Продаж 2 до квартири в теплому цегляному будинку, 10 хв метро Холодна Гора, або 2 зупинки трамвая до будинку, в квартирі капітальний ремонт та меблі, в тамбурі три квартири, є ще окреме приміщення - комора, біля будинку, парк та дитячий майданчик, згодні є відновлення, Е оселя, ексклюзив, співпрацюю з колегами по всіх обєктах, дивіться інші оголошення від автора

Пластичний пров., 8
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-660-511-DR. Продам 2 кімнатну квартиру м. Холодна гора, пров. Пластичний 8, район Холодногірський. Площа 47 м2, поверх 8/9. Євроремонт, «повний фарш» з дорогих меблів та техніки, необхідний для комфортного життя - Три телевізори, два кондиціонери Lessar, холодильник, посудомийна машина, Siemens; духова шафа та індукційна пральна машинка, проточний водонагрівач та ін. - Повністю всі інші меблі, що є на фото. Формат квартири: дві окремі кімнати, кухня, сан. вузол. Балкон засклений МПО. Ремонт у тамбурі та на сходовому майданчику. Є в тамбурі комора.

Пластичный переулок, 8, Холодная Гора, Харьков, Харьковская 40000.0 USD
dom.ria.com

*РІЄЛТОРІВ ПРОШУ НЕ турбувати ЩО ВЗЯТИ ОБЄКТ. ВЛАСНИК .провулок Пластичний 8 9 поверх, не кутова 2 зупинки на трамваї від Холодної Гори Побутова техніка холодильник і пральна машина, нові чайник (купувалися в серпні 2023 року). Ліжко нове (купувалося в грудні 2023 року) з підйомним механізмом, щоб можна було щось покласти Натяжна стеля встановлена у передпокої Встановлені пластикові вікна на балконі та в спальні Встановлено нові батареї На підлозі в залі постелі килим, в спальні та кухні лінолеум У квартиру заведено Wi-Fi кабельне Прокладене нове проведення електрика Квартира знаходиться в тамбурі, де 4 квартири, але за фактом живуть лише у двох квартирах. Найзручніше в тамбурі, це те, що можна покласти не потрібні коробки, речі і т.д., щоб вони не захаращували квартиру. А ще безпека квартири, і віддалення від сходового майданчика У пішій доступності трамвайна зупинка (2 хвилини від будинку), а також можна дійти до метро Холодна Гора за 10-15 хвилин. Поряд з будинком є все необхідне: паркування для машин, кіоски, бар, в хвилині від будинку знаходиться садок, а також в пару хвилинах ходьби парк Юність (дитячий майданчик, спортивний майданчик, тренажери, скейт-майданчик) У БУДИНКУ Є (бомбопритулок) що дуже необхідно в наш час. Приходь і живи одразу. У квартирі ніхто не прописаний, дітей немає.

власник
пер. Пластичный, 8, Холодногорский, Харьков, Харьковская 51000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків