Продам 3 х кім. кв. 5/5 цегляного, по вул. Шевченка, буд 101А, квартира в жилому стані, кімнати ізольовані, не кутова. Ціна 28000 дол. торг

Продам 3-х кім. кв. по вул. Шевченка
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста Ніжин за адресою: вулиця Березанська. Будинок цегляний. Квартира не кутова, знаходиться в центрі будинку, розташована на третьому поверсі пяти поверхового будинку. Є підвал. Центральне опалення, лічильники на гарячу та холодну воду. У ванній кімнаті встановлено бойлер для гарячої води, а також встановлена вся нова сантехніка та пральна машина. Має великий балкон та лоджію. Квартира в ідеальну стані, з євро ремонтом. Спальня обладнана кондиціонером. Підлога паркет. Повністю умебльована плюс на кухні залишається вся побутова техніка. Квартира обладнана та підключена до служби охорони. Розвинена інфраструктура: поруч дитячий садок, школи, парк, стоянка, магазини, пошта, супермаркети, аптеки, центральний базар, зупинка міського транспорту. 10 хвилин пішки до центру. Тихі сусіди. Один власник. Квартира знаходиться у власності більше 3 років, прямий продаж. Квартира робилися для себе, ніяких вкладень не потребує. Продається в звязку з переїздом. За більш детальною інформацію дзвонити щодня з 9:00 до 20:00, питати Ніну: 06******33.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продам 3 к.кв, по вув. А. Амосова, 4/5 цегляного будинку. Загальна площа 60 кв.м, житлова 37 кв.м, кімнати ізольовані, кухня 9 кв.м. Не кутова, тепла.

Продам 3 к. кв покращеного планування
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира 5 поверх з 5-ти поверхового житлового будинку.Квартира утеплена ,з євро ремонтом, обладнана необхідною технікою(бойлер,кондиціонер на тепло і холод,мікрохвильова піч,пральна машина,холодильник,фірмова газова поверхня та електрична духова шафа,сучасний телевізор)Балкон засклений.Лічильники на холодну воду,газ та світло.Усі міжкімнатні двері з натурального дерева.Двоє вхідних дверей (одні з дерева,інші сучасні броньовані.Ремонт даху зроблений.В будинку є підвал.В квартирі wi-fi роутер.Поруч школа,садок,стадіон,амбулаторія сімейної медицини,церква,красивий доглянутий парк,магазини.Всі меблі залишаються

власник
Продається 3-кімнатна квартира.Вул.О.Мацієвського(3-й Мікрорайон)
olx.ua

3х кімнатна квартира з ремонтом і індивідуальним опаленням в середині цегляного будинку на другому поверсі. Загальна площа 60 кв.м. Кімнати роздільні. Продаж можливий як з меблями так і без. Ціна 51000$. Торг під час перегляду. Телефонуйте! Можна просто зараз!

3х кімнатна з індивідуальним опаленням вул. Синяківська
olx.ua

2-х кімнатна квартира з індивідуальним опаленням, біля 15 ї школи в житловому кооперативі "Рябінушка".Некутова,утеплена,з високими стелями.Ремонт новий.Кімнати ізольовані ,є прибудована третя кімнатна 25 м кв.До квартири надається в користування підвальне приміщення, також є місце поряд під гараж.

2-х кімнатна з індивідуальним опаленням в м.Ніжин
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру зі зробленим євроремонтом,разом з меблями які в ній є та технікою в кухні та у ванні.Також бойлер. В квартирі вільне планування все узаконене і є новий техпаспорт. Це 9-ти поверховий будинок над Форою навпроти нарсуда. Всі документи в порядку.Один хазяїн. Конкретному покупцю гарний торг

власник
3-х кімнатна квартира в центрі з ремонтом;меблями та технікою.Ніжин
olx.ua

3-х кімнатна квартира по вулиці Станіслава Прощенка. 4й поверх 4х поверхового , середина цегляного. Загальна площа 58.кв.м, 2 окремі спальні, зал прохідний. Стан потребує ремонту. Є підвал

3х кімнатна Станіслава Прощенка
olx.ua

3-х кімнатна квартира з індивідуальним опаленням покращеного планування по вулиці Шевченко 126( біля ринку Афганець).Квартира знаходиться на 4 поверсі, некутова. В жилому стані стані.Має лоджію та балкон.Вікна замінені.Поряд школа дитячий садок, супермаркети,автобусна зупинка.

3-х кімнатна з індивідуальним опаленням в м.Ніжин
olx.ua

Продам 3 - х кім. квартиру по вул. Березанська . 3/5 цегляного будинку, не кутова, з ремонтом. Продається з усіма меблями.

Продам 3 х кімнатну квартиру
olx.ua

2-х кімнатна з індивідуальним опаленням в цегляному одноповерховому будинку в центрі міста по вул.Небесної сотні.

2-х кімнатна в центрі м.Ніжин
olx.ua

Продається простора ,не кутова квартира в центрі міста, вулиця Успенська. Квартира в жилому стані, всі вікна- металопластик, замінені водопровід та каналізація, встановлені нові лічильники. Зручне планування: дві ізольовані кімнати, одна прохідна. Поруч відділення Ощадбанку, Приватбанку, дитячі садочки, центральний ринок, поліклініка, парк, магазини, зупинки міського транспорту. Всі деталі по телефону

Квартира в центрі міста
olx.ua

Велика 3-х кімнатна квартира в спальному районі міста. Площа 64,6 кВ.м. без мебель, з роздільним санвузлом та ванною кімнатою, двома балконами. В радіусі 500м знаходяться продуктові магазини, школа, дитячий садок, спортивні майданчики, спорткомплекс ,,Зірка,,, гаражний кооператив, автомобільна стоянка з охороною, ліс. Неподалік городи та дачі. Довкола дуже багато зелені, повітря чисте. Район тихий та спокійний ідеальне місце для проживання родини з дітьми. Автобус 39 ходить кожні 7-10 хв. До центру міста на транспорті їхати 20-25 хв, на авто - 15 хв. Будинок знаходиться за адресою м. Ніжин вул. Прилуцька 128.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру по вул Приречна
olx.ua

район Молодіжна та дача хвилівка 5.500₴продаж срочно без торга (дача окремо продається не разом з квартирою).

власник
Продаж  3 квартири  срочно
olx.ua

Чудова 3х кімнатна квартира з індивідуальним опаленням по вул. Незалежності 42а. Зроблений сучасний ремонт - заходь та живи. В подарунок залишається кухня. На рахунок меблів, оговорення під час перегляду. Квартира економна в оплаті, особливо в опалювальний період. 8/9 поверхового. Загальна площа 72 кв.м. Ціна 52000$. Торг при перегляді. Телефонуйте! Можна просто зараз!

3х кімнатна з індивідуальним опаленням вул. Незалежності
olx.ua

Географія Ніжин