Трёхкомнатная квартира в ЖК 34 Жемчужина от Кадорр общей площадью 58кв.м, кухня площадью 11кв.м, высота потолков 2.75м. Квартира с видом на город и море расположена на 18м этаже 24х этажного дома. Ремонт выполнен из качественных материалов в светлых трендовых тонах. Санузел раздельный: душ и умывальник, унитаз и умывальник. Установлены два кондиционера. В стоимость входит мебель и бытовая техника. Про комплекс: закрытая охраняемая территория, детская и спортивная площадка, два продуктовых магазина. На случай выключения света есть генератор. Дорога до Привоза и центра города займёт несколько минут. Звоните, покажем и ответим на интересующие вопросы.

Басейна вул., 6а
rieltor.ua

Продам 3 комн. квартиру с ремонтом в "34 Жемчужина". Срочно! Этаж 2 Этажность 24 Площадь 69 м2 Недалеко от дома проходят маршруты общественного транспорта. В нескольких минутах езды находится знаменитый рынок «Привоз». Паркинг. Видео наблюдение, собственная служба безопасности. Мраморные холлы, зеркальные лифты, красивый фасад дома с подсветкой. Звоните!

Продам 3 комн. квартиру в "34 Жемчужина". Срочно!
olx.ua

Продам свою 3 комн. квартиру без ремонта в "34 Жемчужина" Этаж 24 Площадь 71 м2 Подготовлен дизайнерский проект с визуализациями, перепланировкой и чертежами. Cтены остались в первоначальном от застройщика виде. Проект отдадим в подарок к квартире. Вид на море. В квартире много окон. Установлен тепловой счëтчик на квартиру. В квартире никто не прописан. Дом расположен в нескольких минутах езды находится знаменитый рынок «Привоз». Паркинг частный. Видео наблюдение, собственная служба безопасности. Красивая парадная.

власник
Продам свою 3 комн. квартиру "34 Жемчужина" вид на море, дизайн-проект
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Живіть у серці Одеси з комфортом і стилем, які ваша родина заслуговує! 3 кімнатна квартира загальною площею 72 м2 на 21 поверсі нового житлового комплексу , побудованого у 2019 році. Квартира має роздільне планування, що забезпечує достатньо простору для кожного члена сімї. Знаходиться всього в 15 хвилинах ходьби від Привозу та Центрального ЖД вокзалу, що забезпечує легкий доступ до ключових точок міста і робить ваше повсякденне життя зручнішим. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою, готова до заселення. Вартість : 85 000 $ код: 826064 Щоб записатися на перегляд та отримати консультацію кращого спеціаліста звертайтеся за телефоном або пишіть в особисті!

3 кім квартира в ЖК 34 Перлина для вашої родини за програмою Є-Оселя!
olx.ua

Квартира в центральной части Одессы-не имеет аналогов. Выполена штукатурка стен и лазерная стяжка, установленны качественные входные двери, скоростные финские лифты Коне. Дом бизнесс класса. Вариант для семей, которые ценят качество и хотят жить близко к историческому центру.Охраняемая территоря с детскими и спортивными плащадками.

Бассейная улица, 6, Приморский, Одесса, Одесская 48000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу 3-х кімнатна квартира в районі залізничного вокзалу. Кап. ремонт 2012 року, балкон. Двоконтурний котел, одна кімната прохідна, МПО, паркет. санвузол суміщений, ванна, тепла підлога. Дворова, міцний будинок, чистий великий двір, доглянута парадна. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 45113

Среднефонтанская улица, 12, Приморский, Одесса, Одесская 62000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 235851. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК 34 Перлина на вул.Басейна.Розташована на 22 поверсі з красивим видом на місто і море.Раціональне планування. Три окремі кімнати та кухня.Загальна площа 72, 5 метра, житлова 53 метри, кухня 10, 5 метрів.Виконано якісний ремонт із дорогих матеріалів. Зроблено шумоізоляцію стін.Квартира укомплектована меблями та технікою. У кожній кімнаті кондиціонер.Сучасний житловий комплекс.Закрита територія, що охороняється. Підземний та дворовий пркінг.Зелений двір, дитячий та спортивний майданчики. Магазини та офіси.Гарна транспортна розв`язка. Близькість центру.Все для комфортного життя.Телефонуйте! Організуємо показ у зручний для Вас час.

Бассейная улица, 61А, Приморский, Одесса, Одесская 130000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную в продаж трикімнатну квартиру в Приморському районі в ЖК 34 перлина від будівельної компанії Кадор. Квартира південно-східна, вид На Середньофонтанській і ЖД вокзал. Правильне планування квартири, просторий коридор, три окремі кімнати: 16 м. З заскленою лоджією 4м., 10 і 14 м, велика кухня, роздільний санвузол. Квартира в стані незакінченого ремонту, встановлена сантехніка, розводка електрики, в коридорі і на кухні встановлена плитка на підлозі. Ціна 64000 у.о. Телефонуйте! Записуйтеся на показ! 11471

Бассейная улица, 6, Приморский, Одесса, Одесская 64000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира світла і затишна, вікна виходять на фасад. Стелі 4 метри. Огороджений тамбур і сарайчик. Всі кімнати роздільні. Поруч 3 садка, 2 школи. Сквер з великим дитячим майданчиком, супермаркети. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 125639

Среднефонтанская улица, 12, Приморский, Одесса, Одесская 76000.0 USD
dom.ria.com

ЖК "34 Перлина". Квартира в стані незакінченого ремонту: виконані електротехнічні роботи, зроблені висновки під кондиціонери, санвузол облицьований, зі встановленою сантехнікою, в коридорі і на кухні плитка на підлозі і на робочої стінці. Лоджія засклена. Квартира південно-східна. Закрита територія з дитячим майданчиком і місцями для відпочинку.

Бассейная улица, 6, Приморский, Одесса, Одесская 65000.0 USD
dom.ria.com

Квартира на пер. Елисаветградский. З-х комнатная квартира с ремонтом и мебелью. Из коридора налево просторная гостиная, из которой выход на балкон и спальню. Прямо по коридору, располагается большая спальня. Направо по коридору кухня и совмещенный санузел. В комнатах на полу паркет. Просторный балкон отделан столяркой. Санузел облицован плиткой. В квартире установлен автономный газовый водонагреватель и газовая колонка. В квартире действующий КАМИН

Елисаветградский переулок, 9, Сахалинчик, Одесса, Одесская 47000.0 USD
dom.ria.com

В продаже трёхкомнатная квартира в новом доме. Выполнен качественный дизайнерский ремонт. Укомплектована мебелью и бытовой техникой. В квартире два санузла, гардеробная, 2 спальни и просторная кухня гостиная. Развита инфраструктура и удобная транспортная развязка.

Бассейная улица, 6А, Приморський, Одесса, Одесская 96000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 328577. АН "Атланта".Пропонуємо до Вашої уваги трьохкімнатну квартиру на Басейній.Стан помешкання - після будівельників.Вид на море.Підготовлений дизайнерський проект з візуалізацією, переплануванням і кресленнями.Житло світле - багато вікон.Прибудинкова територія облаштована, відеоспостереження, власна служба безпеки.Телефонуйте, організуємо огляд!

Бассейная улица, 6А, Приморский, Одесса, Одесская 60000.0 USD
dom.ria.com

ID 150765. В продаже 3 комнатная квартира в 34 Жемчужине! Дом расположен недалеко от центра и ЖД вокзала. Квартира полностью с ремонтом(без мебели). Общая площадь 72.5м.кв. Расположена на 6 этаже с видом во двор.  Гостинная, 2 спальни, кухня, лоджия. В каждой комнате установлен кондиционер. Закрытая охраняемая территория, паркинг.

Бассейная улица, 6А, Приморский, Одесса, Одесская 75000.0 USD
dom.ria.com

Квартира від власника, на комфортному другому поверсі трьох поверхового, міцного будинку. Не кутова. З вікон чудовий краєвид на сквер та дитячий майданчик а також, на затишний внутрішній дворик. Широка парадна із міцними, чавунними сходами. Вхідні броньовані двері. Сигналізація, відео дзвінок. В квартирі безліч місць для зберігання, якісні шафи. Три телевізора, нова пральна машина, якісний холодильник, посудомийна машина, кондиціонер - все залишається новим власникам. У ванній - "тепла підлога". Балкон - утеплений та заскленний. Кабельне телебачення + wi-fi. Підлога в квартирі - плитка та лакована, паркетна дошка. Дуже якісні міжкімнатні двері. Лічильники на воду, газ, на електрику - двух зонний лічильник. Квартира у дуже комфортному районі міста - поруч Привоз, зупинки транспорта, торгові центри, школа, дитячий садок. Під балконом завжди є місце для авто. В квартирі ніхто не прописаний та не проживає. Чудова пропозиція для комфортного життя або бізнесу.

власник
Вознесенский переулок, 2, Приморский, Одесса, Одесская 44000.0 USD
dom.ria.com