Продається простора 1-кімнатна квартира в житловому комплексі Одеський бульвар на вулиці Приміська 26. Квартира розташована на 5 поверсі 25-поверхового будинку і має площу 46 квадратних метрів. Вона дуже світла та тепла, що забезпечується наявністю теплої підлоги в лоджії, кухні та ванній. Квартира продается разом з меблями та побутовою технікою, такими як посудомийка, холодильник, пральна машина, кондиціонер та кухонна техніка. Також установлено безперебійне живлення для інтернету. Будинок має відеонагляд, а в квартирі встановлені індивідуальні лічильники на воду, світло та опалення. Він знаходиться в гарному районі, віддалено від траси, поруч з парком. До метро Теремки можна дійти пішки за 10-15 хвилин, а також є зручні маршрутки, тролейбуси та автобуси на всі напрямки. За програмою єОселя уточнюйте ціну та умови окремо! Житловий комплекс має розвинуту інфраструктуру, неподалік є садок і школа, а на першому поверсі будинку знаходиться супермаркет "Фора", аптека, зоомагазин та кавярні. Також у районі є ТЦ Магелан, ТРЦ Республіка та Мегамаркет. Для перегляду квартири можна скористатись тролейбусом 43, який їде від пл. Дарницькая та проїжджає через пр. Голосіївський, пр. Академіка Глушкова , пл. Деміївська, бульв. Дружби Народів, пл. Либідська, міст Патона, пл. Героїв ВВВ, пр. Соборності (зал. зуп. Київська Русанівка)та інші вулиці Києва. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-603-654-DR.

Пригородная улица, 22, Новоселки (Фастовский), Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кім квартиру 30м2 в Новому ЖК Одеський бульвар, Новосілки, Приміська вул. 26 - Поверх 15. - Будинок зданий у 2020р. - Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. - Протипожежна система. - Сучасні пасажирські та вантажні ліфти. В квартирі: - Новий ремонт. - Меблі. - Техніка. - Лічильники води, тіло та електрики. - Вид з вікон на південний захід. Планується власний багаторівневий паркінг. - Територія комплексу буде охоронятися, . - Поруч Ліс, Сади, Липова алея, дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. - У пішій доступності Ринок, Супермаркет Фора, Нова пошта, торгово-розважальний центр Магеллан, Мегамаркет, Спорт Лайф, школи та дитячий садок. - зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. - До метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. Це чудова інвестиція як для себе, так і здавати в оренду. Телефонуйте, домовимось на перегляд. SF-2-299-421 Номер оголошення: SF-2-299-421-DR.

Пригородная улица, 22, Новоселки, Киевская 37500.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається однокімнатна квартира ЖК Нові Теремки в Новосілках у передмісті Києва, всього 1, 7 км від окружної дороги та м. Теремки. Будинок введено в експлуатацію, право власності отримано, підключено всі комунікації та встановлено лічильники. Опалення індивідуальне, встановлено двухконтурний котел. Загальна площа квартири 43.4 кв.м. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 10. Будинок монолітно-каркасний з товстими стінами із газоблоку, утеплений мін-ватою. В квартирі зроблена під чистове оздоблення стяжка, штукатурка, розведена електрика по точках, зроблені виводи під кондиціонер. У комплексі розвинена інфраструктура (новус, кафе, аптека та багато іншого). Право власності понад 3 роки. Прописаних немає. Підходить під єОселю та інші постанови! Комісійні Агентства Нерухомості оплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте по телефону! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів Безкоштовно! З повагою АН "Ideal Home" Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-581-974-DR.

Александровская улица, 1А, Новоселки (Киево-Святошинский), Киевская 47000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продаж двокімнатна квартира загальною площею 66.3 м2, розташована за адресою вул. Приміська, 8, у ЖК "Sofia Nova". Це приваблива пропозиція з враховуючи хорошу транспортну доступність, знаходження неподалік від станції метро Теремки та ВДНГ. Квартира частково мебльована, обладнана шафами та гардеробною. На вікнах встановлені жалюзі з натурального дерева. Додатково, вона обладнана різноманітною технікою, включаючи холодильник, мікрохвильову піч, духову шафу, посудомийну машину, пральну та сушильну машини, а також два кондиціонери. Територія комплексу є закритою та забезпечена системою охорони та відеоспостереженням. Інфраструктура житлового комплексу включає школу, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, паркінг та доглянутий ландшафтний дизайн. Комісію АН сплачує покупець! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-924-258-DR.

Пригородная улица, 8, Новоселки (Фастовский), Киевская 125000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Новосілки