Кввртира з індивідуальним опаленням на 2 му поверсі цегляного будинку в історичному центрі Ніжина.Затишний двір з достатньою кількістю паркомісць.Три ізольовані кімнати,велика зала,кухня, роздільний санвузол. Два балкони.Мебель та техніка входить в сумму продажу.

4 х кімнатна з індивідуальним опаленням в центрі м.Ніжин
olx.ua

Квартира в цегляному будинку на першому поверсі ,некутова.Вул.Станіслава Прощенка 54г.Зроблено перепланування.Стан жилий.

3-х кімнатна квартира в м.Ніжин
olx.ua

4-кімнатна квартира на 9 поверсі десяти поверхового будинку. 10-й поверх технічний. Дах повністю перекритий руберойдом. Власна вентиляція. Квартира суха, шпалери старі і це доводять. Під ремонт Всі вікна, балкон та 5-ти метрова лоджія металопластикові, балконні блоки деревʼяні. Ліва сторона виходить на центр міста, права - на вокзал, вікно гардеробної біля ванни - на 15-ту школу. Продаж не терміновий. Без торгу

власник
Продається квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора велика 4-х кімнатна квартира по вулиці Прилуцькій. Квартира на 5му поверсі, будинок 1992 року. - Загальна площа 90кв.м , всі кімнати окремі, велика кухня 9.5 кв.м . Балкон, лоджія. - Квартира в житловому стані, лічильники, можливий продаж з меблями. Продаж квартири від перших власників.

4-х кімнатна вул.Прилуцька
olx.ua

Географія Ніжин