Продається 2-х кімнатна квартира в центрі міста ( 2й поверх в 5 поверховому цегляному будинку). Розташування: поруч школи, дитсадочки, продуктові магазини, парк та інше. В квартирі частковий ремонт (кухня, туалет, ванна), в кімнатах косметичний ремонт. Пластикові вікна, засклений балкон, в кухні на вікні встановлений ролет, домафон. Частково мебльована, побутова техніка, болер, поміняні всі водяні труби по стояку, в квартирі; встановлені водяні лічильники. Підведений інтернет. Всі вікна виходять у двір. Є підвал. Чудові сусіди. З питань дзвонити з 10.00 до 19:00 Світлана +380 (99) 277 59 76

власник
Слобідська, 2
rieltor.ua

Продається 3к+2к квартири. 2 поверх 9ти-поверхового будинку. Квартири на одній площадці, мають спільний тамбур. У квартирах є все необхідне для комфортного життя - сучасні, якісні меблі, бойлер, просторі сан.вузли, балкони, міцні бронедвері. Стан - готові для проживання одразу. Є можливість користування коморою на поверсі. Мікрорайон Дачний. Площа 2к квартири 50 кв.м, ціна 27 тис.$. Площа 3к квартири 65 кв.м, ціна 37 тис.$

власник
Київська, 101
rieltor.ua

Продам свою 2-ух кімнатну квартиру в центрі міста, навпроти автовокзалу.Будинок цегляний, 3 поверх,не вуглова, вікна виходять одну сторону.Сторона не сонячна, сонечко тільки вранці.В квартирі зроблений капітальний ремонт.Вся необхідна інфраструктура міста, поруч автовокзал, базар, аптеки, супермаркет,школа, садочк, пошта,.Взимку тепло(навіть гаряче)Цієї зими 26-28 град.)відкрили вікна і супер).Сусіди привітливі,Телефонуйте і будемо домовлятися..09******99 09******44Може Вам здається, що задорого….але я продаю із всією мебеллю…забираю тільки холодильник , телевізор і пральну машину) заходьте і живіть

власник
Квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам просторну двокімнатну квартиру Пропоную вашій увазі чудову можливість придбати просторну двокімнатну квартиру, розташовану у затишному районі дачний. Квартира знаходиться на першому поверсі, не углова. Основні характеристики: - Площа: 50 кв. м. - Кількість кімнат: 2 (спальня та вітальня) - Замінені батареї, є бойлер - Кухня 8 кв м Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової двокімнатної квартири

власник
Продам двокімнатну квартиру
olx.ua

Продаётся 2-комнатная квартира по ул.Киевской 97. 6 этаж.Квартира очень теплая.В квартире выполнен качественный ремонт,заменены все коммуникации.Мебель и техника остаётся.Мебель в отличном состоянии,в квартире мало жили.Бытовая техника вся исправна,новый болер. Рассматриваю вариант продажи квартиры без мебели и техники-цена договорная. Дополнительные фото по запросу. КВАРТИРА В АРЕНДУ НЕ СДАЁТСЯ!!!

власник
Продам 2 км квартиру на Дачном
olx.ua

Квартира в чудовому стані, є все необхідне для життя, оснащена італійськими меблями. Є балкон (утеплений), 2 житлові кімнати та велика, просторова вітальня. 8 поверх, загальна площа всієї квартири 65m², площа кухні 11m². За детальною інформацією звертайтесь по телефону 06******15 Ціна 45.000$ (торг можливий) Квартира знаходиться за адресою вулиця Миколи Хвильового,1.

власник
Квартира 3 кімнатна центр міста Охтирка
olx.ua

Квартира тепла, вікна виходять на спокійну сторону вулиці, потребує капітального ремонту. Ремонт робився в 2005 році. Ліфт працює завжди. Поряд магазини, садочок, школа N 1.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру.. Вулиця Перемоги, будинок 17, 9 поверх.
olx.ua

Продам 3 кім квартиру по вул.Київська 97 (напроти маг.Провінція) на першому поверсі з ремонтом

власник
olx.ua

Продам 2х квартиру з ремонтом.район дачний.За детальною інформацією телефонуйте 09******95

власник
Продам 2х квартиру
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира на Дачному.Вул.Київська.Квартира дуже тепла,гарний затишний ремонт.Мінімальне меблювання,проте залишається величезна шафа купе.3й поверх пятиповерхівки,не кутова!Гарні сусіди. Загальна площа 50,50 ,балкон -2.80 .кімнатт 17.40 и 11.9. кухня 9.2, ванна 3.70.Під оренду не здається.

власник
olx.ua

Продам квартиру в житловому районі центра міста. Квартира на першому поверсі цегляного пятиповерхового будинку. Поруч школа, дитячий садок, магазини, банкомати, аптеки, відділення Укрпошти та Нової пошти, недалеко міська лікарня. Ремонт в квартирі на початковій стадії: зроблено перепланування, замінені деревяні вікна від забудовника на пластикові, проведена заміна металевих водопровідних та каналізаційних труб на пластикові, встановлено бойлер, кондиціонер. Квартира нестандартного планування, з високою стелею, світла. Буде зручною та достатньою по площі для проживання родини в якій різностатеві діти або двох родин. Гарний варіант для бізнесу.

власник
продам квартиру в житловому районі центра міста
olx.ua

3-кімнатна квартира на першому поверсі двоповерхового будинку, площею 45,1 кв.м. Індивідуальне опалення, проведений капітальний ремонт з заміною всіх комунікацій. Залишилося пофарбувати або поклеїти стіни і поставити міжкімнатні двері. Є гараж і сарай.

власник
3-кімнатна квартира пров.Муратова
olx.ua

В квартирі дуже классна енергетика !для доброї родини ! Простора 3кімнатна квартира під ремонт , демонтаж повністтю проведений , що є великим плюсом. Р-н Дачний, паралельно АТБ. 5 поверх із 5, є можливість установити камін. Криша після кап ремонту. Чехословацький проект , просторні кімнати , можно зробити класне перепланування. Не углова. Нові вікна німецькі тьохслойні. Виходять на 2 сторони будинку. Нова проводка, щітки, каналізаційні труби. Частково вже вирівняні стіни. Поряд ліс, школа, садочок, магазини, аптеки та

власник
Простора 3 кімнатна квартира
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру за адресою М.Хвильового 1..Знаходиться на 5му поверсі 9поверхового будинку..Сонячна сторона..Квартира в жилому стані Загальна площа 54,1 м2, кухня 8,8 м2

власник
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира, 7 поверх, площею 60.2 кв.м. є лоджия і балкон, пластикові вікна,кондиціонер,бойлер. Біля ліфта є комора (дуже зручно для зберігання речей,консервації,велосипедів). Район "Дачний" з гарною інфраструктурою, через дорогу зупинка маршрутного таксі, магазини, школа,дитячий садок, пошта, кафе,ліс і річка, поліклініка, Закритий двір з автостоянкою для мешканців будинку, дитячий майданчик. Двір для одного будинку. Ліфт працює в кінці 2023 року зроблений капітальний ремонт. Підїзд з домофоном.

власник
Продається 3х кімнатна квартира
olx.ua

Сдачу в аренду не розглядаю!!!!Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом, меблями, та всією побутовою технікою. Квартира продається як на фото, с усім необхідним для комфортного проживання. Зручний та тихий район, квартира дуже простора, тепла та світла. Є все: файфай, система охорони із сигналізацією, дуже комфортні та якісні меблі, TV, Wi-Fi, кондиціонер, бойлер та багато іншого.

власник
Продам 3-х квартиру
olx.ua

Продам! Гарну і світлу квартиру в центрі міста Охтирка вул. Паркова 1. Загальна площа 109 м , поверх 3. Кухня студія , 3 спальні, гардероб, 2 санвузла. Центральне опалення. Лічильники на газ світло і воду. Стан після ремонту . Продаж з меблями та технікою. Звертатися за телефоном + 38 09******11.

власник
Продам квартиру з ремонтом
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на 8 поверсі 9-ти поверхівки. За адресою вул. Київська, 100. Квартира в житловому стані з меблями. По всім питанням дзвонити та писати тільки на вайбер +48609574735 або +48605360644

власник
2-к квартира на Дачному
olx.ua

"Чешка", 3 поверх 5-ти поверхівки, не кутова, два засклених балкони, бойлер, житловий стан, загальна площа 64 м².

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua

Двокімнатна квартира знаходиться в девʼятиповерховому будинку, в центрі міста. Ринок, торгові центри на відстані 500 метрів. Поряд з будинком парк відпочинку, кафе, дитячий садочок. У дворі будинку знаходиться дитячий та паркувальний майданчики.

власник
Продаж двокімнатної квартири
olx.ua

Продам одно кімнатну квартиру після Євро ремонту. Ніхто не проживав. Стоять лічільники газ. вода. Без боргів. Робити нічого не потрібно. Продаж від власника в центрі міста. Біля першої школи. Цікавить обмін.

власник
Продам одно кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Дачном,вікна пластикові,газова калонка Поруч школа дитсадок ,магазини,ліс

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам большую, просторную квартиру. Возле пивзавода. Не далеко от самого центра города. Квартира на втором этаже, хорошие соседи, что не мало важно. Большой уютный двор, детская площадка. Вокруг дома много деревьев, зелени. Выложенный плиткой двор. Подъезд находится не возле центральной дороги, поэтому тихо и не большая поезжаемость машин. В квартире есть лоджия и балкон, окна выходят на две стороны дома. Вблизи находятся школа, садик, ТЦ, магазины, аптеки, рынок, автовокзал. В квартире остаются кровати, шкаф в каждой комнате, сервант, кухня, холодильник. Все для проживания. Также имеется бойлер. Есть просторный подвал.

власник
Квартира 3 комнаты, на 2м этаже. Возможен торг. Центр города.
olx.ua

Чудова, комфортна двокімнатна квартира 49 м2 у місті Охтирка, Сумської області. Знаходиться за адресою вул. Київська, буд. 104. Мікрорайон Дачний. Зручне місцерозташування, одразу навпроти зупинки громадського транспорту, поблизу знаходиться АТБ та інші магазини з усім необхідним. Квартира знаходиться на 2 поверсі 9 поверхового будинку. Некутова, сонячна сторона. Також є зручна комора з достатньою кількістю місця. Центральне опалення та водоканалізація. Ціна за домовленістю. Телефонуйте за номером телефону: +38********32

власник
Двокімнатна квартира. Продаж. Місто Охтирка, Сумська область
olx.ua
1 - 24 з 62 результатів