Предлагается достойная 3-х комн квартира, в новом кирпичном газовом доме! Комнаты раздельно, остаётся вся мебель и техника! Квартира в отличном состоянии, востребованный район, рядом 2 школы, садик, детская поликлиника, рынок, ТЦ Атриум! Все инфраструктура в пешей доступности!

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 61
rieltor.ua

Предлагается 2-х комнат квартира на Заболотного7, комнаты раздельно, имеется балкон, санузел облицован, остаётся вся мебель и техника, в квартиру заходи и живи! Район восстребован, рядом улица Добровольского, развязка транспорта!

Заболотного Академіка вул., 7
rieltor.ua

Простора квартира на зручному 1 поверсі в газовому цегляному будинку. Світлі роздільні кімнати, 14 метрова кухня, великий санвузол, є балкон. Вся інфраструктура в кроковій доступності - школа, дитячий садок, кінцеві маршрутки і трамвая, супермаркети, Епіцентр, велика Таврія В, поліклініка, аптеки. Телефонуйте просто зараз!

Паустовського вул., 27а
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул. Марсельська, квартира в гарному стані. В квартирі є меблі, бойлер, кондиціонер, побутова техніка за домовленістю. Гарний затишний двір, чиста парадна, хороше місце розташування будинку. Телефонуйте вигідна пропозиція!

Марсельська вул., 4
rieltor.ua

ОЧЕНЬ КАЧЕСТВЕННУЮ и в прекрасном состоянии, большую двухуровневую квартиру в ЖК Изумрудный город на ул. Сахарова. На первом уровне: просторная кухня-студия в современном стиле; большая гостиная; санузел . На втором: 4 раздельные просторные и светлые комнаты; санузел с угловой ванной. Ремонт выполнили с использованием качественных, натуральных материалов. Точечное освещение, дорогой ламинат и напольная плитка, новая столярка. Квартира оснащена всем необходимым: шкафы-купе, встроенная кухня, современная бытовая техника, в каждой комнате установлены кондиционеры. Квартира утеплена по всему периметру. Элитный ЖК «Изумрудный город» от СК Диамант- имеет монолитно-каркасное строение; подземный и наземный паркинг; бесшумные лифты Отис; уютную, благоустроенную, охраняемую, территорию с детскими площадками; В шаговой доступности супермаркеты, торговые центры, школы, детские сады, фитнес-клуб, остановки общественного транспорта. Прекрасный вариант для большой семьи. Цена снижена! Успейте приобрести.. Звоните! Покажу в удобное время и помогу с покупкой. С ув. Евгений.

Сахарова вул., 36
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна 3-кімнатна квартира на селищі Котовського, готова стати вашим новим будинком! Розташована на пятому поверсі десятиповерхового будинку, вона має все необхідне для комфортного та щасливого життя. Загальна площа квартири складає 60,8 кв. м, а її функціональне планування подарує вам відчуття простору та свободи. Загальний стан квартири житловий, але надає чудову можливість для створення інтерєру вашої мрії, де кожен куточок буде відображати ваш унікальний стиль та смак. Всі кімнати в квартирі роздільні, як і санвузол - ідеальне рішення для сімї. Завдяки встановленим металопластиковим вікнам кожна кімната наповнена природним світлом, а з просторої заскленої лоджії відкривається приголомшливий вид на зелену паркову зону - ваш особистий куточок спокою і гармонії. Нові броньовані двері додають почуття надійності та безпеки. Закрита доглянута прибудинкова територія з дитячим майданчиком стане ідеальним місцем для прогулянок з дітьми. Чиста парадна, новий ліфт та встановлений домофон – все це створює атмосферу затишку та комфорту. У кроковій доступності знаходяться ринок Меркурій, ТЦ Сімя, безліч магазинів, супермаркетів, школа, дитячі садки, парк - все, що потрібно для сучасного життя. Зручна транспортна розвязка дозволить вам легко дістатися будь-якої точки міста. Не пропустіть шанс стати власником цього затишного куточка! Телефонуйте, і ми організуємо оперативний показ. Ключі на руках — квартира чекає на своїх нових господарів! 346203

Заболотного Академіка вул., 59
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Героїв Оборони Одеси * Розташована на 3 поверсі із 9 * Загальна площа 42 метри, правильне планування, кімнати роздільні, балкон * Затишна світла квартира під втілення будь-якого дизайнерського рішення * Відмінний район: поруч школи, Кримський бульвар, дитячі садки, супермаркети, міні-ринок. * Зупинка маршрутного таксі та трамвая. Телефонуйте, погодимо показ

ексклюзив
Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 58
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги унікальну пропозицію - квартира з якісним ремонтом у самому серці селища Котовського, по вулиці академіка Заболотного У цій квартирі ви знайдете все, що потрібно для комфортного проживання – фактурну штукатурку, газовий лічильник, бойлер, ламінат, натяжну стелю та точкове освітлення. Ці елементи не тільки додають затишку та стилю, але й забезпечують економію на комунальні послуги. Розташування квартири також відмінно підходить для тих, хто цінує зручність та доступність. За кілька хвилин ходьби від будинку знаходиться безліч магазинів, кафе, парків та школи Вікна квартири виходять у тихий двір, що забезпечує спокій та усамітнення. Балкон засклений, так що ви можете насолоджуватися свіжим повітрям за будь-якої погоди. Ця квартира ідеально підійде як для сімї, так і для інвесторів, тому що пропозиція здачі в експлуатацію вже на столі. Не пропустіть можливість придбати затишне гніздечко для себе! Телефонуйте вже зараз!

Заболотного Академіка вул., 40
rieltor.ua

Предлагается к продаже 3-х комнатная квартира на Сахарова. В квартире выполнен капитальный Евроремонт. Просторные, светлые комнаты. Раздельный санузел, облицован современной плиткой. Чистый, ухоженный подъезд. Тамбур на 2 квартиры. В пешей доступности вся нужная инфраструктура. Звоните и мы организуем показ в любое удобное время!

Сахарова вул., 40
rieltor.ua

ЛУЧШАЯ СРЕДИ АНАЛОГОВ 3-комнатная квартира на поселке Котовского, ул. Сахарова/Заболотного в 4 мин от моря! По планировке: 2 отдельные спальни, гардеробная, санузел и кухня-гостиная в 37 м2 (в которой расположено что-то удивительное, дочитайте до конца). Квартира, общей площадью 100 м2, сразу цепляет своим светом, за счет больших окон. Подоконник из настоящего дуба, большой и надежный, рассчитанный на мягкие подушки новых хозяев и их места в первом ряду на невероятные рассветы. Из окон квартиры открывается потрясающий вид на город. Особенность пребывания в квартире в ощущении надежности и вечности. Это совсем не похоже на новостройки. По-видимому, такой шарм дают травертинные стены, дубовый паркет, итальянская плитка и мраморная столешница. Входная дверь из ольхи в сочетании с фацетным стеклом. Вся мебель была произведена на заказ, выполнена в едином стиле прованс. Стены обновлены в этом году и квартира подготовлена для проживания, за счет полной комплектации и идеального состояния! И, наконец, волшебной изюминкой квартиры является настоящий камин на дровах в мраморной облицовке, который в условиях частых отключений света и тепла способен обогреть всю квартиру. В камине можно готовить даже шашлыки, не выходя из квартиры. Уют, спокойствие и расслабление. И уже начинаешь представлять каждый вечер с семьей в большой гостиной с камином и вашими разговорами о следующем дне. Будут ли именно вашими эти теплые вечера у камина с семьей, решать только вам. О показах квартиры обращайтесь!

Сахарова вул., 26
rieltor.ua

В продаже просторная 2 комнатная квартира по улице Академика Заболотного / магазин « Копейка». 14 этаж блочно - кирпичного дома. Красивый вид на лиман и город. Есть 15 этаж с подсобным оборудованным помещением, кладовка. Квартира с ремонтом .Ремонту 5 леn Комнаты раздельные, угловая большая лоджия, с кладовкой. Санузел раздельный , облицован современной плиткой, установлена инсталяция, новый бойлер. Кухня облицована, кухонная мебель остаётся , новая духовка и варочная панель. По всей квартире натяжной потолок с современными люстрами на пульте управления. Просторный коридор ,пол с подогревом., шкаф- купе. Электрика и сантехника поменяны. Два рабочих лифта в доме. Парадная на замке., капитальный тамбур. В доме магазин « Копейка», рядом « Таврия», рынок в пешей доступности, две школы детский садик и многое другое. Звоните, отличная квартира по выгодной цене. подходит под 280 программу

можливий продаж по єОселя
Заболотного Академіка вул., 20
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира, за ліквідною ціною, на вулиці Семена Палія (Дніпропетровська дорога). Світла та простора квартира з раціональним плануванням: дві окремі кімнати, лоджія засклена, зручна кухня, передпокій, окремий санвузол. Прибудинкова територія доглянута, поряд парк, дитячий майданчик. Район з розвиненою інфраструктурою: поряд ТРЦ "Сімя", ТРЦ Хвиля", ринок, 73 та 92 школи, дитячий садок, поліклініка, аптеки, супермаркети. Зручна транспортна розвязка у будь-який район міста. Телефонуйте вже сьогодні!

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 107
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру, чеський проект, один з найкращих, на селищі Котовського. Розташована на проспекті Добровольського. Виконано ремонт. Готова до проживання чи здачі у найм. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети, парк Зоряний. Море в пішій доступності. Показ оперативно!

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 32
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в «чеському» проекті покращеного планування. Загальна площа квартири 67 м2, є лоджія та балкон. У квартирі поміняно всі труби на нові, частково вікна на пластикові, встановлений бойлер, фанерований санвузол. Чистий стан, у квартирі є необхідні меблі. У пішій доступності море, супермаркети, ринок, відділення банку, аптека, гімназія, дитячий садок. Телефонуйте! Оперативно покажемо квартиру та запропонуємо аналоги!

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 80
rieltor.ua

Пропонується до продажу 4- х кімнатна квартира у кооперативному будинку на Бочарова! Квартира розташована на 4 поверсі будинку у тихому затишному дворі. Стан чистий жилий, є все необхідне для проживання. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Вікна виходять у двір на південну сторону.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 3
rieltor.ua

Цей унікальний цегляний газовий будинок є ідеальним поєднанням елегантності і комфорту. Знаходиться в живописному районі Одеси, на вулиці Сахарова, в житловому комплексі ЖК Рахат Лукум. Цей будинок стане ідеальним вибором для тих, хто цінує якість. Ця квартира має все необхідне для комфортного проживання. Великі світлі кімнати, якісний ремонт, 2 засклені лоджії, простора кухня-їдальня - все це робить це місце привабливим.

Сахарова вул., 36
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира на вул. Генерала Бочарова. Загальна площа – 45.5 м2, кухня – 7 м2. Дві окремі кімнати (17.4 м2, 10.3 м2). В одній із кімнат вихід на засклений балкон. Квартира затишна та світла. Скрізь встановлені металопластикові вікна, також броньовані вхідні двері. Відмінне розташування будинку, поряд розташовані: школа, дитячий садок, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Все, що потрібно для комфортного життя! Телефонуйте! Відповімо на всі запитання та організуємо показ у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
проспект добровольского, 139
rieltor.ua

2х.ком кв с ремонтом и мебелью.хорошая транспортная развязка.звоните

Жоліо-Кюрі вул., 36
rieltor.ua

В продаже ЖК «54 Жемчужина» на ул. Сахарова Площадь - 60 м2 Комнаты - 2 Этаж - 20/25 Ремонт - евроремонт Цена - 65 000$ В квартире выполнен качественный ремонт . Хорошая техника от немецких производителей . Id 76035 По вопросам пишите , звоните

Сахарова вул., 2
rieltor.ua

ЖК «59 Жемчужина» Площадь - 45 м2 Комнаты - 1 Этаж - 16/25 Ремонт - евроремонт Цена - 51 000$ Распланирована в кухню-студию и отдельную спальню . Выполнен качественный ремонт . Квартира видовая. Вся мебель и техника остается Id 76033 По вопросам пишите , звоните

Сахарова вул., 4
rieltor.ua

Чистая квартира в жилом состоянии,ванная и туалет совмещены ,облицованы плиткой 15\15,есть бойлер.Рядом школы,детские сады,Крымский бульвар,отличная транспортная развязка.

Кузнецова Капітана вул., 3
rieltor.ua

Просторная квартира с раздельными комнатами,кухня раздельная с выходом на балкон,ванная и туалет раздельные,облицованные,есть бойлер.Большой балкон.Квартира нуждается в косметике,Есть два рабочих лифта.Квартира свободная!

Семена Палия, 126
rieltor.ua

1комн Квартира в хорошем состоянии, с косметическим ремонтом на Марсельской . В санузле современная облицовка, укомплектована мебелью и техникой, всё остаётся. Дом находится в тихом, спокойном районе

Марсельська вул., 18
rieltor.ua

Чудова пропозиція по покупці двоповерхового пентхауса в новобудові. Загальна площа 109м2, три спальні на другому поверсі, майстер-спальня оздоблена панорамним еркером, балкон, санвузол. На першому поверсі гостина-кухня 25 м2, санвузол, технічне приміщення. ЖК «Теплий будинок» це якісна цегляна новобудова, в кожної квартирі розташована індивідуальний газовий котел. На квартиру вже оформлено свідотство про право власності. ІD 212959931

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 22А
rieltor.ua
1 - 24 з 1 844 результатів

Шукай квартиру по локації