В м.Покров (до 2016 року — Орджонікі́дзе) продається затишна квартира з двома окремими спальнями, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі встановлений конвектор та колонка для нагрівання гарячої води, металопластикові вікна. Чистий підізд, привітливі сусіди. Вхідні двері в підїзд - металеві, встановлений домофон. Облаштований та доглянутий двір, лавочки. Є місце для паркування автомобіля. Всі зручності в пішій доступності: міська лікарня, аптеки, дві школи, банк, АТБ, тощо. До автовокзалу - 800 м. Зручна транспортна розвязка. Документи - право власності від 2024 року. Ідеальна для оформлення квартири під свій смак!

Чіатурська, 7
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в чудовому стані. Можна заходити та жити. Розташована в центральному районі міста. Поруч АТБ, школа, дитячий садочок, парк. Все в пішій доступності. Є балкон. Всі меблі продаються разом з квартирою.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру
olx.ua

Продам двухкімнатну квартиру у м Покров Квартира знаходиться за Марсом зроблений косметичний ремонт , Пластикові вікна, Колонка. ,електричне опалення Всі питання по телефону

власник
Продам двухкімнатну квартиру у м Покров Дніпропетровська область
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Локація: через дорогу від парку Мозолевського; Площа: 46 м². Опалення: електричний котел з кімнатним програматором (водяна система); Вікна: металопластик (на 2-х ролети, на 1-му решітка); Вхідні двері: металеві + металопластик; Міжкімнатні двері: металопластик; Меблі та побутова техніка: є все необхідне; Фільтри на воду: 2 колби у ванній+ 3 колби з краником на кухні; Поверх: 1-й. Не кутова. Високий цоколь; Встановлена сигналізація.

власник
Продається 2-х кімната квартира
olx.ua

В продажу 2х кімнатна квартирв з меблями та побутовою технікою,2ма телевізорами.1/4 повех.Знаходиться в центральному районі міста.Поруч все необхідне.Опалення газове,туалет,ванна суміжні.Броньовані двійні вхідні двері.Кондиціонер,відеоспостереження,охранна сигналізація.Квартира втеплена зовні.Є просторий балкон.Поміняні всі комунікаціі,перепланування узаконене.Ціна 15 000₴.Торг.Звертайтесь по тел.09*********80.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру,1 поверх в місті Покров.
olx.ua

Продам двухкомнатную квартиру ,две лоджи,восьмой этаж, своё отопление, в комнате стоит конвектор,туалет вана раздельны,реальному покупателю торг.Квартира находится по ул Зонова.

власник
Квартира в Покрове
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в районі маленького АТБ, поруч садок, школа, лікарня, стоматологічна поліклініка, аптеки, ринок в 5хв. ходьби, магазини. Квартира на 5 поверсі з 5 в середині будинку, квартира тепла, дах не тече, балкон засклений, домофон, лічильники на газ, воду, дво-зонний лічильник на електрику, газова колонка, своє опалення. Є предмети першої необхідності: холодильник, пральна машина, кондиціонер, на кухні телевізор, частково мебльована (двостороння шафа-купе, кухонні меблі). Без боргів! Звертатися по номеру в об,яві

Продам 2-кімнатну квартиру в районі маленького АТБ
olx.ua

Продаётся 2-х комнатная квартира по ул. Затишна 1 за Марсом, 3 Этаж, солнечная сторона. Хорошая планировка. Квартира без Ремонта, но жить можно и делать ремонт под себя. Газовый Конвектор, новая Газ. Колонка, Входные Двери. Пол ДВП. Новые водный и канализационные стояки. Тихий, уютный двор после реновации, новый Асфальт, окна на школу. Приходите смотрите.

власник
2× - Комнатная Квартира Покров
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру в городе Покров бывшее Орджоникидзе чехословацкого проекта Очень Теплая , с економическими показателями по оплате за коммунальные услуги , индивидуальное отопление .. Пятый этаж пяти этажного дома крышу перекрывали

власник
Продам 2-х комнатную квартиру г. Покров , бывшее Орджоникидзе и
olx.ua

Продається квартира в зручному місці в старій частині міста по центральній вулиці. Поруч парк кафе стадіон магазини тихий двір, всі вікна та балкон виходять на стару площу третій поверх в трьох ітажного будинку. Якщо є бажання подивитися дзвоніть домовимся на зручний час. Документи готові боргів немає. У квартирі 5 років не кто не мешкав тому квартира під ремонт.

власник
Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

Квартира в центре, с балконом на центральную улицу с каштанами, не угловая. Рядом парк, стадион, кафе, бассейн, кинотеатр, тренажёрный зал. Был сделан полный демонтаж, сделана штукатурка. Есть Счетчики, воды, газа, электричества. Окна пластик. Не проходной двор, очень тихое место. Под ваш капитальный ремонт, необходимые вложения от 15 тыс долл. (Смотря что вы хотите получить) Перекрытия жб тавр, с деревянным заполнением. Есть возможность сделать стяжку с теплым полом. Продажа в связи с переездом. Оформление 50 на 50

власник
Квартира 2к, ул. Центральная.
olx.ua

Географія Покров