Квартира с видом на море. Однокомная квартира в престижном районе на Французском бульваре ,ЖК 7 Жемчужина. Закрытая охраняемая территория с видеонаблюдением , подземным паркингом. В 5 минутах ходьбы от моря. Со всвех окон прямой вид на море. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой.

Французький бульв., 60А
rieltor.ua

В продаже однокомнатная квартира в жилом комплексе 9 Жемчужина На Французском бульваре в Аркадии возле моря Красивейшая квартира с балконом и прямым видом на море. Максимально эргономичный дизайн для комфортного проживания. Просторная кухня-студия с выходом на балкон. Спальня с вместительным встроенным шкафом. Вся техника "спрятана", за счет чего квартира кажется больше. Максимум пространства. Панорамные окна, потрясающий вид на море с любой точки квартиры. Для просмотра и покупки квартиры звоните Ксения Давыдова Компания "ДНК Нерухомості"

ексклюзив
Французький бульв., 60в
rieltor.ua

1-комнатная квартира с ремонтом в ЖК 43 Жемчужина на Каманин Квартира перепланирована в студию, что значительно увеличило площадь, выделена спальная и кухонная зона, а также зона отдыха с диваном. Полная комплектация всем необходимым для комфортного проживания. Качественный ремонт в теплых оттенках. Высокий этаж, с окон открывается красивый вид на город и закаты солнца. Теплый солнечный свет, во второй половине дня, придает квартире особого уюта. Отличный вариант для жизни либо для сдачи в аренду! Микрорайон с развитой инфраструктурой: школа, магазины, круглосуточный супермаркеты, кафе, отделение почты, аптека, стоматология, салон красоты, фитнес-студия, детские и спортивные площадки, а так же зоны для прогулки с животными. Рядом частный сектор, парк "Юность", пляжи, Аркадия. Территория комплекса находится под круглосуточной охраной и видеонаблюдением. Звоните, отвечу на вопросы и организую показ!

Каманіна вул., 16а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Елегія парк. Загальна площа 42,5 м, кухня 10,3 м2 з виходом на балкон. Кімната 17,1 м2, вбиральня 4,1 м2. Високий рівень обслуговування, дорогі холи, закрита територія з дитячим майданчиком, зоною відпочинку та підземним паркінгом. Море за 5 хвилин ходьби. Поруч пляжі Аркадії, Траса Здоровя та локація 10-го Квітня, парк Перемоги.

Курортний пров., 1
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру в Аркадии, ЖК 2 Жемчужина. Ул. Гагаринское плато. Квартира расположена на 19 этаже, общей площадью 62,5 метров. Состояние от строителей, панорамный прямой вид моря. Есть балкон. Звоните, организуем показ в любое удобное для Вас время.

Гагарінське Плато вул., 5
rieltor.ua

Предлагается к продаже в Аркадии квартира в ЖК "44 Жемчужина". С террасы и окон открывается прямой вид на море и Аркадию! В квартире выполнен качественный ремонт, полностью оборудована всем необходимым для комфортного проживания - встроенной техникой и мебелью. Закрытый охраняемый жилой комплекс с подземным паркингом и собственной инфраструктурой. На территории комплекса уже расположены продуктовый магазин, супермаркет, точки доставки еды, салоны красоты, груминг, тренажерный зал, отделение Новой почты и т.п. Так же в шаговой доступности расположены ТЦ Гагарин Плаза, Кадорр Молл и т.п. Всего в 10 минутах ходьбы находиться Аркадийская аллея с собственной инфраструктурой и морское побережье. Это даёт Вам возможность проводить свой досуг и прогуливаться по пляжу, наслаждаться морским бризом. Для просмотра и покупки квартиры звоните! Компания "ДНК Нерухомості" Выкол Александр

Каманіна вул., 16а/5
rieltor.ua

Уникальное и выгодное предложение на Каманина! Предлагается к продаже квартира в 44 Жемчужине. Расположен жилой комплекс на улице Каманина в Аркадии возле моря и парка Юность. В квартире выполнен евроремонт. Полностью оборудована всем необходимым для комфортного проживания - встроенной техникой и качественной мебелью. Закрытый охраняемый жилой комплекс с подземным паркингом и собственной инфраструктурой. На территории комплекса уже расположены продуктовый магазин, супермаркет, точки доставки еды, салоны красоты, груминг, тренажерный зал, отделение Новой почты и т.п. Всего в 10 минутах ходьбы находиться Аркадийская аллея с собственной инфраструктурой и морское побережье. Это даёт Вам возможность проводить свой досуг и прогуливаться по пляжу, наслаждаться морским бризом. Так же рядом расположена улица Генуэзская с собственной инфраструктурой, торговыми центрами Gagarinn Plaza, Kadorr Mall, Родос, и кафе, рестораны и пр. Для просмотра и покупки квартиры звоните! Выкол Александр Компания "ДНК Нерухомості" Занимаюсь продажей квартир исключительно на Каманина, смогу сделать для Вас лучшие условия на рынке, чтобы Вы приобрели недвижимость максимально выгодно!

Каманіна вул., 16а/5
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири 48 м2 в ЖК Гольфстрім від будівельної компанії Будова. 23 поверх/24, вид у бік моря. Розпланована: спальня, кухня-вітальня, вбиральня з ванною, вбиральня, коридор. Ремонт було зроблено для себе у 2017 році. Найкращий будинок в Аркадії, з виїздом на Тінисту, де менше заторів. Торг. ID 212-964-553

Генуезська, 24Д
rieltor.ua

ЖК "45 Жемчужина". Дом сдан и заселен. Новый современный комплекс бизнес класса расположен в сердце Аркадии на ул. Каманина. Высокое качество постройки. Автономное отопление. Консьерж сервис, красивые холлы, современные лифты. Благоустроенная придомовая территория: ландшафтный дизайн, зоны отдыха, фонтаны, детская площадка, двор без авто. Подземный паркинг. Закрытая территория, вход по чипам. Круглосуточная охрана. Видеонаблюдение. Функциональная планировка: кухня-гостиная, спальня, санузел. В квартире выполнен качественный ремонт. Оборудована мебелью и техникой. Удачное расположение в элитном районе города обеспечивает развитую инфраструктуру и хорошее транспортное сообщение. В шаговой доступности торговый центр, развлекательный центр для детей, магазины, рестораны, ночные клубы, пляжи Аркадии. Квартира идеально подходит как для жизни, так и для арендного бизнеса. Звоните, с удовольствием организуем показ !

Каманіна вул., 16а
rieltor.ua

Квартира-студія з ремонтом 27,2 м2 в ЖК Родос на Генуезькій в Аркадії. Новий дім, зроблено якісний ремонт, є всі меблі та побутова техніка. Квартира повністю укомплектована всім необхідним. Охорона, парковка. Поруч супермаркети, піцерія, кафе та ресторани, Sport-life. 5 хвилин пішки до моря, клуби Ібіца, Ітака. Центр Одеси 10 хвилин на авто. ID 212749798

Генуезькая, 1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Одеса

Курортний пров., 2
rieltor.ua

Предлагается к продаже очень красивая стильная квартира в ЖК 8 Жемчужина на Французском бульваре. 21 этаж / 22-го дома. Общая площадь 53 кв.м Кухня-студия и отдельная спальня. Есть гардеробная. Большая терраса с лаунж зоной. Прямой вид моря!

Французький бульв., 60
rieltor.ua

Предлагается к продаже 1-комнатная квартира в Аркадии на ул. Солнечная/ Тенистая. Расположена на 1 -ом этаже. Общая площадь 32 метра. Кухня 6 метров. Санузел совмещенный. Хорошее жилое состояние. Укомплектована мебелью и техникой. Самый востребованный район города. Пляж Аркадия и море в пешей доступности. Наличие супермаркетов, магазинов, школы и детские сады. Парк Победы в двух шагах. Звоните! Ликвидный вариант.

светлая, 16
rieltor.ua

Продам однокімнатну компактну квартиру в ЖК «Атмосфера», Курортний пров./Аркадія. Комплекс, який за своїм проектом, благоустроєм – не має аналогів у цьому районі. Здача навесні 2024 року. Секція 3. Квартира загальною площею 37.6 кв. Окрема кімната 14.5 кв.м, кухня з виходом на лоджію. У квартирі панорамні вікна, за рахунок яких світла у квартирі буде ще більшим. С/в поєднаний (ванна). Вікна у внутрішній двір. Унікальність комплексу надають просторі дахові тераси з ландшафтним дизайном та видом на море, які будуть доступні всім мешканцям комплексу. Такого ще не було в Одесі. Дитячий центр, басейн, фітнес клуб, SPA, кондитерські кафе, еко-маркет, відділення пошти та банку, офіси – і це ВСІ не виходячи з комплексу!! Дворівневий паркінг зі зручним заїздом та виїздом. Вибирайте комфорт! Код: 317164

Курортний пров., 2
rieltor.ua

Продам большую однокомнатную квартиру в ЖК 36 Жемчужина на Генуэзской в самом востребованном районе города – Аркадии. Квартира с новым, современным ремонтом, укомплектована мебелью и техникой. Общая пл 50 кв.м. Квартира разделена на спальную зону, зону гостиной и кухни. Терраса на всю ширину квартиры. С/у совмещен (душ). Жилой комплекс расположен в 5 мин ходьбы к пляжам Аркадии и парку Победы. Через дорогу расположен Ля Сильпо, торговый центр и многое др в пешей доступности. Код: 293481

Генуезька вул., 1
rieltor.ua

1-кімнатна квартира на вул. Каманіна. Загальна площа квартири - 50 м2, кухня – 30 м2. Вона розташована на 19-му поверсі з 25-ти. Комфортне життя забезпечується охороною території, консьєржем, відеоспостереженням, кондиціонером та гардеробом. Затишний, стильний і сучасний дизайнерський ремонт з використанням елітних матеріалів, таких як мармур, плитка оригінального бренду Versace, обої від Roberto Cavalli та італійські меблі від Calligaris. Квартира обладнана високоякісними ортопедичними матрацами та дорогою сантехнікою, включаючи джакузі Ideal Standard. При оформленні ремонту квартири втілені сучасні тенденції дизайну та функціонального комфорту. Вона має панорамні вікна з прямим видом на місто та море. Розташована в престижному ЖК «Kadorr City» з супермаркетами, поштою, аптеками, кавярнями та салонами краси на першому поверсі будинку. Будинок розташований в курортному районі Одеси – Аркадії, недалеко від відомих пляжних комплексів, нічних клубів та ресторанів (відстань 500 метрів, 2-3 хвилини пішки). Територія будинку охороняється цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Двір будинку оздоблений фонтанами, лавками, дитячими майданчиками та зеленою зоною. Зручне розташування недалеко від Центральної алеї Аркадії, де розташовані аквапарк Hawaii, пляжні комплекси Ibiza Beach Club, Itaka Beach Club, Mantra Beach, ресторани та кафе з літніми терасами і чудовим видом на море. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт та розкош, мріє про житло біля моря у престижному районі з розвиненою інфраструктурою. 212839662

Каманіна вул., 16-А
rieltor.ua

Простора однокімнатна квартира біля моря, Перлина на Французькому бульварі. В квартирі виконано якісний ремонт, є всі меблі та побутова техніка. Закритий охороняємий комплекс. На території є дитячий майданчик, магазин, кафе. До моря дві хвилини пішки. ID№212891408

Французький бульв., 60Г
rieltor.ua

Квартира - студія в Аркадії, ЖК Родос. Загальна площа квартири 30 м2. Планування квартир - студія розділена на зону кухні та зону відпочинку. санвузол. пердпокій. В квартирі зроблено ремонт в світлихтонах з якісних матеріалів. ремонт квартири виконано в единосу стилі, все передбачено до дрібниць. Квартира здоблена меблями та технікою. Гарна інвестиція, можливо здавати в аренду одразу після оформлення. Квартира розташована на 20 поверсі 25 поверхового будинку. Технологія будіництва монлітно каркасна з заповненням стін газобетоном. З вікон відкриваеється ганий вид на море та місто.На території комплексу є дитячі майданчики, зони відпочинку, паркінг. територія комплексу знаходиться під охороною та відеонаглядом. територія комплексу огороджена. Локація квартири дозволяє за 5 хвилин дійти до Аркадії та моря. за 5 хвилин дійти до парка Перемоги, за 10 хвилин доїхати до центра міста. поруч розташовані супермаркети, торігельні центри. фітнес клуби, спа центри. зручне транспортне сполучення. ID 212-953-362

Генуезська, 1
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в ЖК 27 Перлина на вул. Каманіна. Згальна площа 36 м2, 24 поверх/25, новий ремонт (робили для себе), ніхто не жив. Повністю укомплектована мебліями та технікою (все залишається). Панорама моря та на Аркадію. Готовий варіант для життя або для орендного бізнесу. Закрита територія, розвинена інфраструктура де є все необхідне для життя, поряд море, свій вихід до парку Юність, поруч садок та школа. №212882974

Генуезська, 16а/1
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в ЖК 44 Перлина на вулиці Каманіна. Розташована на 20 поверсі 23-поверхового будинку. Загальна площа 40 м2. Розпланована на простору кухню-студію, спальню, передпокій, санвузол. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. З вікон квартири відкривається красивий вид на море. Житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою, власна охорона та система відеоспостереження, дворівневий паркінг. Знаходяться в одному з найпопулярніших районів Одеси, поблизу Аркадії та Чорного моря. ID № 212-899-778

Каманіна вул., 16А/5
rieltor.ua

1-кімнатна квартира-студія в ЖК Родос. Розташована на 15 поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа 28 м2. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Є вид на море. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання та готова до заселення. Безшумні ліфти дозволять швидко та просто переміщатися між поверхами. Пятимерні вікна забезпечать надійну звуко та теплоізоляцію. Є підземний паркінг. Житловий комплекс розташований поблизу парку Перемоги з одного боку та Аркадійської алеї і моря з іншого. Розвинена інфраструктура району - торговельні центри, магазини, ресторани, кафе, навчальні та розважальні заклади. Зручна транспортна розвязка. ID №212879570

Генуезська, 1
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в новому житловому комплексі в Аркадії в ЖК Елада. Квартира на 20 поверсі з краєвидом на місто. Загальна площа квартири 45 м2, по плануванню кухня-студія, окрема спальна кімната, гардеробна, просторий балкон. Сучасний і якісний ремонт, квартира укомплектована усім необхідним, ніхто не жив. Найкращий варіант як для життя так і для орендного бізнесу. id 212-967-935

Генуезська, 1/1
rieltor.ua

Продаж 1к квартири 45 кв. м на бул. Французький 60Б. Простора квартира з ремонтом та видом на море в ЖК «8 Перлина», в 5 хвилинах пішки від моря. На Французькому бульварі біля Ботанічного саду та траси здоров?я. Простора кухня студія, панорамне остекління, окрема світла спальня з гардеробною шафою. Закрита прибудинкова територія, дитячі розвиваючі та спортивні майданчики, прогулянкова зона, місце для відпочинку біля фонтану, також є продуктові магазини, аптеки, салони краси та медичні заклади. Квартира з моменту здачі будинку в експлуатацію не здавалась в оренду, в ній ніхто постійно не проживав, один власник до теперішнього часу. Все продумано з урахуванням потреб кожного члена сімї. Все необхідне для проживання в квартирі присутнє, також для майбутнього власника цієї квартири, є зручне паркомісце на -2 поверсі, безпосередньо біля ліфту, з розеткою для електромобіля та боксом для зберігання речей. ID 212-933-369

Французський, 60Б
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в ЖК 7 Перлина на Французькому бульварі. Квартира розташована на 20 поверсі 23 поверхового будинку. Загальна площа 42 м2. Квартира розпланована на окрему спальню та кухню-вітальню. У квартирі виконано сучасний, якісний ремонт з використанням екологічних матерілів по авторському проекту. Квартира укомплектована італійськими меблями, побутовою технікою провідних виробників та німецькою сантехнікою. З панорамних вікон відкривається чудовий краєвид та прямий вид на море. Квартира нова, ніхто ще не жив. Будинок знаходиться на закритій території, що охороняється. Є вихід до моря через сквер, що дозволить вам здійснювати прогулянки до моря без додаткових витрат на пересування. У будинку встановлено автоматичну систему теплопостачання з контролем температури у квартирах. Перлина має додаткові автономні комунікації. Є баки запасу води та генератори електрики. ID №212804916

Французський, 60А
rieltor.ua
1 - 24 з 1 367 результатів