Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-510-684-LX. Пропонуємо квартиру в центрі міста, по вул. Пушкіна * Гарний теплий цегляний будинок * Два балкони * Високі стелі, гарне зручне планування * Новий ремонт - повністю замінено сантехніку та всі комунікації, замінено вікна * Хороша інфраструктура - 2 садки, 2 школи, магазини, зупинка за 5 хвилин, поряд хороший парк для прогулянок Національна агенція нерухомості VALION ( Полтава, Львів, Ужгород, Київ, Харків та ще 5 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості. * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта, як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення легальності угоди.

3-к, вул.Пушкіна, 88, ДКПТК
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в Центрі міста! На четвертому поверсі цегляної Сталінки. Площею 98м.кв. з мансардою! Косметичний ремонт, гарний стан! Кухня 15м.кв.. Продаж частково з меблями та технікою. В пішій доступності зупинка транспорту, ринок, ТРЦ Київ, школа, садок, Каштанова Алея! Торг можливий.Ціна: $60000Код обєкта: 1662АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Продаж 2к. квартири на Пушкіна!
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-867-059-LX. Повністю вмебльована квартира з технікою Якісний ремонт Велика, світла кімната Нова газова колонка, замінена електрика та сантехніка Сучасний санвузол з підігрівом підлоги Цегляний будинок Вигідне розташування-вся інфраструктура у пішій доступності Чудовий вид з відкритого балкону Безкоштовна парковка поруч, авто буде постійно у полі зору Затишний двір та привітні сусіди. Разом з квартирою продається охайне господарське приміщення з погребом.

1-кімн, вул. Сінна, Центр
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Полтава, Браїлки, Баленка вулиця, панель, *Продам 2-х кімнатну квартиру з гарним ремонтом в районі Браїлки на 2 поверсі. *Квартира має просто чудове місцерозташування, поруч ринок, магазини, 11 та 13 школи, 2 дитячих садочка, дитяча поліклініка, АЗС, до зупинки кільцевого 3-5 хв. пішки. *В квартирі повністю нова проводка (мідна), нова сантехніка, нові радіатори опалення. *Квартира охайна, світла та дуже тепла. АН Галерея нерухомості *Залишаються меблі та техніка. *Є також великий підвал із стелажами. *Квартира продається разом із гаражем до якого від будинку 7-10 хв. пішої ходи. По всім питанням пишіть або телефонуйте.

Продається гарна 2-кімнатна квартира(р-н Браїлки)
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава