єОселя. Предлагается к продаже просторная 1 комнатная квартира на Таиррова. Новый кирпичный дом. Нестандартная супер планировка. Общая площадь 57.4 метра. Большая комната 27.4 кв.м. в которой два окна, из которой выход на балкон и лоджию. Кухня 13 кв.м. с выходом на лоджию. Балкон и лоджия застеклены. Выполнен качественный капитальный ремонт. Встроенная кухня, мебель, бытовая техника. Закрытая охраняемая территория. парковка. Во дворе детская площадка. Рядом остановка транспорта. Наличие супермаркетов, магазинов, Метро, Эпицентр, оптовый рынок. Звоните! Интересное предложение.

Центральна, 7/1
rieltor.ua

Смарт квартира в жилом состоянии в 5 минутах от моря. Квартира находится на 2 этаже . Квартира расположена в тихом районе с хорошей транспортной развязкой. Рядом с домом паркинг, стадион . Вся территория закрытая с камерами наблюдения . Звоните.

проспект свободы, 3
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру в городе Одесса, ЖК 37 Жемчужина, ул. Жемчужная 6 от застройщика Kadorr Group Важно! Рассмотрим продажу под ипотеку Є-Оселя. Удобное расположение, рядом вся инфраструктура. Квартира находится на 10м этаже 19-ти этажного дома. Общая площадь - 38 м.кв., кухня - 16 м.кв Квартира с качественным современным ремонтом - авторский дизайн, продажа с техникой и мебелью по договоренности сторон. Крашеные кухонные фасады, доводчики, бельгийские моющиеся обои, LED освещение, электрофурнитура Schneider Electric Франция, техника БОШ, теплый пол, видеодомофон. Компания "Квартира Нова" (Kvartira Nova) имеет возможность консультировать на украинском, английском и рус языках. Желаете получить дополнительную информацию или договориться о просмотре? Мы доступны для связи также через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Это удобный способ получить ответы на вопросы в реальном времени. Стоимость квартиры - 52,9 тыс. дол. + агентские услуги

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к продаже 1 комнатная квартира в Червоном Хуторе / Центральная. Общая площадь 47/21/14 кв. м., высокий 1/11 этаж, дом из красного кирпича, крепкий, теплый, сданный в 2014 году. Состояние квартиры - от строителей, ровная качественная стяжка, стены оштукатурены, большая лоджия, приборы учета, МПО. Тамбур, дверь бронированная. Крышная котельная. Дом сдан, заселен. Закрытый большой двор с детской площадкой. Видео наблюдение. За домом охраняемая стоянка для машин. До моря на авто 5 минут. Рядом Эпицентр, АТБ, Метро, Оптовый Рынок. Возле дома останавливается 221 и 149 маршрутка - едет в центр города. Цена 26500 у.е

Центральная, 7
rieltor.ua

ЖК "58 Жемчужина" лучший жилой комплекс на Таирово! Дом сдан. Просторная однокомнатная квартира правильной планировки, с балконом. Выполнен качественный дизайнерский ремонт. Вся мебель и техника входит в стоимость Жилой комплекс "58 Жемчужина" предлагает все условия для комфортной жизни: - охраняемая территория, - детские площадки и зоны отдыха, - кофейни, магазины и пекарни. - парковка для автомобилей. Звоните!

Перлинна вул., 1
rieltor.ua

1-комнатная квартира в Жемчужном Квартале на Таирова(15 Жемчужина) Этот дом - победитель конкурса «Лучшие дома и сооружения, построенные и принятые в эксплуатацию на территории Украины в 2016 году» Правильная планировка. Современный ремонт. Необходимая мебель и техника есть. Цена приятно удивит!

Перлинна вул., 8
rieltor.ua

Продам евродвушку с эксклюзивным дизайнерским ремонтом в Кадоре . 21 Жемчужина. Таирова. Архитекторская. Жемчужный квартал. Ремонт выполнен из дорогих качественных материалов . Квартира перепланирована в гостиную, спальню и кухню-столовую. В интерьере всё продумано до мелочей.. Встроенная мебель, техника , предметы интерьера. Охраняемая территория. Закрытый двор, без машин Удобное расположение. Есть своё паркоместо (дополнительно) Рядом школы ,ТРЦ, садики, супермаркеты! Лучшее предложение на рынке недвижимости!

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 4
rieltor.ua

Продам затишну однокімнатну квартиру в ЖК «15 Перлина» на Таїрова. ЖК "15 Перлина" від надійного забудовника "Kadorr Group" - це повністю автономний будинок з облагородженою прибудинковою територією, цілодобовою охороною, відеоспостереженням та власним паркінгом. Будинок зданий та заселений! Загальна площа 42 кв.м. розташована на 11 поверсі 18-поверхового будинку. Квартира у відмінному стані, сучасний ремонт у світлих тонах, затишна та світла, облаштована меблями та технікою. У дворі є фонтан, упорядкований сквер, висаджено хвойні та плодові дерева, створено дитячий та спортивний майданчик. Гостьовий, підземний, надземний паркінг. Все зроблено для Вашого комфорту! В безпосередній близькості: - гіпермаркети Метро, ЕПІЦЕНТР, супермаркет АТВ, Сільпо, ринок «Таїровський» - Салони, заправки, аптеки, фітнес клуби в пішій доступності. - у 10-15 хвилинах ходьби школи 89, 86, 275; два дитячі садки 310, 106 Зручна транспортна розвязка: - маршрутне таксі 148, 149, 185, 197, 221, 220, 175, 197; трамвай 7. - в 10 хвилинах на авто парк 411 Батареї та спуск до моря. Один із найзручніших районів для життя Таїрова. Відмінне рішення для інвестиції, як для себе, так і під оренду! Найкраща ціна в ПЕРЛИНОМУ КВАРТАЛІ !! Терміновий продаж! Телефонуйте! Вартість: 37 999 у.о.

Перлинна вул., 1а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в малоквартирному будинку. З готовим ремонтом, вбудованою кухнею під замовлення з варильною плитою та витяжкою. Укомплектованим санвузлом. Тепла підлога по всій квартирі. Cтіни італійська фактурна штукатурка та шпалери, на підлозі ламінат та широкоформатна плитка. Індивідуальне опалення - АОГВ. Є інтернет та всі необхідні лічильники. Обслуговується ОСМД. Будинок знаходиться в приватному секторі Малиновського району міста. Поруч з Іванівським шляхопроводом Розвинена інфраструктура: навчальні заклади, відділення пошти, кафе, магазини, парк. Квартиру можна придбати в розстрочку до 5 років за кв. м - 1100 дол., перший внесок - 5000 дол. Телефонуйте, залюбки організуємо перегляд!

Гаркавого Академіка вул. (Житомирська), 1
rieltor.ua

ЖК «57 Перлина» побудована найкращою будівельною компанією м. Одеси «Kadorr » у 2021 році в Перлинному кварталі на Таірова. На теперішній час весь збудований та нараховує близько 15 сучасних будинків з усією необхідною для життя інфраструктурою. В кожному з будинків на 1 поверсі комерційні приміщення з найрізноманітнішими видами підприємств. Крім того, в будинку власна котельня, сучасні безшумні та швидкісні ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) та встановлений потужний електрогенератором, що дасть вам можливість бути завжди в теплі та з працюючими ліфтами та водою у квартирі. Біля будинку сучасні дитячі та спортивні майданчики. Біля вказаного кварталу в пішій доступності знаходиться гіпермаркети «Метро» та «Епіцентр», оптовий продуктовий ринок, школа та дитсадочок. Крім того, біля Перлинного кварталу проїжджає багато різних автобусів та поряд знаходяться їх кінцеві зупинки. 5 хвилин на автомобілі (це лише 3км від кварталу) і ви приїдете до найчистіших пляжів міста або найбільшого парку Одеси, де вам та вашим дітям буде чим зайнятись на всі вихідні. Крім того, біля кварталу будуються торгівельні та бізнес центри, де ви зможете не тільки відпочивати, а й почати займатися своєю справою. Ремонт квартири зроблений в світлих тонах та в сучасному стилі. В коридорі зліва одразу при вході гардеробна кімната, а з права - ванна кімната. Прямо велика кухня-вітальня біля 20м, з якої вихід на балкон. Далі з вітальні двері в спальну кімнату, в якій виділено місце для власної гардеробної. Вікна в квартирі виходять на захід, звідки видно море. Ключі у мене, можливий показ на протязі дня.

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 10
rieltor.ua

Житлові комплекси у Одеса

Дивлячись на цю квартиру, перше, що спадає на думку - це комфорт та почуття стилю. Думаю, що саме цього хотили досягти власники. Вся мебель и техніка залишається в майбутніх покупців. Особливисть даної квартири : 1. Панорамні вікна 2. Авторський ремонт 3. Стильні, скляні двері 4. Наявність всієї необхідної техники: холодильник, телевизор, микрохвільовка, духова піч, витяжка, пральна машина. 5. Ремонт виконаний в теплих відтінках, з вдалим интер`єром

Жемчужная, 1А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в малоквартирному будинку. З готовим ремонтом, вбудованою кухнею під замовлення з варильною плитою та витяжкою. Укомплектований санвузол. Тепла підлога по всій квартирі. Стіни італійська фактурна штукатурка та шпалери, на підлозі ламінат та широкоформатна плитка. Індивідуальне опалення - АОГВ. Є інтернет та всі необхідні лічильники. Обслуговується ОСМД. Будинок знаходиться в приватному секторі Малиновського району міста. Поруч з Іванівським шляхопроводом. Розвинена інфраструктура: навчальні заклади, відділення пошти, кафе, магазини, парк. Квартиру можна придбати в розстрочку до 5 років за кв. м - 1100 дол., перший внесок - 5000 дол. Телефонуйте, залюбки організуємо перегляд!

Гаркавого Академіка вул. (Житомирська), 1
rieltor.ua

Квартира светлая ,уютная. Комната 19м2 Остается мебель, бытовая техника. Можно зайти и жить . Супермаркет, различные магазины. Транспорт.

Перлинна вул., 6
rieltor.ua

Продается современная 1-комнатная квартира в новом доме на Таирова в 21 Жемчужине. Квартира расположена на 6 этаже, общая площадь больше 43 кв. м Просторная и уютная с большими окнами. Выполнен качественный ремонт с использованием современных материалов. Остается мебель и бытовая техника. Дом расположен на закрытой территории с охраной. Удобный выезд на транспортные магистрали делает жизнь комфортной и удобной. В пешей доступности море

Перлинна вул., 9
rieltor.ua

Подходит под государственные программы. Єоселя/280 постанова. Квартира по адресу: ЖК "Жемчужина 5 "(Жемчужная улица) Характеристики: Площадь: 33,50 кв.м. Статус: в собственности более 3 лет. Состояние: жилое, возможно переклеить обои по желанию нового владельца. Мебель и прочее оборудование остаются. Возможна оплата на расчетный счет. Ключи на руках. Звоните для получения дополнительной информации или для просмотра.https://www.facebook.com/reel/1120439482426933

Перлинна вул., 5
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в молодіжному, сучасному мікрорайоні на Таїрова. Де зручно жити, де можна придбати квартиру для здачі в оренду, і отримувати прибуток як і з квартири в Аркадії. ЖК 41 Перлина відрізняється від усіх будинків у цьому районі, а саме: менше квартир на поверсі, вхідна зона більша і красивіша, 19 поверхів у будинку, на території комплексу є цілодобова парковка, магазин Сільпо прямо при виході з парадної. Квартира з ремонтом у світлих тонах та у відмінному стані. По плануванню: спальня, виділена зона кухні, гостьова зона, вбиральня, з/в (суміщений, ванна). При продажу залишаються всі меблі та техніка. На території комплексу є безліч магазинів та аптек, салони краси, кавярні, сусідній будинок АТБ, гіпермаркет Метро, Епіцентр, оптовий ринок. До моря та до меморіалу 411 батареї 15-20 хвилин пішої прогулянки. Зупинка громадського транспорту, звідки легко дістатися будь-якої частини міста. Телефонуйте! Код: 318092

Перлинна вул., 5
rieltor.ua

Выгодное предложение! Отличная цена. В продаже однокомнатная квартира с ремонтом ЖК 49 Жемчужене на Таирова! В квартире сделана незначительная, но продуманная перепланировка: кухня-гостинная с зонированной зоной отдыха, отдельная спальня и совмещенный санузел с ванной. Хороший, качественный ремонт в светлых тонах. Квартира полностью укомплектована техникой и мебелью, готова встретить нового хозяина! ЖК 49 Жемчужина, как и остальные дома Кадорр на Таирова поддерживают и облагораживают придомовую территорию с местами для отдыха, наземный паркинг, детские и спортивные площадки, кафе, магазины все рядом. На первом этаже дома есть кафе, салон красоты, отделение почты, рядом с домам супермаркет Сильпо, АТБ, фитнес . Звоните, организую показ в удобное для Вас время.

Перлинна вул., 9
rieltor.ua

Квартира в зданом та заселеному житловому будинку на Таїрова. Сучасний житловий будинок з генератором. Планування в квартирі максимально оптимальне. Відокремлена зона відпочинку від кухні. Велика лоджия- теж можно використовувати, як місто для відпочинку. Повна комплектація в квартирі. Краща пропозиція в новому будинку за цей бюджет

Перлинна вул., 14
rieltor.ua

Выгодное предложение! 1-комнатная квартира на ул. Небесной Сотни в ЖК Акварель 2 на Таирова. Квартира с функциональной планировкой: отдельная спальня и кухня с выходом на лоджию, гардеробная. В квартире выполнен современный евроремонт. Дом полностью автономный. Есть генератор! Облагороженная и закрытая придомовая территория. Круглосуточная охрана и видеонаблюдение. Дом сдан и активно заселяется. Развитая инфраструктура : -спортивные и детские площадки . - Эпицентр , оптовый рынок , ТЦ Метро и т.д. Идеальный вариант для сдачи в аренду или жизни. Звоните!

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 11
rieltor.ua

Продам просторную 1 комн.кв 5 Жемчужина Архитекторская,45 метров с просторной оборудованной гардеробной,балкончиком.Квартира в отличном состоянии,остается вся мебель,бытовая техника.Закрытая,охраняемая территория,консьержсервис.Большой двор,с фонтаном.Цена 40000 торг.Свободна,готова к вселению новых хозяев.

Перлинна вул., 3
rieltor.ua

Продається 1-но кімнатна квартира (43,2кв.м.) в ЖК «Третя Перлина», вул. Жемчужна,1 Затишна квартира, в яку завжди приємно повертатися! • Квартира на 3-му поверсі дев’ятнадцяти поверхового будинку, є балкон • Простора спальня (18,9кв.м.) з панорамним вікном – завдяки великим тут завжди багато світла • Кухня (11,4кв.м.) з виходом на балкон – вистачить місця, щоб приготувати сніданок разом або відзначити подію. • Квартира з євроремонтом. • Закрита територія, система цілодобового відеоспостереження. Автономна служба тепло і електро постачання. У дворі комплексу обладнана спеціальна дитяча зона. • підходить для Е-оселі (3%) - військові, вчителі, поліція, ДСНС. З усіх додаткових питань відповість представник власника: +380935730888 Світлана, РК «Партнер Естейт»

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 1
rieltor.ua

Квартира в новом доме ж/к 37 Жемчужина". Просторная комната с балконом и большая кухня. Красивый вид из окна. Охраняемая территория, зоны отдыха, подземный паркинг. Рядом Метро, Эпицентр, оптовый рынок, транспорт. В квартире начат ремонт, В санузле плитка, на кухне рабочая стенка плитка, идеальная стяжка, стены под обои или покраску

Перлинна вул., 6
rieltor.ua

Продам смарт-квартиру в ЖК Акварель-2: - общая площадь 24.16 квадратных метров - 8 этаж, 18 этажного дома - застеклённая лоджия - состояние от строителей - переуступка Звоните! Организуем показ

Перлинна вул., 11
rieltor.ua

Смарт квартира в житловому стані за 5 хвилин від моря. Квартира знаходиться на 2 поверсі. Квартира розташована у тихому районі з гарною транспортною розвязкою. Поруч із будинком паркінг, стадіон. Уся територія закрита з камерами спостереження. Телефонуйте.

Свободи просп., 34
rieltor.ua
1 - 24 з 239 результатів