кухні: 7,8 м² Кімнати 14,7 м² та 14,3 м². Cанвузол: Роздільний. -Поруч історичний центр міста, Біла Альтанка,3 парка. Дзвоніть, покажемо квартиру у зручний для Вас час. Продаж від власника.Агенствам прохання не турбувати.

власник
olx.ua

Район "23 Вересня" 1 від зупинки, квартира розпочатий ремонт, поміняні вікна, труби, гіпсокартоном вирівняні потолки та стіни, куплена плитка в ванну, можливий обмін, більше фото по запиту.

Продам 2-ку на 23 Вересня
olx.ua

Продаж 1 кв, вул.Європейська, зуп. Л.Убийвовк, загальна площа 31/17/6, 3 поверх 5-ти поверхового будинку, гарний стан, вікна мет.пл, балкон розширений та засклений , сантехніка поміняна, не кутова. Поряд зупинка, магазин, садочок , школа.

Продаж 1 кв, район Центр, 3 поверх
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава

Продам 1 кімнатну квартиру в районі Фурманова. Теплий цегляний будинок, зручний 2 поверх. Площа 31 м кв, кухня 6 м кв. Квартира в чудовому стані з євроремонтом. Сантехніка замінена, вікна м/п. Опалення централізоване. Мікрорайон розвинений, поряд все необхідне. До зупинки 2 хв. За детальною інформацією-телефонуйте.

Продам 1к квартиру Фурманова №20135
olx.ua

Продаж гарної двокімнатної квартири на вул. Ігоря Дорошенко (Ціолковського), в районі Алмазного заводу. 5-й поверх блочного будинку, загальна площа 45,6м2, кімнати хоч і суміжні, але просторі 17,2м2 та 14м2, кухня 5,4м2, балкон 0,8м2. Квартира не кутова, тепла. М/п вікна. Замінені труби, сантехніка, сучасні кахлі в санвузлу та кухні. Меблі частково залишаються. Також є підвальне приміщення площею 3,2м2. Чудове місце розташування з розвиненою інфраструктурою. Телефонуйте. Код: 111398

Гарна двокімнатна квартира на Ціолковського.
olx.ua

Продам гарну світлу 1-кімнатну квартиру у центральній частині міста. Район Океану, вул. Навроцького. 3/5 поверх, будинок теплий, блочний. Зручне розташування (по кільцю), великий парк, торговий центр, фітнес-клуб, магазини, аптеки, школа. Вікна виходять у парк, не кутова. Загальна площа 28.4 кв.м., кухня 5 кв.м. Зроблений капітальний ремонт: -замінено сантехніку, стояки, батареї; -встановлено якісні металопластикові вікна; -встановлена столярка з натурального дерева; -нова душова кабіна, рукомийник, унітаз; -замінена електропроводка, мідь; -повністю шумоізольована; -кондиціонер Mitsubishi; -встановлено лічильники на воду і газ; -вбудована шафа-купе. Ремонт був закінчений влітку 2022р, після ремонту ніхто не жив. У власності більше 3-х років. Продаж від власників.

власник
1-кімнатна квартира з ремонтом
olx.ua

Гарна пропозиція для житла або здачі в оренду. 2-о кімнатна квартира з окремими кімнатами на 5-ому поверсі цегл. будинку. Загальна площа - 45,6 м2, житлова - 27,1 м2, кухня - 5,4м2. Гарний житловий стан, затишна по-домашньому, квартира. Чудовий варіант як для себе, так і для здачі в оренду. Телефонуйте, домовимось про перегляд і Ви самі зможете впевнитися в привабливості цієї пропозиції)

Р-он Макдональдса, вул. Європейська, 2-кімн. квартира
olx.ua

Продаж. Трикімнатна квартира. Вторинне житло. м-н Алмазний, вулиця Івана Мазепи. Загальна площа квартири - 51м2, кухня - 18м2, будинок - блочний, 4/5 поверх. Центральне опалення. Стан квартири - ремонт, продаж з меблями та технікою. Ціна за квартиру - 53500$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Трикімнатна. Студія. Ремонт. Продаж з меблями та технікою
olx.ua

Вул. I. Мазепи, пл. 42 кв. м., на 5/5 блоч. буд., балконний блок м/п, труби замiненi, кiмiнати окремi, в жилому станi. Прямий продаж без пiдбору на взамiну. Поруч зупинка, ринок, школа, дитячий садок, супермаркети. АН"Позитив" послуги 3%

Продам 2х кiм. кв. на Мотелi
olx.ua

Однокімнатна квартира по вулиці Соборності. Якщо ви мрієте про квартиру в центральній частині міста, то це саме вона. Чудова локація, поряд зупинка, супермаркети, паркова зона для прогулянок. Перегляди в зручний для вас час. код 36011

Однокімнатна квартира по Соборності!
olx.ua

Р-он ОДА, вул. Дмитра Коряка. Цегляний будинок, квартира не кутова. Гарний житловий стан. Код 8678

Продаж чудової квартири в історичній частині міста.
olx.ua

Продаж 1к. квартири в районі зупинки Мотель! На 5-му поверсі 5-поверхового блочного будинку по вул. Івана Мазепи. Капітальний ремонт даху! Житловий стан. Сантехніка поміняна, балкон застеклений!Продаж з меблями та технікою!Поруч: зупинка громадського транспорту, школи, садки, супермаркети, ринок!Ціна: $24000Код обєкта: 2995АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Продажа 1к. квартиры в р-н Мотеля!
olx.ua

У продажу 2 кімнатна квартира, на 2 поверсі в цегляному будинку, не кутова, з окремими кімнатами. Частково замінені вікна, каналізаційні труби пластикові, є відділення у підвалі,вікна квартири виходять у двір. Поруч зупинка міського транспорту,дитячий садочок,школа та магазини. Перегляди у зручний для Вас час !!!

Продам 2 кімнатну квартиру на Фурманова !
olx.ua

Гарна 3-х кімнатна квартира перепланована в студію, на 4-му поверсі 5ти поверхового, блочного будинку. Металопластикові вікна, сантехніка поміняна, великий св. Поруч школа, парк, зупинка транспорту, супермаркет, дитячий садочок. ТЕРМІНОВО телефонуйте 09******39,09******69

Супер пропозиція. Алмазний, Хоткевича, гарна 3-х кімнатна квартира-сту
olx.ua

Терміновий продаж квартири в затишному мікрорайоні по кільцю. Цегляний будинок, площа 22 м2. Замінено вікна, труби, сантехніку. Встановлено лічильники. В квартирі залишаються повністю всі меблі та техніка. Дуже економічна по комунальним. Поруч зупинка, школа, та вся необхідна інфраструктура.

Алмазний 1 кім. квартира меблями та технікою
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру .Я собственик.на Боженка. 5/5 кирпчь квартира чистая продажа. с мебелью и техникой.21500 дзвоніть

власник
Продам Однокомнатную квартиру
olx.ua

Продам двокімнатну хрущовку, стан: під ремонт. Комфортний другий поверх, не кутова, дуже тепла. Кімнати суміжні але немає несучих стін, що дозволить зробити перепланування на свій смак. Знаходиться в спальному районі по вулиці Гребінки. Поруч вся інфраструктура, пять супермаркетів, аптеки, ТРЦ Конкорд, школа, магазини, парки та дитячі майданчики. У володінні більше трьох років! Власник. Ціна: 35000 $. PS: Розгляну варіант обміну на однокімнатну зі свіжим ремонтом у районі центру міста.

власник
Двухкімнатна, район Океана, обмін, власник!
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів