Продается 1к.квартира, в обычном жилом состоянии, в р-не ЮЗР, 30 лет Победы,59 - Общая площадь - 34, жилая - 17, кухня - 8 кв.м. - Комфортный 3-й этаж 9-ти этажного панельного дома. - Обычное жилое состояние. - Балкон застеклен. - В пешей доступности ВСЯ инфраструктура района. - Показ в удобное для Вас время. 22500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

30 лет Победы, 12
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу ідеально укомплектовану 3-кім. квартиру за адресою 30 р. Перемоги 54. Ремонт виконаний із дорогих матеріалів і робився для себе з любов’ю, балкони поєднані із жилою площею, меблі добротні і якісні, побутова техніка в ідеальному стані. Новим господарям залишається все як на фото , включаючи техніку, дорогий посуд і кухонні дрібнички. Стан-заходьте Ласкаво просимо і залишайтесь задоволені! Чудова інфраструктура-центр ПЗР: поряд Епіцентр, ринок і безліч різноманітних магазинів і супермаркетів, шкіл, дитячих садочків. Не зволікайте, поспішайте, чекаємо на перегляди.

Терміновий продаж сучасноі 3-кім. квартири ПЗР**
olx.ua

Продається квартира з новим ремонтом 2023 р., замінено все, в квартирі лишається все, поряд школа, садочок та всі переваги ПЗР, будинок розташований в дворі.

3-кімн, ПЗР, пр.Перемоги 56/2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться в м. Черкаси. 30 років Перемоги 22, на 4 поверсі цегляного будинку,з ремонтом і меблями , сауною і між поверхами місцем для речей. Решта інформації на Вайбер +4 9 1 5 1 7 4 2 7 0 2 2 5

власник
Квартира Черкаси
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2кім. квартиру на першому поверсі 14-ти поверхового цегляного будинку по проспекту Перемоги. Квартира на стадії ремонту. Встановлені в нові двері, куплена нова керамічна плитка, вікна металопластикові. Встановлена електроплита. Балкон у гарному стані, засклений, під балконом є погріб, також є комора. Повністю заміна каналізаційного стояку. У будинку ОСББ. Дуже зручне місце розташування будинку, Поруч уся розвинена інфраструктура: дитячі садочки, школи, супермаркети, відділення пошти та банку, поліклініка, лікарні та зупинки громадського транспорту. Запрошуємо на перегляди.

Продаж 2к/квартири біля "Епіцентру", р-н ПЗР
olx.ua

Продам світлу квартиру в 14-поверховому цегляному будинку або розгляну обмін на двокімнатну з вашою доплатою. Квартира знаходиться в тихому районі міста, на 8 поверсі, з видом на парк 30-річчя Перемоги. Поруч є всі магазини (АТБ, Делікат, Хлібний, Квітковий, Аптеки тощо). Загалом у пішій доступності є все. Поруч зупинка, автобуси їздять у всіх напрямках. Гарні та тихі сусіди. У будинку є вантажний ліфт. Стан жилий. Встановлені лічильники. Також до квартири йде додаткове технічне приміщення на поверсі (комірка), з проведеною водою та каналізацією, приблизно 1.5м на 2м. Перегляд у любий день за попередньою домовленістю. Власник. Пишіть, дзвоніть у любий час. Можу відправити додаткові фото, або відео квартири.

власник
3х кімнатна квартира, Літак, 30 років Перемоги, 14 поверхівка, Власник
olx.ua

Прпонується до продажу двокімнатна квартира в новобудові по проспекту Перемоги район магазину "Епіцентр" ЖК "Новий Парковий ",розташована на шостому поверсі десятиповерхового цегляного будинку.Будинок цегляний утеплений зовні,закрита територя з охороною та відеонаглядом.Загальна площа квартири 63,8м2,підведені всі комунікації.встаонвлений лічильник газу,опалення індивідуальне (двоконтурний газовий котел),велика кухня 14м2,та великий балкон ,є гардеробна кімната.Створене ОСББ.Гарне розташування будинку ,поряд школи,садочок ,магазин ,зупинка громадського транспорту.

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові ПЗР
olx.ua

Продаж тихої однокімнатної квартири по Проспекту Перемоги, в районі дитячої обласної лікарні. Квартира розташована на 1 поверсі 9 поверхового панельного будинку з високим цоколем. Квартира не кутова, взимку тепла, зроблений косметичний ремонт. Замінені склопакети, та сантехніка. Санвузол суміжний є лічильники. Новим господарям залишаються всі меблі та техніка, а саме: домашній кінотеатр, телевізор, кутовий диван, стінка, вбудована кухня, пральна машина, холодильник. Будинок обслуговує ОСББ, в будинку та дворі чисто, охайно, порядні сусіди. Можливий варіант під комерцію. Зручне розташування, поряд ( парк, школа, садок, магазин, зупинка під будинком, банк, лікарня, аптека)

Продаж однокімнатної квартири, ПЗР
olx.ua

Продається 2-ка в ПЗР проспект 30 років Перемоги. Квартира в доброму жиломі стані. Склопакети. Заміна сантехники. Металеві двері. Лічильники вода,світло,газ, Зовнішне утеплення квартири. Кондиціонер. Залишається кухня,холодильник,меблі в спальні,передпокої,залі. Є межповерхова комора. Запрошуємо на пергляд.

Продаж 2-ки ПЗР проспект Перемоги
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК «Новий Парковий». Район Епіцентру, площа 39кв.м. Зручний 6 поверх. З автономним газовим опаленням. Велика кухня - 10кв.м. Будинок добудований, зданий і отримано права власності. Встановлений двоконтурний газовий котел. Зовнішні стіни утеплені, штукатурка внутрішніх стін, хороші двокамерні склопакети та вхідні двері міняти не треба. У підїзді два ліфти, пасажирський і вантажний, є охорона та відеоспостереження. У ЖК своя закрита територія. На території ЖК 3 висотки і 70 таунхаусів, які здані в експлуатацію. До зупинки транспорту 2 хвилини ходьби. У пішої доступності супермаркети (Делікат, АТБ, Фреш), SportLife, ринок, школи (26, 27, 28, 30), дитячі садки, лікарні. Загалом все необхідне для життя в пішої доступності. (179) Компанія: Експерт з нерухомості

Продам 1 кімн. 30 Років Перемоги  р-н Епіцентр новобудова
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси