Продається 4-ох кімнатна квартира в центрі міста . З меблями 2 балкони, сушка. 9 поверх . Отеплений фасад За більш детальною інформацією звертайтесь в приват або за номером 09******20 вайбер

власник
Продається квартира 4-ох кімнатна
olx.ua

•Загальна площа 165.2 кв.м •Житлова площа 122.2 кв.м •Поверх 6 •Поверховість 6 Квартира розташована на вул. Шевченка 8 В. Продається з меблями та побутовою технікою. Квартира дворівнева, складається з чотирьох великих кімнат, кухні, санвузлів, балкона, та великих комірок які не входять в загальну площу квартири. Ремонт зроблений з якісних та дорогих матеріалів. Підлога: кімнати- паркетна дошка та паркет, сходи деревʼяні, плитка-ванна, санвузли, кухня, балкон. Вхідні двері броньовані оздоблені деревом, міжкімнатні двері та в санвузлах деревʼяні. Вікна ВЕКА, мансардне вікно РОТО, балконний блок розсувний. Опалення автономне газове. Побутова техніка: холодильник, посудомийна машина, духовка, індукційна плита, витяжка. Меблі: шкіряний диван та крісло, спальний комплект, кухня, шафи купе та ін. Фасад утеплений, дах перекритий новою бляхою. Поруч школа, дитсадок, торговий центр. WhatsApp +38***********65

власник
4-кімнатна дворівнева квартира з меблями, 165.2 кв.м, м. Новояворівськ
olx.ua

Продається дворівнева квартира в новобудові. Зроблена сантехніка, тепла підлога, біметалеві радіатори. Встановлено системи Geberit. Дві ванних кімнати. Вікна Veka Revolution 7-камерні, 3- скла, тепла дистанційна рамка, приховані петлі (найкращі які є на ринку України). Залиті якісні стяжки та поштукатурені стіни. Панорамні вікна та гарний вид. Деталі за телефоном.

власник
Дворівнева квартира 148 м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дворівнева квартира, 0 цикл, 120 квадратів. Зроблені перестінки. На перших фото вказано план і квадратуру. Оголошення від власника. Будинок по вулиці Шухевича, новобудова.

власник
Дворівнева квартира
olx.ua

Загальна площа 91,1 кв.м. Квартира знаходиться на вул. Івана Франка 4. Складається з чотирьох кімнат, кухні, ванни, туалету, дуже зручної кладови, двох зашклених лоджій, один балкон. Має унікальний додатковий коридорчик по дорозі в спальню (будинок робить плавний поворот), що дозволяє зробити кімнату максимально віддаленою і тихою. Завдяки цьому ж є багатофункціональна кладова, повністю облаштована полицями з трьох сторін. Квартира дуже комфортна для проживання, вікна виходять на обидві сторони будинку - одні у внутрішній двір, інші на ресторан "Княжий " та автостанцію. Добрий житловий стан. Комунікації: вода, газ, світло, індивідуальне опалення. Опалення автономне, газове. Частково продається з меблями, які були зроблені індивідуально під розміри - кухня, дві шафи-купе в коридорах, шафа для взуття (в коридорі та спільному із сусідами коридорчику). Підлога: кімнати - паркет, у санвузлах - плитка. Побутова техніка: газова плитка, електрична духовка, витяжка. Підїзд дуже охайний, чистий. Біля підїзду можливість паркувати авто у паркувальні кишені. Поруч дитячий садок, базар, торгові центри, магазини, аптеки, автостанція. Вдале розташування дозволяє комфортно проживати та економити час у здійсненні покупок та плануванні доїзду.

власник
Продаж затишної 4-кімнатної квартири 91.1 кв.м. у м. Новояворівськ
olx.ua

Житловий комплекс "BAKER STREET" Шевченка 25 (2 будинок від Таверни) 109,6 м2 - 2-рівнева квартира Індивідуальне опалення: газовий двоконтурний котел з програматором температури, cталеві емальовані радіатори з нижнім підключенням. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: цегляні з вапняно-цементною штукатуркою. Підлога: цементно-піщана стяжка. Стеля: міжповерхове монолітне з/б перекриття, h = 2,85 м. Вікна та балконні двері: двокамерний енергозберігаючий склопакет, 5-тикамерний ПВХ-профіль, провітрювач вікна на кухні. Вхідні двері: металеві протипожежні протиударні, з МДФ-накладками та вічком, два замки.

Продаж 4-кім. 109,0 кв.м. ЖК Baker St Шевченка 25
olx.ua

Житлові комплекси у Новояворівськ