Друзі, пропонуємо Вашій увазі ексклюзивну пропозицію на ринку нашого міста. Сучасна квартира в елітному будинку по проспекту Першотравневий 18а. Загальною площею 208 квадратів, житлова 72 квадрата. Розташована на 2му поверсі, цегляного, сучасного будинку з чудовим плануванням. По всій квартирі встановлена тепла підлога.Дві ванні кімнати з завершеним ремонтом. Вся встановлена сантехніка від лідера європейского ринка німецької фірми Грое. Розведенна та прихована (задекорована) система вентиляції та кондиціонування. В будинку є підземний паркінг, місця для відпочинку. Інфраструктура дозволяє за декілька хвилин бути в будь-якій точці міста. Квартира чекає свого дизайнера-чарівника,який створить неповторний шарм та затишок. Пропозиція для вибагливих власників,які цінують статус та комфорт. код 1666 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Першотравневий пров., 18
rieltor.ua

Продам 4-х кімнатну двоповерхову квартиру розташовану в центральній частині міста. Поряд знаходиться торговий центр, школа, лікарня, березовий сквер, парк. Квартира на 2 входи з окремим подвірям, з великою кухнею, гардеробною кімнатою, вбудованими меблями, а також просторим суміжним санвузлом! Завдяки вигідному розташуванню квартира підійде всім членам родини майбутніх господарів! Комісія АН!

Шевченко, 9
rieltor.ua

Пропоную до продажу чотирьохкімнатну квартиру в р-ні Сади 2. * Загальна площа - 86 м2, простора кухня - 12 м2, 4 спальні кімнати; * В квартирі зроблений якісний ремонт, встановлена дорога техніка , квартира повністю вмебльована та має гарний стан; * Будинок цегляний, поверх 1/10, є своя комора; * Централізоване опалення, квартира тепла та світла; * Чудове місце розташування, поряд ринок, магазини, зупинка, парки , школа. Телефонуйте за більш детальною інформацією. Агенція нерухомості Ваша мрія, допоможе Вам знайти найкраще житло у місті Полтава , та вирішить будь-які юридичні питання у сфері нерухомості. Код 2864

Героїв АТО вул. (Красіна), 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-723-385-LX. 4-х кімнатну квартиру в районі Фурманова. * Цегляний будинок * Середній поверх * Площа 90м2 * Роздільні кімнати та санвузол * Є два коридори (один окремий) * Вікна М/п * Нова сантехніка та труби * Вбудовані 2 шафи, кладова, балкон та лоджія * Вихід у лоджію з двох кімнат * Дуже зручне розташування по кільцю * Поруч зупинка, школа, дитсадок, аптеки, магазини. Доїхати можна будь-яким транспортом * Парковка біля підїзду.

4-к, пров. Матросова, 3, Мотель
olx.ua

Продажа квартиры в Центре Полтавы, по ул. (Октябрская) Соборности 50, имеет 3 раздельных спальни, 2 с/у, большую просторную гостиную с кухней, отдельно есть хоз. Помещение(постирочная). В квартире сделан качественный, классический ремонт от известных мировых брендов. Автономное отопление котёл Vaillant. Так же есть во дворе, капитальный кирпичный гараж с документами, его цена обсуждается отдельно, если он понадобиться Новым жителям этой замечательной квартиры. На данный момент, квартира свободна, продажа в связи с переездом. Звоните, спишите купить лучшее место и простор. Без комиссии для Покупателя!!

Продажа 4 комнатной квартиры, Центр, Октябрская,Соборности 50,ремонтом
olx.ua

4-х кімнатна квартира з ремонтом, меблями та оргтехнікою на 10-му поверсі 10-поверхового будинку. М-н Алмазний (Мотель) вул.Грабчака 2 Корп.2

власник
4-х кімнатна квартира м-н Алмазний (Мотель)
olx.ua

Продається чотирьохкімнатна квартира, кухня-студія та всі ізольовані кімнати в р-ні Океану для великої родини, гарний краєвид. Зручне місцерозташування, поруч парк, садочок, щкола, магазини, спортзал. По всім додатковим питанням телефонуйте код 6697

Европейская улица, 66, маг. Океан, Полтава, Полтавская 61000.0 USD
dom.ria.com

У продажу дворівнева квартира з терасою в самому центрі міста - вона така залишилася одна!* Загальна площа 217 м2* Розташована на восьмому поверсі * Цегляний будинок сучасної споруди * Стан після будівельників дає перевагу, ви самостійно втілите в життя свої дизайнерські ідеї* Прекрасний вид з вікон* І звичайно ж тераса - незвичайна свобода на свіжому повітрі, простір і пейзажністьТака одна у своєму роді!Телефонуйте і я організую вам перегляд!

Октябрьская улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 200000.0 USD
dom.ria.com

Унікальна дворівнева квартира в центрі* Розташована на 8 та 9 поверсі дев"яти поверхового цегляного будинку;* Загальна площа 170 м2, унікальне планування та одні з найкращих краєвидів у м. Полтава;* Простора кухня 16 м2, велика гостьова та роздільні кімнати, два санвузли;* Великі ванні кімнати, продумані до дрібниць;* Два просторих балкони (з кухні та спальної кімнати);* У квартирі виконаний євроремонт;* Індивідуальне газове опалення;* Гарне місце розташування, закритий тихий двір і все що необхідно для комфортного життя.Поруч магазини, ресторани, кафе, школи, дитячі садки, центра міста, університет, інститут...З приводу показу телефонуйте за номером нижче!

Октябрьская улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 135000.0 USD
dom.ria.com

Представляємо Вашій увазі унікальну пропозицію - дворівневу квартиру в районі Листопада: * Видові 9 і 10 поверхи - вид з вікон приголомшливий. * На першому рівні розташована простора гостіная40 м2 з двома виходами на лоджію, кухня 19 м2 з виходом на балкон і гостьова спальня 18 м2.* на другому рівні - дві окремі спальні з виходами на суцільний балкон і хол, де можна облаштувати більярдну або кабінет. * Квартира обладнана санвузлом на першому рівні і санітарної кімнатою на другому. * Стан "після будівельників" дозволить вам зробити все на свій смак і за власним проекту.Такая квартира - предмет гордості і дійсно унікальна в своєму роде.Чтоби переконатися в цьому - телефонуйте за вказаним номером телефону, і ми організуємо її показ!

Октябрьская улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 160000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Полтава

Ексклюзивна квартира в центрі міста :* Площа 160м2, квартира дворівнева.* Локація: р-ні лялькового театру;* У квартирі чотири роздільні спальні, простора вітальня з обладнаним домашнім кінозалом, простора їдальня, два санвузли на кожному рівні.* У кожній кімнаті встановлені системи очищення та рекуперації повітря.* Система очищення вода, продумана система опалення.* Сучасний дизайн продуманий до дрібниць і потреб вибагливих та успішних господарів.* Центр міста з розвиненою інфраструктурою та відмінною транспортною розв`язкою.Телефонуйте домовимося про перегляд!

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 150000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в будинку клубного типу розташована в історичній частині м. Полтава біля парку "Перемоги".Без внутрішніх робіт, з індивідуальним опаленням, 2 контурним котлом та опалювальною розводкою.- У квартирі з високими стелями та площею 181 кв.м відчувається об`єм та можливість зонувати простір для кожного члена родини.- Функціональне планування включає кухню-їдальню - 30.6 кв.м, гостьову зону:      * 3 просторі спальні та 2 санвузли;      * вікна у ванній кімнаті та вбиральні візуально збільшують площу та забезпечують м`яке природне освітлення.- Орієнтація вікон у три сторони, багато світла, відкриваються краєвиди у внутрішній двір, на Парк "Перемоги" та тиху вулицю.-  Про економічність квартири подбала компанія забудовник:        * стіни будинку в 2 цеглини утеплені натуральною кам`яною ватою - це екологічний продукт ROCKWOOL, який використовується для ефективної тепло та звукоізоляції.         * забезпечується акустичний комфорт, неперевершений захист від вогню та довговічність конструкції.- Обгороджена територія, що охороняється.- У внутрішньому дворі гараж та додаткове місце для паркування.- Цілодобова служба консьєржів.- Розвинена інфраструктура району зроблять проживання у квартирі ще комфортнішим.У пішій доступності розташовані всі необхідні установи: найкращий у Полтаві багатопрофільний Ліцей, університети, школи та садки, лікарні та поліклініки, магазини, кафе та ресторани, пошта та банки.Майбутнє створюється зараз! Звертайтеся за телефоном.

Садовая улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 275000.0 USD
dom.ria.com

Ексклюзивна пропозиція. Продаж квартири в центрі міста * Дворівнева 4х кімнатна квартира площею 172 кв.м. * Перший рівень 110 кв.м., другий 62 кв.м., кімнати 21 кв.м + 23 кв.м + 33 кв.м * Продаж з меблями (меблі виконані під замовлення дуб, ясен) і вбудованою технікою * Квартира розташована в новому цегляному будинку, не кутова, простора, тепла, два балкона * Індивідуальне опалення, висота стелі 2.9м * Дровяний діючий камін, сауна, 3 санвузли, кімната відпочинку (більярдна) * Триста метрів від Корпусного парку, закритий двір, місце для парковки АВТОЗІЛ додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 249000.0 USD
dom.ria.com

Дворівнева, простора, світла квартира. Продається з вбудованим меблями на кухні, ванній і дитячій кімнатах. Є дві невеликі кладові - гардеробні які заміняють собою повноцінні шафи. На кухні також є приміщення - кладова. Індивідуальне опалення. Квартира дуже тепла. Навіть взимку комунальні платежі невисокі.

Боровиківського б-р., 1, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 140000.0 USD
dom.ria.com

Площа 174м2. 4 спальні, кухня, їдальня, робоча зона (з видовим вікном), 2 гардеробні +в кожній дитячій своя шафа, вітальня (в якій організована зона для відпочинку та перегляду фільмів, зона для читання, зона для спорту), 2 з/в ( один із ванною, другий із душовою кабіною). У будинку є вся техніка для комфортного життя (посудомийка, духова шафа, мікрохвильова піч, чайник, холодильник, телевізори (їдальня/спальня), праска, пральна машина, сушильна машина, система відтворення музики HiFi, вона ж використовується в при використанні домашнього кінотеатру (3 +1), ігрова приставка, смарт приставка (медійний ресурс з ряду порталів для перегляду відео контенту у високій якості, проектор Опалення. Теплі підлоги та радіатори централізоване. Резервне опалення реалізовано через інфрачервоні електропанелі, через інверторні кондиціонери. Резервний бак на воду 450 л. Своя водонапірна станція у квартирі. Система сигналізації виведено на пульт охорони. Система пожежогасіння. Оптиволокно (2 лінії) інтернет. Кабельне КОД 16162

Черновола Вячеслава улица, 10, Центр, Полтава, Полтавская 149000.0 USD
dom.ria.com

У продажу 4-кімнатна квартира:* Загальна площа 100 м2, простора кухня.* Роздільні кімнати, два балкони.* Розташована квартира на останньому поверсі - гарний вид.* Гарний стан - можна заїхати відразу після придбання.* Є працюючий камін.* Автономне опалення - 2-контурний котел.* Історичний центр міста, закритий двір.Телефонуйте і дізнавайтеся більш детальну інформацію!

Котляревского улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 110000.0 USD
dom.ria.com

Продаж чотирикімнатної квартири.Мтель 9/9 цегла 78/ 50 /8. Квартира з великими окремими кімнатами, роздільним санвузлом, велика засклена лоджія та балкон. Обладнані лічильники на воду, газ, електрику.Квартиру можливо перепланувати за потребою.Проруч розташовані зупинки міського транспорту, супермаркети, школи, дошкільні дитячі заклади.Код 51606

Грушевского Михаила улица, 10, Мотель, Полтава, Полтавская 40000.0 USD
dom.ria.com

В продажу велика, комфортна 4х кімнатна квартира в центрі Велика простора кухня, зала та ще три великі кімнати, гардеробна, два сан вузли Клубний будинок, виконаний з якісних матеріалів, висока стеля Будинок цегляний Автономне опалення (котел) У дворі є гараж Квартира знаходиться біля великого парку в затишному місці центра Квартира чекає вашого втілення мрій у вигляді нового ремону Поруч магазини, кафе, зони відпочинку До річки, на авто, 5 хвилин, на загальному транспорті 3 зупинки Зацікавив варіант? Телефонуйте!

Садовая улица, 3, Центр, Полтава, Полтавская 229000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-867-658-DR. Простора 4-х кімнатна квартира в зручному районі * Цегляний будинок * Роздільні просторі кімнати * Євроремонт * Покращене планування * Кухня 9.3 м2 * Вся техніка та меблі залишаються * Є технічний поверх * У будинку рік тому зроблений капітальний ремонт даху * Велика застеклена лоджія з виходами із двох кімнат та застеклений балкон * Все у кроковій доступності зупинки, супермаркети, школи, садочки * Під будинком кілька парковок під охороною * Зелений, тихий та затишний двір

Грушевского Михаила улица, 10, Мотель, Полтава, Полтавская 64000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з автономним опаленням в центрі міста!Новий цегляний будинок.Зручний 1 поверх, високий цокіль.Загальна площа 111.6 м2, 4 окремі кімнати.Виконаний якісний ремонт, робили для себе.Німецька сантехніка, дубові двері, тепла підлога.Встановлений 2 контурний котел, це зручно та економно.Квартира під охороною, без зайвих переживань можна їхати по своїх справах.Хороша локація. Поруч школа, садочок, кафе, парк, супермаркети, магазини.Телефонуйте! Ця пропозиція варта вашої уваги!

Центральная улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 155000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу простора квартира в самому центрі Полтави.Загальні відомості:Площа: 228 кв.мКількість кімнат: 4 (дворівнева)Поверх: п"ятий та шостий з семиМатеріал стін: цеглаОпалення: індивідуальнеПланування:* Три окремі спальні* Три окремі ванні кімнати (з джакузі та душовими)* Чотири великі балкони* Кабінет* Простора кухня-студія з залоюОздоблення:* Тепла підлога в кухні, коридорах та санвузлах* Меблі на замовлення* Мармурові столешниці на кухні* Французькі кришталеві люстри* Три розкладні шкіряні дивани в залі* Великий телевізорПереваги:Світла та простора квартираЧудове розташування в центрі містаІдеально підходить для життя родиниЗручне плануванняВисокоякісне оздобленняМебльована та готова до заселенняЄ гараж для автомобіля з зарядкою для електромобілівІнфраструктура:Розвинена інфраструктура:Супермаркети, кафе, рестораниШколи, дитячі садкиФітнес-центри, салони красиМедичні закладиЗручна транспортна розв"язкаЖиття в цій квартирі це справжня насолода!Якщо ви мрієте про сучасну розкішну  квартиру - телефонуйте!

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 638400.0 USD
dom.ria.com

Квартира в мальовничому сучасному районі міста . Велика та простора , в такій Вам точно не буде тісно , якщо у Вас велика родина , така саме для Вас . Сучасний ремонт , продуманий до мілких деталей , квартира чиста та охайна . Лишаються вбудовані меблі та техніка , інші по домовленості . Дитяча кімната збільшена за рахунок балкону, є гардеробна кімната. Зручний середний повер . Розвинута інфраструктура : Школа , садочки , ринок , магазини , дитячий та спортивний майданчик , магазини , перукарні , спортивний клуб , кавярні , великий парк . Додаткова інформація по телефону . КОД 10278

Щепотьева бульвар, 5, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 67000.0 USD
dom.ria.com

Дворівнева квартира в елітному будинку в самому серці міста Велика площа , вільне планування . На нижньому рівні велике видове вікно. 2 сан.вузли , мансарда . Зроблена розводка труб та проводки . Установленний газовий двухконтурний котел . Будинок закритого типу , знаходиться під охороною . Ліфти на захисній кнопці домофона . Є консьєрж . Додаткова інформація по телефону . КОД 2470

Конституции улица, 13, Центр, Полтава, Полтавская 170000.0 USD
dom.ria.com

Продам чудову 4-х кімнатну квартиру в районі зупинки "Зигіна". * Комфортний 3-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. * Зручно сплановані 63 м2 загальної площі. * Простора зала 17, 4 м2 з виходом на балкон. * Три спальні кімнати - у ваших дітей будуть власні кімнати. * Збільшена кухня за рахунок обєднання санвузла. * Стан квартири дозволить Вам заїхати та жити одразу після угоди. Дуже зручне розташування будинку. Все необхідне для Вашого комфортного проживання в кроковій доступності. Дзвоніть вже зараз і ми домовимось про показ! Код 2590 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: Адвокат у сфері нерухомості; Технік БТІ; Державний реєстратор; Оцінювач нерухомості; Архітектор; Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією що ви будете задоволені співпрацею.

Соборности улица, 1, Полтава, Полтавская 56000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 27 результатів